Όλα αυτά που λες είναι εντελώς ουτοπικά. Ναι εννοείτε ότι το ιδανικό θα ήταν άσχετα με το ποιος είναι πρόεδρος και άσχετα με τη ποιότητα της ομάδας το γήπεδο να γεμίζει και η θύρα 4 να είναι κόλαση αλλά δυστυχώς δε λειτουργούμε έτσι. Όχι μονό εμείς. Σε όλη την Ελλάδα. Για να στηρίξει ο κόσμος πρέπει να έχει όραμα. Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ με τα τεράστια λάθη που κάνανε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού καταφέρανε να ανακόψουν αυτό το momentum που είχε ο κόσμος με την έλευση του Σαββίδη και τη πρόσληψη του Stephens. Από τη στιγμή που όπως λες πας στο γήπεδο νομίζω θα κατάλαβες κι εσύ ότι το Σάββατο ο κόσμος παρά τη νίκη και παρα το γεγονός ότι είμαστε 3 βαθμούς μονο πίσω από τον γαύρο έφυγε από το γήπεδο πιο πολύ απογοητευμένος παρα χαρούμενος γιατί η ομάδα δε παίζει καλά. Δε σε γεμίζει όταν τη βλέπεις. Ίσα ίσα πιο πολύ σ εκνευρίζει.sotos26 έγραψε:Μάγκες δε σας πιάνω ώρες ώρες. Λύστε μου μερικές απορίες...Αν γουστάρεις το ποδόσφαιρο και αγαπάς την ομάδα σου δεν πρέπει να πηγαίνεις σε όλα τα ματς? Δεν πρέπει και έμπρακτα να στηρίζεις την ομάδα όπως μπορείς? Εγώ δε σταμάτησα να πηγαίνω στο γήπεδο ακόμα και επι Γούμενου κτλ. Έτσι το βλέπω, αγαπάς τον ΠΑΟΚ πας στο γήπεδο και φωνάζεις διαλλαλείς την ιδέα και πας σπίτι σου. Οι πολιτικές θέσεις και αγώνες απο οπαδούς αθλητικών κλαμπ δείχνει ένα φανερό κενό πολιτικής και είναι λάθος και ΑΤΟΠΕΣ .Όχι απο πονηρή σκοπιά ότι ξεπουλάμε καμιά μεγάλη ιδέα αλλά το γήπεδο είναι μορφή τέχνης, κυρίως αθλητές-καλλιτέχνες συμμετέχουν,αυτούς δείχνει και σωστά για μένα η κάμερα.Υπάρχει παθογένεια εδώ ξεκάθαρα, μια κανιβαλιστική αλαζωνία και ωραιοπάθεια που μας έφτασε εδώ. Που ήταν το εδώ? Ένας σύλλογος βομβαρδισμένος, χωρίς έμψυχο υλικό, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς σκοπό ύπαρξης αλλά...είμασταν πρωταγωνιστές εμείς...οι συν αυτώ...οι οπαδοί, οι πρόεδροι,οι διαιτητές, οι δημοσιογράφοι οι παράγκες και που και που και λίγο μπάλα. Εμείς μάγκα που γουστάρουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο να παίζει τα ευρωπαικά ματσάκια του που στο διάολο να πάμε δηλαδή? Δεν μπορούμε δηλαδή να φτιάξουμε κάτι ωραίο να το χαιρόμαστε όλοι δεν καταλαβαίνω αλήθεια. Για να φτάσεις να πετύχεις χρειάζεσαι πόρους όσο είμαστε σε καπιταλιστικό σύστημα υπάρχουν χρήματα για αυτό τον σκοπό και τα χρήματα για μια ομάδα σε όλα τα αθλήματα έρχονται κατά 70% απ'τα εισιτήρια.Άρα? Πάνε στο γήπεδο αδερφέ αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ στήριξε τον οικονομικά no matter what!Ο Σαββίδης σήμερα είναι αύριο δεν είναι μην τον υπολογίζεις θα σου κάνει τα γήπεδα, θα σου κάνει εγκατστάσεις θα σε οργανώσει και μετά πάλι σε μας θα ρθει η ομάδα.Για μένα σα Σωτήρη δεν θα ρθει επανάσταση αυτού του τύπου που έχουν πολλοί στο μυαλό τους μπαμ και κάτω.