Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Αυτοί ας κάνουν ότι θελουν.
Εμείς ως οπαδοί οφείλουμε
να πιέσουμε σε μια συμβιβαστική
λύση ενάντια στο διχασμό.
Όλα ακούγονται και όλα διαβαζονται

τι ακριβως να πιεσουμε?? οταν σου λεω οτι ....δεν υπαρχει τιποτα...

δεν υπαρχει ουτε 150 ουτε μυστα....χωρις την απομακρυνση του ιβαν...

σχεδιο που εχει στηθει απο τον....θεματοφυλακα...γιατι και λογο των παγκοσμίων καταστασεων...μαλλον εχουν λιγοστεψει...τα βαζα με το μελι....
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Nikodiai έγραψε:5 παραγραφους συνεντευξη ο ΚυρΚυρ και μηδεν ουσια για αλλη μια φορα."Εχει το δικαιωμα ο Σαββιδης να κανει την Νεα Τουμπα,θα την κανει ΑΛΛΑ και να μην την κανει εχει αφησει προικα και εχει κανει αλλα πραγματα".

Μετα ο κοσμος φταιει.

Πως γινεται ο αποτυχημενος πολιτικος να ειναι ακομα μεσα στην ΠΑΕ....
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Psagmenos4 έγραψε:Μετά και την τοποθέτηση ΚυρΚυρ πλέον μόνο ο ΑΣ με απάντηση επί των πάντων μπορεί να λύσει την παρεξήγηση. Απ ότι καταλαβαίνω ο Ιβάν δεν θα πάει σε ομαλή μετάβαση και περιμένουμε αν συνεχίσει ο ΑΣ την ανεργεση νέου γηπέδου ,πως θα απαντήσει ο Ιβάν.

Ποια πιστεύεις θα είναι η στάση του ΑΣ από δω και πέρα, στο θέμα αυτό;
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

embuji έγραψε:
Patron έγραψε:Σταχυολογω από newmoney

Οι εν Ελλάδι άνθρωποι του Ιβάν έχουν αμοληθεί στην εγχώρια μηντιακή και επιχειρησιακή πιάτσα προς αναζήτηση «κακών» στοιχείων κατά του Μυστακίδη.

ο επιτετραμμένος του Ιβάν στον ΠΑΟΚ και πρώην στέλεχος της ΝΔ Παπαμιμίκος πετάει φωτιές κατά του Τέλη και λέει παντού ότι ο Σαββίδης χρεώνει στην κυβέρνηση την είσοδο του Τέλη στα Παοκικά ή έστω ότι πήρε από το Μ.Μ το πράσινο φως, αλλά από το Μαξίμου συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν το όλο θέμα όπως… ο διάολος το λιβάνι.

(Σημείωση: δεν έχω ακούσει ποτέ αυτό για Παπαμιμίκο)

Πάντως όσοι ξέρουν τον Μυστακίδη λένε ότι ο πόθος του να πάρει τον ΠΑΟΚ είναι διακαής και το μίσος του για τον Ιβάν άσβεστο

Στο πορτοκαλι μεχρι και γαυρος εγραψε αρθρο για τον Ιβαν.

To είδαμε κι αυτό. Άρθρο από γαύρο με τίτλο ο Ιβάν και οι Κατσαρήδες.
Καλά και μια βόλτα στα μέσα του χοντρού να κάνεις τα ίδια θα δεις.
Πχ στο in.gr ''Ποιος βάζει τρικλοποδιές στον Ιβάν Σαββίδη;''

