Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
gervasio artigas

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από gervasio artigas »

παιδια ειναι σιγουρο οτι οι δισεκατομμυριουχοι "δεν πανε με τον σταυρό στο χέρι" και δεν ειναι ...ηθικα στοιχεια
Ωστόσο μπορει να εκτιμηθει και να αξιολογηθει αναλογα ο βαθμος "ανηθικοτητος" που σιγουρα δεν ειναι σε ολους ιδιος
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
margas
nikmen

Δημοσίευση από nikmen »

στρουθοκαμηλιζετε οταν μιλατε για ηθικη συνεχως και ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν

κανει κολεγιες ποτε με τον εναν και ποτε με τον αλλον αθηνεζικο και μπειραιοτικο συλλογο
κανει επισης αγορες τυπου τερματα απο Σερρες οπως οι υπολοιποι που κατηγορουμε
και για μενα προσωπικα ταφοπλακα σε συζητηση περι ηθικης, η προσληψη αυτουνου που πολεμουσε με μισος παντα την ομαδα μου, του αισχρου και βουτηγμενου στα σκατα τακουνακια.
καναλια λιμανια εργοστασια γεοπωλιτικα δεν εχουν αμεση σχεση μεν με την ομαδα αλλα βοηθηθηκαν καπως απο την φημη που απεκτησε απο τον ΠΑΟΚ.

Δεν πιστευω φυσικα οτι ο Μυστακιδης εδω και χρονια θελει την Παε γιατι ειναι μονο ΠΑΟΚτσακι.
Ολοι εχουν τους στοχους τους, αλλος περισσοτερους αλλος λιγοτερους, φανερους ή κρυφους.
ο καθενας εχει τα ορια του αν θελει να γινει συμμετοχος ή οχι.
Μια φωτοβολιδα αναγκης του Ζαφειρη δεν μπορει να μου αλλαξει την γνωμη για τον Ιβαν. Η μεταγραφικη περιοδος που κλεινει σε δεκα μερες χωρις θεληση να γινει το βημα παραπανω επιβεβαιωνει το μονιμο χειροφρενο μην τυχον και κανουμε το βημα παραπανω και εκτεθουμε .....βγαινονττας επιτελους τσουλου.
Ο Μυστακιδης μεχρι στιγμης κρινεται ανεπαρκης ηθικα.
Ο ΠΑΟΚ που ξεραμε φτωχο πλην τιμιο εχει πεθανει. Νεες εποχες νεα ηθη.
gervasio artigas

Επισης προσωπικα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν θα παρει ο ΙΒΑΝ τα οφειλομενα
Με ενδιαφερει ο οργανισμός ΠΑΟΚ να εχει συνοχη και ομονοια και να πρωταγωνιστεί
ετσι στα τετοια μου ο τελαρος τι εκανε η τι δεν εκανε ΠΡΙΝ μπει στον ΠΑΟΚ
Απο την στιγμη που μπηκε ομως ΟΦΕΙΛΕΙ να ενεργει και ν' αποφασιζει με γνωμονα την συνοχη και την ομονοια του ΟΛΟΥ ΠΑΟΚ
Αυτη τη στιγμή με την ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ που συντηρει-αν δεν προκαλει- δειχνει οτι σκεφτεαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και οχι ως μελος του ΠΑΟΚ
Με την σταση του συμπεριφερεται ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ προς τον "οπαδο" του ΠΑΟΚ που πληρωνει απο το υστέρημα του για να βλεπει τον ΠΑΟΚ να διακρίνεται στα γηπεδα, οχι στα εξωδικα και στις ενδοοικογενειακες συγκρούσεις
Το μεγαλο ζητημα ειναι ο ΠΑΟΚ
Οχι τα οφειλομενα ολουθε
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 8):
margas, kataramenos5, katafraktos, tolis14, Ιάσονας, paok apo epilogi, astral, Apil44
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gervasio artigas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:29
Απο την στιγμη που μπηκε ομως ΟΦΕΙΛΕΙ να ενεργει και ν' αποφασιζει με γνωμονα την συνοχη και την ομονοια του ΟΛΟΥ ΠΑΟΚ
Αυτη τη στιγμή με την ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ που συντηρει-αν δεν προκαλει- δειχνει οτι σκεφτεαι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και οχι ως μελος του ΠΑΟΚ
Το βασικο ειναι αυτό .Βαζει τα προσωπικα του πανω απ το καλο του συλλογου .
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 6):
katafraktos, Ιάσονας, gervasio artigas, don PAOK, paok apo epilogi, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν αυριο βγει ο Ιβαν και πει στα χαριζω επειδη εισαι νεος και δεν ξερεις το αντικειμενο, ποιος πιστευει οτι ο Τελης θα σταματησει τα τρυπηματα και θα συμπεριφερθει με μπέσα στα του ΠΑΟΚ ως παοκτσης?

