Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από paokovios1974 »

GINOLA έγραψε:φαντασου να έλεγε 2 αν δεν περάσουμε, 3 αν περάσουμε.

είπε 2 με 3 και το κάλυψε. θα μπορούσε κάλλιστα να πει άλλες 3. δεν το έκανε
Επειδη ειναι απεφκταια περιπτωση δεν περιμενω να αποκλειστουμε για να επιβεβαιωθω οτι και στην αρνητικη περιπτωση παλι θα ερθει δεκαρ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Εγω παντως περιμενω και κατι ακομα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ολοι για μεταγραφες ρωτατε παντως....

Αν θα κανουμε αυτες τις 3 κινησεις ακομα, χωρις να φυγει κανενας θα εχουμε ενα ροστερ 33-34 ποδοσφαιριστων με 4-5 απο αυτους να τα παιρνουν καλα και πολυ καλα και να ειναι μεταξυ κερκιδας και παγκου, χωρις να βοηθουν ουσιαστικα την ομαδα.

Του χρονου παλι θα λεμε τι φταιει...

-Ουαρντα
-Εσιτι (με την επανοδο του Αουγκουστο δεν πιστευω να βρεθει ουτε ρολος αλλαγης για τον παικτη)
-Καγκαβα (με την εως τωρα κατασταση του αν ερθει και 10αρι, το ιδιο με Εσιτι προβλπεται)
-Νινουα (ΠΑΟΚ β' ; Δανεικος; Κατι πρεπει να γινει παντως)
-Ολιβειρα (τραυματιας, οκ αυτα ειναι μεσα στο ποδοσφαιρο)
-Λαμπρου

Αυτα τα συμβολαια θα τα πληρωσει φετος η ομαδα για να κανουν τι;
Να βγαλω τον Ολιβειρα, που τραυματιστηκε.
Οι υπολοιποι ολοι μαζι ειναι 3 καλα συμβολαια σιγουρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τετ 25 Αύγ 2021, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Θα εχουμε και αποχωρησεις-παραχωρησεις-δανεισμους.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στα χαφ εγώ θα πρόσθετα και τον καντουρι με την έλευση του εξτρέμ.

Η τριάδα καντουρι σβαμπ κουρτιτς και ο 4ος Αουγκούστο δεν είναι λίγη. Και 5ος τσιγγαρας
Ναι δεν είναι όνειρο αλλά δεν είναι λίγη.
Είναι σίγουρα καλύτερη από την περσινή.

Ιδανικά να δοθεί ο εσιτι και να έρθει ένα καλό χαφ. Αλλά δύσκολο το κόβω.

Επιθετικά με ακπομ θεωρώ βάζουμε ταχύτητα συν τον εξτρεμ που σίγουρα έχει ταχύτητα. Και το δεκάρι που θέλουμε να είναι ένας κανονικός παίκτης.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

DimitrisS έγραψε:Ολοι για μεταγραφες ρωτατε παντως....

Αν θα κανουμε αυτες τις 3 κινησεις ακομα, χωρις να φυγει κανενας θα εχουμε ενα ροστερ 33-34 ποδοσφαιριστων με 4-5 απο αυτους να τα παιρνουν καλα και πολυ καλα και να ειναι μεταξυ κερκιδας και παγκου, χωρις να βοηθουν ουσιαστικα την ομαδα.

Του χρονου παλι θα λεμε τι φταιει...
Ποιοι είναι οι 4 5;;

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Τους εγραψα τωρα Σουρμε με εντιτ.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

tad έγραψε:
barlow4 έγραψε:Μου φαινεται απιστευτο οτι διαβαζω απο τοσα ατομα να φυγει ο μπισεσβαρ.
οπως μου φαινοταν απιστευτα τα περι μη βασικου τζολη αν εμενε.
ε ναι ρε σι ...
διώκεται πλέον ποινικά το να κατέχεις το τόπι στον ΠΑΟΚ ...

υποσ.
πέρα από την πλάκα ο Μπίσε έχει αναπτύξει πλέον καλή χημεία με Λούτσε ... και προχθές που τον έβαλε και στις προπονήσεις φαίνεται νορμάλ ορεξάτος ... δεν το συζητάω ότι σε σχέση με όλη την ομάδα είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο και είναι απαραίτητος για την ομάδα. ούτε τα χρόνια τον πήραν ούτε έχει χάσει κάτι από τις ικανότητες του...

