Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από moican4 »

Δικιο εχεις..
Εδω μου εβρισαν την οικογενεια (απο το πληκτορολογιο εννοειται) και δεν εγινε τιποτα..
Το ποστ αν ψαξω θα υπαρχει ακομα ενω και καποιοι διαχειριστες ηταν παροντες..

Σε θεματα θρησκεια θα επρεπε να ειναι πιο αποτελεσματικη και αυστηρη η κριση ως προς την διαγραφη..

Τουλαχιστον για εμας που θιχτηκαμε...

ΥΓ. Ο Δημητρης μιλησε γενικα για τους αθεους και την μοδα...
Δεν ειπε για εσενα..
Τωρα αν θιχτηκες δεν φταιιει αυτος..!!

Σωστα, οποτε γιατι να σβησεις π.χ το ποστ του?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Κυρ 06 Μαρ 2011, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

novito έγραψε: υ.γ. Αν οι κανονες εφαρμοζοταν κατα γραμμα, δε θα υπηρχε ουτε το 10% του φορουμ, οπως ευστοχα σημειωσε ο Πηγασος...
+1000 αλλα η λογικη λεει να περιορισεις την φαγωμαρα σε θεματα ΠΑΟΚ και οχι να επιτρεπεις να απλωσει και σε ασχετα με τον ΠΑΟΚ θεματα.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις Νόβι. Ειλικρινά. Μόνο που τι βαρύτητα έχει να σε θίξω εγώ λέγοντάς σε "μοδάτο" και τι βαρύτητα έχει να θίξεις τη χριστιανική θρησκεία μου και να την πεις "αηδίες"; Είναι το ίδιο;
Το παράδειγμα τυχαίο έτσι; ;)

Πάω να δω το ματς είναι τώρα...Με τη νίκη!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

+1 σε Ντίμι και Μοικανό....
Καλό το να μαλώνουμε και να διαφωνούμε, καλό το να κρίνουμε και να συζητάμε, αλλά δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις "αηδίες" τα πιστεύω κάποιου ο οποίος μπορεί να αφιέρωσε τη ζωή του για αυτά. Κι αν τα χαρακτηρίσεις έτσι θα υποστείς και τις όποιες συνέπειες. Με αποτέλεσμα, το όλο φόρουμ να γίνει ρδελομπου, για άσχετο με τον ΠΑΟΚ θέμα.

Οπότε σε θέματα πίστης (και σε άλλα παρόμοια) καλό είναι οι κανόνες να εφαρμόζονται πιο αυστηρά...

ΥΓ: ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ. Τα λέμε μετά το ματς!
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Aν και δε το ειδα το ποστ, οποτε κραταω μια επιφυλαξη, η επιμαχη φραση εξεφραζε περισσοτερο την αποψη καποιου για τις θεωριες-αρχες του χριστιανισμου παρα χαρακτηριζε την ιδια τη θρησκεια. Τουλαχιστον οπως το βλεπω εγω... Οχι οτι ειναι παραλογο να θιχτουν καποιοι βεβαια...

υ.γ. Προσωπικα σα μοντ θα με εθιγε περισσοτερο Ντιμι να θιξεις καποιο μελος απ το να θιξεις καποια θρησκεια...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DimisK έγραψε:Είναι της μόδας το να είναι κανείς άθεος. Είναι της μόδας να μην πιστεύει στο χριστιανισμό, είναι μαγκιά, είναι στάση ζωής, είναι σκεπτικισμός, είναι...είναι..
Το να λες ότι πιστεύεις στο Χριστό και στην Παναγιά είναι φλώρικο, είναι...υποδούλωση, είναι πολύ...κακό.

Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Αλίμονο.

Και επειδή εγώ δεν φοβάμαι να χαρακτηριστώ ως φλώρος, υπόδουλος ή ότι άλλο το λέω ξεκάθαρα: Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος, πιστεύω στο Χριστό και στην Παναγιά, τους έχω μέσα στη ζωή μου και δόξα το Θεό, όλα μου πάνε καλά. Πηγαίνω εκκλησία, πιστεύω στους αγίους και τέλος πάντων συμπεριφέρομαι όμως μου έμαθαν οι γονείς και οι παππούδες μου. Πιστεύω πολύ με άλλα λόγια.

Κατανοώ απόλυτα την ανεξιθρησκεία και ότι θέλει ο καθένας να πιστεύει.

Ωστόσο με προσβάλει βάναυσα το να γράφει κάποιος για "χριστιανικές αηδίες" και απαιτώ τέτοιου είδους σχόλια να λείπουν.