O Καρκανιας ειπε το αντυθετο μεσες ακρες χθες αν ισχυει οτι το εκανε γιατι θεωρει οτι ο Ιβαν θα ζοριστιε για μεταγραφες επειδη του λειπει το 2ευρω δεν υπαρχει σωτηρια με την παρτι του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Δευ 26 Ιαν 2026, 01:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

gervasio artigas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:29 Επισης προσωπικα ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αν θα παρει ο ΙΒΑΝ τα οφειλομενα
Με την σταση του συμπεριφερεται ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ και ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ προς τον "οπαδο" του ΠΑΟΚ που πληρωνει απο το υστέρημα του για να βλεπει τον ΠΑΟΚ να διακρίνεται στα γηπεδα, οχι στα εξωδικα και στις ενδοοικογενειακες συγκρούσεις
Το μεγαλο ζητημα ειναι ο ΠΑΟΚ
Οχι τα οφειλομενα ολουθε
Εμένα πάλι να σου πω την αλήθεια, μ ενδιαφέρει προσωπικά να πάρει πίσω τα οφειλόμενα ο Ιβάν. Εκτός του ότι είναι θέμα ηθικό (ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη για την ώρα), δημιουργείται και ένα κακό προηγούμενο ανάμεσα σε κάποιο τμήμα του ΠΑΟΚ και σε έναν από τους αποδεδειγμένα πολύ λίγους ανθρώπους που μπορούν να διευκολύνουν ταμειακά όταν και αν υπάρξει κάποια ανάγκη.
These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
Ιάσονας, paok apo epilogi, leomatos88, elvetos giatros
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Θεώρησα μεγάλη προδοσία αυτά που ζήσαμε το καλοκαίρι. Έτσι ένιωσα.

Μετά, όταν τον είδα που μίλησε , την πρώτη φορά στο γήπεδο , παρασύρθηκα από τις μνήμες που έχω από το μπάσκετ και σχεδόν συγκινήθηκα.

Τώρα νιώθω ότι προδίδεται , ξανά, αυτό τα παραλίγο , που προσπάθησα να νιώσω για τη νέα αρχή. Σαν κάτι να κρύβεται νιώθω, που δεν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ μας. Αρνητικό προαίσθημα μου δημιουργούν όλα αυτά.

Υγ. Δε μπορώ να δεχθώ την εξίσωση Σαββίδη Μυστακίδη , σε οποιαδήποτε επίπεδο, με οποιονδήποτε τρόπο κι αν δηλώνεται εδώ μέσα, είτε ευθέως είτε πλαγίως. Δεν ισχύει απλά και μάλιστα πολλά δικαιώματα δίνει η νέος για να αμφιβάλλουμε για τις προθέσεις του και τις πρακτικές του. Δεν ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ αυτά. Σταματήστε λοιπόν αυτές τις υποκριτικές ίσες αποστάσεις. Αν δε γουστάρετε τον Ιβάν για κάποιο λόγο, να έχετε το θάρρος να το λέτε. Αλλά αυτές οι ίσες αποστάσεις είναι πολύ αθηνέζικες πρακτικές..
These users thanked the author trouman for the post (total 13):
Χωρικός, tolis14, eorptol1, katafraktos, theo-drama, Kabamaru11, don PAOK, paok apo epilogi, leomatos88, aivas19 and 3 more users
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

εγώ πάλι Αθηνέζος δεν έγινα ποτέ.
Και μπορώ να λέω στο εαυτό μου ότι αξίζει να δοθεί η ευκαιρία στο νεοφερμένο, να κάνει πράγματα για την ομάδα μου, μεγάλα πράγματα όπως υποσχέθηκε.
Και επειδή με τον ποδοσφαιρικό ιδιοκτήτη δεν έχω τίποτα αρνητικό, στον πόλεμό τους -το έχω σίγουρο πια ότι υφίσταται πόλεμος-, που ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, σε αυτόν τον πόλεμο δε θα θελα να ανήκω σε κάποια πλευρά.
Είναι και στάση ζωής αυτό. Δε περιμένω να το καταλάβετε πολλοί.

