Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από chrisg4 »

sotos26 έγραψε:Μάγκες δε σας πιάνω ώρες ώρες. Λύστε μου μερικές απορίες...Αν γουστάρεις το ποδόσφαιρο και αγαπάς την ομάδα σου δεν πρέπει να πηγαίνεις σε όλα τα ματς? Δεν πρέπει και έμπρακτα να στηρίζεις την ομάδα όπως μπορείς? Εγώ δε σταμάτησα να πηγαίνω στο γήπεδο ακόμα και επι Γούμενου κτλ. Έτσι το βλέπω, αγαπάς τον ΠΑΟΚ πας στο γήπεδο και φωνάζεις διαλλαλείς την ιδέα και πας σπίτι σου. Οι πολιτικές θέσεις και αγώνες απο οπαδούς αθλητικών κλαμπ δείχνει ένα φανερό κενό πολιτικής και είναι λάθος και ΑΤΟΠΕΣ .Όχι απο πονηρή σκοπιά ότι ξεπουλάμε καμιά μεγάλη ιδέα αλλά το γήπεδο είναι μορφή τέχνης, κυρίως αθλητές-καλλιτέχνες συμμετέχουν,αυτούς δείχνει και σωστά για μένα η κάμερα.Υπάρχει παθογένεια εδώ ξεκάθαρα, μια κανιβαλιστική αλαζωνία και ωραιοπάθεια που μας έφτασε εδώ. Που ήταν το εδώ? Ένας σύλλογος βομβαρδισμένος, χωρίς έμψυχο υλικό, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς σκοπό ύπαρξης αλλά...είμασταν πρωταγωνιστές εμείς...οι συν αυτώ...οι οπαδοί, οι πρόεδροι,οι διαιτητές, οι δημοσιογράφοι οι παράγκες και που και που και λίγο μπάλα. Εμείς μάγκα που γουστάρουμε τον ΠΑΟΚ μεγάλο να παίζει τα ευρωπαικά ματσάκια του που στο διάολο να πάμε δηλαδή? Δεν μπορούμε δηλαδή να φτιάξουμε κάτι ωραίο να το χαιρόμαστε όλοι δεν καταλαβαίνω αλήθεια. Για να φτάσεις να πετύχεις χρειάζεσαι πόρους όσο είμαστε σε καπιταλιστικό σύστημα υπάρχουν χρήματα για αυτό τον σκοπό και τα χρήματα για μια ομάδα σε όλα τα αθλήματα έρχονται κατά 70% απ'τα εισιτήρια.Άρα? Πάνε στο γήπεδο αδερφέ αν αγαπάς τον ΠΑΟΚ στήριξε τον οικονομικά no matter what!Ο Σαββίδης σήμερα είναι αύριο δεν είναι μην τον υπολογίζεις θα σου κάνει τα γήπεδα, θα σου κάνει εγκατστάσεις θα σε οργανώσει και μετά πάλι σε μας θα ρθει η ομάδα.Για μένα σα Σωτήρη δεν θα ρθει επανάσταση αυτού του τύπου που έχουν πολλοί στο μυαλό τους μπαμ και κάτω.Ο χρόνος μας δείχνει ότι ο άνθρωπος μαθαίνει μέχρι να πεθάνει άρα εξελίσσεται και επιβιώνει και αναπτύσεται. Όταν θα ρθει το πλήρωμα του χρόνου θα υπάρξει αρμονία, ειρήνη και θα εξαλειφθεί η πείνα. Εν καιρώ και όταν πήξει το μυαλό μερικών χοντρών αυτού του κόσμου.Σίγουρα υπάρχουν άσχημα γύρω μας αλλά υπάρχει και ομορφιά επίσης. Υπάρχει το άσπρο υπάρχει και το μαύρο. Όταν ο κόσμος γύρω ενώνεται γίνονται πραγματικά άλματα στην εξέλιξη του είδους. Μόνο ενωμένη μια ομάδα κερδίζει τις μάχες και είμαστε τόσο δυνατοί όσο ο πιο αδύναμος κρίκος σ'αυτήν την αλυσίδα. Πέζεις και συ ρόλο σου. Όλοι παίζουμε! Η ευγένεια και η αγάπη δεν είναι αδυναμιά μάγκες, κιμπαριλίκι είναι άμα ο άλλος είναι καλύτερος να τον χειροκτοτήσεις και να φύγεις με χαμόγελο απ'το γήπεδο.