Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
adam04

Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος

Δημοσίευση από adam04 »

Aντε ρε και κανουμε κανα διπλο μεσα στο γαυρο,θα ψαχνοντε οι γαυροβαζελοχανουμηδες.
ΠΑΟΚΑΡΑ με τσαμπουκα παντου. :? :? :?
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

PAOK GERA GERA DIPLO STO PIREA .....
PAOK GERA GERA DIPLO STO PIREA......!!!!!!!!!!!

:evil: :evil:

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

για μενα mvp μπαλαφας. για το γαμωτο ρε.
Άβαταρ μέλους
Mantzarioti

Δημοσίευση από Mantzarioti »

Όλα καλά ως εδώ, άμα πάρουμε και διπλό στο "γαυσκακι" τότε δεν μπορεί να κρυφτεί πλέον και η διοίκηση με τον πλέον μας σαφές φανερό στόχο... το πρωτάθλημα. Όμως θα ήθελα να τονίσω κάτι, όχι για να γκρινιάξω αλλα για να τονίσω κάτι επειδή πιστεύω σε μια ομάδα που πάει για πρωταθλητισμό και έχει να δείξει το πρόσωπο της στα ευρωπαϊκά γήπεδα και στο ξένο τύπο...

Αυτά τα ντού ρε παιδιά που γίνονται μετά από κάθε λήξει, να τελειώσουν επιτέλους, έλεος πια! ένταξη είσαι ενθουσιασμένος για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας αλλα πρέπει να δείξουμε και κάποια περηφάνια όχι να τρέχουμε στους παίχτες μας τους ιδιους, που έτσι όπως φαίνεται θα χρειαστούμε μπράβους μετά από κάθε mats και να τους ξεχειλώνουμε την φανέλα και να ζητιανεύουμε για αυτή, Εγώ το βρίσκω τουλάχιστον ντροπιαστικό, πρέπει να δώσουμε τέλος σε αυτό το σενάριο

ΠΑΟΚA’ΡΑ ΠA’ΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΜΥΑΛΌ

ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΈΝΟΣ ΠΑΟΚA’ΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΈΛΟΣ

:?
Άβαταρ μέλους
Mirodin

Δημοσίευση από Mirodin »

Και η καλυτερη αμυνα του πρωταθληματος,και αητητοι,και απο τους πρωτους σκορερ ο Ζλαταν,και πρωτοι,και ΠΑΟΚ.Τι αλλο να ζητησει κανεις?

Κορυφαιοι για μενα,Conseisao και bakayoko.

Για πρωτη φορα απο την εναρξη του πρωταθληματος μπορω να πω μπραβο στον Ivic οχι για το γκολ που πετυχε αλλα για το οτι γενικα επαιξε οπως θα επρεπε να παιζει παντα.

Αδερφια το ποσο ευχαριστηθηκε η ψυχη μου το γκολ του Zlatan δεν μπορω να σας το περιγραψω.

Επομενο παιχνιδι με γαυρο.
Τρελανε μας ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! :) :)
Άβαταρ μέλους
dimi328

Δημοσίευση από dimi328 »

ψηφισα Κονσεισαο αλλα ολοι εδωσαν το καλυτερο για την νικη,
αρχισαν οι γαυροι να τρεμουν απο τωρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Εγώ είδα "σούπερ" θέαμα και αν το άφηνε ο Παμπορίδης ίσως βλέπαμε το πιο συναρπαστικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής.
Πλην των γκολ, ο ΠΑΟΚ είχε τρεις μεγάλες έως τεράστιες ευκαιρίες .. κεφαλιά του Μούσλι, τετ α τετ Κονσεϊσάο και τον Μπακαγιόκο που σούταρε πάνω του.
Από την άλλη ο Πανιώνιος είχε τον Εστογιάνοφ ο οποίος είναι απίστευτος αν και θεατρίνος και είχε επίσης τετ α τετ με Χαλκιά.
Κρίμα λοιπόν για τον διαιτητή ο οποίος αδίκησε τον Πανιώνιο στην αρχή κάτι που έφτανε στον ΠΑΟΚ για να πάρει εύκολα στη συνέχεια τη νίκη.

