1.Jacob Grandison
-
1.Jacob Grandison
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Πέμ 03 Απρ 2025, 02:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maurice_Escargot
Re: Jacob Grandison
Αυτος ηρθε προχθες και χθες ηταν στο γηπεδο. Πρεπει να του εφυγε η γη απο τα ποδια...
- PAOK_Antarctica
- KalamarGiannis
ΡΕ ΦΙΛΕ
τώρα που γράφεται Ιστορία την Τετάρτη , σε ημιτελικό Ευρώπης, να σε δει και η πιάτσα, θα βοηθήσεις επιτέλους την ομάδα;
τώρα που γράφεται Ιστορία την Τετάρτη , σε ημιτελικό Ευρώπης, να σε δει και η πιάτσα, θα βοηθήσεις επιτέλους την ομάδα;
- ΑποστόληςΑ
όσο το σκέφτομαι πάντως μεγάλη μαλακία κάνανε που δεν φέρανε έναν παικταρά για 1 μήνα μόνο έστω, και πήγανε και φέρανε τον Γκραντισον
- KalamarGiannis
με δεδομένη την απροθυμία του κόουτς να προσθέσει παίκτη για λόγους χημείας, και με δηλώσεις ότι θα γίνει κίνηση μόνο αν βρεθεί κάτι ξεχωριστό που έχει να δώσει... ΑΠΟΡΩ. Ο παίκτης που έχουμε δει ως τώρα θα ταν από τον πρώτο μήνα για αντικατάσταση αν είχε επιλεγεί καλοκαίρι.
Μάλλον είναι σα ψάρι έξω από το νερό. Πρέπει να του πάει το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσει ώστε να πάρει λίγο ψυχολογία και να προσφέρει κάτι
Μάλλον είναι σα ψάρι έξω από το νερό. Πρέπει να του πάει το πρώτο πράγμα που θα προσπαθήσει ώστε να πάρει λίγο ψυχολογία και να προσφέρει κάτι
- Maurice_Escargot
Εγω πιστευω πως τον πηρε απλα για να εχει ενα παραπανω κορμι, κυριολεκτικα.
Τον ειχε εξετασει και περυσι οταν ηταν στην Γαλλια για να τον αποκτησουν, αλλα δεν ειχε γινει η συμφωνια τοτε.
Τον ειχε εξετασει και περυσι οταν ηταν στην Γαλλια για να τον αποκτησουν, αλλα δεν ειχε γινει η συμφωνια τοτε.
δεν είναι το θέμα γιατί πήρανε αυτόν (κυρίως για την άμυνα από ότι κατάλαβα)
αλλά γιατί δεν πήγανε μόνο για κάτι πολύ καλό, έστω και με μηνιαίο συμβόλαιο
αλλά γιατί δεν πήγανε μόνο για κάτι πολύ καλό, έστω και με μηνιαίο συμβόλαιο
-
Εντάξει εχει παίξει 2 παιχνίδια ολιγολεπτα. Ειναι η φυση πλεον της ομαδας τετοια καθως και η νοοτροπία του Ιταλου υποθετω που σε αυτη τη φαση για να ερθει κάποιος και να χει πιο ενεργο ρολο θα έπρεπε να ειναι επιπεδου Γκος . Ασε που απ'οτι καταλαβαίνω πρεπει να φαγαν και αρκετά άκυρα πριν να φτασουν σ'αυτον. Εγω πάντως δεν βλεπω ενα παίκτη που δεν κατέχει τα βασικα. Τον θυμαμαι σε κάποια φαση στη ρεβάνς με τη Φριμπουργκ να παίρνει το αμ.ριμπαουντ και να φευγει μονος του στον αιφνιδιασμο κάνοντας ενα σουτ απο μέση απόσταση και με καλες προϋποθέσεις οπου η μπαλα μπήκε και βγηκε. Αν εμπαινε ισως έπαιρνε τα πανω του και κερδιζε λιγη εμπιστοσύνη παραπάνω. Παντως εμενα μου δίνει την εντυπωση ενος παικτη που αν εβρισκε τα πατηματα του θα αποτελουσε εναν τιμιο προς καλο ρολιστα.
- Μπαρκαρούτσος
Re: 1. Jacob Grandison
Κάντε ένα update τον τίτλο του topic!
Είναι το νούμερο 1...στις επιλογές του κόουτς για αποκλεισμό από την αποστολή στο πρωτάθλημα
Από την μια θέλω να τον αποκαλέσω flop μεταγραφή, από την άλλη...
Είναι το νούμερο 1...στις επιλογές του κόουτς για αποκλεισμό από την αποστολή στο πρωτάθλημα

Από την μια θέλω να τον αποκαλέσω flop μεταγραφή, από την άλλη...
οπότε υπομονή!Maezono Masakiyo έγραψε:Εντάξει εχει παίξει 2 παιχνίδια ολιγολεπτα.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- kataramenos5
Θυμαμαι κατι ποστ εκει γυρω στον Οκτώβρη για το ...καδρονι Κρουζερ και τον ...κουβαλητη(και μονο) Ρευνολντς .Καντε λιγο υπομονη και μ αυτον μη ξαναγινουμε ρομπες.Ο μουσιας τον ξερει κι ηθελε να τον παρει στη Στρασμπουργκ δλδ σε σοβαρη ομαδα.Δε μπορει να ναι τυχαιο.
Συντάσσομαι με kat. Είναι ελάχιστο το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα για να κριθεί αρνητικά.
Έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές του κόουτς.
Έχω εμπιστοσύνη στις επιλογές του κόουτς.
-