Γεμίζει το γήπεδο, έρχονται λεφτάκια πέρνεις παιχταράδες, παίζεις μπαλάρα σηκώνεται το γήπεδο, σηκώνει την ομάδα μπαίνουν γκολ, έρχονται τίτλοι, ευρωπαικά ματς και γιατί όχι και ευρωπαικοί τίτλοι.Μ'αυτή τη σειρά όχι ανάποδα επειδή στο χωριο μας το μάθαν ανάποδα.Να ανοίγεις το ράδιο σε συνέντευξη τύπου ευρωπαικής αναμέτρησης και να ακούς χαζά χαμένα, τα ίδια και τα ίδια...ο Κάτσε, ο Γκαρσιά και μπαλάκια.Για μπάλα? Θα πούμε τίποτα? Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η ομάδα σε χρειάζεται πιο πολύ απο κάθε άλλη φορά, στρατιώτη στη θέση σου χωρίς μα μου και ο Ζαγοράκης ο Βρύζας και τα 7 κατσικάκια. Να φοβούνται να κάνουν τις μαγκιές τους και να σε τρέμουν όλοι!Να φωνάζεις να κάνεις έδρα, να αγαπάς τους ποδοσφαιριστές ΟΛΟΥΣ,τον προπονητή τα πάντα, να χεις τον ίδιο στόχο με την ομάδα.Παέι για τίτλο σου λέι ξύπνα! ΑΛήθεια είναι άστε τα αυτά ο ΟΦΣΠ είναι καλύτερος και κλάψες. Άστε τα δοιηκιτικά και τις παραφιλολογίες και την ΧΑ και το ΠΑΣΟΚ και δεν ξέρω εγώ.Εκτός θέματος!Άσχετο πως το λένε! Κάτω απ'τη βάση στην έκθεση αδερφέ! Αν θες να συμμετέχεις σ'αυτούς τους θεσμούς ασπάζεσαι και την λειτουργία τους.Σου λέει δεν έχει πανό δεν έχει βεγγαλικά και ναι σε κάποια γήπεδα αυτό το κάνουν γαργάρα γιατί τα κλαμπς είναι τεράστια και δεν τους συμφέρει να τα βάλουν μαζί τους. Δε γουστάρεις ΟΣΦΠ? Γίνε μεγαλύτερος! Οχι κοράκια και παράγκες,δεν εννοώ αυτό!Κάνε ξανά ομάδα σαν του 70'.Απλά και ωραία.Ο ΠΑΟΚ θέλουμε δε θέλουμε αρχίζει και ανοίγει τα φτερά του εγώ ψήνομαι να πάω μια βολτίτσα ψηλά όποιος δε γουστάρει θα χάσει! Έχει και άσπρο ο χρωματισμός στο έμβλημα, ας δοκιμάσουμε μια φορά σωστά να στηρίξουμε εμείς την ομάδα και όχι η ομάδα να στηρίζει τις αυταπάτες μας
Όλα αυτά που λες είναι εντελώς ουτοπικά. Ναι εννοείτε ότι το ιδανικό θα ήταν άσχετα με το ποιος είναι πρόεδρος και άσχετα με τη ποιότητα της ομάδας το γήπεδο να γεμίζει και η θύρα 4 να είναι κόλαση αλλά δυστυχώς δε λειτουργούμε έτσι. Όχι μονό εμείς. Σε όλη την Ελλάδα. Για να στηρίξει ο κόσμος πρέπει να έχει όραμα. Δυστυχώς στον ΠΑΟΚ με τα τεράστια λάθη που κάνανε στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού καταφέρανε να ανακόψουν αυτό το momentum που είχε ο κόσμος με την έλευση του Σαββίδη και τη πρόσληψη του Stephens. Από τη στιγμή που όπως λες πας στο γήπεδο νομίζω θα κατάλαβες κι εσύ ότι το Σάββατο ο κόσμος παρά τη νίκη και παρα το γεγονός ότι είμαστε 3 βαθμούς μονο πίσω από τον γαύρο έφυγε από το γήπεδο πιο πολύ απογοητευμένος παρα χαρούμενος γιατί η ομάδα δε παίζει καλά. Δε σε γεμίζει όταν τη βλέπεις. Ίσα ίσα πιο πολύ σ εκνευρίζει.