Ψήφισα Μπακαγιόκο γιατί εκτός του ότι παίζει πολύ καλά, του είχα ρίξει απίστευτο κράξιμο παλαιότερα. Χαλκιάς συνεχίζει να μας βγάζει μ@λάκες, Σνάουτσνερ άρχοντας, Μουσλίμοβιτς δεν περίμενα να χάσει την κεφαλιά .. παρόλαυτά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίχτης και Κονσεϊσάο αδικεί τον εαυτό του σε μερικές φάσεις ενώ μπορεί να είναι πολύ πιο ουσιαστικός, επίσης πολύ καλή εμφάνιση.
Δεν μου άρεσε το αμυντικό δίδυμο δυστυχώς .. ενώ ο Γκαρσία είναι απίστευτος ο άνθρωπος δεν παίζεται!

Πάάρα πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μία ομάδα η οποία θα κόψει βαθμούς από το ΠΟΚ πιστεύω στη συνέχεια.
Συνεχίζουμε αήττητοι και με ψυχολογία στα ύψη .. άντε τώρα ένα διπλό να τρελαθούμε τελείως.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ευχομαι να πανε ολα καλα στον επομενο αγωνα...
Η διαιτησια εξεληχθηκε οπως το περιμενα και με την ευνοια της, που δεν την εχουμε αναγκη, προετοιμασε το εδαφος για την επερχομενη σφαγη στο τηγανι. Μακαρι να βγω ψευτης, αλλα η αποδοση της μου φανηκε πολυ υποπτη. Μια πεντακαθαρη νικη μας, την κηλιδωσε επικινδυνα, χωρις λογο...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

MVP Μ. Σνάουτσνερ

Παλικαρε Σνάουτσνερ ποσο σε παω......
Δεν περνάει τιποτα απο εκει και πολυ ανεβασμένος και επιθετικά...το προσπαθει και τα παει πολυ καλα.
Μακραν ο πιο σταθερος παιχτης απο την αρχη του πρωταθληματος.

Μπραβο στην ομαδα ολοι ανεβασμένοι (εκτός λακι που πονουσαν τα ματια μου) και με ωραία μπαλιτσα.
Με παμπλιτο μεσα ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ηρεμια σιγουρια.
Ο διαιτητής το ξερουμε οτι ειναι ασχετος δεν το μαθαμε σήμερα.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ.

ΠΣ.Ρε μουσλι αν δεν το βαλει θα τρελαθείς

:) :)
KOABASEL

ZLATAN ΑΛΑΝΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Δημοσίευση από KOABASEL »

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΔΕ ΓΡΑΦΩ ΣΥΧΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

Γιατί όμως έτσι ;

1. Κερδίζω χαλαρά χωρίς οι παίκτες μου να πιάνουν φοβερή απόδοση και μάλιστα με ορισμένους σχεδόν ντεφορμέ ή ανέτοιμους ( Βερόν, Ιβιτς, Κοντρέρας, Λάκης και Γκαρσία). Τι σημαίνει αυτό : ότι το αυτονόητο είναι δεδομένο. Σήμερα για 30 λεπτά ο Γκαρσία δεν έκανε φοβερό παιχνίδι, ήταν απλά στη θέση του, ενώ ο Μουσλίμοβιτς έβαλε το φυσιολογικό για επιθετικό 1/4-5. Όταν βλέπεις κάτι τέτοιο στο γήπεδο περιμένεις και τη αγωνιστική που κάποια κλειδιά σου θα είναι σε καλύτερη κατάσταση ( μήπως το Καραισκάκη; )

2. H αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι σχεδόν τέλεια και ο Χαλκιάς δεν πιέζεται παρά μόνο με μακρινά σουτ και σέντρες ( και σε αυτά είναι πολύ καλός )

3. H Τούμπα είναι γεμάτη και δίνουμε στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας φτερά. Εγώ σήμερα είδα περίπου 20.000 κόσμο στο γήπεδο ( τι σημαίνει άραγε 16500 εισιτήρια;;)

και για να γκρινιάξω λίγο :

1. AMAN πια με τα μεγάφωνα. Ο λαός του ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Τούμπα να φωνάξει συνθήματα, ύμνους, τραγούδια και όχι να τα ακούσει μαγνητοσκοπημένα με διαφημίσεις. Η Τούμπα έχει φωνή και παλμό, δε χρειάζεται τεχνολογία. ( δε χρειάζεται μεγάφωνο στο γκολ του Ζλαταν όταν όλο, το γήπεδο από τι στιγμή που πήρε την πασα φώναζε το γνωστό σύνθημα για να φωνάξουμε το όνομά του, ούτε και με τη λήξη όταν πάλι όλοι μαζί δίνουμε το σύνθημα για την Κυριακή) . Είναι κρίμα...

