Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να αφήσουμε τα λαρύγγια μας στα τσιμέντα του Ναού!

Ελπίζω να μην φυσάει τόσο το βράδυ...moican4 έγραψε:[
Τρέχουσες συνθήκες
Άνεμος: ΔΒΔ με 33 km/h
Και περσι ο σιμαο ητανε να την παρει orwell αλλα ειδες ποιος την πηρε..Μην το ψαχνεις...Ας μην ασχοληθουμε με αυτα...Σημερα ειναι μια γιορτη για τον ΠΑΟΚ μας...Μια γιορτη που μπορει να δωσει πολυ μεγαλη χαρα...Εγω προσωπικα θα ηθελα να δω παθος τσαμπουκα και θεληση απο τους παιχτες...Θελω να δω αν τα ονειρα μας συμβαδιζουν με τα δικα τους...Orwell έγραψε:Ας πούμε και κάτι ποδοσφαιρικό...
Σήμερα νομίζω ότι μπορεί να ήρθε η ώρα να παίξουμε εμείς εναντίον 10 καθώς εκείνος ο ξυλοκόπος ο Σιμάο είναι ο ιδανικός για κόκκινη...ξέρω πως η κόκκινη στον βάζελο θα βγει δύσκολα αλλά έχω ένστικτο....ακούς Βλάνταν??
Ακόμη καθώς το αδύνατο τους σημείο είναι η άμυνα,εκεί πρέπει να πέσει πολύ πίεση....θεωρώ αδύνατο να μην κάνουν μία ή περισσότερες γκέλες και ποντάρω ιδιαίτερα στον Καντέ αν και όλη η πεντάδα της άμυνας τους είναι επιρρεπής.
Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα χαμογελάσει σήμερα.....Κρύο αίμα θέλει και τίποτα άλλο.
Α, μπα ,παιζει και τετοιο ενδεχομενο..? εχεις και τετοιες πληροφοριες ..? Γιατι δεν μας τις λες απο τωρα ,που το στηριζεις αυτο.?Maximus έγραψε:... στο να παιξει απλα καλυτερα ο βαζελος και να νικησει, στο να ειναι στημενο για χ,ψ λόγους...κλπ κλπ κλπ...