Ο Λουτσεσκου ειχε και τον ολιβειρα πισω απο σακχοφ.paokmaniak έγραψε:5/10 ο σιτνκλει που δε τους εχουμε διε καν
και 7/10 ο Τειλορ που ομολογουμενως εχει απογοητευσει ολους (ακομα κ τον προπονητη κ τον εχει πισω απο το Ροντριγκο) ιδιο βαθμο μ τον Κουρτιτς...
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
black death
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
απο αυτα που ειπε ο λουτσεσκου δειχνει σαν να μην ειναι ικανοποιημενος με το πως τσουλαει η ιστορια με τις μεταγραφες, εγω πιστευω το προβλημα ειναι οτι οι σκαουτερ μας του δειχνουν παιχτες επιπεδου τειλορ και εχει τρομαξει πλεον με τους αμπαλους
- paokovios1974
- thomas Murg
Έκανε λόγο για 2-3 μεταγραφές ακόμη αλλά τα είπε όλα:
Λουτσέσκου: «Είχαμε μια διετία φουλ αρνητισμό στον ΠΑΟΚ, θα το αλλάξουμε»
Λουτσέσκου: «Είχαμε μια διετία φουλ αρνητισμό στον ΠΑΟΚ, θα το αλλάξουμε»
Καλα τωρα ειναι σοβαρη απαντηση αυτη? Δηλαδη τι θελεις να μου πεις? Οτι εχετε απολυτη εμπιστοσυνη σε ολα οσα σας μεταφερονται μεσα απο την ΠΑΕ?sourmenetes έγραψε:Οκ.Gospi έγραψε:Σορρυ κιολας, αλλα ποιος θα τολμουσε να επιβεβαιωσει κατι τετοιο?
Ποιος θα τολμουσε να πει "μαγκες ηρθε εξαιρετικη προταση για Εσιτι αλλα ο Λουτσεσκου τον θέλει οποτε την απορριψαμε".
Δεν δινω ουτε μια στο εκατομμύριο να υπαρχει καποιος με death wish στην ΠΑΕ ..
Ειδικα οταν εχουμε αφησει να φυγουν σημαντικοτεροι και σημαντικοτεροι ποδοσφαιριστες μας κυριολεκτικα κοψοχρονια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτι θέλουμε το πιστεύουμε ότι δε θέλουμε όχι.
Ή πιο σωστά ότι μας συμφέρει με βάση το τι έχουμε σαν εικόνα.
Κλείνει η κουβέντα εδώ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτι εχετε πληρη εικονα για το τι συμβαινει μεσα στα γραφεια?
Οποτε ο,τι επιβεβαιωνεται ισχυει και ο,τι δεν επιβεβαιωνεται δεν ισχυει 100%?
Αυτο ισχυριζεσαι Σουρμε?
- paokmaniak
Καλα ας μην περασουν αυριο κ θα δει τι ειναι πραγματικος αρνητισμος. Μπροστα σε αυτο τα 2 προηγουμεν χρονια θα ειναι παραδεισος
το 2 με 3 το ακουσες και αυτό.joshua έγραψε:Eιναι παντως η πρωτη φορα στη θητεια του στον ΠΑΟΚ που ο Λουτσεσκου μιλαει τοσο για μεταγραφες, ενδεικτικο της απογνωσης του θα ελεγα, για αυτο μην ακουω οτι ο προπονητης δεν θελει μεταγραφες γιατι θα παθει εγκεφαλικο...
Δόξα το θεό το είπε μόνος του ο άνθρωπος
Πες μου το κέντρο σου λέει μια αρχαία ποδοσφαιρική παροιμία, να σου πω τι ομάδα έχεις.
Και εμείς στο κέντρο τη στιγμή αυτή, υστερούμε άγρια.
Χώρια βέβαια πως τη στιγμή αυτή πάντα, δεν έχουμε ούτε και ακραίους. Ο Άντρια δεν είναι κλασικός, ο Μουργκ δεν..., μένει ο Λάμπρου (!!!) και στην άμυνα επίσης τα πράγματα δεν είναι καλά.
Ας ελπίσουμε να γίνουν οι προσθήκες που πρέπει και βραχυπρόθεσμα να έλθει αύριο η πρόκριση σε ένα αγώνα που πάρα πολύ φοβάμαι, έτσι ώστε από Παρασκευή πρωί να είμαστε πιο ήρεμοι.
Ε, όχι και να έφευγε ο Τσιγγάρας με ελεύθερη μεταγραφή, μας πήρε πρέφα και το περιστεράκι; Για τον Εσίτι, αν έλθει πρόταση με 500 χιλιάρικα στο καλό, αλλά ούτε και σε αυτό ελπίζω. Ειδάλλως ΠΑΟΚ Β΄, αν βέβαια τον θέλει ο Πάμπλο.
Και εμείς στο κέντρο τη στιγμή αυτή, υστερούμε άγρια.
Χώρια βέβαια πως τη στιγμή αυτή πάντα, δεν έχουμε ούτε και ακραίους. Ο Άντρια δεν είναι κλασικός, ο Μουργκ δεν..., μένει ο Λάμπρου (!!!) και στην άμυνα επίσης τα πράγματα δεν είναι καλά.
