Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 2/11 15:30
- trel@menos
Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. 2/11 15:30
τουλαχιστον καλη εμφανιση και να κρατησουμε την αξιοπρεπεια μας χωρις συντριβη.
- maikopoulos
Νίκη σίγουρα και μια καλή διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Πλάκα μας κάνετε ρε παιδιά;
Δεν μιλάμε καλύτερα για το ματς με το ΑΙΓΑΛΕΩ;
Υπομονή μέχρι την 9η Αγωνιστική που (δεν) παίζουμε με την Καβάλα

Πλάκα μας κάνετε ρε παιδιά;
Δεν μιλάμε καλύτερα για το ματς με το ΑΙΓΑΛΕΩ;
Υπομονή μέχρι την 9η Αγωνιστική που (δεν) παίζουμε με την Καβάλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Κυρ 26 Οκτ 2008, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όλοι στην ίδια φάση είμαστε. Κράτησε μόνο τα λόγια του Δρόσου όταν ήρθε. "Θέλω πρωτάθλημα". Πιστεύω ότι σε 2-3 χρόνια αυτός θα είναι ο στόχος. Αρκεί να είμαστε κοντά στην ομάδα και στον πρόεδρο ώστε να του δώσουμε κίνητρο και ώθηση.Για την ώρα να μην βάζουμε τόσο ψηλά τον πήχη γιατί θα απογοητευόμαστε πιο εύκολα.
Eπειδη δουλευω σε μια μικρη Ελληνικη εταιρια και εχω να ανταγωνιστω τις πολυ μεγαλες πολυεθνικες,κανεις ανωτερος μου δεν με δικαιολογει πανω σε αυτο και μου ζηταει καθημερινα πωλησεις γιατι με πληρωνει...Ζω λοιπον με το αγχος να αποδειξω την αξια μου...Ετσι και οι παιχτες μας οι οποιοι ειναι επαγγελματιες και πληρωνονται πολυ καλα,πρεπει να δειξουν τον επαγγελματισμο τους και να παιξουν για τα χρηματα που παιρνουν και για την αξιοπρεπεια της ομαδας που τους πληρωνει...Αρα ασχετα με ποιον παιζουν πρεπει να τα δωσουν ολα για να κερδισουν....
Αν υπάρχει άγχος έδρας τότε στο επόμενο παιχνίδι να μην πάει κανένας στο γήπεδο. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλά η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ας μην χάνουμε την υπομονή μας. Το καθήκον μας είναι να γεμίζουμε το γήπεδο για να τρελάνουμε τον πρόεδρο. Τα άλλα θα έρθουν μόνα τους (ή θα τα φέρει ο Δρόσος. Το πιάσατε το υπονοούμενο)
Oτι κανανε στο ποδοσφαιρο που με τη στηριξη μας πηρε τα πανω του,το ιδιο θα κανουμε και στο μπασκετ...Το ποδοσφαιρο το στηριξαμε φετος μετα απο μια τραγικη χρονια...Ετσι και το μπασκετ θα το στηριξουμε αφου εχουμε εναν προεδρο που τον πιστευουμε....Μην ξεχνατε τι περασαμε περσυ...Για να μην εχουμε παλι τα ιδια,ολοι πρεπει να ειμαστε κοντα στην ομαδα...Δεν υπαρχει αλλη λυση...
- steliospaoknikaia