Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ντέγιαν Λούμπιτσιτς τον κεντρικό χαφ της Κολωνίας, για τον οποίο η Λιντς κατέθεσε πρόταση ύψους 4 εκατομμύριων ευρώ.
Η πρόταση των Άγγλων έχει απορριφθεί με τη γερμανική ομάδα, που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, να επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Αυστριακό, παλιό συμπαίκτη του Στέφαν Σβαμπ στη Ραπίντ Βιέννης. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Κολωνία σκοπεύει να του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.
Το όνομα του Αυστριακού, όντως έχει συζητηθεί στην Τούμπα, χωρίς ωστόσο, τουλάχιστον για την ώρα, να έχει γίνει κίνηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.
Η πρόταση των Άγγλων έχει απορριφθεί με τη γερμανική ομάδα, που υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, να επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Αυστριακό, παλιό συμπαίκτη του Στέφαν Σβαμπ στη Ραπίντ Βιέννης. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Κολωνία σκοπεύει να του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.
Το όνομα του Αυστριακού, όντως έχει συζητηθεί στην Τούμπα, χωρίς ωστόσο, τουλάχιστον για την ώρα, να έχει γίνει κίνηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.
- kataramenos5
Ειστε μεγαλα τρελοκομειαpilotos έγραψε:Αυτά....
https://x.com/paokland4/status/1816833904646525366
Sent from my iPad using Tapatalk

Εάν ισχυει για το Πορτογαλακι μάλλον φεύγουν πακέτο οι Νασμπεργκ και Ράφα
-
- Επικοινωνία:
Είχε αναφερθεί κι εδώ στο φόρουμ ο συγκεκριμένος ως πρόταση από κάποια παιδιά πριν 3-4 χρόνια.Δεν έχω προσωπικά εικόνα του παίκτη αλλά γραφοντουσαν ωραία πράγματα για τον συγκεκριμένο.panpangr77 έγραψε:https://www.transfermarkt.co.uk/dejan-ljubicic/profil/spieler/287188 γράφουν για αυτον
-
- Επικοινωνία:
Ποιο πορτογαλακι; Δεν βρήκα κάτι σχετικόchri5ti9 έγραψε:Εάν ισχυει για το Πορτογαλακι μάλλον φεύγουν πακέτο οι Νασμπεργκ και Ράφα
Ο προπονητής θα έχει στη διάθεση του σχεδόν ένα μήνα για να δει μέσα από τις προπονήσεις άνω μαροκινός μπορεί να ανταποκριθεί κ στα αριστερά.
Αν όχι θα πρέπει να γίνει ακόμα μία προσθήκη μεσοεπιθετικά... διαφορετικά είμαστε καλά.
Αν όχι θα πρέπει να γίνει ακόμα μία προσθήκη μεσοεπιθετικά... διαφορετικά είμαστε καλά.
Εγώ ξαναλέω, πέρα από τις γενικές επιφυλάξεις για Τισσουνταλι, κυρίως πιστεύω οτι μπορεί να παιξει μπροστά. Παλιότερα πίστευα το ανάποδο αλλά νομίζω έχει βαρύνει αρκετά για να καλύπτει την πλευρά (που σε οποιοδήποτε ρόλο κι αν είσαι, αν παίζεις πλάγια, θα χρειαστεί). Δεν έχει την έκρηξη που χρειάζεται πλέον, τουλάχιστον οχι για το στυλ που παίζουμε απο πέρυσι.
Για μπροστά, έχει τεχνική, έχει επαρκή ταχύτητα, έχει τρίπλα και έχει και όγκο και ύψος οκ
Όλα αυτά αερολογίες είναι βέβαια. Στο χορτάρι θα φανεί
Για μπροστά, έχει τεχνική, έχει επαρκή ταχύτητα, έχει τρίπλα και έχει και όγκο και ύψος οκ
Όλα αυτά αερολογίες είναι βέβαια. Στο χορτάρι θα φανεί
Σε ποιον αναφέρεσαι;chri5ti9 έγραψε:Εάν ισχυει για το Πορτογαλακι μάλλον φεύγουν πακέτο οι Νασμπεργκ και Ράφα
https://www.transfermarkt.com/filipe-re ... ler/567497
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
- Επικοινωνία:
Με προβληματίζουν τρία πράγματα στην περίπτωση του Πορτογάλου. 1ον ότι λέγεται Fellipe 2ον ότι προέρχεται από μικρή ομάδα της Πορτογαλίας που ότι πήραμε δεν μας βγήκε και 3ον και κυριότερο πως παρότι δεν τον λες μικρό μιας και έχει πατημένα τα 24 δεν έχει καμμία συμμετοχή σε κλιμάκιο της Εθνικής
https://www.paokmania.gr/blog/242233-o- ... ton-taison
Μια άποψη για τον Τάισον και για το ρόστερ και για τις μεταγραφικές ανάγκες
Μια άποψη για τον Τάισον και για το ρόστερ και για τις μεταγραφικές ανάγκες
- WeWillRockYou
Πορτογάλος παίκτης που σε αυτή την ηλικία, δεν τον έχει αρπάξει κάποια από τις 4 μεγάλες ομάδες, θα είναι κάτω του μετρίου.
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τον Μαροκινό τον πήρανε για φορ κυρίως. Απ' ό,τι διαβάζω κιόλας, έπαιζε ως δεύτερος επιθετικός και όχι μόνος του μπροστά. Όπως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα πάμε με 3 φορ και ο Μπράντον, ως τρίτο φορ λογικά, θα πάρει ελάχιστα παιχνίδια.
Δεν έχω δει τον Μαροκινό, δεν ξέρω τι κάνει αμυντικά ως εξτρέμ, αλλά ούτε ο Τάισον είναι ο εργάτης πίσω.
Δεν έχω δει τον Μαροκινό, δεν ξέρω τι κάνει αμυντικά ως εξτρέμ, αλλά ούτε ο Τάισον είναι ο εργάτης πίσω.
Ο Παίχτης είναι winger απλά έρχεται και 2ος επιθετικός κοντά στο 9αρι.Miles έγραψε:Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι τον Μαροκινό τον πήρανε για φορ κυρίως. Απ' ό,τι διαβάζω κιόλας, έπαιζε ως δεύτερος επιθετικός και όχι μόνος του μπροστά. Όπως δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα πάμε με 3 φορ και ο Μπράντον, ως τρίτο φορ λογικά, θα πάρει ελάχιστα παιχνίδια.
Όσο αν είναι εργάτης πίσω σε όλα τους αγώνες με την ομάδα του ήταν σε όλο το γήπεδο ο Taison είναι για άλλα πράγματα να γεμίζει όλο το wide position. Ο Meite ήταν αμυντικά καλός γιατί κάλυπτε λίγο μπροστά από τα στόπερ και ανέβαινε ανάλογα τα cb me τα αριστερά μπάκ πχ Κουλιεράκης και τα δεξί-μπακ πχ Kedziora τον κάλυπταν να ανεβαίνουν όταν πάει μπροστά στο 8αρι να καλύπτει τα 8αρο10ρια πχ Schwab που γεμίζει όλο το wide Midfielder.
O Μαροκινός θα φορτίζει όλο το wide Midfielder ανάλογος περισσότερο από αριστερά.
Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.chri5ti9 έγραψε:Εάν ισχυει για το Πορτογαλακι μάλλον φεύγουν πακέτο οι Νασμπεργκ και Ράφα