Εδώ στα Ελληνικά που μιλάμε και τρώγεστε για παρεξήγηση. Διαβάστε τι έγραψα , που το κουόταρε άλλο μέλος, και τι κατάλαβε αυτός.
Έκανα ΧΘΕΣ ποστ σεντόνι παρακαλώντας τον Μυστα να πληρώσει τα πάντα, ΚΑΙ τον Ιβάν. Και πρόσθεσα ότι η ψυχρή οικονομική λογική λέει, τουλάχιστον να πληρώσει όλα τα άλλα αν δεν πρόκειται να πληρώσει τον Ιβάν, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Αυτό λοιπόν , παρουσιάστηκε ως στα παπάρια μας αν θα πληρώσει τον Ιβάν...
τι να πει κανείς, πραγματικά.

Συνεχίστε
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
WestBlock4, Jim_Chatz, elvetos giatros
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εμένα πάλι με ενδιαφέρει η φερεγγυότητα και η αξιοπιστία. Αυτά τα "συμφωνώ και αναλαμβάνω" και μετά "κάνω ό,τι γουστάρω και σε όποιον δεν αρέσει εκεί είναι τα δικαστήρια" είναι δείγμα, εγώ λέω, χαρακτήρα για το ανδρικό μόριο, όποιος θέλει μπορεί να το παρουσιάζει ως ... ιδιορρυθμία ενός εγωίσταρου μπιλιονέρου κοκ. Από τη στιγμή λοιπόν που η συγκεκριμένη συμπεριφορά έχει ήδη επιδειχθεί μια φορά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλείσει ότι, αν στην πορεία της παρουσίας του στην ΚΑΕ, κρίνει ο εν λόγω ότι τον "παίρνει", θα διστάσει να την επαναλάβει, οξύνοντας τα πνεύματα.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
Kabamaru11, paok apo epilogi, leomatos88, Apil44
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Ο Μυστακιδης και ο Σαββιδης στα προσωπικα τους μπορουνε να κανουν οτι θελουν.
Σε οτι εχει να κανει με τον ΠΑΟΚ ομως οχι.
Εγω προσωπικα το καλοκαιρι τα ειχα με τον ΑΣ που εκανε ΠΑΟΚτσηδες να μαλωνουν με ΠΑΟΚτσηδες,ο Μυστακιδης δεν ηταν θεσμικα κατι στον ΠΑΟΚ.
Τωρα ομως ειναι και το οτι ξαναγυρισαμε σε τετοιες καταστασεις εξαιτιας του ειναι (να το πω ευγενικα) τραγικο.
Αν απο δω και περα το παμε ετσι ζητω που καηκαμε.Εμεις οχι αυτοι.
Τηρηστε ολοι οτι συμφωνηθηκε και τελος.Ολοι.Παιχνιδακια στην πλατη του κοσμου απο οποιαδηποτε πλευρα δεν ειναι αποδεκτα.
Και προς το παρων κυριε Μυστακιδη σε οτι εχει να κανει με τον ΠΑΟΚ δεν εχετε αποδειξει τιποτα εχετε πολυ δρομο.
Οποτε τελιωνετε να παμε παρακατω και να χαιρομαστε για τις ομαδες μας οπως ειπατε και ο ιδιος γιατι οι ομαδες ανηκουν στον κοσμο τους.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:13 εγώ πάλι Αθηνέζος δεν έγινα ποτέ.
Και μπορώ να λέω στο εαυτό μου ότι αξίζει να δοθεί η ευκαιρία στο νεοφερμένο, να κάνει πράγματα για την ομάδα μου, μεγάλα πράγματα όπως υποσχέθηκε.
Και επειδή με τον ποδοσφαιρικό ιδιοκτήτη δεν έχω τίποτα αρνητικό, στον πόλεμό τους -το έχω σίγουρο πια ότι υφίσταται πόλεμος-, που ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, σε αυτόν τον πόλεμο δε θα θελα να ανήκω σε κάποια πλευρά.
Είναι και στάση ζωής αυτό. Δε περιμένω να το καταλάβετε πολλοί.

