Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
lefis

Εργοτέλης - Π.Α.Ο.Κ.

Δημοσίευση από lefis »

μαλλον τσορμπατζογλου ακους....τεσπα το κυριακη 9 και 15 ειναι ηλιθια ωρα και κυριως γι αυτους που εχουν να κανουν και ταξιδι....ας το δουν λιγο και να πιεσουν μπας και γινουν λιγο ποιο νωρις...
Άβαταρ μέλους
thanasisp04

Δημοσίευση από thanasisp04 »

να μας πουνε και πως θα προλαβουμε τα τελευταια τρενα και λεωφορεια που φευγουν στις 12....
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Kareena αδερφέ μου πολύ καλή η ιδέα σου. Ειδικά εμενα μου έρχεται "γάντι"...να ξέρω ποτε παίζει η ομάδα, για να τακτοποιήσω τις υποχρεώσεις μου ούτως ώστε να μπορώ όχι απλά να δω τον αγώνα, αλλα (ε ρε γλέντια φέτος) να τον απολαύσω!!! :) :)
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Εδω το πληρες προγραμμα (ημερομηνιες και ωρες)..
http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 8-1630.htm

Εχω φτιαξει ενα .ics αρχειο με τα στοιχεια των αγωνων του ΠΑΟΚ για να γινει import σε ms outlook πχ και μετα να ενημερωσετε κινητο palm η οτι αλλο θελετε. οποιος το θελει http://rapidshare.com/files/142601070/p ... e.ics.html , ή pm ή mail...
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

εεε δν μας γαμάνε λέω εγώ;;
αλλά παίζει και το τρενάκι 01:50 από σαλλόνικα intercity για πίσω..35€ πουλά, είναι καλή φάση!
goudas4

Δημοσίευση από goudas4 »

Απ' οτι βλεπω το ματς εργοτελης-ΠΑΟΚ ειναι παλι στις 19:00...
Επειδη βλεπω να αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα οπως τωρα με οφη, προτεινω η δοιηκηση αλλα και οι συνδεσμοι να αρχισουν απο τωρα να ψαχνονται για να μην ξαναυπαρξει το ιδιο μπαχαλο και ταλαιπωρηθει παλι τοσος κοσμος!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Γενικά και φέτος θα έχουμε το περσινό πρόβλημα με πολλά ματς μας να είναι Σαββατιάτικα και άλλα να είναι νωρίς.. Τα τηλεοπτικά μια ζωή καθορίζουν τη ζωή μας γ@μώ!!! Και άντε να τρέχω να βγάζω ολόκληρο γκρο πλαν στη δουλειά για να προλαβαίνω τα ματς..

Καρίνα αδερφέ μπράβο για τις πληροφορίες γιατί το έψαχνα για να κανονίσω τα κονέ με τη δουλειά!

Γούδα, πολύ σωστή η σκέψη σου, α;ν και νομίζω ότι μέχρι τότε η ΠΑΟΚ τράβελ θα έχει την ευχέρεια να μας μετακινήσει όλους μας χωρίς τα προβλήματα που είχαμε κόντρα στον ΟΦΗ.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

για οποιον θέλει να παραστεί στο αγώνα που θα κρίνει το πρωταθλητή 2008-2009 , μπορείτε να αγοράσετε εισιτήριο online στο site τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ τώρα
Άβαταρ μέλους
purs

Δημοσίευση από purs »

μπράβο στον kareena4ever.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θα παρακαλούσα κάποιον αντμίν αν μπορεί, να προσθέσει τις ώρες και στην κεντρική για να μην ψάχνουμε στο φόρουμ τις ώρες των αγώνων..

ΠΑΟΚ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”