Έχεις μια τάση πάντως και να ωραιοποιείς καταστάσεις και να τις υπεραναλυεις και πολλές φορες γραφεις πράγματα που δεν έχουν και καμια σχέση με το θέμα μας. Δεν είναι κοινωνικοπολιτικό φαινόμενο το γεγονός ότι δε πιστεύει ο κόσμος ακόμα στην ομάδα. Επίσης δε Φταίει ο καπιταλισμός δεν είναι κάποιο γεωπολιτικό προβλημα και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση αν είμαστε ή δεν είμαστε κιμπαριδες. Αγωνιστικό είναι το προβλημα καθαρά. Και να χαίρεσαι που είναι αγωνιστικό το πρόβλημα γιατί αυτό με Σαββίδη λογικά αργά η γρήγορα θα διορθωθεί...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Το προβλημα ειναι ενα,κατα τη γνωμη μου....Ολοι αυτοι που τα τελευταια 6-7 χρονια,βγηκαν μπροστα και εγιναν ο πυρηνας της 4...με τα καμωματα τους εβαλαν το υπολοιπο γηπεδο,απεναντι τους.

Θα το ξαναπω....για μενα πολλοι απο αυτους,δεν εγιναν ΠΑΟΚ γιατι αγαπησαν αυτη την ομαδα...αλλα για τη"φαση"....Εκδρομες...μπαχαλα..."γουστα",γενικα...Με το Ζαγορακη,πιστεψαν,πως πλεον,κανουν κουμαντο και μπορουν να κανουν οτι θελουν.....Τωρα,ομως...τα πραγματα εσφιξαν και γι'αυτο την εκαναν απο το γηπεδο.

Μαζι με αυτους,την εκαναν-αλλοι απο την 4,αλλοι απο το γηπεδο-και αρκετοι που ειχαν χαλαστει απο ολο αυτο.Γι'αυτο και η 7 εκανε sold out στα διαρκειας...

Περισσοτερο,ομως,απ'ολα,με ενοχλει η αλλαγη νοοτροπιας του ΠΑΟΚτση...Πως μπορει να πηγαινει καποιος στο γηπεδο-και ειδικα στην 4-χωρις κασκολ?......Πως μπορει να ειναι η Τουμπα χωρις πανο τοσο καιρο?....και πολλα αλλα "πως"....

Το οργανωμενο κινημα του ΠΑΟΚ,δημιουργηθηκε για να συσπειρωσει αυτη την τεραστια μαζα!Τα τελευταια χρονια εχει γινει η αιτια που τη διχασε.Και αυτο αντικατοπτριζεται πληρως στο γηπεδο.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αλήθειες, μεγαλες κιολας
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

mpafos4 έγραψε:Το προβλημα ειναι ενα,κατα τη γνωμη μου....Ολοι αυτοι που τα τελευταια 6-7 χρονια,βγηκαν μπροστα και εγιναν ο πυρηνας της 4...με τα καμωματα τους εβαλαν το υπολοιπο γηπεδο,απεναντι τους.

Θα το ξαναπω....για μενα πολλοι απο αυτους,δεν εγιναν ΠΑΟΚ γιατι αγαπησαν αυτη την ομαδα...αλλα για τη"φαση"....Εκδρομες...μπαχαλα..."γουστα",γενικα...Με το Ζαγορακη,πιστεψαν,πως πλεον,κανουν κουμαντο και μπορουν να κανουν οτι θελουν.....Τωρα,ομως...τα πραγματα εσφιξαν και γι'αυτο την εκαναν απο το γηπεδο.

Μαζι με αυτους,την εκαναν-αλλοι απο την 4,αλλοι απο το γηπεδο-και αρκετοι που ειχαν χαλαστει απο ολο αυτο.Γι'αυτο και η 7 εκανε sold out στα διαρκειας...

Περισσοτερο,ομως,απ'ολα,με ενοχλει η αλλαγη νοοτροπιας του ΠΑΟΚτση...Πως μπορει να πηγαινει καποιος στο γηπεδο-και ειδικα στην 4-χωρις κασκολ?......Πως μπορει να ειναι η Τουμπα χωρις πανο τοσο καιρο?....και πολλα αλλα "πως"....

Το οργανωμενο κινημα του ΠΑΟΚ,δημιουργηθηκε για να συσπειρωσει αυτη την τεραστια μαζα!Τα τελευταια χρονια εχει γινει η αιτια που τη διχασε.Και αυτο αντικατοπτριζεται πληρως στο γηπεδο.
Ετσι ακριβως, το θεμα ειναι οτι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει οργανωμενη κερκιδα στην ουσια.