Εδώ βέβαια δεν έχουμε πρόβλημα. Είναι φίλοι μας. Θέλουν το καλό μας.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί εδώ και 36 ώρες, τόσο στις σχέσεις ΠΑΕ-ΑΣ, όσο και μέσα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, εμένα προσωπικά με τρομάζει. Δεν ξέρω πού θα βγει και δεν ξέρω τί αντίκτυπο θα έχει στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο είναι αυτό που πρωτίστως μας ενδιαφέρει και μας καίει όλους μας. Τόσο σε βραχυπρόθεσμη βάση, βλ. σεζόν που ξεκινάει οσονούπω, όσο και σε μεσο-μακροπρόθεσμη. Ο διχασμός ήταν αυτός που έφερε την παρ' ολίγο καταστολή της εξέγερσης του 1821, ο Εθνικός διχασμός συν οι μεγάλες δυνάμεις ήταν αυτά που έφεραν την Μικρασιατική καταστροφή και την σφαγή και ξεριζωμό εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων-Ποντίων, ο διχασμός συν οι μεγάλες δυνάμεις ήταν αυτά που έφεραν τον Εθνοκτόνο εμφύλιο σπαραγμό και οπισθοδρόμηση της χώρας μετά τον Β΄Π.Π., όταν όλη η υπόλοιπη Ευρώπη και είχε αρχίσει να ορθοποδεί, ακόμα-ακόμα και η συντριβείσα ναζιστική Γερμανία. Έχοντας αχλή στον νου μου, τα προσωποποιώ αυτά στην ομάδα μας, πηγαίνοντας πίσω και 41 χρόνια, όταν και πάλι διχαστήκαμε, με προσωρινή χαρά το δεύτερο πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια 11 προβληματικά χρόνια (πλην ίσως 87-88, 89-90 και 94-95), με τα υπόλοιπα να είναι τα πλείστα πέτρινα.
Στον Ιβάν και το έχω αναφέρει και παλαιότερα και πρόσφατα, είμαι απέναντι μόνο στο θέμα της στελέχωσης της ΠΑΕ και του τρόπου διοίκησης αυτής, κυρίως ή και μόνο την τελευταία 5ετία, που έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνει η ομάδα περιουσιακά στοιχεία-διαμάντια με χαμηλό πιστεύω αντίτιμο που δεν πρόλαβαν να προσφέρουν αυτά που μπορούσαν και θέλουμε όλοι, παράλληλα με κάκιστες επιλογές στις προσθήκες που έχουν σαν αποτέλεσμα να πετιούνται εκατομμύρια σε πηγάδι άπατο και η ομάδα να μην βρίσκεται εκεί που της αξίζει και ονειρεύεται πιστεύω ο μεγαλομέτοχος και φυσικά όλοι μας, ανεξαιρέτως τί πρεσβεύουμε εδώ μέσα στο forum, στο μπαρ ή στο καφενείο.
Ως εδώ. Από την στιγμή που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του μέχρι σεντ, που έχει δώσει και δίνει ένα σκασμό λεφτά στην ΠΑΕ, που ξεχρέωσε τον ΠΑΟΚ χωρίς να τον εξευτελίσει σε Γ΄ Εθνικές, που ξεπλήρωσε υποχρεώσεις σε τρίτους αμέσως μόλις ήλθε, όταν έκαναν προσφυγές ακόμα και ο κυλικειάρχης της Τούμπας και όταν πριν 5-6 χρόνια φυτευτοί από την κυβέρνηση σημίτη πήραν τα λεφτά από τις πωλήσεις που έκαναν, την διαφήμιση στην φανέλα και μέχρι και τα κέρματα από το κυλικείο και έφυγαν :x , του είμαι και θα είμαι ευγνώμων. Αυτός πληρώνει και αποφασίζει και αυτό που πιστεύω ότι πρέπει και μπορώ να κάνω σαν μικρομέτοχος πλέον και σαν φίλαθλος του ΠΑΟΚ, είναι το να βοηθώ με την παρουσία μου στο γήπεδο όποτε μπορώ (να τσιρίζω πλέον δεν μπορώ λόγω ηλικίας) και να κάνω κριτική, καλόπιστη και μόνο χωρίς μηδενισμούς.
Για να κλείσω με τον τελευταίο προβληματισμό μου: διαβάζοντας τις δήθεν προτάσεις της black rock για τον ΟΛΘ, το προηγούμενο μπάσιμο των τούρκων με μπροστινούς τους Dreyfous για απόκτηση καταστατικής μειοψηφίας και το πρωτοφανές και μοναδικό γεγονός της ακύρωσης διαγωνισμού για τον Βόλο, για τον οποίο η κοινοπραξία του Σαββίδη δικαιώθηκε δύο φορές στα δικαστήρια, μήπως το δέντρο είναι το γήπεδο της Τούμπας και κατ' επέκταση πιθανόν και ο ΠΑΟΚ και το δάσος βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα νοτιοδυτικά στο λιμάνι της πόλης μας; Άσχετα βέβαια και προτού αλέκτωρ λαλήσει άπαξ και όχι τρις, το Μαξίμου "διέρρευσε" ότι δεν γνωρίζει και δεν έχει εμπλοκή (κλαίω).
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Αυτοί ας κάνουν ότι θελουν.
Εμείς ως οπαδοί οφείλουμε
να πιέσουμε σε μια συμβιβαστική
λύση ενάντια στο διχασμό.
Όλα ακούγονται και όλα διαβαζονται

