11άδα ΠΑΟΚ 2008-2009
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
11άδα ΠΑΟΚ 2008-2009
..................................................Χαλκιας..................................................
Αραμπατζής................Κοντρέρας..................Γκούμας.................Σνάουτσνερ
.................................Veron............................Ivic....................................
....Αλωνεύτης...........................................................................Vieirinha....
...............................Bakayoko....................Βarros...................................
Αραμπατζής................Κοντρέρας..................Γκούμας.................Σνάουτσνερ
.................................Veron............................Ivic....................................
....Αλωνεύτης...........................................................................Vieirinha....
...............................Bakayoko....................Βarros...................................
- thanasisp04
- thanasisp04
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
thanasisp04 έγραψε:συμφωνα με πληροφοριες μαλλον ετσι θα κατεβουμε στο πρωταθλημα. μακαρι να παμε καλα.
Καλά θα τα πάμε ρε Θανάση!
Μόνο την εμπείρια στα μετόπισθεν με τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ Γιάνναρο και τον Κοντρέρας πιστεύω πίσω θα πάμε εξαιρετικά!
Αν προσθέσεις και τον Κώστα τον Χαλκιά αντι του κούνελου πέρσυ Ντάνι, πιστεύω ότι δύσκολα θα φάμε πάνω απο 10 γκολ στο πρωτάθλημα!

- thanasisp04
- thanasisp04
Stallion έγραψε:Falegkos έγραψε:Ναι αλλα το φορουμ ειναι του δικο του χαχαχαχαχαχα.
Λόγω της απουσίας μου τους τελευταίους μήνες Falegko αδερφέ μου, πολλοί δε γνωρίζουν τι εστί Stallion...
Γι' αυτό προσέχετε τι λέτε και πως το λέτε....
lol
Χαχα τρεμε κοσμε.......
Εγω προσκινω τον Αρχηγο ολων και ειμαι υπο τις οδηγιες του