Επισης θα συμφωνησω οτι κι εμενα μου δινεται η εντυποση πως συνδεσμητης συμενει εξωγηπεδικη φαση ενω η προταιρεωτητα θα επρεπε να ειναι η οργανωση της κερκιδας.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

δε νομίζω ότι το οργανωμένο κίνημα δίχασε ή φταίει αποκλειστικά για την κατάσταση που υπάρχει στην κερκίδα.

απλά σκεφτείτε ότι πολλοί δίνουν το παρόν στα τμήματα σε κάθε αγώνα.

σκεφτείτε ότι πετσιά οπαδοί έκοψαν το γήπεδο γιατί πικράθηκαν από κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές.
όταν ο κολλητός σου είναι μέσα, δεν έχεις καμία όρεξη ούτε για να φωνάξεις, ούτε για να πας στο γήπεδο, ούτε για τίποτα

δε βγάζω τους συνδέσμους λάδι, αλλά σκεφτείτε και τη δική τους πλευρά. γιατί απ'έξω είναι πάντα διαφορετικά
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Καλημέρα σε όλους,εδώ που είμαι είναι ακόμη πρωί,θα σας πώ πως έζησα εγώ την ιστορία.
Κάποτε μέσα στην 4 σε παιχνίδι με το χανούμι ,όπου με το ζόρι αναπνέαμε από τον κόσμο και ήμασταν μες την τρελά χαρά που το γήπεδο ήταν πίτα γύρισε ο κολλητός μου και μου είπε ΄΄αν μας την παίξει ο Ζαγόρ και ξενερώσει ο κόσμος άντε να τους ξαναμαζέψεις΄΄
Τον αγνόησα και συνέχισα να φωνάζω.Την προηγούμενη βδομάδα και πάλι στην 4 καθόμασταν στο ημίχρινο και απορούσαμε με την απουσία του κόσμου.Μετά στην post game μπύρίτσα,κάπου εκεί στην Τούμπα,το συζητήσαμε λίγο παραπάνω:Πιστέψαμε πραγματικά τότε, όχι ότι θα κάνουμε κουμάντο στον ΠΑΟΚ,αλλά ότι συμμετέχουμε σε κάτι μεγάλο που μας δένει όλους με αυτό που αγαπάμε.Προδοθήκαμε,κατά τη γνώμη μου,και από το Θόδωρα και από το Ζήση και από τη μεταξύ τους εξακολουθούμενη αλληλοεξόντωση και κόντρα αβάντα,ξενερώσαμε τόσο που φέτος το καλοκαίρι,με πατημένα πλέον τα 40 όλοι στην παρέα,και παρά τις ευνοικές για την ομάδα προοπτικές ψηθήκαμε με το ζόρι για διαρκείας ,αλλά το πήραμε.Ο ΠΑΟΚ από εκεί που ήταν πρώτο θέμα συζήτησης καθημερινά στις συγκεντρωσεις μας,πλέον αναφέρονταν μια φορά τη μέρα και συνήθως ακολουθούταν από το ΄΄ποιός τάδε ρε φίλε Ιούλιος έφτασε και δεν τα βρίσκει ο Μαυροφρύδης,με το Βρύζα,τι να σου κάνει κι ο Stevens με τον Σπυρόπουλο και το LOPEZ΄΄.
Ριχή προσέγκιση;
Βάλτε και ότι η ομάδα δεν έχει αποδώσει τα ανεμενόμενα και δε πα να έχει 47 διεθνείς,3η πάσα στο κέντρο δε βγαίνει,αν και είναι νωρίς και πιστεύω θα στρώσει.

Βάλτε ότι ο κοσμος δε μπορεί να ταυτιστεί με κανέναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο,μιας και η ομάδα είναι soft και της λείπει αυτό το ψήγμα τρέλας και καύλας που θα μας ενώσει ψυχολογικά(δε μιλάω για τη φανέλα, τους περισσότερους ΄΄ρομαντικούς΄΄ τους ΄΄σκότωσε΄΄ ο Σάλπι πρίν χρόνια και τους τελευταλιους τους αποτελείωσε ο Κλάους)

