Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
vosis

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από vosis »

Καμίνι η Τούμπα σήμερα!
Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να αφήσουμε τα λαρύγγια μας στα τσιμέντα του Ναού!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

moican4 έγραψε:[

Τρέχουσες συνθήκες

Άνεμος: ΔΒΔ με 33 km/h
Ελπίζω να μην φυσάει τόσο το βράδυ...
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

δεν μπορω να περιμενω αλλο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
σημερα θα κουνιεται ο ναος

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΗΜΕΡΑ.
ΝΙΩΘΩ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

Ας πούμε και κάτι ποδοσφαιρικό...
Σήμερα νομίζω ότι μπορεί να ήρθε η ώρα να παίξουμε εμείς εναντίον 10 καθώς εκείνος ο ξυλοκόπος ο Σιμάο είναι ο ιδανικός για κόκκινη...ξέρω πως η κόκκινη στον βάζελο θα βγει δύσκολα αλλά έχω ένστικτο....ακούς Βλάνταν??
Ακόμη καθώς το αδύνατο τους σημείο είναι η άμυνα,εκεί πρέπει να πέσει πολύ πίεση....θεωρώ αδύνατο να μην κάνουν μία ή περισσότερες γκέλες και ποντάρω ιδιαίτερα στον Καντέ αν και όλη η πεντάδα της άμυνας τους είναι επιρρεπής.
Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα χαμογελάσει σήμερα.....Κρύο αίμα θέλει και τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Λαγός Στιφάδο

* 1 Λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά
* Ξίδι
* 3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί
* 1 1/2 κούπας λάδι
* Αλάτι
* 3 φύλλα δάφνης
* 6-8 κόκκοι μπαχάρι
* 6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
* 800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
* 3-4 σκελίδες σκόρδο
* ----- Για τη μαρινάτα
* 1/4 κούπας ξίδι
* 4 φύλλα δάφνης
* 20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
* 10 κόκκοι μπαχάρι
* 5 σκελίδες σκόρδο

Πλύντε καλά τον λαγό και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόωτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ
abalaea

Δημοσίευση από abalaea »

Σκίστε τους λαγούς :opaokara:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Να πω και κάτι off-topic. Αν είχαμε σήμερα ένα ταμείο της MARFIN σε κάθε θύρα και ζητούσαμε 10 ευρώ από τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ που ζητάει νίκη και τίτλο από διοίκηση και παίχτες, θα μαζεύαμε ακόμη 300.000. Μη παρεξηγηθείτε μερικοί, αλλά από τα μεγάλα λόγια του μεγάλου λαού, χορτάσαμε.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

δε σε πιανω μεγαλε.... :?:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Λέω απλά ότι από τους 30.000 που θα είναι σήμερα στην Τούμπα, λιγότεροι από 6.000 συνεισέφεραν στην πρόσφατη ΑΜΚ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Orwell έγραψε:Ας πούμε και κάτι ποδοσφαιρικό...
Σήμερα νομίζω ότι μπορεί να ήρθε η ώρα να παίξουμε εμείς εναντίον 10 καθώς εκείνος ο ξυλοκόπος ο Σιμάο είναι ο ιδανικός για κόκκινη...ξέρω πως η κόκκινη στον βάζελο θα βγει δύσκολα αλλά έχω ένστικτο....ακούς Βλάνταν??
Ακόμη καθώς το αδύνατο τους σημείο είναι η άμυνα,εκεί πρέπει να πέσει πολύ πίεση....θεωρώ αδύνατο να μην κάνουν μία ή περισσότερες γκέλες και ποντάρω ιδιαίτερα στον Καντέ αν και όλη η πεντάδα της άμυνας τους είναι επιρρεπής.
Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα χαμογελάσει σήμερα.....Κρύο αίμα θέλει και τίποτα άλλο.
Και περσι ο σιμαο ητανε να την παρει orwell αλλα ειδες ποιος την πηρε..Μην το ψαχνεις...Ας μην ασχοληθουμε με αυτα...Σημερα ειναι μια γιορτη για τον ΠΑΟΚ μας...Μια γιορτη που μπορει να δωσει πολυ μεγαλη χαρα...Εγω προσωπικα θα ηθελα να δω παθος τσαμπουκα και θεληση απο τους παιχτες...Θελω να δω αν τα ονειρα μας συμβαδιζουν με τα δικα τους...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.....
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
alani4

Δημοσίευση από alani4 »

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ΤΟΥΜΠΑ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Καλώς ήρθατε στην κόλαση.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εδώ ξέφυγε και ο DimisK, το τερας ψυχραιμιας... Τι να λεμε τωρα! :lol:

Περιμένω το ματς για να χαρώ ή να κλαψω ανάλογα...Οσο ενθουσιασμενος και αν αισθανομαι, προσπαθω να καταπνίξω αυτό το συναίσθημα... Προσπαθώ να διατηρησω την ψυχραιμια μου...Θέλω να ενθουσιαστώ με την ομαδα εντος αγωνιστικου χωρου, παρά με το πως ονειρευεται ο καθενας την εξελιξη του αγώνα...

Ολα τα ενδεχομενα ειναι ανοιχτά... Απο το να σαρωσουμε με 3-0, στο να νικησουμε με 1-0 (+1 :lol: ) , στο να γινει σουπα ματς 0-0, στο να φαμε κοκκινη και να χασουμε 0-1, στο να παιξει απλα καλυτερα ο βαζελος και να νικησει, στο να ειναι στημενο για χ,ψ λόγους...κλπ κλπ κλπ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Maximus έγραψε:... στο να παιξει απλα καλυτερα ο βαζελος και να νικησει, στο να ειναι στημενο για χ,ψ λόγους...κλπ κλπ κλπ...
Α, μπα ,παιζει και τετοιο ενδεχομενο..? εχεις και τετοιες πληροφοριες ..? Γιατι δεν μας τις λες απο τωρα ,που το στηριζεις αυτο.?
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Σας παρακαλώ ΣΚΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το φανταστηκα οτι καποιος θα το σχολιασει...

Δεν νομιζω οτι ειπα κατι εξωπραγματικό, ούτε οτι εχω καποιες πληροφοριες συγκεκριμενα για αυτό το ματς...Δεν θελω να ανακυκλωσω και να προκαλεσω καμια διαμαχη πανω σε αυτο το θεμα...Ολοι ξερουμε πως κινειται το ποδοσφαιρο και δεν νομιζω οτι ειπα κατι που δεν στεκει γενικώς...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”