προχθές δυστηχώς το γκολ το φάγαμε από λάθος του στο κέντρο αλλά εκεί είπαμε έχουμε θέμα ... είμαστε τόσο αργοί που πλέον με ένα απλό λάθος στο κέντρο είναι σαν να αντιμετωπίζουμε πέναλτι ... για αυτό μπαλανς και αργά αργά μέχρι να δύσει από την ανατολή ...
Εγώ διαφωνώ αυτή η εμμονή με το κέντρο. Το γκολ το έφαγες γιατί έβαλες τον Μπίσε 10αρι αντί τον Ελ Καντουρί και τον Μπίσε αριστερά και γιατί ο Μπίσε αυτή την στιγμή δεν έχει καλή φυσική κατάσταση και όταν δεν έχει κάνει λάθη ο εγκέφαλος. Το κέντρο για τα επίπεδα που παίζει ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είναι και ότι καλύτερο αλλά αυτή η εμμονή με το κέντρο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι νομίζω υπερβολική. Μπορεί να παίξεις με ομάδα με χαμηλό μπατζετ και ασήμαντα χαφ και επειδή έχει καλή κυκλοφορία και μόνο να σου πάρει το κέντρο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το κέντρο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν είναι το Α και Ω. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που φτάνει εύκολα από το ένα κουτί στο άλλο και αντιστρόφα. Δεν του λείπει το κέντρο σε μία ομάδα του Λουτσέσκου που πάει σε σετ παιχνίδι και χτίζει σιγά σιγά από την άμυνα. Πλέον τα 10ρια στην ομάδα του Λουτσέσκου είναι τα σεντερ μπακ. Αυτό που την λείπει για ένα τέτοιο παιχνίδι είναι δραστήριοι επιθετικοί με κινήσεις στο κενό χώρο και καλοί στο ένας προς ένας. Θα σου λείψει το γκολ. Γραφτετο αυτό. Δεν έχεις παιχτες επιθετικούς που να ταιριάζουν στο παιχνίδι του Λουτσέσκου και θα δυσκολευτούν να προσαρμοστούν ή θα πρέπει να υπάρχει καλό φεγγάρι και ο Ερμής αναδρομος για να βάλουμε πολλά γκολ. Δεν μπορείς να βασιστείς στην τύχη εκεί συνέχεια. Θα δουμε και τον Μιτριτσα. Θα δούμε και τον Ακομπ. Αλλά δεν έχεις κανένα παίχτη να χεστεί ο αντίπαλος. Σαν τον περσινό Φαλάκρα με κινήσεις στον κενό χώρο ή σαν τον Ελ Αραμπι του γαύρου. Θες παίχτη που να έχει το γκολ και την κίνηση καλέ μου άνθρωπε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Καγκαβα θεωρώ προσπαθούν να δοθεί.

Νίνουα μάλλον για ΠΑΟΚβ

Εσιτι μια κατηγορία μόνος του ίσως ότι πιο δύσκολο.

ΟΥΑΡΝΤΑ θεωρώ θα βρεθεί ομάδα

Ολιβειρα δε το συζητάω είναι στο παιχνίδι αυτα

prist64

Δημοσίευση από prist64 »

sourmenetes έγραψε:Στα χαφ εγώ θα πρόσθετα και τον καντουρι με την έλευση του εξτρέμ.

Η τριάδα καντουρι σβαμπ κουρτιτς και ο 4ος Αουγκούστο δεν είναι λίγη. Και 5ος τσιγγαρας

Επιθετικά με ακπομ θεωρώ βάζουμε ταχύτητα συν τον εξτρεμ που σίγουρα έχει ταχύτητα. Και το δεκάρι που θέλουμε να είναι ένας κανονικός παίκτης.

