Συμφωνώ περί της ψευδοηθικής, δεν υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στον επαγγελματικό πρωταθλητισμό, αλλά αυτό είναι whataboutism. Το θέμα είναι ότι κάνει κακό στο σύλλογο επειδή έτσι γουστάρει, μην με πεις μα πως κάνει κακό. Νομίζω άμα διαβάσεις τα 3/4 των σελίδων αυτού του thread θα το καταλάβεις. Το χειρότερο από όλα είναι ότι όλο αυτό μπορεί να το κόψει με μια απλή δήλωση.nikmen έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:22 στρουθοκαμηλιζετε οταν μιλατε για ηθικη συνεχως και ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν
κανει κολεγιες ποτε με τον εναν και ποτε με τον αλλον αθηνεζικο και μπειραιοτικο συλλογο
κανει επισης αγορες τυπου τερματα απο Σερρες οπως οι υπολοιποι που κατηγορουμε
και για μενα προσωπικα ταφοπλακα σε συζητηση περι ηθικης, η προσληψη αυτουνου που πολεμουσε με μισος παντα την ομαδα μου, του αισχρου και βουτηγμενου στα σκατα τακουνακια.
καναλια λιμανια εργοστασια γεοπωλιτικα δεν εχουν αμεση σχεση μεν με την ομαδα αλλα βοηθηθηκαν καπως απο την φημη που απεκτησε απο τον ΠΑΟΚ.
Δεν πιστευω φυσικα οτι ο Μυστακιδης εδω και χρονια θελει την Παε γιατι ειναι μονο ΠΑΟΚτσακι.
Ολοι εχουν τους στοχους τους, αλλος περισσοτερους αλλος λιγοτερους, φανερους ή κρυφους.
ο καθενας εχει τα ορια του αν θελει να γινει συμμετοχος ή οχι.
Μια φωτοβολιδα αναγκης του Ζαφειρη δεν μπορει να μου αλλαξει την γνωμη για τον Ιβαν. Η μεταγραφικη περιοδος που κλεινει σε δεκα μερες χωρις θεληση να γινει το βημα παραπανω επιβεβαιωνει το μονιμο χειροφρενο μην τυχον και κανουμε το βημα παραπανω και εκτεθουμε .....βγαινονττας επιτελους τσουλου.
Ο Μυστακιδης μεχρι στιγμης κρινεται ανεπαρκης ηθικα.
Ο ΠΑΟΚ που ξεραμε φτωχο πλην τιμιο εχει πεθανει. Νεες εποχες νεα ηθη.
Αριστοτέλης Μυστακίδης
- katafraktos
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- elvetos giatros
Ρε τι είναι αυτά που γράφονται εδώ μέσα? Θα μας πεις και για πρωτάθλημα των πρεσπων? Ντροπή ρε.nikmen έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:22 στρουθοκαμηλιζετε οταν μιλατε για ηθικη συνεχως και ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν
κανει κολεγιες ποτε με τον εναν και ποτε με τον αλλον αθηνεζικο και μπειραιοτικο συλλογο
και για μενα προσωπικα ταφοπλακα σε συζητηση περι ηθικης, η προσληψη αυτουνου που πολεμουσε με μισος παντα την ομαδα μου, του αισχρου και βουτηγμενου στα σκατα τακουνακια.
καναλια λιμανια εργοστασια γεοπωλιτικα δεν εχουν αμεση σχεση μεν με την ομαδα αλλα βοηθηθηκαν καπως απο την φημη που απεκτησε απο τον ΠΑΟΚ.
Δεν πιστευω φυσικα οτι ο Μυστακιδης εδω και χρονια θελει την Παε γιατι ειναι μονο ΠΑΟΚτσακι.
Ολοι εχουν τους στοχους τους, αλλος περισσοτερους αλλος λιγοτερους, φανερους ή κρυφους.
Μια φωτοβολιδα αναγκης του Ζαφειρη δεν μπορει να μου αλλαξει την γνωμη για τον Ιβαν. Η μεταγραφικη περιοδος που κλεινει σε δεκα μερες χωρις θεληση να γινει το βημα παραπανω επιβεβαιωνει το μονιμο χειροφρενο μην τυχον και κανουμε το βημα παραπανω και εκτεθουμε .....βγαινονττας επιτελους τσουλου.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
- Χωρικός, Casual, leomatos88
Μάλισταnikmen έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:22 στρουθοκαμηλιζετε οταν μιλατε για ηθικη συνεχως και ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν
Θα έπρεπε κανονικά να αισθάνεται κάποιος προδομένος με τα τρία παραδείγματα μου στην πρώτη παραγραφο. Αμφισβητείς ότι κάναμε διαδοχικά συμμαχία με βαζελο χαρτί και γαβρο πρόσφατα στην ΕΠΟ. ? Διαφωνείς ότι δώσαμε χαριστικά ενάμιση μυριο στις Σέρρες για ένα ανύπαρκτο τερματοφυλακα όπως έχουν κάνει αρκετές φορές οι ομάδες του Ποκ ?tolis14 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:26Ρε τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, βουτηγμένος μες στα σκατά, τη βρώμα και τη δυσωδία είναι, ενώ σαμποτάρεται από τον ίδιο του τον ιδιοκτήτη ώστε να μη βγει Τσ. Λ. Εύγε φίλε, και εις ανώτερα. Αν θες τη συμβουλή μου, κάνε copy - paste αυτο που έγραψες στη ζωντανή εκπομπή του Χρύσανθου στο YouTube. Platinum member θα γίνεις τιμής ένεκενnikmen έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:22 στρουθοκαμηλιζετε οταν μιλατε για ηθικη συνεχως και ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ του Ιβαν
Ή μήπως είναι ιδέα μου ότι η πρόσληψη του κοντου δικηγόρου ήταν ντροπή για την ομάδα ?
