Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

eorptol1 έγραψε:
Jules Winnfield έγραψε:Για σιγά ,ρε μάγκες, μ'αυτον τον φασισμό εδώ μέσα.

Κι εγώ Σύριζα ψήφισα αλλά όχι για τον Σαββίδη . Γιατι δουλεύω σε έναν κλάδο που ο Κούλης μας πάει να μην πω πως και για χίλιους άλλους λόγους που με κάνουν να πιστεύω πως ζούμε σε μια χούντα των 4 εξουσιων υπό τον δικτάτορα Μητσοτάκη. Το 40% όμως δε συμφωνεί μαζί μου. Πρέπει να το δεχτώ.

Δε δέχομαι όμως από την άλλη,ο Σαββίδης και ο Μάκης ο σουγιάς να κατευθύνουν την ψήφο μας. Μετά κοροϊδεύουμε όσους ρωτάνε τον πνευματικό τους για το ποιον θα ψηφίσουν.

Δηλαδή αν υποθέσουμε πως ο Σαββίδης ήταν με τον Κούλη θα έπρεπε εγώ να ψηφίσω ΝΔ και να πάω κόντρα στα πιστεύω μου και στα συμφέροντά μου; Ή ο βάζελος πρέπει να ψηφίσει Κούλη επειδή ο Αλαφούζος είναι ΝΔ; Θα μας τρελάνετε ρε; !!!

Ας μη χρωμάτιζε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ ,όπως εύστοχα είπε κάποιος. ΠΑΟΚ είμαστε,όχι ΠΑΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
η ανακοινωση σου λεει ποιοι ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ και σε ειπε μην ψηφισεις αυτους αλλα οτιδηποτε αλλο....τι δεν καταλαβενεις ? τι σε ενοχλει ? ψηφισε εσυ ΝΔ γιατι αυτην ψηφισες και ασε τους αλλους να ψηφισουν οποιον θελουν εκτος του σιχαματος......σε εχει ξεσκισει ο κουλης και εσυ κραζεις για την ανακοινωση που βγαλανε οι συνδεσμοι....

Guess what? Πάλι δεν κατάλαβες τι έγραψα. Καμία έκπληξη.

Για να κατευθύνει κάποιος την ψήφο του κόσμου δε χρειάζεται να του πει τι να ψηφίσει. Αρκεί να του πει τι να μην ψηφίσει. Ψιλά γράμματα βέβαια.... Η απάντηση πάει και σε κάτι άλλους παρόλες...

ΥΓ. Αν ψήφιζα Κούλη θα φοβόμουν εσένα να το πω; Πολύ καυσαέριο η Πτολεμαϊδα και οι παρενέργειες είναι εμφανείς.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

sn0ufel4 έγραψε:Ολοδικο σου δημιούργημα η φετινή χρονιά και η σημερινή βραδιά ντροπής
rainmaker έγραψε:11 χρόνια όλο κάτι φταιει

11 χρόνια ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ αλεύρι

Σταματήστε να δίνετε ένα κάρο λεφτά σε αμπαλους και σταματήστε να απορριπτετε παικταραδες για 100 χιλιάρικα διάφορα

Άντε μπαλόνια μας έχουν γίνει
Ωχ ωχ ωχ! Σ' αυτά τα ποστ δεν είδα επίθεση από τα μαντρόσκυλα του Ιβάν... Κοκοκο εδώ.

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Προσφέρουν χαρά οι ήττες της ομάδας στην κάθε κομπλεξικη νιφιτσα που νομίζει ότι οι ειρωνίες και οι κρυαδες προς τον Ιβάν και τα μέλη του φόρουμ έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την κανονική κριτική.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Επικοιδομητικός.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Jules θα το πω τελευταια φορα...Η θα προσπαθησεις να γινεις μελος της παρεας η δυστυχως δεν εχεις θεση εδω μεσα...
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Μόνο εγώ είμαι εποικοδομητικός. Ότι έχω να πω το λέω το καλοκαίρι,όσο είναι νωρις. Όπως θα κάνω και φέτος από τον Αυγουστο. Τώρα είναι αργά για δάκρυα...