Βάλτε ότι ξέρουμε που ζούμε και ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει άμεσα, ακόμη κι αν τερματοφύλακας στο γαύρο έπαιζα εγώ.
Βάλτε τα προβλήματα γύρω μας και την απαξίωση για το ποδόσφαιρο γενικότερα μαζί με τις δημοσιογραφικές φατρίες που εκπροσωπούν συγκεκριμένα συμφέροντα σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ.
Τέλος υπολογίστε ότι τα ίδια πρόσωπα που μας ξενερώσαν έτσι είναι ακόμα εκεί ,εμφανώς ή όχι και έχετε μια πλήρη εικόνα.
Να σημειώσω ότι εγώ ακόμη πάω Τούμπα σε κάθε μάτς και για μένα ο ΠΑΟΚ αντιπροσωπεύει πολλά παραπάνω από ποδόσφαιρο και ποτέ δε θα πώ ότι πάω απλά να δω μπαλίτσα.Πιστεύω ότι θα πάρει κανά 2 χρόνια να δέσει το γλυκό και να ξανατρελαθούμε με την ομάδα αλλά στο τέλος θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ρε μάγκες τι γράφουμε τώρα? Καταρχήν barlow δεν υποτιμάω τους αγώνες της 4 και αυτά που λες συμφωνώ σε όλα όπως και σ'αυτά που γράφει ο chris...απλά πηγαίνοντας στο γήπεδο μεγαλώνει η ομάδα, τίποτα άλλο. Δεν ήθελα τώρα να αναλύσουμε κοινωνικοπολιτικά θέματα κτλ απλά μου λείπει το γεμάτο γήπεδο... Μου λες chris οτι είναι ουτοπικά αλλά οι άλλοι τα εφαρμόζουν μέχρι και στη δ' εθνική στην Αγγλία. Να μας προβληματίζουν όλα αυτά και να μας κάνουν καλύτερους...Άντε όλοι γήπεδο να ουμε

ΥΓ thom? αυτή είναι δική σου φάση φίλε, εγώ ποτέ δε τρελάθηκα με παίχτες και προπονητές και προέδρους. Γενικά κάνεις λάθη και αυτοί που ανέφερες κάναν και πολλά αλλά αν δεν είμαστε τόσο πάνω απο πρόσωπα και γίνουμε πιο πάνω απο ΠΑΟΚ δε θα ξενερώνουμε ποτέ...
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

soto φίλε εγώ έτσι την είδα την ιστορία,και έτσι την κατάλαβα για τον κόσμο γύρω μου, που όπως κι εγώ όμως δεν έκοψε το γήπεδο.Ποτέ δεν ήμουν οργανωμένος αλλά πάντα πήγαινα στην 4.και φυσικά ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από πρόσωπα.Αλλά ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στα ερεθίσματα,π.χ. όταν ο Αντελίνο κάρφωνε γκολάκι κι έτρεχε στην 4 ε,ρε φίλε με έδενε μαζί του δε θα πω ψέμματα.άλλος μπορεί να έμενε αδιάφορος.Όταν παίζει το HELLS BELLS μου σηκώνεται η ...τρίχα,άλλος λέει γιατί δε βάζουν Ποντιακά ή Καρρά.Πάντως αυτό με τον πανηγυρισμό των παιχτών μας στο κόρνερ μεταξύ 3 και 4 δε θα το καταλάβω ποτέ.Είναι κι άλλα πολλά στην εξίσωση, αλλά πιστεύω ότι όπως η ομάδα έτσι κι ο κόσμος θα βρεί το δρόμο,Break κάνουμε.
υγ.Σήμερα δε θα έρθω γιατί είμαι πολύ πολύ μακρια ,το φελέκι μου μέσα.Οπότε φωνάξτε και για μένα αδέλφια
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

εγώ αυτό που έχω να πω μετά τη σημερινή κερκίδα είναι να μην ξανακάνετε παράπονα για τα συνθήματα.

στο πρώτο δεκάλεπτο (!!!) ακουγόταν το ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ και μόνο αυτοί που κάποιοι αποκαλούν "μπερδεμένα" το φωνάζανε.
όλο το γήπεδο εκκλησία. έπρεπε να πάρουμε κόρνερ για να βγάλουν κάποιοι φωνή.

γι αυτό τέρμα τα παράπονα για τα συνθήματα τύπου "λεφτεριά στα αδέρφια μας". άλλος ένας μύθος κατέρρευσε.
δεν υπάρχει δικαιολογία

πραγματικά κρίμα.

