Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ποιος να πει αδερφέ και τι να πει; Το θέμα είναι να μη γίνουν σπασμωδικές κινήσεις. Αν περίμεναν να περάσουμε στους ομίλους για να καλύψουν τα όποια κενά αυτό σημαίνει ότι δεν μας έπαιρνε καθόλου στο μπάτζετ.
Και αν δεν είχαμε πριν τα χρήματα για έξτρα ενίσχυση σίγουρα δεν τα έχουμε και τώρα. Οποτε να βγουμε μείον στα χρήματα με σκοπό τι πλέον; Να πάρουμε πρωτάθλημα; Να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο; Αφού δεν πάρθηκε το ρίσκο από πριν δεν ξέρω αν έχει νόημα να παρθεί τωρά. Με άλλο λάθος δεν διορθώνεις ένα λάθος. Αυτοί ξέρουν τα οικονομικά αυτοί πρέπει να πάρουν (ή να μην πάρουν) αποφάσεις.
Πάντως παρ'όλη την απογοητευση ο κόσμος δεν ξενερώνει τόσο εύκολα και με 2 - 3 νίκες θα ξαναπάρει τα πάνω του.(αλλά κάπου εδώ σταματώ γιατί μου έρχονται στο μυαλό οι αναλύσεις του Pepermint για την 4η αγωνιστική!)
Τι νέα παιδιά? 'Ολα καλά? Τα παιδιά?.....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ το περσινό φάρδος του Σάντος μας εγκατέλειψε στο 0-1 της Τούμπας.....
Παραδόξως από την αρχή της σεζόν παίζαμε λίγο καλύτερο ποδόσφαιρο από περσι (μόνο στην τελική προσπάθεια τα χαλάγαμε) οπότε είχα μια ελπίδα ότι κάτι καλύτερο θα δώ φέτος. ΑΛΛΑ.... αντί ο μακαλας να παίξει όπως πέρσι με το αχαρο και προβλεψιμο 4-2-3-1 που ναι μεν μπάλα δεν υπήρχε περίπτωση να δεις αλλά είμασταν συμπαγείς οργανωμένοι και πιέζαμε λίγο καλύτερα εν πάσει περιπτώσει (το οποίο η ομάδα το ήξερε τακτικά πολύ καλύτερα) και με βιτόλο Γκαρσία(ή ΒΕΡΟΝ), βιειρίνια κουτσιανικούλη και Φωτάκη(αντί Ιβιτς) φαινόταν ότι θα μας έδινε και την ταχύτητα που μας έλειψε περσι, πήγε να κάνει το πείραμα που μόνο ο ίδιος πρέπει να σκέφτηκε (αν και αμφιβάλλω αν κατάλαβε) σε όλο τον κόσμο με ρόμβο και όλους τους παίκτες σε άλλες θέσεις από αυτές που ξέρουν να παίζουν ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟ 65-70 με αλλαγές νιμου. ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ??? το σημαντικότερο της σύγχρονης ιστορίας μας, αυτό που θα μας έβγαζε από την ανυποληψία της ευρώπης, αυτό που θα εδραίωνε μια νέα γενιά ΠΑΟΚτσήδων και θα δημιουργούσε την ψυχολογία για το κάτι παραπάνω φέτος.......
Μου θυμίζει τον Σαντος που έφυγε κακην κακώς από τον βάζελο. ΕΥΤΥΧΩΣ λοιπόν γιατί βαρέθηκα να βλέπω τα ίδια και τα ίδια, να πηγαίνω στο γήπεδο και να βλαστημάω την ώρα και τη στιγμή, να ζορίζομαι να κερδίσω τα χωριά στην Τούμπα, να παίζω για το Χ με το ΠΟΚ στην έδρα μου ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΝΩ γενικώς και το μόνο καλό από την ιστορία είναι ότι με 1-2 γκέλες ακόμα μπορεί και να φύγει. ΑΦΟΥ πρωτάθλημα δύσκολα θα πάρω την επόμενη 5ετία (τα λεφτά που παίζονται είναι πάρα πολλά και τα δημοσιογραφικά - πολιτικά παιχνίδια επίσης για να αφήσουν ακόμα και την Μπαρτσελόνα Θεσνικης να πάρει πρωτάθλημα όταν έχει να πάρει ο βάζελος 15 χρόνια) ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και φέρτε όποιονδήποτε έχει δίπλωμα προπονητή Α κατηγορίας να στήσει επιτέλους την ομάδα για φουλ επιθετικό ποδόσφαιρο στην ΤΟΥΜΠΑ ώστε να κερδίσω κανένα ντέρμπι και να μη γίνει ο γιος