Ηθική όπως βολεύει τον καθένα και ποιος τον γαμει τον ΠΑΟΚ
Σίγουρα υπάρχει μια γεωπολιτική εξήγηση που πήραμε και τον τέρμα του αστέρα που παίζει πλέον βασικός. Ίσως κάποια κολλεγια? Φωτοβολίδα ? Πυγολαμπίδα?
- These users thanked the author astral for the post (total 5):
- navigator11, dragon, leomatos88, theo-drama, Apil44
Διαπιστώνω ότι η κουβέντα περι ηθικης επιβάλλεται να έχει μόνο μια κατεύθυνση αλλιώς δεν βολεύει.
Καμία απάντηση στα παραδείγματα που έγραψα πάρα μόνο γέλια Πρεσπες Χρυσανθους.
Καμία απάντηση στα παραδείγματα που έγραψα πάρα μόνο γέλια Πρεσπες Χρυσανθους.
Υποθέτω πως ισχύει ακόμα ο κανόνας των 100 δημοσιεύσεων , για να ανεβάζει κάποιος δίχως έγκριση ποστ.
Ως εκ τούτου,υποθέτω επίσης οτι συγκεκριμένο ποστ εγκρίθηκε να ανέβει και δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα του φόρουμ.
Μάλιστα...
O tempora o mores..
Ως εκ τούτου,υποθέτω επίσης οτι συγκεκριμένο ποστ εγκρίθηκε να ανέβει και δεν παραβιάζει κανέναν κανόνα του φόρουμ.
Μάλιστα...
O tempora o mores..
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 4):
- dragon, george188, theo-drama, leomatos88
astral έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:40 Σίγουρα υπάρχει μια γεωπολιτική εξήγηση που πήραμε και τον τέρμα του αστέρα που παίζει πλέον βασικός. Ίσως κάποια κολλεγια? Φωτοβολίδα ? Πυγολαμπίδα?
Και αφού ανέβηκε τελικά αυτό το ποστ, ζητάω από το αγαπητό μέλος να μας δώσει συγκεκριμένα στοιχεία και αποδείξεις για κολλεγιές του Ιβάν με άλλες ομάδες, καθώς και για ενδεχόμενη κρυφή συναλλαγή στη μεταγραφή του τερματοφυλακα από τις Σέρρες. Μη λέμε μόνο παπαριές, να τις τεκμηριώνουμε κιόλας.
-
leomatos88
Εδώ νομίζω ταιριάζει το...
ΘΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ.
Όχι τίποτα άλλο, πλησιάζει και η 15η του Φλεβάρη και το θυμήθηκα.
ΘΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ.
Όχι τίποτα άλλο, πλησιάζει και η 15η του Φλεβάρη και το θυμήθηκα.
- These users thanked the author leomatos88 for the post:
- navigator11
- navigator11
Το συγκεκριμένο ποστ ας εγκρίθηκε, σιγά τα ωα. Έχουν κατά καιρούς εγκριθεί/αφεθεί ανέπαφα αριστουργήματα τύπου ο Σαββίδης έχει παντελονιάσει από την άμεση, όχι εμμέσως, ενασχόληση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ότι σαν πρωτάρης την "πάτησε" στην περίπτωση της μούφα πολυϊδιοκτησίας, κηλιδώνοντας τον σύλλογο κοκ. Από μέλη που σίγουρα είναι ΠΑΟΚ. Το ότι μπαίνουν στη διαδικασία να ασχολούνται σοβαρά με τον συντάκτη του εν λόγω πονήματος συμφορουμίτες, βγάζοντάς το στον οπτικό αφρό, να το κοιτάξουμε λίγο. Το βρίσκω πιο σοβαρό πρόβλημα.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- leomatos88
Ναβι, εμείς και να το διαβάζουμε το ίδιο μας κάνει. Εδώ μεσα όμως μπαίνουν και διαβάζουν απο α.ρ.δ μέχρι αλλόθρησκοι...
Navi ξέρω for a fact οτι εδω μέσα μπαίνουν καθημερινά 100δες αλλόθρησκοι και διαβάζουν τι γράφεται. Το ότι θα γράψουν στα δικά τους φόρουμ τις μαλακίες και την προπαγάνδα τους είναι δεδομένο. Δεν χρειάζεται να τους δίνουμε και εμείς επιχειρήματα. Πρέπει λίγο να προσέχουμε τι γράφεται εδώ μέσα και τι ποστς ανεβαίνουν.
- Mitsospaoki4
- Moderator