eorptol1 έγραψε:η ανακοινωση σου λεει ποιοι ειναι οι εχθροι του ΠΑΟΚ και σε ειπε μην ψηφισεις αυτους αλλα οτιδηποτε αλλο....τι δεν καταλαβενεις ? τι σε ενοχλει ? ψηφισε εσυ ΝΔ γιατι αυτην ψηφισες και ασε τους αλλους να ψηφισουν οποιον θελουν εκτος του σιχαματος......σε εχει ξεσκισει ο κουλης και εσυ κραζεις για την ανακοινωση που βγαλανε οι συνδεσμοι....Jules Winnfield έγραψε:Για σιγά ,ρε μάγκες, μ'αυτον τον φασισμό εδώ μέσα.
Κι εγώ Σύριζα ψήφισα αλλά όχι για τον Σαββίδη . Γιατι δουλεύω σε έναν κλάδο που ο Κούλης μας πάει να μην πω πως και για χίλιους άλλους λόγους που με κάνουν να πιστεύω πως ζούμε σε μια χούντα των 4 εξουσιων υπό τον δικτάτορα Μητσοτάκη. Το 40% όμως δε συμφωνεί μαζί μου. Πρέπει να το δεχτώ.
Δε δέχομαι όμως από την άλλη,ο Σαββίδης και ο Μάκης ο σουγιάς να κατευθύνουν την ψήφο μας. Μετά κοροϊδεύουμε όσους ρωτάνε τον πνευματικό τους για το ποιον θα ψηφίσουν.
Δηλαδή αν υποθέσουμε πως ο Σαββίδης ήταν με τον Κούλη θα έπρεπε εγώ να ψηφίσω ΝΔ και να πάω κόντρα στα πιστεύω μου και στα συμφέροντά μου; Ή ο βάζελος πρέπει να ψηφίσει Κούλη επειδή ο Αλαφούζος είναι ΝΔ; Θα μας τρελάνετε ρε; !!!
Ας μη χρωμάτιζε ο Σαββίδης τον ΠΑΟΚ ,όπως εύστοχα είπε κάποιος. ΠΑΟΚ είμαστε,όχι ΠΑΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
Guess what? Πάλι δεν κατάλαβες τι έγραψα. Καμία έκπληξη.
Για να κατευθύνει κάποιος την ψήφο του κόσμου δε χρειάζεται να του πει τι να ψηφίσει. Αρκεί να του πει τι να μην ψηφίσει. Ψιλά γράμματα βέβαια.... Η απάντηση πάει και σε κάτι άλλους παρόλες...
ΥΓ. Αν ψήφιζα Κούλη θα φοβόμουν εσένα να το πω; Πολύ καυσαέριο η Πτολεμαϊδα και οι παρενέργειες είναι εμφανείς.