pgetsos έγραψε:Μερικοί λέμε ωραία ανέκδοτα και έχουμε κοπέλες για να πάμε και διακοπές μαζί
σιγα εσυ δον ζουαν!!!!
pgetsos έγραψε:Μερικοί λέμε ωραία ανέκδοτα και έχουμε κοπέλες για να πάμε και διακοπές μαζί
Ας τον αδελφε Ρομαν.Το να πηγαινει νεαρος διακοπες με τη γκομενα μαζι ειναι σαν να πηγαινεις στο Αργος και να κουβαλας μαζι σου το πεπονι σουRoMaN έγραψε:pgetsos έγραψε:Μερικοί λέμε ωραία ανέκδοτα και έχουμε κοπέλες για να πάμε και διακοπές μαζί
Και μερικοί είχαμε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και δεν φταίει το χιούμορ..
Να τις φοβάστε τις κοπέλες που γελούν με τα κρύα ανέκδοτά σας...
Σόρρυ για το off-topic...
Σβήσε με κυρά μουυυυ...
Μέσα στα πουρνάρια για τίποτα φίδια να έχετε τον νου σας καλύτερα!!!pisakaipoupoula έγραψε:Αν ξέρει κανένας, το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται?
Δηλαδή αν πάω κοντά σε οργανωμένο καμπινγκ με παρέα, αλλά μόνοι μας σε μια σκηνή μέστα πουρνάρια να έχουμε το νου μας για αστυνομία πρόστιμο κτλ?
blue sand hotel an exeis na dwseispaokmaniak έγραψε:Καμμια προταση κανεις για φολεγανδρο?
Αν είσαι από Β. Ελλάδα μόνο Καβουρότρυπες, μέσα στο δασάκι για μια μερούλα όμως κούτρα ή κατά Πυργαδίκια μεριά έστω!!!pisakaipoupoula έγραψε:Ρε φίλε goran έχω μπλέξει με ξένη κ έχει λυσσάξει να πάμε ελεύθερο να 'μαστε μόνοι μας, εγώ δεν είμαι πολύ φαν δεν το 'χω κάνει ποτέ, σε οργανωμένα πήγαινα και δούλευα κιόλας.
Θα της κάνω το χατήρι μέχρι να κάτσει χωρίς μπάνιο και κρέμες μια μέρα κ μετά θα με παρακαλάει να πάμε σε οργανωμένο, απλά αυτή τη μέρα σκέφτομαι που να την πάω
The_Stalker έγραψε:Επί του πρακτέου: Το ελεύθερο κάμπινγκ θέλει οργάνωση, τόσο μεγαλύτερη όσο περισσότερες είναι οι μέρες που θα μείνεις. Πρέπει να εξασφαλίσεις νερό (και για πλύσιμο, μπορείς να το αποθηκεύεις σε πλαστικά μπουκάλια) και χαλέ αν δεν πηγαίνεις στο ύπαιθρο (οπότε πρέπει να φροντίσεις και γαι την καθαριότητα του περιβάλλοντος). Πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μεταφορικό μέσο. Απαραίτητα gadgets πολυσουγιάς (που να ανοίγει ΚΑΙ μπουκάλια αν δεν ξέρεις να τα ανοίγεις με αναπτήρα), φακός κεφαλής, φακός σκηνής, ψυγείο. Πλαστικά πιάτα - ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, χαρτί, σαπούνι, αντικουνουπικά, τέντα παραλίας με πασαλάκια άμμου και σκοινιά (ΟΧΙ αυτά που έρχονται με την τέντα), μεταλλικούς εντατήρες για τα σκοινιά. Και φυσικά αλκοόλ και σκουφάκια.

pisakaipoupoula έγραψε:Ρε φίλε goran έχω μπλέξει με ξένη κ έχει λυσσάξει να πάμε ελεύθερο να 'μαστε μόνοι μας, εγώ δεν είμαι πολύ φαν δεν το 'χω κάνει ποτέ, σε οργανωμένα πήγαινα και δούλευα κιόλας.
Θα της κάνω το χατήρι μέχρι να κάτσει χωρίς μπάνιο και κρέμες μια μέρα κ μετά θα με παρακαλάει να πάμε σε οργανωμένο, απλά αυτή τη μέρα σκέφτομαι που να την πάω