Εδώ στα Ελληνικά που μιλάμε και τρώγεστε για παρεξήγηση. Διαβάστε τι έγραψα , που το κουόταρε άλλο μέλος, και τι κατάλαβε αυτός.
Έκανα ΧΘΕΣ ποστ σεντόνι παρακαλώντας τον Μυστα να πληρώσει τα πάντα, ΚΑΙ τον Ιβάν. Και πρόσθεσα ότι η ψυχρή οικονομική λογική λέει, τουλάχιστον να πληρώσει όλα τα άλλα αν δεν πρόκειται να πληρώσει τον Ιβάν, ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΘΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
Αυτό λοιπόν , παρουσιάστηκε ως στα παπάρια μας αν θα πληρώσει τον Ιβάν...
τι να πει κανείς, πραγματικά.

Συνεχίστε
Μια χαρά κατάλαβα τι έγραψες, σταμάτα να το παίζεις θύμα, έχεις τις απόψεις σου, δε θα μας βγάλεις χαζούς τώρα επειδή το θες και έτσι και γιουβέτσι. Αυτά και τέλος από μένα, καλη συνέχεια.
These users thanked the author jibbie for the post:
Apil44
gervasio artigas

nikmen έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:22 στρουθοκαμηλιζετε οταν μιλατε για ηθικη συνεχως και ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν

κανει κολεγιες ποτε με τον εναν και ποτε με τον αλλον αθηνεζικο και μπειραιοτικο συλλογο
και για μενα προσωπικα ταφοπλακα σε συζητηση περι ηθικης, η προσληψη αυτουνου που πολεμουσε με μισος παντα την ομαδα μου, του αισχρου και βουτηγμενου στα σκατα τακουνακια.
καναλια λιμανια εργοστασια γεοπωλιτικα δεν εχουν αμεση σχεση μεν με την ομαδα αλλα βοηθηθηκαν καπως απο την φημη που απεκτησε απο τον ΠΑΟΚ.

Δεν πιστευω φυσικα οτι ο Μυστακιδης εδω και χρονια θελει την Παε γιατι ειναι μονο ΠΑΟΚτσακι.
Ολοι εχουν τους στοχους τους, αλλος περισσοτερους αλλος λιγοτερους, φανερους ή κρυφους.
Μια φωτοβολιδα αναγκης του Ζαφειρη δεν μπορει να μου αλλαξει την γνωμη για τον Ιβαν. Η μεταγραφικη περιοδος που κλεινει σε δεκα μερες χωρις θεληση να γινει το βημα παραπανω επιβεβαιωνει το μονιμο χειροφρενο μην τυχον και κανουμε το βημα παραπανω και εκτεθουμε .....βγαινονττας επιτελους τσουλου.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Για εξηγησε τι ακριβως ειναι η μεταγραφη "τυπου τερματα απο τις σερρες"
Και ποια κολεγια εκανε ο ΠΑΟΚ ;;;;
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 4):
theo-drama, leomatos88, Apil44, eorptol1
nikmen

Δημοσίευση από nikmen »

:lol: :lol: :lol: :lol: σοβαρά τώρα θέλεις επεξήγηση ?
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

nikmen έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:22 στρουθοκαμηλιζετε οταν μιλατε για ηθικη συνεχως και ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν

Άλλος ένας που μπήκε εδώ μέσα να μας τετραγωνίσει τον κύκλο. Συνεχίστε δυνατά παλικάρια, μας διασκεδάζετε αφάνταστα από το καλοκαίρι. Keep walking.
These users thanked the author wickerman for the post (total 7):
leomatos88, paok apo epilogi, Maklaz, theo-drama, Apil44, eorptol1, NIKOS1972
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ρε τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, βουτηγμένος μες στα σκατά, τη βρώμα και τη δυσωδία είναι, ενώ σαμποτάρεται από τον ίδιο του τον ιδιοκτήτη ώστε να μη βγει Τσ. Λ. Εύγε φίλε, και εις ανώτερα. Αν θες τη συμβουλή μου, κάνε copy - paste αυτο που έγραψες στη ζωντανή εκπομπή του Χρύσανθου στο YouTube. Platinum member θα γίνεις τιμής ένεκεν
These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
leomatos88, Apil44, eorptol1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”