Τώρα δεν έκραξα κανέναν και διασκεδάζω με τους μετά Χριστόν προφήτες.

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

joshua έγραψε:Jules θα το πω τελευταια φορα...Η θα προσπαθησεις να γινεις μελος της παρεας η δυστυχως δεν εχεις θεση εδω μεσα...

Joshua, θα το πω κι εγώ για τελευταία φορά. Θυμήσου όταν ήσουν εσύ στη θέση μου. Όταν όλα τα μαντρόσκυλα επιτίθονταν σε σένα. Η μετάλλαξή σου είναι απίστευτη. Παραιτήσου από μοντ γιατί έχει αλλοιωθεί ο χαρακτήρας σου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Το εμβόλιο του άλλαξε το dna.
Το να έχεις εσύ άδικο δεν παίζει.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν θα υιοθετησω το υφακι σου,θα σου πω απλα πως ο λογος για τον οποιο εγινα μοντ ηταν για να βοηθησω να διατηρηθει ενα επιπεδο διαλογου μεταξυ ολων των τασεων του φορουμ.Αν θεωρεις οτι το υφος σου εξυπηρετει σε κατι αυτη μου τη διαθεση,το προβλημα δεν ειμαι εγω φιλε,εκτος και αν νομιζες οτι επειδη εγω ημουν και ειμαι ακομα στη κριτικη πλευρα του φορουμ, η παρουσια μου ως μοντ θα επετρεπε να ξεσαλωσει ,οχι ως προς το περιεχομενο του λογου του, αλλα ως προς το υφος ο οποιοσδηποτε εψαχνε ευκαιρια να ξεσπασει.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Και δεν υπάρχει καμία παρέα. Υπάρχουν αυτοί που εκφράζουν άποψη,τους οποίους θεωρώ παρέα, και αυτοί που παρασιτούν κράζοντας όσους έχουν άποψη,αυτοί είναι εχθροί μου. Και σεις παίρνετε το μέρος όσων παρασιτούν!!!

ΟΚ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το προηγουμενο σου ποστ που διεγραψα εξεφραζε αποψη θες να πεις? Τα μαντροσκυλα του Ιβαν ειναι αποψη? Οι ραγιαδες ειναι αποψη?
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Ουδέποτε έκραξα κάποιον για τη θέση του. Αντίθετα δέχομαι επίθεση διαρκώς ,με απίστευτους χαρακτηρισμούς που δεν είδα να σε ενοχλούν, από τη γνωστή αυτή προσωπολατρική κάστα που κυριαρχεί στο φόρουμ.

Πως γίνεται λοιπόν ,ο αμυνόμενος να προκαλεί, μόνο εσείς μπορείτε να εξηγήσετε....
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

"Προσφέρουν χαρά οι ήττες της ομάδας στην κάθε κομπλεξικη νιφιτσα που νομίζει ότι οι ειρωνίες και οι κρυαδες προς τον Ιβάν και τα μέλη του φόρουμ έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την κανονική κριτική."
Άβαταρ μέλους
astral

Αυτό όμως είναι άποψη και δε σε ενοχλεί. Και δεν το διέγραψες!!! :lol:

Joshua , κοιταξου στον καθρέφτη,θυμήσου το παρελθόν και παραιτήσου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα με δουλευεις πρωινιατικα? Εχεις χρησιμοποιησει καθε ειδους υποτιμητικου χαρακτηρισμου που υπαρχει εναντιον οσων μπορει να βλεπουν τα πραγματα αλλιως και μου λες δεν εκραξες κανεναν? Ο ραγιας και το μαντροσκυλο τι ακριβως ειναι? Χαιδευτικα? Εξεφρασες ποτε αποψη χωρις χαρακτηρισμο και σου επιτεθηκε καποιος? Δειξε μου μια και μετα θα σου απολογηθω αν δεν το προσεξα.Η θυματοποιηση μπορει να εχει περαση αλλα δεν γινεται αυτοματα και κατα το δοκουν.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Πάντα αμυνόμενος. Δεν είμαι άγιος για να με βρίζουν και να λέω ευχαριστώ. Sorry κιόλας που απαντάω!!!!

Γιατί δε σβήνεις αυτό το ποστ που σου παρέθεσα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”