μου γαύρος....... Στα αρχίδια μου αν θα βγω 2ος ή 5ος αφού ευρώπη πάλι θα βγώ, στα αρχίδια μου αν θα φέρω Χ εκτός έδρας ή θα χάσω με την Τρίπολη (και την κάθε Τρίπολη) εγώ θέλω στην τούμπα να ρίχνω 2-3 τεμάχια σε ομάδες τύπου Χερενφειν-Ξανθης και όχι να βγάλω τον καρκίνο αν θα γίνει το 0-0 , 1-0 (που κάποτε όταν τελειώσει το φάρδος ή αρχίσει τα πειράματα θα γίνει και 0-1 ή 1-1) και θέλω σε κάθε σημαντικό ματς ή ντέρμπι οι παίκτες να ΜΑΤΩΝΟΥΝ τη φανέλα, να μπαίνουν μέσα με τσαμπουκά από το 1ο λεπτό και να πιέζουν ώστε να ξεσηκωθεί και ο κόσμος και να χεστεί ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ αντίπαλος. ΡΕ ΣΕΕΕΕΙΣ εδώ κερίσαμε την Άρσεναλ με τα γιούρια του Αγγελάρα μέσα στο ναο γιατί έβραζαν ο κόσμος και οι παίκτες. Ξ.Ε.Ν.Ε.Ρ.Ω.Ν.Ω να βλέπω αυτόν τον ΠΑΟΚ. Δε μπορώ να το διανοηθώ ότι παίζω ντέρμπι στην Τούμπα και κάνω την 1η επίθεση στο 18-25 μετά από "αναγνωριστικό" πρώτο 15λεπτο και αφού έχω χαλαστεί στην κερκίδα. Αυτός δεν είναι ΠΑΟΚ... δεν δικαιούται να μιλάει κανείς μας για τον ΠΑΟΚ όταν όλοι μα όλοι βλέπουν τα παιχνίδια στην Τούμπα σαν μια ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση με μια ομάδα προβλέψιμη. Που είναι η μαχητικότητα και ο τσαμπουκάς ρε πούστη μου. ΜΠΑΛΑ παιζεις ρε Σάντος όχι PLAYSTATION. 2 χρόνια ακριβώς έχει στην ομάδα. ΕΠΙΘΕΣΗ πότε σκέφτεται να παίξει??? Δε μιλαώ για αυτοματισμούς και παπαριές (πατάω περιοχή κτλ) Μιλάω τα σεντερ μπακ να είναι λίγο πίσο από τη σέντρα και η μπάλα να πηγαίνει συνεχώς μπροστά και να πιέζουμε. ΑΠΟΡΩ δεν τα βλέπουν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας?? Επαναλαμβάνω παίκτες έχουμε αρκετά καλύτερους από πολλές σεζόν στο παρελθόν Με αυτόν προπονητή όμως ΜΠΑΛΑ ΔΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ.
Μην αρχίσετε τις παπαριές περι στήριξης γιατί και η υπομονη (για να έρθουν τα αποτελέσματα και μετά να δούμε κι λίγο μπάλα) για φέτος δε νομίζω ότι έχει πλεον νόημα. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ Κράξτε τον όσο είναι νωρίς μπας και φύγει μια ώρα νωρίτερα και ξεπονέσουν τα ματάκια μας. Ρε σεις το τι είδους προπονητής είναι φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο σε ένα φιλικό το καλοκαίρι: Ο μικρός (κούτσια) έχει μπει αλλάγή και μόλις παίρνει τη μπάλα κανει 2-3 τρίπλες που έχουμε 2 χρόνια να δούμε και λίγο πριν κάνει την τελική πάσα χάνει την μπάλα...Αντί ο μ@λ@κ@ς να του πει πάμε γερά δεν πειράζει του μπήγει τις φωνές επειδή δεν γύρισε τη μπάλα πίσω (ώστε να συνεχιστέι το γνωστό γυρω γύρω όλοι και γιομα ο Σερτζιο μπας και μπει κανενα γκολ κατα τύχη ή από στημένο και κερδίσουμε αφού με 4-5-1 δεν χανουμε με τίποτα) και άφησε τη θέση του στο ΄πλανο' της ομάδας και εκτεθήκαμε σε τυχόν αντεπίθεση.... ΡΕ ΟΥΣΤΤΤ από την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ μεχρι εκεί είσαι ρε, μέχρι εκει άτολμε έ άτολμε. Πως να παίξει με τσαμπουκά μια ομάδα όταν έχει αυτόν τον κοιμισμένο στον πάγκο ρε παιδιά?? ΠΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣ???!?!?!?!?
ετσι φιλε ειναι οπως τα λες δεν εχει καταλαβει κανενας τι σημενει η ομαδα ΠΑΟΚ μονο ο ζαγορ το ξερει....!!!!!