τι ακριβως να πιεσουμε?? οταν σου λεω οτι ....δεν υπαρχει τιποτα...

δεν υπαρχει ουτε 150 ουτε μυστα....χωρις την απομακρυνση του ιβαν...

σχεδιο που εχει στηθει απο τον....θεματοφυλακα...γιατι και λογο των παγκοσμίων καταστασεων...μαλλον εχουν λιγοστεψει...τα βαζα με το μελι....

Πραγματικά ρε φίλε, για το Θεό. Μάθε να γράφεις σαν άνθρωπος, σε παρακαλώ, είναι πάρα πολύ κουραστικό και επίπονο να διαβάζει κανείς τα μηνύματα σου. Φιλικά.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

“Παραφράστηκε η δήλωσή μου για να απενοχοποιηθεί ο ΑΣ”
Επίσημη αντίδραση από τον Κυριάκο για το θέμα των ημερών

Το deal του ΑΣ ΠΑΟΚ με την πλευρά του Αριστοτέλη Μυστακίδη έχει εξελιχθεί σε Νο1 θέμα τις τελευταίες ημέρες και μεταξύ άλλων κι ο Κυριάκος Κυριάκος, θέλησε να ξεκαθαρίσει απόλυτα το τοπίο με φόντο μία δική του τοποθέτηση στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ στις αρχές του μήνα, που από συγκεκριμένες πλευρές είχε “μεταφραστεί” διαφορετικά.

“Αντιλαμβάνομαι ότι μία δική μου τοποθέτηση στη Γενική Συνέλευση δημιουργήθηκε ή χρησιμοποιήθηκε με έναν τέτοιο τρόπο που να φαίνεται σαν η σφαίρα στο πιστόλι εναντίον του Ιβάν. Θέλω να πω με τη σειρά κάποια πράγματα. Θέλω να σταθώ σε αυτό που κατά τη γνώμη μου δε δικαιολογείται να χρησιμοποιείται ως μέσο απενοχοποίησης μίας κίνησης. Πάμε να δούμε τι είπα… Σε διαφορετικά ΜΜΕ θα δείτε διαφορετικές απομαγνητοφονήσεις, αυτό συμβαίνει όταν άνθρωποι γράφουν τον προφορικό λόγο κάποιου άλλους και κάποια απαλείφονται γιατί θεωρούνται ασήμαντα και κάποια τονίζονται γιατί θεωρούνται σημαντικά.

Έχει σημασία καταρχήν τι ρωτήθηκα. Ρωτήθηκα από έναν μέτοχο, γιατί σε όποιον πολιτικό πηγαίνουμε μας δείχνει με το δάκτυλο τον κ. Σαββίδη ως υπεύθυνο για την καθυστέρηση στο χτίσιμο του γηπέδου. Αυτή ήταν η ερώτηση, που αφορούσε τους πολιτικούς που δείχνουν με το δάκτυλο τον Ιβάν Σαββίδη. Αφού ξεκίνησα με την δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη που θα χρηματοδοτήσει τη Νέα Τούμπα, αφού απάντησα με αιχμή για τους ανθρώπους που εκλέγονται σε αυτή την Περιφέρεια κι αφού ανησυχούν τόσο πολύ για τη νεολαία και τις υποδομές της πόλης ίσως θα έπρεπε να διευκολύνουν, αφού απάντησα για το ότι από τότε που έχει ειπωθεί αυτό το πράγμα έχουν χρημοτοδοτηθεί εξ ολοκλήρου γήπεδα ανταγωνιστών, αφού υπαινίχθηκα ότι είναι τουλάχιστον άκομψο από αυτούς να δείχνουν με το δάκτυλο τον Ιβάν Σαββίδη ενώ δεν έχουν ολοκληρώσει τις δικές τους δεσμεύσεις προς την πόλη, απάντησα σε αυτό το πράγμα.

