Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πώληση Βιερίνια...........πόλεμος με τους συνδέσμους.....πόλεμος με τον απλό οπαδό........Τούμπα άδεια τουλάχιστον τους πρώτους μήνες και φυσικά πιθανός διωγμός Ζαγοράκη κατά 80%.

Τον Βιερίνια δε τον ακουμπάς άμα θες μεγάλη ομάδα.

Συμφωνώ με Γιάπα 100%.

Πούλα ότιδήποτε άλλο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

markos4 έγραψε:
yiannisPAOKitalia έγραψε:
markos4 έγραψε:λες και ευχαριστω...
Σιγά μη του δώσεις και κώλο για ρέστα. Απλά απαντάς με ερώτηση: Η μάνα σου ξέρει που το΄χει?

ΥΓ: Εσύ μια για στημμένα μας λες, μια για ευχαριστώ στον παλιοπουστοgay μας λες..
Τι ειπα ρε μεγαλε οτι μου φανηκε περιεργο το παιχνιδι στο βολο οπως μου φανηκε περιεργο του βολου μεσα στην αεκ.στειλε μου τον εισαγγελεα.
Οσων αφορα τον βιερινια ολα αγοραζονται ολα πουλιουνται ετσι ειναι το επαγγελματικο ποδοσφαιρο ειτε μας αρεσει ειτε οχι.ουτε εγω γουσταρω να φυγει ο βιερινια αλλα αν τα σκασει ο χοντρος θα τον παρει.και στην νετ το ειπανε στα αθλητικα και το παρελθον με εχει διδαξει οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια.

Στειλε μου σε pm το επομενο ποστ μου τι θες να γραφει....
markos αν βλεπεις συνομωσιες στημενα κλπ τι ασχολεισαι ? ανοησιες χωρις στοιχεια ....ΤΙ ΕΙΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ? Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΤ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΟΤΙΒΛΑΚΕΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.....
γιατι σε φανηκε ρε περειργο το παιχνιδι με βολο ? Ο ΝΕΜΕΘ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕ ? ?ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΛΥΣΑΞΕΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ? ΤΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
?
οσο για την καπνο και την φωτια να σε θυμισω ποσες φορες πουληθηκε ο κοντρερας στον παναθηναικο δυο η τρεις φορες ? ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΧΑΜΟΥΤΖΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ...
και το καλοκαιρι δεν τον ηθελε ο γαβρος ? ειδες καμμια προταση ? και αν εγινε γιατι δεν εγινε η μεταγραφη ?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Argonaut4 έγραψε:Πώληση Βιερίνια...........πόλεμος με τους συνδέσμους.....πόλεμος με τον απλό οπαδό........Τούμπα άδεια τουλάχιστον τους πρώτους μήνες και φυσικά πιθανός διωγμός Ζαγοράκη κατά 80%.

Συμφωνώ με Γιάπα 100%.

Πούλα ότιδήποτε άλλο.
για μενα ο βιερινια πρεπει να μεινει αλλο 1 χρονο και να πουληθει μετα στο εξωτερικο ....δεν μπορουμε να τον κρατησουμε παραπανω δεν ειναι για το κολοπρωταθλημα μας .....να κερδισουμε λιγο ακομη αγωνιστικα και οικονομικα του χρονου με πωληση στο εξωτερικο.....
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Μαγκιά μου που'μαι λογιστής, μαγκιά μου μαγκιά μου
και τη συνωμοσία εγώ, έχω μέσ'την καρδια μου...

υγ.
[youtube]725nIQVKqXc&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Ορισμενοι δεν σκεφτεστε πριν γραψετε...
Ο Βιειρινια επιασε στον ΠΑΟΚ.
Ειναι λογος να πηγαινεις στο γηπεδο.
Τετοιους παιχτες δεν τους πουλας,εκτος αν εισαι ο Πανδραμαικος και παιζεις στην Γ'...
Να τα κανω τι τα 4 μυρια?
Να δωσω ενα μυριο να παρω ενα παιχτη κι αν δεν μου βγει οπως θελω? Μετα τι γινεται?
Για να πωληθει ενας τετοιος παιχτης,πρεπει να υπαρχει ηδη μεσα στην ομαδα ενα ανερχομενο αστερι που να παρει την θεση του.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥΛΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΠΑΙΧΤΗ...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Έτσι όπως τα λες είναι.
Δείτε τον ΠΑΟΚ χωρίς τον Βιερίνια............το διαπιστώνουμε κάθε φορά που λείπει πόσο πανηγύρι είμαστε δημιουργικά......που δεν έπρεπε να είσαι τόσο χάλια άμα σου λείπει ο Βιέρι ..........έπρεπε να το μπαλώνεις κάπως.Φανταστείτε να φύγει.........χωρίς αντικαταστάτη.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτη την στιγμη μονο σε 2 παικτες μπορεις να βασιστεις για να δημιουργησεις την ομαδας του μελλοντος..

