ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-0,Mvp- Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πολύ ωραία κίνηση η στήριξη της Τούμπας στον Μιχαηλιδη, πέρα από το ότι είναι δικό μας παιδί δεν περισσεύει κανείς.
Τώρα μεταγραφές, η απόκτηση ενός ποιοτικού χαφ είναι υπεραπαραιτητη.
Τώρα μεταγραφές, η απόκτηση ενός ποιοτικού χαφ είναι υπεραπαραιτητη.
Μπράβο στην ομάδα.
Μπράβο στην Τούμπα που νιώθει για το μπουσταρισμα στον Μιχα
Αντίο στην πιο γαμάτη χρονιά όλων των εποχών. Σε ένα αξέχαστο 24.
Υ.Γ. Μην ξεχνιόμαστε.. Χααααααααααααααααααφ
Μπράβο στην Τούμπα που νιώθει για το μπουσταρισμα στον Μιχα
Αντίο στην πιο γαμάτη χρονιά όλων των εποχών. Σε ένα αξέχαστο 24.
Υ.Γ. Μην ξεχνιόμαστε.. Χααααααααααααααααααφ
- Mitsospaoki4
- Moderator
- Kabamaru11
mvp o Ντελιας κατ εμε,καλη κ καθαρη νικη,παμε να ενισχυθουμε τωρα με ποιοτικες προσθηκες.
-
Μπράβο για τη νίκη και το όμορφο κατά διαστήματα θέαμα. Δεν περίμενα κάτι πιο δυναμικό μετά από τόση καταπόνηση. Πολύ ευχαριστημένος είμαι από την εικόνα της ομάδας.
Στις μεταγραφές χρειαζόμαστε 2 χαφ, 1,Κεντρικό Αμυντικό επιπέδου και ίσως έναν μπακ.
Στις μεταγραφές χρειαζόμαστε 2 χαφ, 1,Κεντρικό Αμυντικό επιπέδου και ίσως έναν μπακ.
Μπράβο ομαδάρα . Αφήσαμε πίσω το μέτριο πρώτο και μπήκαμε να τους καθαρίσουμε .
Επιτέλους νίκη στην Τούμπα. Έπρεπε να πιάσουμε γιορτές για να έρθει. Επιτέλους ο Chalov ξεπέρασε τον Samatta στα γκολ. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία. Άγιε μου Βασίλη φέρε ένα καλό χαφ στην ομάδα μέχρι 1 Ιανουαρίου μπας και την παλέψουμε στο πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που ακολουθεί.
- figurehead4
Πολύ καλή η ομάδα. Κλείνει όμορφα μια χρονιά ωραία. Μακάρι το 2025 να είναι ακόμη καλύτερο.

- thomas Murg
Να ξεκινήσω από τα βασικά. Φοτηα είσαι μεγάλο @ρχιδι.
Για να μην έχουμε αυταπάτες. Εάν το γκολ του Καμαρα ήταν νικητήριο δεν θα το μετρούσαν.
Για να μην έχουμε αυταπάτες. Εάν το γκολ του Καμαρα ήταν νικητήριο δεν θα το μετρούσαν.
- Jean Valjean
Πολύ καλό παιχνίδι!! Η ομάδα έπαιξε μπαλάρα! Στο 90% των περιπτώσεων συρτό παιχνίδι. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να παίξει έτσι στην Ελλάδα. Καμιά!
Δείτε πως έπαιξε ο γαύρος με την Λαμία ή ο βάζελος με την Καλλιθέα, έπειτα συγκρίνετε με το πώς παίξαμε εμείς και πείτε μου ποιός είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Τέσσερα σημεία που συγκράτησα από τον αγώνα:
Πρώτο: η ομάδα μας έχει σκληρύνει, όχι όσο θα θέλαμε αλλά είναι πιο σκληρή. Επίσης φαίνεται πιο δεμένη και με μεγαλύτερη συνοχή,
Δεύτερο: ο τρόπος που έπαιξε ο Ατρόμητος δηλώνει πολλά για το τι είδους σωματεία είναι και τι ρόλο παίζει στο φετινό πρωτάθλημα. Αν εσείς είδατε τον Ατρόμητο να παίζει με τέτοια ένταση και τόσο πείσμα με τους τρεις του ΠΟΚ πείτε μου κι εμένα. Κάποιοι παίκτες του Περιστερίου ήρθαν με μοναδικό σκοπό να "χαλάσουν" το μυαλό των παικτών μας και να τους απομακρύνουν από το παιχνίδι. Η κόκκινη δεν γινόταν να μην δοθεί γι αυτό και δόθηκε. Το τρίτο μας γκολ δεν θα δινόταν εάν το ματς ήταν 1-0.
Τρίτο: ο κόσμος μας ήταν εξαιρετικός και στα γιουχαϊσματα και στα χειροκροτήματα.
