Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
niko70

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός 21/02 19:00 novasports1

Δημοσίευση από niko70 »

Να πω και κάτι off-topic. Αν είχαμε σήμερα ένα ταμείο της MARFIN σε κάθε θύρα και ζητούσαμε 10 ευρώ από τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ που ζητάει νίκη και τίτλο από διοίκηση και παίχτες, θα μαζεύαμε ακόμη 300.000. Μη παρεξηγηθείτε μερικοί, αλλά από τα μεγάλα λόγια του μεγάλου λαού, χορτάσαμε.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

δε σε πιανω μεγαλε.... :?:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Λέω απλά ότι από τους 30.000 που θα είναι σήμερα στην Τούμπα, λιγότεροι από 6.000 συνεισέφεραν στην πρόσφατη ΑΜΚ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Orwell έγραψε:Ας πούμε και κάτι ποδοσφαιρικό...
Σήμερα νομίζω ότι μπορεί να ήρθε η ώρα να παίξουμε εμείς εναντίον 10 καθώς εκείνος ο ξυλοκόπος ο Σιμάο είναι ο ιδανικός για κόκκινη...ξέρω πως η κόκκινη στον βάζελο θα βγει δύσκολα αλλά έχω ένστικτο....ακούς Βλάνταν??
Ακόμη καθώς το αδύνατο τους σημείο είναι η άμυνα,εκεί πρέπει να πέσει πολύ πίεση....θεωρώ αδύνατο να μην κάνουν μία ή περισσότερες γκέλες και ποντάρω ιδιαίτερα στον Καντέ αν και όλη η πεντάδα της άμυνας τους είναι επιρρεπής.
Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα χαμογελάσει σήμερα.....Κρύο αίμα θέλει και τίποτα άλλο.
Και περσι ο σιμαο ητανε να την παρει orwell αλλα ειδες ποιος την πηρε..Μην το ψαχνεις...Ας μην ασχοληθουμε με αυτα...Σημερα ειναι μια γιορτη για τον ΠΑΟΚ μας...Μια γιορτη που μπορει να δωσει πολυ μεγαλη χαρα...Εγω προσωπικα θα ηθελα να δω παθος τσαμπουκα και θεληση απο τους παιχτες...Θελω να δω αν τα ονειρα μας συμβαδιζουν με τα δικα τους...
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.....
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
alani4

Δημοσίευση από alani4 »

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ΤΟΥΜΠΑ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Καλώς ήρθατε στην κόλαση.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εδώ ξέφυγε και ο DimisK, το τερας ψυχραιμιας... Τι να λεμε τωρα! :lol:

Περιμένω το ματς για να χαρώ ή να κλαψω ανάλογα...Οσο ενθουσιασμενος και αν αισθανομαι, προσπαθω να καταπνίξω αυτό το συναίσθημα... Προσπαθώ να διατηρησω την ψυχραιμια μου...Θέλω να ενθουσιαστώ με την ομαδα εντος αγωνιστικου χωρου, παρά με το πως ονειρευεται ο καθενας την εξελιξη του αγώνα...

Ολα τα ενδεχομενα ειναι ανοιχτά... Απο το να σαρωσουμε με 3-0, στο να νικησουμε με 1-0 (+1 :lol: ) , στο να γινει σουπα ματς 0-0, στο να φαμε κοκκινη και να χασουμε 0-1, στο να παιξει απλα καλυτερα ο βαζελος και να νικησει, στο να ειναι στημενο για χ,ψ λόγους...κλπ κλπ κλπ...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Maximus έγραψε:... στο να παιξει απλα καλυτερα ο βαζελος και να νικησει, στο να ειναι στημενο για χ,ψ λόγους...κλπ κλπ κλπ...
Α, μπα ,παιζει και τετοιο ενδεχομενο..? εχεις και τετοιες πληροφοριες ..? Γιατι δεν μας τις λες απο τωρα ,που το στηριζεις αυτο.?
Άβαταρ μέλους
marolas

Δημοσίευση από marolas »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Σας παρακαλώ ΣΚΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το φανταστηκα οτι καποιος θα το σχολιασει...

Δεν νομιζω οτι ειπα κατι εξωπραγματικό, ούτε οτι εχω καποιες πληροφοριες συγκεκριμενα για αυτό το ματς...Δεν θελω να ανακυκλωσω και να προκαλεσω καμια διαμαχη πανω σε αυτο το θεμα...Ολοι ξερουμε πως κινειται το ποδοσφαιρο και δεν νομιζω οτι ειπα κατι που δεν στεκει γενικώς...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τοτε κακως το ειπες....Να μην λεμε οτι θελουμε την αλλη φορα ή οτι κατεβασει η κουτρα μας...Το οτι αναφερεις πως "καποιος θα το σχολιασει" μαλλον επιτηδες το εγραψες...Τι να πω...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αδερφέ moican...Ετσι οπως το εγραψα δεν το τόνισα, απλα το εγραψα σαν ενδεχομενο οπως ολα τα αλλα...
Για σενα αυτο το ενδεχομενο μπορει να εχει 0% πιθανοτητες, για αλλους μπορει να εχει παραπάνω πιθανοτητες... Εγω για ενδεχομενα μιλησα και τιποτα παραπανω...Δεν σημαινει οτι το πιστευω κιολας....
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Maximus έγραψε:Το φανταστηκα οτι καποιος θα το σχολιασει...

Δεν νομιζω οτι ειπα κατι εξωπραγματικό, ούτε οτι εχω καποιες πληροφοριες συγκεκριμενα για αυτό το ματς...Δεν θελω να ανακυκλωσω και να προκαλεσω καμια διαμαχη πανω σε αυτο το θεμα...Ολοι ξερουμε πως κινειται το ποδοσφαιρο και δεν νομιζω οτι ειπα κατι που δεν στεκει γενικώς...
παμε παρακατω μαξιμε
αστο για τωρα πριν το ματς

εγω γενικα ποτε δεν πιστεψα κατι τετοιο για τον ΠΑΟΚ(εκτος για εκεινο το ματς με την καλαμαρια που ηταν η μεγαλη μαγκια που ριξαμε τον συμπολιτη)

αλλα τωρα πριν το ματς δεν ειναι ωραια τετοια συζητηση
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μεινε ησυχος ,καταλαβα...Λιγες ωρες πριν βρηκες να μας πεις για τα ...ενδεχομενα και τις πιθανοτητες ενος τετοιου παιχνιδιου..Μπραβο....
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Ρε σεις αφήστε τις υψηλές συζητήσεις... πέντε ώρες μείνανε...

Μόνο κραυγές εδώ μέσα !!!!

ΑΪΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Πού είσαι Gash ??? Gaaaaaaaaaaaaaaash !!!!!!!!!!!!! Βάλε βίντεο με λαό, με Τούμπα καμίνι, με γκολάρες....

Όλοι χέρια !!!! Μάξιμε εμείς οι κάποιας ηλικίας όλοι ψηλά τις μαγκούρες !!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Maximus έγραψε:Το φανταστηκα οτι καποιος θα το σχολιασει...

Νομίζω πως είπες κάτι που δεν στέκει γενικώς.
Είσαι εκτός κλίματος παππού.
Δικαιολογώ το αλτσχάιμερ όμως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”