Ας ελπίσουμε να γίνουν οι προσθήκες που πρέπει και βραχυπρόθεσμα να έλθει αύριο η πρόκριση σε ένα αγώνα που πάρα πολύ φοβάμαι, έτσι ώστε από Παρασκευή πρωί να είμαστε πιο ήρεμοι.
Ε, όχι και να έφευγε ο Τσιγγάρας με ελεύθερη μεταγραφή, μας πήρε πρέφα και το περιστεράκι; Για τον Εσίτι, αν έλθει πρόταση με 500 χιλιάρικα στο καλό, αλλά ούτε και σε αυτό ελπίζω. Ειδάλλως ΠΑΟΚ Β΄, αν βέβαια τον θέλει ο Πάμπλο.
- paokovios1974
Πόσο τον γουστάρω σε αυτή την 2η θητεία του. Τα λέει ΟΛΑ. Χωρίς περιστροφές χωρίς ξύλινη γλώσσα, με απαντήσεις στα ίσια και το the point..
Ε ναι αν δεν περάσουμε αύριο ας βάλουμε ένα φουρνελο,να πάρουμε και ένα διάρκειας στους γείτονες όπως είπε ο Λουτσεσκου να βλέπουμε τις υπόλοιπες αρμαδες να προελαύνουν.
φαντασου να έλεγε 2 αν δεν περάσουμε, 3 αν περάσουμε.
είπε 2 με 3 και το κάλυψε. θα μπορούσε κάλλιστα να πει άλλες 3. δεν το έκανε
είπε 2 με 3 και το κάλυψε. θα μπορούσε κάλλιστα να πει άλλες 3. δεν το έκανε
ε ναι ρε σι ...barlow4 έγραψε:Μου φαινεται απιστευτο οτι διαβαζω απο τοσα ατομα να φυγει ο μπισεσβαρ.
οπως μου φαινοταν απιστευτα τα περι μη βασικου τζολη αν εμενε.
διώκεται πλέον ποινικά το να κατέχεις το τόπι στον ΠΑΟΚ ...
υποσ.
πέρα από την πλάκα ο Μπίσε έχει αναπτύξει πλέον καλή χημεία με Λούτσε ... και προχθές που τον έβαλε και στις προπονήσεις φαίνεται νορμάλ ορεξάτος ... δεν το συζητάω ότι σε σχέση με όλη την ομάδα είναι πολύ πάνω από τον μέσο όρο και είναι απαραίτητος για την ομάδα. ούτε τα χρόνια τον πήραν ούτε έχει χάσει κάτι από τις ικανότητες του...
προχθές δυστηχώς το γκολ το φάγαμε από λάθος του στο κέντρο αλλά εκεί είπαμε έχουμε θέμα ... είμαστε τόσο αργοί που πλέον με ένα απλό λάθος στο κέντρο είναι σαν να αντιμετωπίζουμε πέναλτι ... για αυτό μπαλανς και αργά αργά μέχρι να δύσει από την ανατολή ...
- sourmenetes
- Moderator
Ισχυρίζομαι ότι χρησιμοποιείς ότι θες κατά το δοκούν.Gospi έγραψε:Καλα τωρα ειναι σοβαρη απαντηση αυτη? Δηλαδη τι θελεις να μου πεις? Οτι εχετε απολυτη εμπιστοσυνη σε ολα οσα σας μεταφερονται μεσα απο την ΠΑΕ?sourmenetes έγραψε:Οκ.Gospi έγραψε:Σορρυ κιολας, αλλα ποιος θα τολμουσε να επιβεβαιωσει κατι τετοιο?
Ποιος θα τολμουσε να πει "μαγκες ηρθε εξαιρετικη προταση για Εσιτι αλλα ο Λουτσεσκου τον θέλει οποτε την απορριψαμε".
Δεν δινω ουτε μια στο εκατομμύριο να υπαρχει καποιος με death wish στην ΠΑΕ ..
Ειδικα οταν εχουμε αφησει να φυγουν σημαντικοτεροι και σημαντικοτεροι ποδοσφαιριστες μας κυριολεκτικα κοψοχρονια!
Οτι θέλουμε το πιστεύουμε ότι δε θέλουμε όχι.
Ή πιο σωστά ότι μας συμφέρει με βάση το τι έχουμε σαν εικόνα.
Κλείνει η κουβέντα εδώ.
Οτι εχετε πληρη εικονα για το τι συμβαινει μεσα στα γραφεια?
Οποτε ο,τι επιβεβαιωνεται ισχυει και ο,τι δεν επιβεβαιωνεται δεν ισχυει 100%?
Αυτο ισχυριζεσαι Σουρμε?
Τοσο απλό.
Οπως μεταφέραμε όλα τα πράγματα που μαθαίναμε και μετά βγαίνανε σαν πληροφορίες μεταφέρω κι αυτό.
Ο καθένας το χρησιμοποιεί όπως θέλει.
Ειδες να ισχυριστώ ότι έχω πλήρη εικόνα;;
Ειπα ποια ήταν η απάντηση.
Ο καθένας πιστεύει ότι θέλει από κει και πέρα.