Επίσης ο Δικέφαλος Αετός είναι σύμβολο της βυζαντικής αυτοκρατορίας και της ορθοδοξίας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ. Ας μην προσπαθούν κάποιοι να αλλοιώσουν την ιστορία στο όνομα ενός ψευτοπροοδευτισμού που καταντά γραφικός. Αυτά όλα είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι ο δικέφαλος του ΠΑΟΚ είναι άλλος από της ΑΕΚ και δεν έχει σχέση με την Πόλη, τον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία, το Βυζάντιο, την Ελλάδα είναι δικαίωμά τους. Μόνο που η ιστορία δεν αλλοιώνεται όσο κι αν θα το ήθελαν κάποιοι...
Και μην ξεχνάτε ότι το πρώτο βήμα για την απαξίωση μιας Ιδέας είναι να αλλοιώνει τις ρίζες της...
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Πίστευε και ΜΗ ερεύνα ή πίστευε και ΜΗ, ΕΡΕΥΝΑ!

Για αυτό προσπαθώ να παίξω πυροσβεστικό ρόλο διότι η συζήτηση θα ξεφύγει σε Θεολογικά ζητήματα κλπ και δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι έτοιμο το φόρουμ να ασπαστεί και άλλες ιδέες προτάσεις προς συζήτηση ομαλή χωρίς παρεκτροπές ή και κατά πόσο είναι ειδικό να συζητά τέτοια ζητήματα με επιστημονική ανάπτυξη και επιχειρήματα.
Μέσα στον ΠΑΟΚ υπάρχουν όλες οι φυλές με κάθε είδους πίστης και είναι λογικό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες για το οτιδήποτε μόνο που σχεδόν ποτέ δεν γίνεται η συζήτηση με πολιτισμένο τρόπο αλλά με ακραίο τρόπο.
Παράδειγμα
Αηδίες τα περί Χριστιανισμού vs Μοδάτα τα περί Αθεΐας.
Καμιά φορά είναι αναπόφευκτο και μπορεί να συμβαίνει και αυτό.
Το βρίσκω φυσιολογικό.
Αν υπάρξουν παράπονα τότε γίνεται και επέμβαση απο εμάς κατόπιν μελέτης του θέματος έτσι ώστε να μην υπάρξει αδικία ή παράπονα.

Η κρίση των Moderators ήταν ορθή και όσο εφικτό αντικειμενική κατ εμέ και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις αν θέλουμε κουβέντα να γίνεται και ας θίγονται και χρήστες ή moderators ή administrators για τις γνώμες κάποιων.
Δεν μπορούμε σε όλα να συμφωνούμε είναι γεγονός.

Και για να μην ξεφύγει περαιτέρω η συζήτηση για το θέμα του συμβόλου ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ή να μην προκληθεί οποιοσδήποτε ΠΑΟΚτσής χρήστης όποιος θέλει μπορεί να συνεχίσει την συζήτηση με ήπιο τρόπο σε κάτι που είχα ανοίξει παλιότερα και να αναπτύξει τα πιστεύω του.

Συνέχεια εδώ
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=22&t=3705
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

DimisK έγραψε:Είναι της μόδας το να είναι κανείς άθεος. Είναι της μόδας να μην πιστεύει στο χριστιανισμό, είναι μαγκιά, είναι στάση ζωής, είναι σκεπτικισμός, είναι...είναι..
Το να λες ότι πιστεύεις στο Χριστό και στην Παναγιά είναι φλώρικο, είναι...υποδούλωση, είναι πολύ...κακό.

Δικαίωμα του καθενός να πιστεύει και να λέει ότι θέλει. Αλίμονο.

Και επειδή εγώ δεν φοβάμαι να χαρακτηριστώ ως φλώρος, υπόδουλος ή ότι άλλο το λέω ξεκάθαρα: Είμαι Χριστιανός ορθόδοξος, πιστεύω στο Χριστό και στην Παναγιά, τους έχω μέσα στη ζωή μου και δόξα το Θεό, όλα μου πάνε καλά. Πηγαίνω εκκλησία, πιστεύω στους αγίους και τέλος πάντων συμπεριφέρομαι όμως μου έμαθαν οι γονείς και οι παππούδες μου. Πιστεύω πολύ με άλλα λόγια.

Κατανοώ απόλυτα την ανεξιθρησκεία και ότι θέλει ο καθένας να πιστεύει.

Ωστόσο με προσβάλει βάναυσα το να γράφει κάποιος για "χριστιανικές αηδίες" και απαιτώ τέτοιου είδους σχόλια να λείπουν.

Επίσης ο Δικέφαλος Αετός είναι σύμβολο της βυζαντικής αυτοκρατορίας και της ορθοδοξίας. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ. Ας μην προσπαθούν κάποιοι να αλλοιώσουν την ιστορία στο όνομα ενός ψευτοπροοδευτισμού που καταντά γραφικός. Αυτά όλα είναι μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Αν κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι ο δικέφαλος του ΠΑΟΚ είναι άλλος από της ΑΕΚ και δεν έχει σχέση με την Πόλη, τον Ελληνισμό, την Ορθοδοξία, το Βυζάντιο, την Ελλάδα είναι δικαίωμά τους. Μόνο που η ιστορία δεν αλλοιώνεται όσο κι αν θα το ήθελαν κάποιοι...
Και μην ξεχνάτε ότι το πρώτο βήμα για την απαξίωση μιας Ιδέας είναι να αλλοιώνει τις ρίζες της...
Να γιατί σε πάω με χίλια....... ;)
Να είσαι καλά αδερφέ και να τα γράφεις πάντα έτσι.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Gash σε καταλαβαίνω απόλυτα τι θέλεις να πεις...Έννοια σου. ;)

Κώστα και Αποστόλη σας ευχαριστώ από καρδιάς. Το παραπάνω κείμενο μπορώ να το υπογράψω άπειρες φορές γιατι το πιστεύω μέχρι τελείας...