Ο χρόνος μας δείχνει ότι ο άνθρωπος μαθαίνει μέχρι να πεθάνει άρα εξελίσσεται και επιβιώνει και αναπτύσεται. Όταν θα ρθει το πλήρωμα του χρόνου θα υπάρξει αρμονία, ειρήνη και θα εξαλειφθεί η πείνα. Εν καιρώ και όταν πήξει το μυαλό μερικών χοντρών αυτού του κόσμου.Σίγουρα υπάρχουν άσχημα γύρω μας αλλά υπάρχει και ομορφιά επίσης. Υπάρχει το άσπρο υπάρχει και το μαύρο. Όταν ο κόσμος γύρω ενώνεται γίνονται πραγματικά άλματα στην εξέλιξη του είδους. Μόνο ενωμένη μια ομάδα κερδίζει τις μάχες και είμαστε τόσο δυνατοί όσο ο πιο αδύναμος κρίκος σ'αυτήν την αλυσίδα. Πέζεις και συ ρόλο σου. Όλοι παίζουμε! Η ευγένεια και η αγάπη δεν είναι αδυναμιά μάγκες, κιμπαριλίκι είναι άμα ο άλλος είναι καλύτερος να τον χειροκτοτήσεις και να φύγεις με χαμόγελο απ'το γήπεδο.Γεμίζει το γήπεδο, έρχονται λεφτάκια πέρνεις παιχταράδες, παίζεις μπαλάρα σηκώνεται το γήπεδο, σηκώνει την ομάδα μπαίνουν γκολ, έρχονται τίτλοι, ευρωπαικά ματς και γιατί όχι και ευρωπαικοί τίτλοι.Μ'αυτή τη σειρά όχι ανάποδα επειδή στο χωριο μας το μάθαν ανάποδα.Να ανοίγεις το ράδιο σε συνέντευξη τύπου ευρωπαικής αναμέτρησης και να ακούς χαζά χαμένα, τα ίδια και τα ίδια...ο Κάτσε, ο Γκαρσιά και μπαλάκια.Για μπάλα? Θα πούμε τίποτα? Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η ομάδα σε χρειάζεται πιο πολύ απο κάθε άλλη φορά, στρατιώτη στη θέση σου χωρίς μα μου και ο Ζαγοράκης ο Βρύζας και τα 7 κατσικάκια. Να φοβούνται να κάνουν τις μαγκιές τους και να σε τρέμουν όλοι!Να φωνάζεις να κάνεις έδρα, να αγαπάς τους ποδοσφαιριστές ΟΛΟΥΣ,τον προπονητή τα πάντα, να χεις τον ίδιο στόχο με την ομάδα.Παέι για τίτλο σου λέι ξύπνα! ΑΛήθεια είναι άστε τα αυτά ο ΟΦΣΠ είναι καλύτερος και κλάψες. Άστε τα δοιηκιτικά και τις παραφιλολογίες και την ΧΑ και το ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω εγώ.Εκτός θέματος!Άσχετο πως το λένε! Κάτω απ'τη βάση στην έκθεση αδερφέ! Αν θες να συμμετέχεις σ'αυτούς τους θεσμούς ασπάζεσαι και την λειτουργία τους.Σου λέει δεν έχει πανό δεν έχει βεγγαλικά και ναι σε κάποια γήπεδα αυτό το κάνουν γαργάρα γιατί τα κλαμπς είναι τεράστια και δεν τους συμφέρει να τα βάλουν μαζί τους. Δε γουστάρεις ΟΣΦΠ? Γίνε μεγαλύτερος! Οχι κοράκια και παράγκες,δεν εννοώ αυτό!Κάνε ξανά ομάδα σαν του 70'.Απλά και ωραία.Ο ΠΑΟΚ θέλουμε δε θέλουμε αρχίζει και ανοίγει τα φτερά του εγώ ψήνομαι να πάω μια βολτίτσα ψηλά όποιος δε γουστάρει θα χάσει! Έχει και άσπρο ο χρωματισμός στο έμβλημα, ας δοκιμάσουμε μια φορά σωστά να στηρίξουμε εμείς την ομάδα και όχι η ομάδα να στηρίζει τις αυταπάτες μας
Έχεις μια τάση πάντως και να ωραιοποιείς καταστάσεις και να τις υπεραναλυεις και πολλές φορες γραφεις πράγματα που δεν έχουν και καμια σχέση με το θέμα μας. Δεν είναι κοινωνικοπολιτικό φαινόμενο το γεγονός ότι δε πιστεύει ο κόσμος ακόμα στην ομάδα. Επίσης δε Φταίει ο καπιταλισμός δεν είναι κάποιο γεωπολιτικό προβλημα και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση αν είμαστε ή δεν είμαστε κιμπαριδες. Αγωνιστικό είναι το προβλημα καθαρά. Και να χαίρεσαι που είναι αγωνιστικό το πρόβλημα γιατί αυτό με Σαββίδη λογικά αργά η γρήγορα θα διορθωθεί...