ντινο ειναι αλλο πραγμα να πω η μπουκα ειναι λαθος κλπ και αλλο πραγμα να πω ρε τελειωμενε,ρετσινοπνιχτη ,πρεζακι κλπ που μπουκαρεις...αυτο το κειμενο δεν θα επρεπε να ανεβει ποτε στην κεντρικη σελιδα...θα επρεπε αφου υπαρχει ελεγχος οπως ισχυριζονται και τα διαβαζουν πριν τα βαλουν να πουν πολυ φιλικα στο παιδι που εγραψε το κειμενο ''κοιτα να δεις ολα ωραια και καλα αλλα γραψτο κοσμια και μετα δωστο μας να το ανεβασουμε γιατι εμεις δεχομαστε αποψεις και οχι αναθεματισμους''...και εγω θα μπορουσα να γραψω το περιεχομενο του κειμενου αλλα χωρις να χαρακτηρισω κανεναν γιατι ετσι δεν εκφραζω αποψη ξεφευγω...αν ειναι δυνατον να χαρακτηριζονται σε ΠΑΟΚτσηδικο σαιτ ΠΑΟΚτσηδες με τεοιο τροπο...δηλαδη οι αλλοθρησκοι πως πρεπει να μας αποκαλουν??Dinos_Liverpool έγραψε:Συμβαίνει πολλές φορές να μην είμαστε σε καλή μέρα και είτε να μην εκφραστούμε σωστά, είτε η άποψή μας για κάτι να είναι λανθασμένη. Και εγώ πιστεύω ότι το κείμενο του NewYorker, που πριν από λίγο διάβασα, ήτανε ατυχές όσον αφορά στους χαρακτηρισμούς που απέδωσε και ειδικά στον τίτλο του. Έχω αρκετές διαφωνίες μαζί του στο συγκεκριμένο θέμα.
Όμως, ο συγκεκριμένος αρθρογράφος έχει δώσει άπειρες φορές δείγματα γραφής, ειδικά στο παρελθόν, οπότε οποιαδήποτε συμπεράσματα που ντρέπεστε που έχετε τέτοιους συνοπαδούς ή «είναι κάτι ο NewYorker ? ΠΑΟΚάρχης ? » είναι και αυτά ατυχέστατα. Εκφράστε ελεύθερα τη δυσανασχέτησή σας με το κείμενο, μέχρι εκεί όμως. Κανείς να μην ντρέπεται για κανένα.
Εδώ φιλοξενούνται απόψεις και δεν υπάρχει καμία - μα καμία – γραμμή από κανένα. Ακόμα και εάν διαφωνούσε η admin team δεν είχε κανένα λόγο να μην ανεβάσει το κείμενο. Αυτή είναι η άποψη του NewYorker. ΟΧΙ TOY PAOKMANIA!
Ας μην κρεμάσουμε από μία ατυχή τοποθέτηση τον φίλο μας. Όποιος θέλει, ας γράψει σχόλια στο κείμενό του που να του εξηγεί τα σημεία που διαφωνεί.
Και το κυριότερο, ας συνεχίσουμε αυτήν την ωραία ηλεκτρονική παρέα που κάνουμε χωρίς μεταξύ μας χαρακτηρισμούς. ΟΚ, σε κάποια θέματα διαφωνούμε... ΔΕΝ χρειάζεται, όμως, να ανταλλάσουμε απόψεις του στυλ «ξέφραγο αμπέλι » ή «μπαίνεις μόνο για να κράξεις ». Δεν νομίζω ότι ο Sera4 μπαίνει εδώ μέσα μόνο και μόνο για να κράξει (παρακολουθώ πολλά απ΄ τα σχόλια του φίλου), ούτε ο Δάσκαλος είναι υποχρεωμένος να απολογείται για τις απόψεις του καθενός μας. Έπρεπε να αναρτήσει αυτούσιο το κείμενο που έστειλε ο NewYorker και αυτό έκανε. Τίποτα παραπάνω.
Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από αρκετά άτομα εδώ μέσα και απαιτείται πάρα πολύς κόπος και χρόνος για να λειτουργεί το site. Ας το καταλάβουμε όλοι αυτό και να χαμηλώσουν οι τόνοι.
για μενα τελειωσε το θεμα ο τιτσερ ηταν ξεκαθαρος...