Τέταρτο: ο Λουτσέσκου κατάφερε με κάποιον ανεξήγητο τρόπο να κάνει κάτι που για μένα φάνταζε πολύ δύσκολο εξαρχής: να βάλει στο ροτέισον και στο πνεύμα της ομάδας και να έχει ετοιμοπόλεμους και τα 4 φορ
Για ΜΒΠ είχα να διαλέξω ανάμεσα σε Ντέλια, Σβαμπ που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και Σάστρε (για το "σσσσ"=μη μιλάς που έκανε στον Ουάρντα). Ψήφισα τον Ντέλια.
Δείτε πως έπαιξε ο γαύρος με την Λαμία ή ο βάζελος με την Καλλιθέα, έπειτα συγκρίνετε με το πώς παίξαμε εμείς και πείτε μου ποιός είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Τέσσερα σημεία που συγκράτησα από τον αγώνα:
Πρώτο: η ομάδα μας έχει σκληρύνει, όχι όσο θα θέλαμε αλλά είναι πιο σκληρή. Επίσης φαίνεται πιο δεμένη και με μεγαλύτερη συνοχή,
Δεύτερο: ο τρόπος που έπαιξε ο Ατρόμητος δηλώνει πολλά για το τι είδους σωματεία είναι και τι ρόλο παίζει στο φετινό πρωτάθλημα. Αν εσείς είδατε τον Ατρόμητο να παίζει με τέτοια ένταση και τόσο πείσμα με τους τρεις του ΠΟΚ πείτε μου κι εμένα. Κάποιοι παίκτες του Περιστερίου ήρθαν με μοναδικό σκοπό να "χαλάσουν" το μυαλό των παικτών μας και να τους απομακρύνουν από το παιχνίδι. Η κόκκινη δεν γινόταν να μην δοθεί γι αυτό και δόθηκε. Το τρίτο μας γκολ δεν θα δινόταν εάν το ματς ήταν 1-0.
Τρίτο: ο κόσμος μας ήταν εξαιρετικός και στα γιουχαϊσματα και στα χειροκροτήματα.
Τέταρτο: ο Λουτσέσκου κατάφερε με κάποιον ανεξήγητο τρόπο να κάνει κάτι που για μένα φάνταζε πολύ δύσκολο εξαρχής: να βάλει στο ροτέισον και στο πνεύμα της ομάδας και να έχει ετοιμοπόλεμους και τα 4 φορ
Για ΜΒΠ είχα να διαλέξω ανάμεσα σε Ντέλια, Σβαμπ που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι και Σάστρε (για το "σσσσ"=μη μιλάς που έκανε στον Ουάρντα). Ψήφισα τον Ντέλια.
Δεν με ενθουσίασε η ομάδα, εκτός από κάποια καλά διαστήματα στο β΄ μέρος και με δεδομένο ότι ο αντίπαλος έπαιζε με 10 από το 22΄. Δεν μ' άρεσε το ότι οι αντίπαλοι μετά το 2-0 έπαιρναν εύκολες μπάλες και δημιουργούσαν επιθέσεις.
Μ' 'άρεσε η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στο δεύτερο γκολ και κάποιες εξάρσεις μετά το 70΄.
Μπράβο και πάλι στον Ντομένικο που δεν μας άφησε να γεννήσουμε, αλλά από 'κει που ήμουν δεν μπόρεσα να καταλάβω, ακόμα κι όταν είδα βίντεο στο κινητό. Ήταν πέναλτι; Πάντως τέτοιες φάσεις τις δίνουν πολύ εύκολα σε βάρος μας. Επιτέλους νίκη στο πρωτάθλημα στο σπίτι μας ύστερα από 4 μήνες! Να κάνουμε ήρεμα Χριστούγεννα και να έχουμε τους παίκτες που αποδεδειγμένα χρειάζεται η ομάδα πριν από την Πρωτοχρονιά.
Μ' 'άρεσε η πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας στο δεύτερο γκολ και κάποιες εξάρσεις μετά το 70΄.
Μπράβο και πάλι στον Ντομένικο που δεν μας άφησε να γεννήσουμε, αλλά από 'κει που ήμουν δεν μπόρεσα να καταλάβω, ακόμα κι όταν είδα βίντεο στο κινητό. Ήταν πέναλτι; Πάντως τέτοιες φάσεις τις δίνουν πολύ εύκολα σε βάρος μας. Επιτέλους νίκη στο πρωτάθλημα στο σπίτι μας ύστερα από 4 μήνες! Να κάνουμε ήρεμα Χριστούγεννα και να έχουμε τους παίκτες που αποδεδειγμένα χρειάζεται η ομάδα πριν από την Πρωτοχρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Κυρ 22 Δεκ 2024, 22:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Daskalos_4
Το "σσσς" του Σαστρε οδηγος για το ματς με την χαρτινη.
-3 βαθμοι
-Τριαρα
-0 παθητικο
-Ανεπαναληπτα πραγματα απο τον Ντομινικ
-Καλο ποδόσφαιρο ανα διαστηματα
-Μαχητικο πνευμα
-Σταθερα ανεβασμενος Ντελιας
-Δεσποτας-Ζιφκο θα πρεπει να παιζουν στο 90% των αγωνων
-Σκοραρε ο Τσαλοφ
-Σαματαρος δειχνει να το πιστευει
-Καλη εικονα στις εξεδρες
-Μειον ενα απο την κορυφη