Έκανα την αναφορά ότι ο Ερασιτέχνης, ο ΑΣ οφείλει να ανησυχεί το ίδιο, εννοώντας το να πιέσει στην ίδια κατεύθυνση μαζί μας προς την ισονομία, την πολιτική πίεση που χρειάζεται. Επαναλαμβάνω ότι η δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη ισχύει -η έκφρασή μου ήταν συγκεκριμένα: “Αν ένας έχει κερδίσει το δικαίωμα στην αιώνια αξιοπιστία στον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης γιατί έχει τηρήσει όλες του τις υποσχέσεις”. Δεύτερη φορά επαναλαμβάνω τη δέσμευση του Ιβάν Σαββίδη. Λέω κάποια στιγμή εκ παραδρομής στο τέλος, αφού έχω αναπτύξει όλη αυτή την απάντηση, ότι η δέσμευση κατά το μέτρο του δυνατού θα ισχύσει. Κι αν δεν ισχύσει, αν τον σταματήσουν ή τον εμποδίσουν -μιλώντας πάντα για τους πολιτικούς και τον Ιβάν Σαββίδη- ακόμη και τότε ο Ερασιτέχνης θα έχει στα χέρια του ένα Προεδρικό Διάταγμα και μελέτες και σχέδια που έχουν κοστίσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ“, ανέφερε αρχικά, για να συνεχίσει:

“Ακόμη και για τον οποιονδήποτε λόγο σταματήσει κάποιος τον Ιβάν Σαββίδη, υπάρχει προίκα, έχει κάνει πράξεις. Δεν υπάρχει ούτε ανόητος, ούτε αγράμματος ούτε καν καλοπροαίρετος μπορεί να το βρει στην απάντησή μου. Το βλέπω όλο αυτό και ξαναπαίρνω και τον Δημοκράτη και τον ρωτάω αν έγινε κάτι. Ενώ έχω την αίσθηση ότι είναι όλα καλά, βγαίνει μία ανακοίνωση του ΑΣ, πετάει την μπάλα στην κερκίδα κι αντιλαμβάνομαι ότι γίνεται επειδή δέχεται μία πίεση δημοσιευμάτων ο Ερασιτέχνης και κάπως πρέπει να απαντήσει. Ξαναπαίρνω τρίτη φορά τον Δημοκράτη, τον ρωτάω για την ανακοίνωση γιατί δημιουργεί κάποια ερωτηματικά κι αν πρέπει να το λύσουμε, μου λέει όχι. Αντιλαμβάνομαι και δίνω τη δυνατότητα να μου γίνει παράπονο ότι “δεν τα είπες καλά, τα έχουν μπερδέψει και βγες και πες τα όπως πρέπει”. Θεωρώ ότι έχει εκτονωθεί πλεον η παρεξήγηση, βλέπω και τα media. Μετά από μερικές ημέρες, ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ μου λέει ότι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, ο κ. Κατσαρής δεν νιώθει καλά, νιώθει παρεξηγημένος με τη δήλωση, την κατάλαβε όπως του τη μετέφεραν, όχι όπως την είπα. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό για τον κ. Κατσαρή όλα αυτά τα χρόνια απέναντί του. Δεν τον έχω αντιμετωπίσει ποτέ με τρόπο που να δώσω δικαίωμα να θεωρούμαι αντιπολίτευσή του. Είναι η πρώτη φορά που θέλω να πω κάτι που αφορά εμένα.