εγω παντως οταν εκανα μλκιες στο σχολειο μου διναν αποβολες .......για να δουμε τι θα γινει.....να καταλογηστουν ευθυνες........δε μπορεις να χανεις τωρα απο τους αμπαλλους .....που κ χωρις τερμα να παιζαμε γκοαλ δε βαζανε.......
την εχω καψουρα την ομαδα πως το λενε ρε παιδι μου ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΣΑΝ Κ ΕΜΕΝΑ O santos παντως δε νομιζω να την εχει οσο εμεις...........ΤΕΛΟΣ
Δεν εχω διαβασει ολα τα posts αλλα νομιζω οτι κανενας απο οσους τα χωνουν στον Σαντος και λενε να φυγει δεν εχουν να προτεινουν εναν προπονητη που συμφωνα με αυτους θα ηταν καλυτερος απο τον Σαντος...
Το να φυγει ο Σαντος ειναι πισωγυρισμα 2 χρονων....
Ηρεμια θελουμε και η ομαδα θα παιξει μπαλα....
δλδ ο σαντος δεν ψηνοταν να μπει η ομαδα στους ομιλους και να επιστρεψει καβαλα στο αλογο??τα χερια του δεθηκαν με αυτη την αποτυχια,καθως περιοριστηκαν οι οικονομικες δυνατοτες για καποια ουσιαστικη επιπλεον προσθηκη.ο σαντος γνωριζει τι σημαινει ΠΑΟΚ τωρα,σημερα που μιλαμε.εμεις δε λεμε να το βαλουμε στην καζανα μας!!!γι'αυτο κι εχει μπει στο στοχαστρο,επειδη η γνωμη του για το συλλογο δεν συμβαδιζει με αυτη που εμεις εχουμε πλασει για τον "μεγαλο" ΠΑΟΚ και τον ακομα πιο "τεραστιο" λαο του.σας την σπαει,το κατανοω.υπομονη...3χρονια ειναι,θα περασουν!
Οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δυστυχως εχουν προηγουμενα με την πραγματικοτητα.Οι μισοι νομιζουν οτι καποτε καποιοι εξερευνητες θα βρουνε τη φωλια του Δικεφαλου και θα τον ξυπνησουν για να μαμησει ολο το υπολοιπο σκυλολοϊ και οι αλλοι μισοι πιστευουν οτι πρεπει να υποστηριζουμε καποιον και τσιμουδια για τα οποια λαθη του.Σαν τις γιαγιαδες στα χωρια που οταν λεει κατι ο παπας αμεσως αποκρινονται "Εχει δικιο ο παπα-Γερασιμος"
Δεν υπαρχει τιποτα το μεμπτο στην κριτικη ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ ΚΑθΕΝΟΣ.Καποιος νομιζει οτι πρεπει να φυγει ο Σαντος για να στρωσει η ομαδα....γουστο του και καπελο του.Αλλος νομιζει οτι απλα ο Σαντος πρεπει να αλλαξει λιγο νοοτροπια.Αλλος νομιζει οτι ειναι καλυτερα να περιμενει να δει τι θα γινει στο τελος της χρονιας.ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ για το μοναδικο και μονο λογο οτι ειναι γουστο του καθενος.Καποιοι ειλικρινα τρεμουν οταν καποιος πει κατι εξω απ τα νερα."Σκασεεεε , σκασε μη σ΄ακουσει ο Τεο και φυγει....τρελαθηκες??!!"
Εαν δεν μπορουμε να πουμε την αποψη μας και για την ομαδα που υποστηριζουμε ε τοτε τι σκατα?Ας παμε να πεθανουμε καλυτερα.
Αποψη μου ειναι , για να ειναι και οι 2 πλευρες καθαρες , οτι πρωτον οι οπαδοι πρεπει να αποφασισουν επιτελους τι θελουν (ονειρα και ονειρα...) και να το βαλουν σε ενα πανο να τελειωνουμε επιτελους.Να ξερει και ο Ζαγορ βρε παιδι μου.Σας αρεσει η καλη μπαλα και ας μην περνουμε τιτλους?Πειτε το ή μαλλον γραψτε το.Σας αρεσει το αποτελεσμα και ας πονανε τα ματια σας?Γραψτε το επισης.
Οσο για τον προπονητη μας , εγω οχι μονο θα θελω να μεινει αλλα θα του κουβαλαω και τις βαλιτσες εαν βγει και πει οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ σε αυτο μας το στοχο.Σαν αντρας με παντελονια.Θελεις η τυχη , θελεις οι παιχτες , θελεις εγω....αποτυχαμε και ζηταμε συγνωμη......Τι ωραιοτερο?