Βιειρι- Βιτολο...(μλαμε για ξενους παικτες)

Απο εκει και περα ας αναλαβουν τις ευθυνες τους..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι δυνατον να εχουμε την απαιτηση να διατηρουμε εναν ποδοσφαιριστη με αμοιβη της ταξης των 300.000 στην ομαδα ηδη για 3 χρονια και την ιδια στιγμη να ονειρευομαστε βροχη εκατομμυριων για να τον πουλησουμε.Αν εχουμε τετοιες απαιτησεις,του κανεις ανανεωση σημερα, του δινεις το μεγαλητερο συμβολαιο στην ομαδα και ειτε τον διατηρεις ευχαριστημενο στην ομαδα, ειτε τον πουλας αργοτερα ελπιζοντας σε ακομα μεγαλητερη εξελιξη.Μπορουμε αυτη τη στιγμη να δωσουμε συμβολαιο της ταξης των 800.000? Αν ναι καλως,αν οχι η θα τον δωσεις φετος σε λογικη τιμη η θα τον χασεις με τον ενα τροπο η τον αλλο.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Ανανέωση συμβολαιου τώρα. Βουλώνεις στόματα. Παίρνεις κι εναν σοβαρό προπονητη να δείξεις οτι εχεις όραμα για το μέλλον κ προχωράς.

Πωληση στο γαύρο=ΠΟΛΕΜΟΣ.

καμιά λογιστική δεν μας γλιτώνει μετα...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δε πουλιεται ρε ξεκολατεε.........
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

γιατι νομιζω οτι η συζητηση ειναι οφ τοπικ ..... :? :P
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

eorptol έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:Πώληση Βιερίνια...........πόλεμος με τους συνδέσμους.....πόλεμος με τον απλό οπαδό........Τούμπα άδεια τουλάχιστον τους πρώτους μήνες και φυσικά πιθανός διωγμός Ζαγοράκη κατά 80%.

Συμφωνώ με Γιάπα 100%.

Πούλα ότιδήποτε άλλο.
για μενα ο βιερινια πρεπει να μεινει αλλο 1 χρονο και να πουληθει μετα στο εξωτερικο ....δεν μπορουμε να τον κρατησουμε παραπανω δεν ειναι για το κολοπρωταθλημα μας .....να κερδισουμε λιγο ακομη αγωνιστικα και οικονομικα του χρονου με πωληση στο εξωτερικο.....
Συμφωνω απολυτα....Πρεπει να πουληθει στο εξωτερικο,αφου ομως κατσει ενα χρονο ακομη.................
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

joshua έγραψε: Μπορουμε αυτη τη στιγμη να δωσουμε συμβολαιο της ταξης των 800.000? Αν ναι καλως,αν οχι η θα τον δωσεις φετος σε λογικη τιμη η θα τον χασεις με τον ενα τροπο η τον αλλο.
αν ο ΠΑΟΚ τον 15-20 εκατομμύρο euro εσόδων το χρόνο δε μπορεί να δώσει συμβόλαιο 800 χιλιάδων και 1 εκατομμυρίου σε έναν από τους 2-3 παίκτες που διαθέτει που μπορούν να τον βγάλουν CL κατά αναλογια του για προπονητή δίνουμε ως 400 χιλιάρικα τότε....πάμε για αλλα......

ας βγάλουν μια ανακοίνωση ότι ο παίκτης δε πουλειτε σε ελληνική ομάδα γιατί τα μυαλά αρχίζουν και γυρνάνε και έχουμε ακόμα δυο άγwνες μπροστά μας
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ο φακελος του χοντρου περυσι οταν εκλεισε εγραφε δεκα εκατομυρια ευρω. 10.000.000,00€.

Αν ανοιξε οντως φετος δεν πιστευω πως το ποσο ειναι πολυ παρακατω απο αυτο το νουμερο. Δεν νομιζω πως διαγουμε εποχες μπατμαν και τζον γου που ηταν ολοι οι παιχτες ετοιμοι να εγκαταλειψουν με τη μεθοδο της προσφυγης και ειτε οι αλλοι μας ξεκοκαλισαν τσαμπα ειτε φυγανε με το ετσι θελω.

Ας ερθει ο βαγγελας στη Τουμπα, να τα σκασει και να αγορασει εφοσον τα βρουν και οι τρεις πλευρες. Σχολια τυπου δεν παω ΠΑΟ-Γαυρο τα ακουω βερεσε.

Το μελλον θα δειξει, το παρελθον εδειξε πως καθε περιουσιακο στοιχειο του ΠΑΟΚ πωλαιται πλεον και μαλιστα στη σωστη τιμη. Ας ειναι ο μικρος ο επομενος, δεν εχω προβλημα.

Το προβλημα μου θα ξεκινησει απο τη στιγμη που θα τελειωσει ΕΠΙΣΗΜΑ η σαιζον και ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ οι αυτονοητες κινησεις.

Σιγα μη γ@μησω οτι εμεινε ορθιο για εναν παιχτη που σε 2 χρονια μπορει να παει οπου θελει ελευθερος.

ΥΓ. Ολοι ξερουμε πανω - κατω τι συμβαινει. Ας μην ζουμε σε ροζ φουσκες και αγγελικα πλασμενους κοσμους. Ο καθενας θα κριθει οταν ερθει η ωρα του.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τι διαβάζω Θεέ μου στις τελευταίες σελίδες...
Μήπως μπήκα σε λάθος φόρουμ...??

Ο Βιειρινια δεν πουλιέται για πολλούς και διάφορους λόγους...
Ένας είναι οτι αύριο θα πάρει το 3ποντο μόνος του, κι ένας ακόμη είναι οτι θα μας βάλει ομίλους CL...
Και μια μέρα πριν την κλήρωση των ομίλων τον κάνεις ανανέωση 4ετές με 800χιλ. και σώνει το πανηγύρι...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”