μόνο για κανένα "τιμή και δόξα στον πάμπλο το γκαρσία"
εκεί θα φώναζε όλο το γήπεδο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dani τι πας να δικαιολογήσεις τώρα?Χαίρω πολύ όλοι για κλάματα είμαστε .ΟΛΟΙ.Ομως αν δε πάρει μπρός η 4 υπάρχει περίπτωση να "σηκωθεί " το γήπεδο?Γι αυτό ίσως τα σχόλια επικεντρώνονται εκεί.Αυτή ειναι ο μπροστάρης.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

κατ, αλλού τη θέλουμε μπροστάρη την 4 και αλλού τη θέλουμε να κάθεται στα αυγά της.
ας διαλέξουμε

η κριτική είναι πανεύκολη όταν γίνεται από τις άλλες θύρες, στην 4 και στους συνδέσμους
στην αυτοκριτική είναι που σκοντάφτουμε όμως...

και στην τελική από πότε πρέπει να κερδίσουμε κόρνερ ή να πάρει μπρος η 4 για να ξεσηκωθεί ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ της 5-6?

ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ήταν το σύνθημα. ούτε μαγκιά θέλει να το φωνάξεις, ούτε μιλάει για άλλα πράγματα που δεν εγκρίνεις (φυσικά δεν πάει επι προσωπικού. εννοείται).

να νιώθεις ΠΑΟΚ θέλει. τίποτα άλλο.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μην αγχώνεστε φίλοι μου καλοί, μετά την Κυριακή δεν θα ξανααδειάσει το γήπεδο...Ας κερδίσω τον τρύπιο και τα λέμε...Και η μπουτίκ θα πάρει φωτιά και τα έσοδα θα ρθουν και το γήπεδο θα φωνάζει και όλα καλά. Η υπομονή είναι αρετή...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

danirifle έγραψε:κατ, αλλού τη θέλουμε μπροστάρη την 4 και αλλού τη θέλουμε να κάθεται στα αυγά της.
ας διαλέξουμε

η κριτική είναι πανεύκολη όταν γίνεται από τις άλλες θύρες, στην 4 και στους συνδέσμους
στην αυτοκριτική είναι που σκοντάφτουμε όμως...

και στην τελική από πότε πρέπει να κερδίσουμε κόρνερ ή να πάρει μπρος η 4 για να ξεσηκωθεί ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ της 5-6?

ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ήταν το σύνθημα. ούτε μαγκιά θέλει να το φωνάξεις, ούτε μιλάει για άλλα πράγματα που δεν εγκρίνεις (φυσικά δεν πάει επι προσωπικού. εννοείται).

να νιώθεις ΠΑΟΚ θέλει. τίποτα άλλο.
+++++++++++
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Καλα τα λες αδερφε
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:και αλλού τη θέλουμε να κάθεται στα αυγά της.
:?: ξεκαθάρισε το λιγο αυτο προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
.Για να ακούγεται ενα σύνθημα αρμονικά στο γήπεδο πρέπει να ξεκινήσει απο ένα αποδεκτό απο όλους πυρήνα και οι άλλοι να ακολουθούν .Δε γίνεται να αρχινά η 5 άλλο η 7 άλλο ή το ίδιο σε άλλους χρόνους.Θα γίνεται μπάχαλο.Το ρόλο αυτό του οργανωτή συντονιστή εδώ και χρόνια τον έχει αναλάβει η 4.Θυμάμαι και παιχνίδια με 2 πυρήνες σε 4 και 8 με Μανάβη ,Κούλη αλλα και πάλι την αρχή την έδινε η 4.(ΠΑΟΚΑΡΑ- ΟΜΑΔΑΡΑ σήκω κάτσε απ τα 2 πεταλα,αχ,βαχ)
Η 4 αγαπητέ ντανι για πολλούς είναι το τελευταίο προπύργιο μιας άλλης εποχής .Αν πέσει κι αυτό(και δυστυχώς έτσι δείχνει) σημαίνει οτι κλείνει αυτός ο κύκλος .Απο κεί πιστεύω πηγάζει η ανησυχία και το παράπονο πολλών.Καλώς κακώς ,ετσι μαθαμε απο παιδιά, με την 4 μπροστάρη.

ΥΓ Δε το βλέπετε ?Οι καιροί αλλάζουν .Κι αυτοί που οδηγούν τις τύχες των ομάδων θέλουν οικογενειακή κερκίδα,σημαιάκια,μπαλονάκια ,μπάλες, μεγάφωνα και συνεχής προβολή αυτού του τρόπου προσέγγισης ενός ποδοσφαιρκού αγώνα.Αργότερα θα ακολουθήσουν οι μαζορέτες και τα Defence,Defence.Τούμπα λιμπρε και παντσέτα τέλος.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”