Έχοντας ενημερωθεί ότι ο κ.Κατσαρής δε νιώθει καλά, του στέλνω μήνυμα: “Πρόεδρε μου είπαν αυτό κι αυτό, πήρα να σου πω ότι μου είπαν αυτά, εννοούσα αυτά, έχω τις απομαγνητοφωνήσεις όλες εκτυπωμένες. Αν δε με πιστεύεις από το τηλέφωνο να βρεθούμε, να στις δώσω, να δεις τι είπα για να έχεις τη δική σου άποψη για να μη διαβάζεις τα δημοσιεύματα για το τι είπα, αλλά να δεις αυτά που είπα. Μου είπε ότι όλα καλά, θα με πάρει να βρεθούμε. Την προηγούμενη Τετάρτη (11/6), μία εβδομάδα πριν. Συναντιόμαστε την επόμενη μέρα σε μία συάντηση για την κάρτα φιλάθλου, τρία μέλη του ΑΣ στο περιθώριο της συνάντησης τους σταματάω και τους ρωτάω αν πρέπει να κάνουμε κάτι. Δε μου ζητήθηκε κάτι, τα δημοσιεύματα και οι πέσεις, άρα εμένα δε μου ζητήθηκε κάτι. Έδωσα τέταρτη και πέμπτη ευκαιρία σε κάποιον που παρεξηγήθηκε με λεγόμενα δικά μου να μου πει ότι παρεξηγήθηκα διόρθωσέ τα και με όλη την καλή διάθεση να το κάνω. Τι ακολούθησε;

Χρησιμοποιούμαι εγώ, για να απενοχοποιηθεί μία κίνηση που ανακοινώθηκε τέταρτη σε μία λιστα αποφάσεων του ΑΣ μεταξύ των οποίων η κάρτα φιλάθλου που θα συζητηθεί, τα 100 χρόνια θα συζητηθούν, θα κάνουμε εκδηλώσεις και τέταρτο αυτό… Δε θέλω να συνεχίσω κάτι να πω. Ακολουθώ πιστά το δόγμα της ενότητας. Δεν το λέω για να διχάσω, το λέω γιατί χρησιμοποιούμαι εγώ εν μέρη για να απενοχοποιηθεί μία διχαστική κίνηση. Όλοι πρέπει να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά επειδή κάποιοι έχουν το θάρρος να βγαίνουν σε δύσκολες στιγμές και να μιλάνε, ε ας μην το χρησιμοποιούμε εναντίον τους“.

https://www.paok24.com/podosfairo/56364 ... o-as-quot/
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

PAOKevolution έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Μετά και την τοποθέτηση ΚυρΚυρ πλέον μόνο ο ΑΣ με απάντηση επί των πάντων μπορεί να λύσει την παρεξήγηση. Απ ότι καταλαβαίνω ο Ιβάν δεν θα πάει σε ομαλή μετάβαση και περιμένουμε αν συνεχίσει ο ΑΣ την ανεργεση νέου γηπέδου ,πως θα απαντήσει ο Ιβάν.

Ποια πιστεύεις θα είναι η στάση του ΑΣ από δω και πέρα, στο θέμα αυτό;

Θα συνεχίσει κανονικά το γήπεδο, αφού ρίξει τους τόνους, βάζοντας πίεση στον Ιβάν μέχρι ο κόσμος να ζητήσει την απομάκρυνση του. Είναι απλό αν μες την χρονιά δεν πάμε καλά, όλοι θα κράζουν Ιβάν ενώ ο Μυστα θα είναι ο αφθαρτος και ο σωτηρας που φτιάχνει γήπεδο ο Μεσσίας.
Επίσης να δούμε τι θα γίνει με το λιμάνι ,αν όντως ενδιαφέρεται η Blackrock και ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι οι συγκεκριμένοι.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα αρνουμαστε οτι η συγκεκριμενη αναφορα του ΚυρΚυρ στο γηπεδο ειναι αντιστοιχη των δηλωσεων του προεδρου του Εδεσσαικου? Οκ καλως βάλουμε κατα της ανακοινωσης του ΑΣ αλλα και η συγκεκριμενη δηλωση ΚυρΚυρ ειναι απλα για γελια...