2. Θέλω δίκαιες διαιτησίες, δεν θέλω να αδικούμαι αλλά ούτε και να αδικώ. Ξέρω ότι όταν ευνοούμαι με ομάδες μικρομεσαίες, αυτό είναι άλλοθι για να με αδικήσουν με το ΠΟΚ. Αλλά ειδικά στην Τούμπα τα σπόρια τα θέλω δικά μου...
κ. Παμπορίδη από πότε σε καθυστέρηση για το πλάγιο άουτ δίνεται κίτρινη κάρτα και όχι αλλαγή; Δεν θέλω να με σφυρίξεις ξανά ανίκανε. Δεν θέλω η βλακεία σου να μου χαλάει το Σάββατο βράδυ και να ξαναστερήσει στον ΠΑΟΚ μου βαθμούς. Στην Τούμπα είστε φιλοξενούμενοι στο σπίτι μας, ο κόσμος του ΠΑΟΚ και η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι αφεντικά εδώ. Είστε μικρός για να τα ερεθίζετε, γι' αυτό δεν ασχολούμστε ιδιαίτερα.

3. Τέλος με τα αντικείμενα που πέφτουν στα κόρνερ και η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο στη λήξη του αγώνα.

ΠΑΟΚ το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει....
ΠΑΟΚ ζω για το επόμενο παιχνίδι....ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Οφειλω να προσθεσω οτι κατα τη γνωμη μου ο Πανιωνιος ηταν μακραν η καλυτερη ομαδα που περασε φετος απο τη Τουμπα και μακαρι να βρει το δρομο του και να μπει σφηνα στους 3 του ΠΟΚ και να τους κοψει ποντους... Το Λινεν το γνωριζω τοσο και σαν παικτη οσο και σαν προπονητη και τον εκτιμω ιδιαιτερα, κι αυτα που ειπε μετα τον αγωνα, στα γερμανικα μεταφραζονται εντελως διαφορετικα, το νοημα τους ειναι λιγακι διαφορετικο με βαση το γερμανικο τροπο σκεψης!!! Τεσπα...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δε συμφωνω Fantomas...

Αυτο που ειπε ειναι οτι ο ΠΑΟΚ με την ιστορια και τη δυναμικη του σε λαο και σε παικτες δεν εχει αναγκη απο κανενα διαιτητη για να νικησει τον Πανιωνιο και καθε ομαδα και δεν αρμοζει σε παικτες αξιας οπως ο Ιβιτς κι ο Μουσλιμοβιτς να πεφτουν με το παραμικρο (ειδικα ο Ιβιτς) προσπαθωντας να κερδισουν πεναλτυ.

Αν θελετε (οι δημοσιογραφοι) να ακουσετε απο μενα αυτο που εσεις θελετε να ακουσετε, γραψτε οτι ο ΠΑΟΚ κερδισε 2-0 γιατι ηταν η καλυτερη ομαδα...

Αυτα ειπε...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Μη το κανουμε θεμα τωρα ρε παιδια...εληξε...κερδισαμε ...τελος...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Ετσι ακριβως ειναι...ας ανοιξουμε τα ματια μας επιτελους...
Ακομη δε πηρατε χαμπαρι τι παιζετε ρε παιδια? Αλιμονο...

ΠΑΟΚ εισαι και ΠΑΟΚ εισαι..ολα καλα... Τι ΠΑΟΚ εισαι τελοσπαντων????
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αυτα αργοτερα σε κανα δυο βδομαδες...θα εχουμε το χρονο να διαλογιστουμε παρεα με τον τρισμεγιστο...ξερεις εσυ...

Περαν τουτου...δεν ειμαι μ@λ@κ@ς, εχω ματια και βλεπω και αρκετη φαια ουσια να σκεφτω και τρια πραματα παραπανω.... Ελεος...δε μ' αρεσει να με / μας περναν για βλαμενο(υς)...

Εξηγηθηκα????
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”