Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ν.Μουδανιών
Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Ν.Μουδανιών
Να ευχηθω κι εγω στα αδερφια απο τα Νεα Μουδανια καλο ξεκινημα, ομαλη λειτουργια και πολλες επιτυχιες με την αγαπημενη μας ομαδα....
- paoktrella
-
diniko80 έγραψε:ant giati στη Χαλκιδικη πολυ κιτρινομπλε σπρευ παιζει και με τη βιδωνει
Gia na exalifthei auto prepei na voithane oloi...Se olous mas tin dinei apisteuta to gegonos oti genika sti xalkidiki gries kai skoulikia vafoun pantou...
An kaname ki emeis to idio tha imastan oloi euxaristimenoi...

Allwste einai wraio na vlepeis PAOK grammena pantou...
Kali arxi aderfia...Sigoura to epomeno kalokairaki tha paixei poly episkepsi pros ta kei...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
- kipos
ετσι,ετσι.......εγω καταγομαι απο ενα χωριο διπλα στα μουδανια(διονυσιου για οσους ξερουν...).φτιαχτηκα τωρα!μπραβο πατριοτακια ΠΑΟΚτσηδες παντα τετια.δυστυχως δεν θα ερθω στα εγκαινια γιατι μενω αθηνα.κριμα πριν 2-3 βδομαδες εκει ημουν αλλα δεν πειραζει θα περασω σιγουρα το πασχα που θα ανεβω.αυτα και παντα επιτυχιες στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας....
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Re: ΣΦ ΠΑΟΚ Ν.Μουδανια
Εκκληση για αιμα, δεν χρειαζεται συγκεκριμενος τυπος, απλα χρειαζεται αιμα το παλικαρι (τον οποιο γνωριζω και προσωπικα). Ο Γιαννης Καβουρλάκης που μενει Χαλκιδικη , βρισκεται στο νοσοκομειο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ , τμημα ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ. Για πληροφοριες το κιν.ειναι 6944783331 και το σηκωνει η μητερα του κυρια Ευαγγελια, η αλλιως πμ σε μενα.
18 και 19 δε γινεται να δωσεις αιμα εχουν απεργια...
18 και 19 δε γινεται να δωσεις αιμα εχουν απεργια...
Τελευταία φορά σημειώθηκε ως νέο από το μέλος Anonymous την Πέμ 02 Ιουν 2016, 01:36.