Λ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Χαλκιδικής
Bravo sta paidia kai kali arxi sto neo sindesmo pou paei na ginei!
Thetiko einai to gegonos anoigmatos kainourgiwn sindesmwn kai eidika stin eparxia pou exoume poly lao dipsasmeno gia PAOK...
Sigoura sta kalokairina mpanakia mas tha sas episkeutoume...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Thetiko einai to gegonos anoigmatos kainourgiwn sindesmwn kai eidika stin eparxia pou exoume poly lao dipsasmeno gia PAOK...

Sigoura sta kalokairina mpanakia mas tha sas episkeutoume...
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Χαλκιδικής μεταθέτει κατά μία εβδομάδα την προγραμματισμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 στα γραφεία της Λέσχης, Χρυσοστόμου Σμύρνης στα Μουδανιά. Καλούνται οι ΠΑΟΚτσήδες της Χαλκιδικής και όχι μόνο να δώσουν το παρών τους σε μία άκρως ασπρόμαυρη εκδήλωση..
- paok4kyriakos
Re: Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Χαλκιδικής
Εκκληση για αιμα, δεν χρειαζεται συγκεκριμενος τυπος, απλα χρειαζεται αιμα το παλικαρι (τον οποιο γνωριζω και προσωπικα). Ο Γιαννης Καβουρλάκης που μενει Χαλκιδικη , βρισκεται στο νοσοκομειο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ , τμημα ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ. Για πληροφοριες το κιν.ειναι 6944783331 και το σηκωνει η μητερα του κυρια Ευαγγελια, η αλλιως πμ σε μενα.
18 και 19 δε γινεται να δωσεις αιμα εχουν απεργια...
18 και 19 δε γινεται να δωσεις αιμα εχουν απεργια...
- khaledfreepaok
- khaledfreepaok
οχι ρε.σοβαρα ρωταω επειδη δεν ξερω καθολου τι παιζει.και μου ειπανε κατι γνωστοι μου (καμια σχεση με ρουλη) που ειχανε παει οτι και καλα εχουνε 7 συνδεσμους εκει και εχουνε και μαγαζια πολλα δικα τους και κατι τετοια.
γ αυτο ρωτησα
γ αυτο ρωτησα
Σε δούλευαν προφανώς.....Βέβαια δε ξέρω αν ισχύει για το 3ο πόδι....

ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (3ο ΠΟΔΙ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ΣΥΚΙΕΣ (2ο ΠΟΔΙ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ZULU KΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (1ο ΠΟΔΙ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΙ (ΧΟΛΟΜΟΝΤΑΣ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ
στεγασμενοι, λειτουργουντες, ασπρομαυροι....το μονο κιτρινο που υπαρχει ειναι τα σπρευ στους τοιχους....
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ΙΕΡΙΣΣΟΥ (3ο ΠΟΔΙ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ΣΥΚΙΕΣ (2ο ΠΟΔΙ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ZULU KΑΣΣΑΝΔΡΑΣ (1ο ΠΟΔΙ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΙ (ΧΟΛΟΜΟΝΤΑΣ)
ΣΦ ΠΑΟΚ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ
στεγασμενοι, λειτουργουντες, ασπρομαυροι....το μονο κιτρινο που υπαρχει ειναι τα σπρευ στους τοιχους....
- khaledfreepaok
Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ
μακάρι να σε ήξερα να στα έλεγα ένα χεράκι να ξέρεις τι να λές τους γνωστούς σου και όχι από τα πληκτρολόγια.
μακάρι να σε ήξερα να στα έλεγα ένα χεράκι να ξέρεις τι να λές τους γνωστούς σου και όχι από τα πληκτρολόγια.
- khaledfreepaok
αμα δεν βαριεσε πες μου.να μαθενουμε κ εμεις στην αθηνα τι παιζει.εσεις ολοι επανω λιγο απο δω λιγο απο κει τα ξερετε.εγω δεν εχω ιδεα απ αυτα.οτι ακουσω απο εδω μεσα δλδ,και δεν λεγονται και πολλα γ αυτα τα θεματα.ειναι σχεδον ταμπου και δεν ξερω γιατι
- paok4kyriakos
Παιδιά εδώ και λίγο καιρό βγήκανε οι νέες κοντομάνικες μπλούζες. Είναι μαύρες με τον δικέφαλο στο στήθος μπροστά και πίσω μιά πολύ ωραία εικόνα και και απο κάτω την φράση "ΠΑΟΚ για σενα, νιόθω την ζωή μου στα χαμένα". Η τιμή είναι στα 10 ευρά. Είναι λίγο πιο χοντρές από τις περσυνές για τα ταξίδια φέτος με την ΠΑΟΚαρα μας

- john4serres
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team