

Ο σπουδαιοτερος αγωνας της σεζον ειναι εδω. Στην ρεβανς της ιστορικης ισοπαλιας (62-62) στο Παλατακι, ο ΠΑΟΚ καλειται να κανει κατι που δεν το εχει κανει εδω και σχεδον 30 χρονια. Απεναντι του, ο ιδιος του ο εαυτος και οι Ελβετοι απο το Φριμπουργκ.
Ο αγωνας της προηγουμενης Τεταρτης εβγαλε νοημα ως ο συγκεκριμενος αγωνας την συγκεκριμενη στιγμη. Σε 3 ημερες και οι δυο ομαδες θα δειξουν διαφορετικο προσωπο. Πρωτον, θα δουμε μια Φριμπουργκ που κοντραρε στα ισια την Λουντβιγκσμπουργκ και την Σολε στην διοργανωση. Μια ομαδα που παιζει σταθερα στους 80+ ποντους στην επιθεση. Απο την αλλη, πιστευουμε πως θα δουμε τον ΠΑΟΚ που μασαει σιδερα - μια ομαδα με χημεια, χαρακτηρα, και την ικανοτητα να προσαρμοζεται στις αναγκες του αγωνα κατα την διαρκεια του αγωνα.
Μα πιο πολυ, αυτο που ελπιζουμε ειναι να δουμε ενα γηπεδο πραγματικα γεματο, απο 8000 φιλαθλους. Τα εισιτηρια φευγουνε.
Η χθεσινη ηττα απο τον Προμηθεα εχει ηδη ξεχαστει, αν και ειναι δυσκολο να αποδεχθεις την κυνικοτητα του status quo. Θα τα πουμε για την 6αδα - που η ομαδα αξιζει να μπει - και τον επισης σπουδαιο αγωνα με την Καρδιτσα (ακουγεται καπως? κι ομως) για την εισοδο στην 6αδα και την αποφυγη των δυο βαμπιρ απο την χαβουζα στα πλει οφφς.
Ο Κατσιβελης δεν ακουει κανεναν γιατρο και κανενα προπονητικο τιμ και θα ειναι στην 12αδα. Το ζουμι βρισκεται στο πως θα τον διαχειριστει ο Προφεσορε κατα την διαρκεια του αγωνα. Για ακομη μια φορα αναμενεται ο Γκραντισον να παρει την θεση του Αλεκου.
Ολοι εκει, με ασπρομαυρα, κασκολ και φωνη.