Ο ΚυρΚυρ αν εννοεί όσα είπε έπρεπε να έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του ή να μην ξανακάνει ισοβίως δημόσιες δηλώσεις.
Το γράψαμε και μετά τη ΓΣ και το θυμάμαι να το λένε πολλά από τα παιδιά που έχουν αντιταχθεί σήμερα στον ΑΣ, ότι ο άνθρωπος όποτε κάνει δηλώσεις, περισσότερο μπερδευόμαστε παρά παίρνουμε απαντήσεις.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Παντως εμενα με ψιλοπροβληματιζει οτι "κανουν πολεμο στον Ιβαν" και τετοια αποθεωση απο ολα τα ΜΜΕ δεν ξαναειχε 13 χρονια.Που γαυροι,βαζελοι,χανουμια κλπ εμαθαν ξαφνικα τον Κατσαρη και κανουν αρθρα.Θα δουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikodiai την Τετ 18 Ιουν 2025, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

Mīngus έγραψε:
joshua έγραψε:Τωρα σοβαρα αρνουμαστε οτι η συγκεκριμενη αναφορα του ΚυρΚυρ στο γηπεδο ειναι αντιστοιχη των δηλωσεων του προεδρου του Εδεσσαικου? Οκ καλως βάλουμε κατα της ανακοινωσης του ΑΣ αλλα και η συγκεκριμενη δηλωση ΚυρΚυρ ειναι απλα για γελια...

Ο ΚυρΚυρ αν εννοεί όσα είπε έπρεπε να έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του ή να μην ξανακάνει ισοβίως δημόσιες δηλώσεις.
Το γράψαμε και μετά τη ΓΣ και το θυμάμαι να το λένε πολλά από τα παιδιά που έχουν αντιταχθεί σήμερα στον ΑΣ, ότι ο άνθρωπος όποτε κάνει δηλώσεις, περισσότερο μπερδευόμαστε παρά παίρνουμε απαντήσεις.

Ο ΚυρΚυρ ειναι αντιπροεδρος και το στομα της διοικησης. Τι αν εννοει οσα ειπε; ο ιδιος τα σκεφτηκε και τα αποφασισε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

keep_paokizein έγραψε:
giliopoulos έγραψε:
dragon έγραψε:
Το διαταγμα ληγει το 2026, κατι πρεπει να γινει.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Ιβαν προσπαθει να κερδισει χρονο, και μονο αυτο γινεται εδω και χρονια. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ απο παε για το γηπεδο. Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ

Το προεδρικό διάταγμα δεν λήγει το 2026. Ακόμα κι αν είχε 5ετή διάρκεια όπως γράφεται εδώ κι εκεί θα έληγε τον Ιούνιο του 2027. Δεν προβλέπεται όμως από πουθενά συγκεκριμένη χρονική ισχύς, επομένως διαρκεί επ' αόριστον.

Βρε λες;
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πώς γίνεται ένας άνθρωπος που ασχολείται πάνω από 20 χρόνια με τον τομέα της επικοινωνίας να μη μπορεί να πει μια πρόταση που να βγάζει νόημα. :lol:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

constantinooo έγραψε:........

Πραγματικά ρε φίλε, για το Θεό. Μάθε να γράφεις σαν άνθρωπος, σε παρακαλώ, είναι πάρα πολύ κουραστικό και επίπονο να διαβάζει κανείς τα μηνύματα σου. Φιλικά.

μην τα διαβαζεις ρε φιλε...

διαβαζε μονο αυτα που σου αρεσουν...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

beyes4 έγραψε:Μαγκες,παμε ολοι από το φορουμ σε μια ταβερνα να σας κερασω.Τα πληρωνω όλα εγω.
Οταν ερθει ο λογαριασμός όμως μπορει να σας στειλω να βρειτε καποιον αλλον να τα κερασει.Ενα αδειασμα θα το φατε.Και οταν βρειτε,θα ειμαι εξαλλος που δεν με ενημερωσατε,που μου παιξατε τετοια πουστια.Πως σας φαινεται;Καλη ξήγα;Δεν πιστευω να μην ερθετε...

Ποιος το εκανε αυτο;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”