Πιθανότατα δε δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, ο Πανθρακικός
Πιθανότατα δε δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, ο Πανθρακικός
Μπορεί ακόμη να μην έχει προκύψει κάτι επίσημα, όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από την Κομοτηνή, η ΠΑΕ Πανθρακικός δεν προτίθεται να δώσει εισιτήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το μεταξύ τους παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής. Ασφαλώς και σε μία τέτοια περίπτωση θα προκύψει σημαντικό πρόβλημα, καθώς είναι γεγονός ότι αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ θα θελήσουν να παραβρεθούν στην Κομοτηνή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Πηγή Metrosport
Πηγή Metrosport
- midenistis
- Επικοινωνία:
- ta_myala_mas_ponane
Τι μανια ειναι αυτη που εχουμε να ασχολουμαστε με μαλακες...
Θα παρουμε εισιτηρια απο τα σκουληκια?Αν ναι ποσα?Και ποσα θα τους δωσουμε?
Θα παρουμε εισιτηρια για την Κομοτηνη?Ποσα?Τι,δε μας δινουν?
Λοιπον ας τους γραψουμε ολους εκει ποι δεν πιανει το μελανι και οταν θα ερθει η σειρα τους θα τα πουμε και μ'αυτους.
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
Θα παρουμε εισιτηρια απο τα σκουληκια?Αν ναι ποσα?Και ποσα θα τους δωσουμε?
Θα παρουμε εισιτηρια για την Κομοτηνη?Ποσα?Τι,δε μας δινουν?
Λοιπον ας τους γραψουμε ολους εκει ποι δεν πιανει το μελανι και οταν θα ερθει η σειρα τους θα τα πουμε και μ'αυτους.
ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ αεκ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ
- ΣΤΕΡΓΙΟΣ
παιδια απο κομοτηνη ειμαι αλλα αμα ο πανθρακικος δεν δωσει εισητηρια στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι σε αυτο το κωλο γηπεδο.
εγω προσωπικα θα παω στο ματς.αν οντως δεν δωσουν εισητηρια ισως χρειαστει να μιλησουμε εδω με τον προεδρο.αν δεν κανω λαθος υπαρχει σ.φ ΠΑΟΚ κομοτηνης.και αυτοι που κανουν την κερκιδα στην κομοτηνη , ΠΑΟΚτσηδες ειναι. αντε να δουμε..............
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

εγω προσωπικα θα παω στο ματς.αν οντως δεν δωσουν εισητηρια ισως χρειαστει να μιλησουμε εδω με τον προεδρο.αν δεν κανω λαθος υπαρχει σ.φ ΠΑΟΚ κομοτηνης.και αυτοι που κανουν την κερκιδα στην κομοτηνη , ΠΑΟΚτσηδες ειναι. αντε να δουμε..............
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

PALIKARIA APO KOMOTINI EIMAI KAI APO OTI AKOUSA XTHES APO MELOS TIS DOIHKISIS PANTHRAKIKOU EXOUN SYMFONISOUN ME TON PAOK GIA 2.200 EISEITIRIA.MIN BGAZOUME LOIPON BIASTIKA SYMPERASMATA KAI NA MIN BRIZOUME TIN THRAKI RE ALANIA OLOI PAOK INE GAMO TIN TRELA MOU EKEI...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Thx, Admin Team
- midenistis
- Επικοινωνία:
doctor4 έγραψε:KAI NA MIN BRIZOUME TIN THRAKI RE ALANIA OLOI PAOK INE GAMO TIN TRELA MOU EKEI...
Thx, Admin Team
Sorry.
Λέγοντας Θρακιώτες εννοούσα της 2 ομαδούλες της Θράκης.
Μας πάει κόντρα η σκόντα κ τώρα πατά στα ίδια βήματα κ ο πανθρακικούλης.
- ta_myala_mas_ponane
Aν όντως ισχύει αυτό σημαίνει ένα πράγμα: φέτος μας γίνετε πόλεμος από όλους και προφανώς κι από τις μικρές ομάδες, οι οποιες κατά τη γνώμη μου ακολουθούν μια συγκεκριμένη γραμμή που τους δόθηκε εξ Αθηνών!!!
Εμείς από την πλευρά μας να μείνουμε ενωμένοι, να μην υποκύψουμε σε προκλήσεις και να μάθουμε να ζούμε με αυτές τις συνθήκες, οι οποιες θα αποτελούν από δω και μπρός καθημερινότητα.
Φαίνεται, η ΑΝΑΓEΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ δεν αρέσει σε πολλούς, όμως ο ΠΑΟΚ από την επαγγελματική του ομάδα κι ως τις ακαδημίες του και από τη διοίκηση ως το ΛΑO του, δεν θα επιτρέψει σε κανένα να διαβάλει τα όνειρα και την ψυχή μας, ούτε και να καταστρέψει και να υπονομεύσει την ενότητα και σκληρή μας, τίμια δουλειά ...
Εμείς από την πλευρά μας να μείνουμε ενωμένοι, να μην υποκύψουμε σε προκλήσεις και να μάθουμε να ζούμε με αυτές τις συνθήκες, οι οποιες θα αποτελούν από δω και μπρός καθημερινότητα.
Φαίνεται, η ΑΝΑΓEΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ δεν αρέσει σε πολλούς, όμως ο ΠΑΟΚ από την επαγγελματική του ομάδα κι ως τις ακαδημίες του και από τη διοίκηση ως το ΛΑO του, δεν θα επιτρέψει σε κανένα να διαβάλει τα όνειρα και την ψυχή μας, ούτε και να καταστρέψει και να υπονομεύσει την ενότητα και σκληρή μας, τίμια δουλειά ...
Πιθανότατα δεν δίνει εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, ο Πανθρακικός
Το άκουσα πραγματικά, ότι η ομάδα που δήλωσε κι ολας ως έδρα την ΤΟΥΜΠΑ σε περίπτωση ακαταλληλότητας του γηπέδου της, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ....
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ
ότι και να γίνει , θεωρώ ώς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ του πανθρακικού.....
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ
ότι και να γίνει , θεωρώ ώς ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ του πανθρακικού.....

- paoktrella
- Irontear4
- Επικοινωνία:
novito έγραψε:καλά και στο Αιγάλεω κάποτε δε δίναν και ελέγχαν και ταυτότητες και πάλι μπήκανε πόσοι.....
ποιος ξέρει τι .... "φλασιά" έφαγε ο Πανθρακικός...
Εγώ πάλι γιατί νομίζω πως αν δεν μας δώσουν εισητήρια δεν θα είναι επειδή έφαγε κάποια φλασιά ο πανθρακικός,αλλά ότι κάποιοι άλλοι θα έχουν βάλει το χεράκι τους;Λέω τώρα εγώ....