αν αυτο το εγραφες πριν ενα μηνα,θα ειμασταν μια χαρα

αυριο εχουμε ματς που θα επρεπε να διαδικαστικου χαρακτηρα
και το καναμε με την κωλυσιεργια μας win or die
ευτυχως δηλαδη που δεν ξεκινησε το πρωταθλημα και θα εχει περιθωριο ο προπονητης να στησει
καλυτερα την ομαδα,σε σχεση παντα με τις αναμενομενες προσθηκες
ετσι ωστε να μην υπαρξουν βαθμολογικες απωλεις και στο τελος αρχισουμε να λεμε αν....
αν..... αν ειχαμε κερδισει το ταδε ματς

δυστυχως το μεγαλυτερο προβλημα δεν ειναι το ροστερ
αλλά οτι αυτοι που πρεπει να παρουν αποφασεις,οταν ερχονται τα ζορια
κοιτανε να μεταθεσουν αλλού τις ευθυνες της ληψης αποφασεων

με το καλο να περασουμε αυριο,να ερθουν κι αυτοι που θελει ο προπονητης
και να δουμε τι μελλει γεννεσθαι

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

sourmenetes έγραψε:Στα χαφ εγώ θα πρόσθετα και τον καντουρι με την έλευση του εξτρέμ.

αν ο κουρτιτς είναι αυτός που περιέγραψαν τα παιδιά εδώ μέσα. Που έτσι όπως τον έκοψα ανέτοιμο πιστεύω είναι παιχταρας όταν θα είναι στο 100%. Δεν είναι καλύτερη απλά από την περσινή. Είναι τόπ για Ελλάδα
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Για την υποτιθέμενη πρόταση για τον Εσίτι, είχα γράψει και τότε το πως να δώσεις βαρύτητα σε κείμενο που μετακόμισε το Αλ Άιν στο Κατάρ. Και την υποτιθέμενη είδηση την έδιναν όλοι έτσι, με το ίδιο λάθος, κανένα φίλτρο, καμία προσοχή, ότι νάναι.
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Συμφωνώ με σουρμε, αν ο Καντουρι πήγαινε χαφ θα ήμασταν πολύ καλά για φέτος αν και ελαφρώς αργοί. Μέχρι του χρόνου να πουλουσαν και Εσιτι Αύγουστο και να κινουμασταν το καλοκαίρι για ένα καλό γρήγορο χαφ να πλαισιώσει τους υπόλοιπους μαζί με ενδεχόμενη άνοδο του Τσιγγαρα. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάει στα χαφ ο Καντουρί όμως.

Γενικά στα χαφ έχουμε ποσότητα και καλή ποιότητα προς το παρών.

ΥΓ. Μέσα σε μια μέρα βγάλαμε 66 σελίδες, τα βλέπουν αυτά εκεί στην ΠΑΕ; :lol:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Γενικα κι γω συμφωνω οτι ειμαστε αρκετα καλα στο κεντρο, με την υποσημειωση οτι πιστευω οτι θα δουμε και εναν καλυτερο και πιο σταθερο Αουγκουστο, λογω Λουτσεσκου.

Προφανως θα μπορουσαμε να ειμαστε καλυτερα, αυτο ισχυει παντα και παντου.

Με τις κινησεις που φαινεται οτι θα ολοκληρωθουν, νομιζω πως το "προβλημα" ειναι στο δεξι ακρο της αμυνας, με τον Τειλορ να ειναι μεγαλο ερωτηματικο και στο τερμα που ολοι μας θελουμε κατι πιο σταθερο.

-Το αν καποιος θελει καλυτερο παικτη πισω απο τον Ζιφκοβιτς, δηλαδη καλυτερο του Μουργκ, οκ το ακουω αλλα ας μου επιτρεψει να εχω τις επιφυλαξεις μου για το οτι ο Μουργκ δεν κανει, με μια χρονια (την πρωτη του εκτος Αυστριας).

-Το αν καποιος δεν ειναι ικανοποιημενος με το διδυμο Μιτριτσα/Ελ Καντουρι στα αριστερα, επειδη ο Μαροκινος δεν κανει για τα αριστερα, επισης το ακουω. Αλλα ο προπονητης τον θελει εκει και σιγουρα εχει τους λογους του.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μεγάλο στοίχημα και ερωτηματικό για φέτος ο Αουγκούστο έτσι όπως πήγε το μεταγραφικό.
Ήταν πολύ ασταθής και αψυχολογητος οπότε μένει να δούμε πως θα συμπεριφερθεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”