Βαζελος - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: Βαζελος - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Χασαμε απο την ιδια ομαδα 3 φορες μεσα σε μια μερα...
Μονο Παοκτσης μπορει να νιωσει αυτο το συναισθημα...
Μοναδικο...
Μονο Παοκτσης μπορει να νιωσει αυτο το συναισθημα...
Μοναδικο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maxmad την Κυρ 05 Ιαν 2025, 22:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Προπονητής στην εξέδρα, σταφ στα αποδυτήρια, πρόεδρος σε άλλη χώρα, παίκτες στον κόσμο τους.
ΠΑΟΚ 2025
ΠΑΟΚ 2025
Περαν του στημενου κορακιου
Οταν κανεις τετοιο λαθος (αυτα γινονται οταν φερνεις 36χρονο να αντικαταστησει τον Κουλιε 11 Σεπτεμβριου) κοβεις την ομαδα στα 2
Οταν δε φερνεις αριστερο μπακ παιζει ο κάκιστος σημερα Μπαμπα και παιρνει κοκκινη και κρεμαει την ομαδα
Εχεις 1 χαφ αλλαγη τον Σβαμπ και δεν μαρκαρει τον Ουναι και τρως το γκολ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ
Συν οτι η ομαδα παιζει ΚΑΤΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΥΠΝΑ, δουλεια προπονητη
Ε οκ τι περιμενουμε
Ενισχυση αμεσα, αλλιως βγαινουμε 4οι και παλι καλα να λεμε
Οταν κανεις τετοιο λαθος (αυτα γινονται οταν φερνεις 36χρονο να αντικαταστησει τον Κουλιε 11 Σεπτεμβριου) κοβεις την ομαδα στα 2
Οταν δε φερνεις αριστερο μπακ παιζει ο κάκιστος σημερα Μπαμπα και παιρνει κοκκινη και κρεμαει την ομαδα
Εχεις 1 χαφ αλλαγη τον Σβαμπ και δεν μαρκαρει τον Ουναι και τρως το γκολ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ
Συν οτι η ομαδα παιζει ΚΑΤΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΥΠΝΑ, δουλεια προπονητη
Ε οκ τι περιμενουμε
Ενισχυση αμεσα, αλλιως βγαινουμε 4οι και παλι καλα να λεμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Μπαρκαρούτσος
Γαμήθηκε το ματς όλο. Ό,τι μπόρεεσε να πάει στραβά, μας πήγε.
Αν υπάρχει θεός, κάποτε θα έρθουν σε εμένα όλες οι κατάρες που έχω ευχηθεί στη ζωή μου σε διαιτητές και θα πεθάνω έναν πολύ τραγικό θάνατο.
Η αποψινή βραδιά δεν αποτελεί εξαίρεση στις κατάρες μου.
Αν υπάρχει θεός, κάποτε θα έρθουν σε εμένα όλες οι κατάρες που έχω ευχηθεί στη ζωή μου σε διαιτητές και θα πεθάνω έναν πολύ τραγικό θάνατο.
Η αποψινή βραδιά δεν αποτελεί εξαίρεση στις κατάρες μου.
Είναι τόσο κακή η εικόνα σε όλα τα επίπεδα που δεν ξέρεις από που να το πιάσεις.
Αποκαρδιωτική.
Αποκαρδιωτική.
ΟΠΟΙΟΣ σήμερα πει μισή κουβέντα κατά του ΠΑΟΚ εδώ μέσα να το σκεφτεί δίπλα .Μας
εχουνε στήσει με κάθε τρόπο και εσείς επιμένετε να τους γυρνάτε και τον κωλο ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ .
εχουνε στήσει με κάθε τρόπο και εσείς επιμένετε να τους γυρνάτε και τον κωλο ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ .
Μετά από αυτό το σχόλιο εγώ θα κλείδωνα το topic. Τα είπες όλα με 14 λέξεις.gika έγραψε:Προπονητής στην εξέδρα, σταφ στα αποδυτήρια, πρόεδρος σε άλλη χώρα, παίκτες στον κόσμο τους.
ΠΑΟΚ 2025
Τέτοιες μαεστρίκες διαιτησίες θύμισαν άλλες εποχες. Μπράβο στον Μάκη μας.
Είναι κωμικό αυτο που συνεχίζει και γίνεται με τα κοράκια, μισο σφύριγμα ρε γαμημενε τα βασικα. Πας και κόβεις αντεπίθεση σίχαμα ε σιχαμα.
Στα του αγώνα αφέλεια στο πρωτο γκολ που τρώμε, αφέλεια η 2η κάρτα του μπάμπα. Τα λεμε τη πέμπτη γήπεδο
Στα του αγώνα αφέλεια στο πρωτο γκολ που τρώμε, αφέλεια η 2η κάρτα του μπάμπα. Τα λεμε τη πέμπτη γήπεδο
Ενώ και επιθετικούς και μέσω επιθετικούς που έχει, βλέπουμε τον Μπράντον κ τον σαματταnunies4 έγραψε:Κανένα παράπονο από την ομάδα. Με 2,5 χαφ και 2 στόπερ έχει βγάλει όλη την σεζόν 3 διοργανώσεις. Τι να συζητάμε από εκεί και πέρα;
Φτάνει η καραμέλα με την διαιτησία. Μία κάρτα στο μπακασέτα που δεν έδωσε και δύο αβαβά φάουλ που πήρανε αυτοί στο κέντρο.
Η ομάδα φέτος είναι ντεκαβλέ δυστυχώς μην έχοντας καταφέρει ακόμα να κερδίσει σημαντικό παιχνίδι.
Πέρυσι το πήραμε κοντρα σε θεούς και δαίμονες...Δε γίνεται κάθε χρόνο να συμβαίνει το ίδιο.,στην ΑΙΛΑΔΑ ζούμε...
Πάμε παρακάτω...
Πάμε παρακάτω...
- thomas Murg
Από το 60 και μετά δεν έδωσε ούτε ένα σφύριγμα στον ΠΑΟΚ το αρχίδι. Ακόμη και στη φάση που πάτησε ο βουτηχτής τον Οζντόεφ έδωσε φάουλ σ'αυτόν. Ο Μπακασέτας τελείωσε το ματς χωρίς κίτρινη. Άιντε γαμηθείτε γαμώ την αθήνα σας ργιόληδες. Τα έχετε στήσει όλα.
Κι εννοείται ότι το γκολ οριακό γκολ πάλι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Δικό μας θα μετρούσε;
Κι εννοείται ότι το γκολ οριακό γκολ πάλι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Δικό μας θα μετρούσε;
Βαζελος - ΠΑΟΚ 2-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σήμερα χάσαμε σε 3 διαφορετικά αθλήματα από τον βαζελο . Ετσι ένα στατιστικό για τους αριθμολαγνους