
Για τα προημιτελικα του Fiba Europe Cup η ομαδα μας ταξιδευει στην Ελβετια για να αντιμετωπισει την αιωνια πρωταθλητρια της πιο πλουσιας χωρας της ηπειρου. Αν μετρουσαμε τον πλουτο σε εισοδημα και μονο, αυτό.
Ειναι ο μεγαλυτερος αγωνας της σεζον μεχρι σημερα και ο μεγαλυτερος ευρωπαικος αγωνας μας ισως απο το 2011 οταν παιξαμε προκριματικα Euroleague με την Galatasaray στην πρωτη σεζον του Μπανε ως προεδρος. Σε βαθμο hype, μονο ισως τα ματς με την Παρτιζαν το 2016 να ειχαν τετοιο θορυβο, αλλιως θα παμε πισω στο 2005 και τα προημιτελικα του Eucocup με την Λιετουβος Ριτας. Εν ολιγοις, ειναι ενα μεγαλο παιχνιδι.
Μεγαλη η ατυχια του Κατσιβελη οπου σε μια ανυποπτη φαση μετα απο drive του, ο Roberts επεσε με το ποδι πανω στον αστραγαλο/ποδοκνημικη του.
Εαν ειναι κακωση 1ου βαθμου, σε μια εβδομαδα μπορει να ειναι πισω.
Αναμενονται πολλοι οπαδοι της ομαδας μας που αναμενεται να αφησουν τα λαρυγγια τους.