Για κάτι ανθρώπους σαν κι εσάς είμαι εδώ....

Συνεχίζουμε...

:pano:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

κι εμείς το ίδιο αδερφέ.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Παρότι βέβαια σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ θα μπορούσε να σβηστεί το πρώτο κομμάτι γιατί "θίγει τους άθεους ΠΑΟΚτσήδες" και οι κανονισμοί προβλέπουν να σβήνετα ό,τι θίγει κτλ κτλ κτλ. Αυτό δεν το λέω για να δείξω ότι έγινε κάποιου είδους "χάρη" (σιγά τα... αίματα) αλλά για να δείτε ότι οι ισορροπίες σε τέτοια θέματα δεν είναι απλές. Υπάρχουν ενότητες για να συζητηθούν αυτά τα θέματα αν και φοβάμαι ότι θα γίνουν αμπαλαέα και θα τρέχουμε να σβήνουμε ύβρεις.

:arrow: Παράπονα για το φόρουμ λοιπόν. Ο επόμενος; Καλό είναι να υπάρχουν παράπονα. Η μίρλα είναι που σκοτώνει. :idea:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Pegasus έγραψε: :arrow: Παράπονα για το φόρουμ λοιπόν. Ο επόμενος; Καλό είναι να υπάρχουν παράπονα. Η μίρλα είναι που σκοτώνει. :idea:
Καταρχήν για αυτό μπήκε αυτό το τόπικ (νομίζω ε), για να γράφει ο καθένας κάποιο παράπονο, κάτι που τον ενοχλεί, αλλά σίγουρα όχι για να την λέει στα παιδιά που είναι mods (καλά το λέω, γιατί εγώ δε ξέρω από MOD, ADMIN, CIA, FBI, IKA, TEE κτλ :lol: ). Οπότε καλώς υπάρχει...

Επίσης μία επισήμανση, όχι στους μοντς αλλά στα μέλη.
Ρε σεις τι θα γίνει; Μπορείτε να μην απαντάτε σε κάθε τι που γράφει ο καθένας χωρίς να ξέρετε, πως το λέει, γιατί το λέει και με τι ύφος το λέει;
Γράφουμε κάτι για χαβαλέ και χωρίς να ξέρει ο καθένας τι υποστηρίζουμε και αν μιλάμε σοβαρά (πράγμα που στοιχειωδώς να διαβάζεις το φόρουμ ξέρεις για τον καθένα πότε γράφει και πως) απαντάει και αναγκαζόμαστε να ξαναγράφουμε απλά για να εξηγούμε τα αυτονόητα...
Οπότε καλό είναι πριν γράψετε ψαχτείτε λίγο...μην πετάγεστε μην πω σα τι απλά για να την πείτε στον άλλο...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

:arrow: Το νήμα "Zlatan Muslimovic" θα παραμείνει κλειδωμένο για μία ημέρα.

Υπενθυμίζω το πολύ χρήσιμο -λόγω του μεγέθους του forum- κουμπάκι της αναφοράς Εικόνα πάνω δεξιά σε κάθε δημοσίευση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και καλα εκανες φιλε. Παραχεστηκε το θεμα με τις ειρωνειες. Και οχι μονο στου Ζλαταν
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

paok87 έγραψε::arrow: Το νήμα "Zlatan Muslimovic" θα παραμείνει κλειδωμένο για μία ημέρα.

Υπενθυμίζω το πολύ χρήσιμο -λόγω του μεγέθους του forum- κουμπάκι της αναφοράς Εικόνα πάνω δεξιά σε κάθε δημοσίευση.
Αυτό φίλε είναι επιλεκτική ευαισθησία. Για παράδειγμα δεν κλείδωσες ποτέ το νήμα για τον Χάβο, τον Σαλπιγγίδη ή ακόμα και για τον Ζαγοράκη. Δεν διάβασα τι ειπώθηκε στο παραπάνω τόπικ (του Ζλάταν) αλλά λιγότερες βρισιές έχουν πέσει γι αυτούς;
Όπως επίσης επιλεκτική ευαισθησία παρατήρησα για το αλάνι και από κάποιους χρήστες, που το έπαιξαν ψύχραιμοι συνετιστές στο συγκεκριμένο νήμα ενώ ξεσαλώνουν σε αυτά που ανέφερα παραπάνω.
Απλές επισημάνσεις κάνω ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”