Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

pgetsos έγραψε:Μερικοί λέμε ωραία ανέκδοτα και έχουμε κοπέλες για να πάμε και διακοπές μαζί :mrgreen:

σιγα εσυ δον ζουαν!!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ωχχ...Να, κάτι τέτοια κάνει ο.................................πυρετός!!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Lacedaemonian

Δημοσίευση από Lacedaemonian »

RoMaN έγραψε:
pgetsos έγραψε:Μερικοί λέμε ωραία ανέκδοτα και έχουμε κοπέλες για να πάμε και διακοπές μαζί :mrgreen:

Και μερικοί είχαμε... :twisted: :cry: :twisted: :twisted: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Και δεν φταίει το χιούμορ..

Να τις φοβάστε τις κοπέλες που γελούν με τα κρύα ανέκδοτά σας...

Σόρρυ για το off-topic...

Σβήσε με κυρά μουυυυ...
Ας τον αδελφε Ρομαν.Το να πηγαινει νεαρος διακοπες με τη γκομενα μαζι ειναι σαν να πηγαινεις στο Αργος και να κουβαλας μαζι σου το πεπονι σου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Για τα ανεκδοτα δε σχολιαζω γιατι θα φαω μπαν
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Αν ξέρει κανένας, το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται?
Δηλαδή αν πάω κοντά σε οργανωμένο καμπινγκ με παρέα, αλλά μόνοι μας σε μια σκηνή μέστα πουρνάρια να έχουμε το νου μας για αστυνομία πρόστιμο κτλ?
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ναι, δυσκολος εισαι..
Άβαταρ μέλους
goran 64

pisakaipoupoula έγραψε:Αν ξέρει κανένας, το ελεύθερο κάμπινγκ απαγορεύεται?
Δηλαδή αν πάω κοντά σε οργανωμένο καμπινγκ με παρέα, αλλά μόνοι μας σε μια σκηνή μέστα πουρνάρια να έχουμε το νου μας για αστυνομία πρόστιμο κτλ?
Μέσα στα πουρνάρια για τίποτα φίδια να έχετε τον νου σας καλύτερα!!! :shock: :shock:

Η αστυνομία έχει σοβαρότερες δουλειές (τάβλι, πρέφα κ.τ.λ. :D ) να κάνει απ το να ασχολείται με "λαθροκαμπινγκτζήδες" ( :lol: τι έπλασα πάλι ι Θεός??? :o ), παρ ότι ναι, το ελεύθερο camping είναι πλέον παράνομο παντού... ;)
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Ρε φίλε goran έχω μπλέξει με ξένη κ έχει λυσσάξει να πάμε ελεύθερο να 'μαστε μόνοι μας, εγώ δεν είμαι πολύ φαν δεν το 'χω κάνει ποτέ, σε οργανωμένα πήγαινα και δούλευα κιόλας.
Θα της κάνω το χατήρι μέχρι να κάτσει χωρίς μπάνιο και κρέμες μια μέρα κ μετά θα με παρακαλάει να πάμε σε οργανωμένο, απλά αυτή τη μέρα σκέφτομαι που να την πάω
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Καμμια προταση κανεις για φολεγανδρο?
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

paokmaniak έγραψε:Καμμια προταση κανεις για φολεγανδρο?
blue sand hotel an exeis na dwseis
to akribws apo panw tou ksenodoxeio (onoma de thimamai) an den theleis na tsontareis tosa !
Άβαταρ μέλους
goran 64

pisakaipoupoula έγραψε:Ρε φίλε goran έχω μπλέξει με ξένη κ έχει λυσσάξει να πάμε ελεύθερο να 'μαστε μόνοι μας, εγώ δεν είμαι πολύ φαν δεν το 'χω κάνει ποτέ, σε οργανωμένα πήγαινα και δούλευα κιόλας.
Θα της κάνω το χατήρι μέχρι να κάτσει χωρίς μπάνιο και κρέμες μια μέρα κ μετά θα με παρακαλάει να πάμε σε οργανωμένο, απλά αυτή τη μέρα σκέφτομαι που να την πάω
Αν είσαι από Β. Ελλάδα μόνο Καβουρότρυπες, μέσα στο δασάκι για μια μερούλα όμως κούτρα ή κατά Πυργαδίκια μεριά έστω!!! :)

Στα νότια δεν ξέρω από free camping αδερφέ, αν και περνώντας πολλές φορές από κει, έχω δει ωραίες παραλίες, σχετικά ερημικές και πολύ ρομαντικές στο Γαλαξείδι και μετά τα λουτρά του Καϊάφα στην Ηλεία... ;)

Αυτά μου έρχονται τώρα στον νου, αν σκεφτώ και κάτι άλλο θα ξαναγράψω... :D
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Για φολεγανδρο,μεινει πάνω στη χώρα, αν δεν έχεις μεταφορικό μέσο, μιας και οι τοπικές συγκοινωνίες δεν έχουν συνεχή δρομολόγια. Την περίοδο που πήγα εγώ είχε μόνο ένα ταξί και αυτό αν το πετυχαινες. Κατά τα άλλα ήρεμο νησί. Και πολύ αέρας!
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