Αλλα περισσοτερο πουλημα τρελας δεν παει.Ολος ο κοσμος αυτο περιμενε.Ηταν ο μονος υπαρκτος στοχος.Και μαλιστα απορω που ο Σαντος στις συνεντευξεις του δεν εχει πει.Στοχος μας ειναι πρωτιστως να ειμαστε στους ομιλους και μετα οτι προκυψει στο πρωταθλημα.Και μονο που μιλισε για πρωταθλημα ως στοχο ειναι λαθος.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ....οσοι το καταλαβαν το καταλαβαν.Οι υπολοιποι δυστυχως θα αρκεστουν σε πικρες.Ενας ειναι ο στοχος καθε χρονια....Ευρωπη για να ενισχυθουμε απο τα λεφτα και οτι προκυψει στο κυπελο.Αλλοι υπαρκτοι στοχοι αγωνιστικοι δεν υπαρχουν.
Οσο για το υπολοιπο του πρωταθληματος , κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να γινουν αλλες μεταγραφες εκτος κι αν κανενας παιχτης μας χασει το ποδι του.Θα ειναι η απολυτη κοροιδια να κανουμε μεταγραφες τωρα.Ασε που τοτε να δεις τι κραξιμο εχει να πεσει...."Βρε καρπουζα , βρε μπαγλαμα , τωρα θυμηθηκες?"
Για μενα ο Σαντος πρεπει να φυγει μονο εαν του χρονου δεν ειμαστε σε ομιλους (εκτος και αν παιξουμε με κανενα μεγαθηριο στα προκριματικα)
Οτι εγινε εγινε φετος.Οσοι μπορουμε συνεχιζουμε....οσοι παλι δεν μπορουμε τουλαχιστον ας μη κανουμε παραπανω κακο.
paokpatras35 έγραψε:Ρε σεις το τι είδους προπονητής είναι φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο σε ένα φιλικό το καλοκαίρι: Ο μικρός (κούτσια) έχει μπει αλλάγή και μόλις παίρνει τη μπάλα κανει 2-3 τρίπλες που έχουμε 2 χρόνια να δούμε και λίγο πριν κάνει την τελική πάσα χάνει την μπάλα...Αντί ο μ@λ@κ@ς να του πει πάμε γερά δεν πειράζει του μπήγει τις φωνές επειδή δεν γύρισε τη μπάλα πίσω (ώστε να συνεχιστέι το γνωστό γυρω γύρω όλοι και γιομα ο Σερτζιο μπας και μπει κανενα γκολ κατα τύχη ή από στημένο και κερδίσουμε αφού με 4-5-1 δεν χανουμε με τίποτα) και άφησε τη θέση του στο ΄πλανο' της ομάδας και εκτεθήκαμε σε τυχόν αντεπίθεση.... ΡΕ ΟΥΣΤΤΤ από την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ μεχρι εκεί είσαι ρε, μέχρι εκει άτολμε έ άτολμε. Πως να παίξει με τσαμπουκά μια ομάδα όταν έχει αυτόν τον κοιμισμένο στον πάγκο ρε παιδιά?? ΠΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣΣΣ???!?!?!?!?
Περα απο την πρωτη προπονηση του ΠΑΟΚ, ειδα και 2 ακομα και μαλιστα πριν απο ευρωπαϊκο παιχνιδι!
Ο Σαντος, λοιπον, οχι μονο δουλευει παρα πολυ τον Κουτσιανικουλη αλλα τον εμψυχωνει περισσοτερο απο ολους τους παιχτες του! Και αυτο ειναι φυσιολογικο! Προσωπικα, δεν εχω δει να αγκαλιαζει αλλον παιχτη.
Που θελω να καταληξω: Μη το ξεφτιλισουμε το θεμα ρε παιδια και τον κατηγορησουμε και οτι βαζει τις φωνες στους νεαρους παιχτες (αληθεια πως το κανει αυτο ενω κοιμαται?) Δηλ για τον Αγγελο που τους ελεγε γιδια τι να πουμε?
Και κατι που παρελειψα... Ξερετε κανεναν προπονητη που να επιβραβευει τις τριπλες, εχετε δει κανεναν να χειροκροταει σε τακουνακι του παιχτη του? Ουτε ο Μαραντονα δε νομιζω να το κανει...
εγω νομιζω αν εναν παιχτη θελεις να τον βοηθησεις και τον πιστευεις ακομα και να τον φωναζεις τον βαζεις να παιζει βασικο.
αμα του μπηγεις φωνες και τον εχεις και παγκο εγω νομιζω ετσι του κοβεις τα ποδια.
και αν φωναζει στον κουτσιανικουλη καθε φορα που κανει τριπλες τοτε τι τον πηραμε?
ας παιρναμε τον ανδραλα να ειναι σιγουρος οτι δεν θα κανει καμια τριπλα ποτε στη ζωη του και θα μενει ακινητος να κραταει τη θεση του στο συστημα