Tony Akins
-
Εδώ βρήκα αναλυτικά όλα του τα στατιστικά τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι καθόλου άσχημα (ειδικά στις ασίστ είναι πολύ υψηλός ο μέσος όρος), αλλά το θέμα είναι ότι οι ομάδες που αγωνιζόταν είναι μικρής δυναμικότητας. Το θέμα είναι ότι θα είναι λογικά πολύ φτηνός και μπορεί να βγεί λαβράκι (ο Πεδουλάκης έχει πολύ καλή παράδοση με τους αμερικανούς και έχει αναδείξει πολλόυς από αυτούς, βλέπε Πητ Μάικλ) και από την άλλη μπορεί να αποκτηθεί για ένα μήνα, ώστε να καλύψει κάποια κενά από τραυματισμούς μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο..Μια χαρά θα πάμε!!!
-
δεν ζητησα εγω τπτ..απλα το ειπα γιατι σε μερικους δεν αρεσε κιολας..χθες που πηγα στον αγωνα φαινοτανε οτι ηταν επιβεβλημενη η αποκτηση ενος ασσου μεχρις οτου να γινει καλα ο καυκης.με δυο παιζαμε κ ο ενας ο δεμερτζης..για αυτο απο την παρασκευη που τραυματιστηκε ο καυκης ψαξανε κ βρηκαν ενα στα γρηγορα να αναπληρωσει το κενο του..μακαρι βεβαια το παιδι να ειναι τοσο καλο κ να μεινει για ολη τη χρονια..
εγω ειμαι ευχαριστημενος με τις κινησεις.οσοι εχουν απαιτησεις για το μπασκετ,ζουνε σε αλλον πλανητη..
εγω ειμαι ευχαριστημενος με τις κινησεις.οσοι εχουν απαιτησεις για το μπασκετ,ζουνε σε αλλον πλανητη..
εσυ φιλε φαινεται δεν το βουλωσες απο βασιλειαδη,τσιαρα,χαριση,γουεσον,τομασεβιτς,γκρεγκορυ, κ ζητας κατι καλυτερο σαν να σου το εχουν ταξει..zoomgr έγραψε:Tony Akins..... ούτε στο youtube... παίζει...
αυτή ήταν η μεταγραφική βόμβα....?
ξέρετε, θα χαρώ πολύ να πάρουμε παικταρά σε κάνα μήνα
και να το βουλώσω....
γιατί ΠΑΟΚ είσαι...
gagas kane mas tin xari...
otan asxoliomoun me basket....
ti na me klash emena tapoutos kiritsis kai cia?
eixa bane korfa levingston fasoula barlow berry peja ktl ktl
exo eperna protathlima....
mou ekovan protathlima... den exei simasia...
epeza gia 1-2 thesi...
afou eise eyxaristimenos me 3-6 thesi
ego tha to bouloso....
esy na xerese
otan asxoliomoun me basket....
ti na me klash emena tapoutos kiritsis kai cia?
eixa bane korfa levingston fasoula barlow berry peja ktl ktl
exo eperna protathlima....
mou ekovan protathlima... den exei simasia...
epeza gia 1-2 thesi...
afou eise eyxaristimenos me 3-6 thesi
ego tha to bouloso....
esy na xerese
gagas... no comments.... to post eine gia ton mavrouli pou tha dokimasoume
ston paok....
oxi gia na se peiso se kati i na me peiseis...
kai mias kai to anaferoume... na dokimasoume ton pernoume...
ton tseko arage ton eigame dokimasei otan ton eixame parei?
(kala kala ksero gia na peksei ton rouskoni ston teliko ton eixame parei min varate... gata o ivkovic den leo... asxeta pou den tou vgike)
ston paok....
oxi gia na se peiso se kati i na me peiseis...
kai mias kai to anaferoume... na dokimasoume ton pernoume...
ton tseko arage ton eigame dokimasei otan ton eixame parei?
(kala kala ksero gia na peksei ton rouskoni ston teliko ton eixame parei min varate... gata o ivkovic den leo... asxeta pou den tou vgike)
δε μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον μερικοι να εχουν απαιτησεις τυπου.....παρκερ ενω στο παλατακι η εικονα της κερκιδας στα μαυροσκουφεια ηταν λειαν επιοικος αποκαρδιοτικη και γιατι εισαι παοκ αλλα και για τον καημενο τον δροσο που υποτιθεται οτι ηρθε με ονειρα απεναντι σε εναν τεραστιο (μπασκετικο) λαο.....αντε ρε παιδες γιατι να στεριθουμε και τις χαρες στο μπασκετ....παοκαρα ρεεεεε 

Aς προσγειωθούμε λίγο στα δικά μας , είναι ΝΤΡΟΠΗ η εικόνα που παρουσίαζε το διήμερο το παλατάκι. Αν δε γουστάρουμε να πηγαίνουμε στο μπάσκετ , δεν δικαιούμαστε τουλάχιστον να έχουμε απαιτήσεις...Και όσο για κάποιους νοσταλγούς του παρελθόντος ένα έχω να πω: Ευτυχώς ή δυστυχώς ο ΠΑΟΚ άλλαξε σελίδα. Αφήστε το Μπάρλου , το Λέβιγκστον και όλους αυτούς που κάποτε χειροκροτούσαμε να απολαμβάνουν τη σύνταξή τους . Εμείς είμαστε ΠΑΟΚ , και ο δρόμος για την επιστροφή προς την κορυφή είναι πολύ μακρύς ακόμα...