ευχαριστώ goran!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

@ pisakaipoupoula

Οι μπάτσοι κυνηγάνε πολύ. Εγώ έχω τρία πρόστιμα (πλήρωσα τα 2 με έκπτωση γιατί θα πήγαιναν εφορία) και δύο δικαστήρια (αθωώθηκα). Αν σε πιάσουν θα πάρουν τα στοιχεία σου και η κλήση για πρόστιμο θα έρθει από το Δήμο όπου ανήκει το μέρος που σ΄έπιασαν και χωριστά η κλήση για δικαστήριο (αν έρθει, δεν είναι σίγουρο). Σε πρώτη φάση δεν πληρώνεις τπτ, γιατί αν γίνει δίκη και αθωωθείς δεν πληρώνεις το πρόστιμο επικαλούμενος την αθωωτική απόφαση.

Ελεύθερο ελεύθερο ( :D ) υπάρχει στην Τήλο. Επίσης το κάμπινγκ στα Κουφονήσια απ' όσο ξέρω χρησιμοποιείται ως ελεύθερο. Πολύς κόσμος πηγαίνει και Σχοινούσα - Δονούσα. Όσα αναφέρω εγώ ισχύουν για Χαλκιδική.

Επί του πρακτέου: Το ελεύθερο κάμπινγκ θέλει οργάνωση, τόσο μεγαλύτερη όσο περισσότερες είναι οι μέρες που θα μείνεις. Πρέπει να εξασφαλίσεις νερό (και για πλύσιμο, μπορείς να το αποθηκεύεις σε πλαστικά μπουκάλια) και χαλέ αν δεν πηγαίνεις στο ύπαιθρο (οπότε πρέπει να φροντίσεις και γαι την καθαριότητα του περιβάλλοντος). Πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μεταφορικό μέσο. Απαραίτητα gadgets πολυσουγιάς (που να ανοίγει ΚΑΙ μπουκάλια αν δεν ξέρεις να τα ανοίγεις με αναπτήρα), φακός κεφαλής, φακός σκηνής, ψυγείο. Πλαστικά πιάτα - ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, χαρτί, σαπούνι, αντικουνουπικά, τέντα παραλίας με πασαλάκια άμμου και σκοινιά (ΟΧΙ αυτά που έρχονται με την τέντα), μεταλλικούς εντατήρες για τα σκοινιά. Και φυσικά αλκοόλ και σκουφάκια ;) .

@ paokmaniak

Must παραλία ο Άγιος Νικόλαος
Μust επίσκεψη στην Άνω Μερά για κοκκινιστό κουνέλι με μαντζάτα (πρέπει να το παραγγείλεις από το πρωί)
Η πλατεία της Φολεγάνδρου είναι ωραία για πρωινό, έχει σκιά από πλατάνι.
Ψάρι στον Καραβοστάση.
Ελπίζω να μην έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα από τότε που είχα πάει, αν και έχω ακούσει ότι πηγαίνουν αρκετοί κοτεράδες κι έχουν ανέβει γενικώς οι τιμές.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

The_Stalker έγραψε:Επί του πρακτέου: Το ελεύθερο κάμπινγκ θέλει οργάνωση, τόσο μεγαλύτερη όσο περισσότερες είναι οι μέρες που θα μείνεις. Πρέπει να εξασφαλίσεις νερό (και για πλύσιμο, μπορείς να το αποθηκεύεις σε πλαστικά μπουκάλια) και χαλέ αν δεν πηγαίνεις στο ύπαιθρο (οπότε πρέπει να φροντίσεις και γαι την καθαριότητα του περιβάλλοντος). Πρέπει να έχεις οπωσδήποτε μεταφορικό μέσο. Απαραίτητα gadgets πολυσουγιάς (που να ανοίγει ΚΑΙ μπουκάλια αν δεν ξέρεις να τα ανοίγεις με αναπτήρα), φακός κεφαλής, φακός σκηνής, ψυγείο. Πλαστικά πιάτα - ποτήρια, μαχαιροπήρουνα, χαρτί, σαπούνι, αντικουνουπικά, τέντα παραλίας με πασαλάκια άμμου και σκοινιά (ΟΧΙ αυτά που έρχονται με την τέντα), μεταλλικούς εντατήρες για τα σκοινιά. Και φυσικά αλκοόλ και σκουφάκια ;) .

Εικόνα

Εικόνα
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

pisakaipoupoula έγραψε:Ρε φίλε goran έχω μπλέξει με ξένη κ έχει λυσσάξει να πάμε ελεύθερο να 'μαστε μόνοι μας, εγώ δεν είμαι πολύ φαν δεν το 'χω κάνει ποτέ, σε οργανωμένα πήγαινα και δούλευα κιόλας.

Εκτός από αυτά που λέει ο Stalker σκέψου σοβαρά και το θέμα της ασφάλειας αν δεν είσαι με μεγάλη παρέα, και δεν το λέω θεωρητικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”