Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Για τον Εσίτι, υπάρχει μια πιθανότητα να είναι αληθινή η φήμη, αφού εκείνη την περίοδο δεν είχε άλλο χαφ και θα ξέμενε. Λογικά τώρα θα ισχύουν άλλα με την ενσωμάτωση του Σλοβένου και την επιστροφή Αουγκούστο.
Επίσης, στα εξτρέμ, μην ξεχνάτε Ζαμπά, αν θέλει ο ίδιος επιστρέφει από Ιανουάριο.
Επίσης, στα εξτρέμ, μην ξεχνάτε Ζαμπά, αν θέλει ο ίδιος επιστρέφει από Ιανουάριο.
- paokovios1974
Αποψη μου, πιστευω απο σιντκλευ θα παρουμε πολυ περισσοτερα απ οτι μπορουμε να παρουμε απο μποριλ.Και κραταω ακομα μια πισινη για τειλορ.
- thanos-xanthi
δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να είδανε κάτι στον Εσίτι, και να απέρριψαν πρόταση, το αποκλείω
βέβαια αν είναι να τον δώσεις και να φέρεις έναν αντίστοιχο με τον απίθανο που κουβάλησαν για δεξι μπακ...
αν γινόταν να ξεφορτωθούμε δηλαδή Εσίτι και Καγκάβα ή Μπισεσβαρ, πραγματικά μπορείς να κάνεις 2 καλές προσθήκες σε χαφ και σε δεκάρι
θα κλαίμε αν πάμε να βγάλουμε τη χρονιά με τον Μπισε και τον Καγκάβα στο δέκα
βέβαια αν είναι να τον δώσεις και να φέρεις έναν αντίστοιχο με τον απίθανο που κουβάλησαν για δεξι μπακ...
αν γινόταν να ξεφορτωθούμε δηλαδή Εσίτι και Καγκάβα ή Μπισεσβαρ, πραγματικά μπορείς να κάνεις 2 καλές προσθήκες σε χαφ και σε δεκάρι
θα κλαίμε αν πάμε να βγάλουμε τη χρονιά με τον Μπισε και τον Καγκάβα στο δέκα
Που πίνεις καφέ εσύ, δεν δουλεύεις;;;bersekeros έγραψε:Αυτό που άκουσα σήμερα στον καφέjoshua έγραψε:Εγω θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει αν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθει ΚΑΙ ο Μποριλ.![]()
είναι ότι τον ήθελε πολύ ο Λουτσέσκου,
αλλά οι Τσέχοι ζήτησαν 2,5Μ για αγορά (και όχι 1Μ και 1,5Μ που γράφτηκε).
Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει, κανένα απολύτως θέμα Μπορίλ.
Επίσης το κεφάλαιο Τζιοβίνκο, δεν φέρεται, να έχει κλείσει τελείως.
Μου φαινεται απιστευτο οτι διαβαζω απο τοσα ατομα να φυγει ο μπισεσβαρ.
οπως μου φαινοταν απιστευτα τα περι μη βασικου τζολη αν εμενε.
Για αποκτηση χαφ δεν αρκει να φυγει ο Εσιτι. Εχουμε Κουρτιτς,Σβαμπ,Αγκουστο,Τσιγγαρα και Ελ Καντουρι αν χρειαστει,5 παικτες για 2 θεσεις.Για να αποκτηθει χαφ πρεπει να φυγουν δυο κατι απιθανο αυτη τη στιγμη.
- FreeWatcher
Μονο που ο ροντριγκο ηταν ερασιτεχνης κυριολεκτικα μεχρι τα 25 του και εκανε μετα 2 σεζον με την ντεπορτιβο αβες.
Ο μποριλ ηταν βασικος στο euro με την Τσεχια, επαιξε βασικοτατος CHL και εφτασε βασικοτατος μεχρι τους 8 του Europa.
Μαλλον υπαρχει μια διαφορα δε νομιζεις?[/quote]
Ενω ποδοσφαιριστης που στα 31 δεν έχει βγει απτη χωρα του και εχει παιξει μονο στην τσεχια ειναι το ονειρο καθε παοκτσή!
Αντε να το ξαναγραψω, αριστερο μπακ με δεξι ποδι ειναι λυση αναγκης οχι στοχος ομαδας πρωταθλητισμου![/quote]
Οκ μαζι σου. Ο ροντριγκο και ο τειλορ τι ειναι?[/quote]
Κοίτα όσο σκασμενος κ αν ειμαι που φτασαμε τελη Αυγούστου κ μεταγραφικα κοιμομαστε τον υπνο του δικαίου, προτιμω αν ειναι να ερθει μια μετριότητα, να ανακουφιστουμε κανα 2 βδομαδες κ μετα να παλεύουμε να τον διωξουμε μαζι με τους υπολοιπους, χιλιες φορες να παιξει πιτσιρικας παοκτσακη στη θέση!!!
Για μενα παιχτες εχουμε να φανε κ οι κοτες, ποιοτητα θελουμε...
Ο μποριλ ηταν βασικος στο euro με την Τσεχια, επαιξε βασικοτατος CHL και εφτασε βασικοτατος μεχρι τους 8 του Europa.
Μαλλον υπαρχει μια διαφορα δε νομιζεις?[/quote]
Ενω ποδοσφαιριστης που στα 31 δεν έχει βγει απτη χωρα του και εχει παιξει μονο στην τσεχια ειναι το ονειρο καθε παοκτσή!
Αντε να το ξαναγραψω, αριστερο μπακ με δεξι ποδι ειναι λυση αναγκης οχι στοχος ομαδας πρωταθλητισμου![/quote]
Οκ μαζι σου. Ο ροντριγκο και ο τειλορ τι ειναι?[/quote]
Κοίτα όσο σκασμενος κ αν ειμαι που φτασαμε τελη Αυγούστου κ μεταγραφικα κοιμομαστε τον υπνο του δικαίου, προτιμω αν ειναι να ερθει μια μετριότητα, να ανακουφιστουμε κανα 2 βδομαδες κ μετα να παλεύουμε να τον διωξουμε μαζι με τους υπολοιπους, χιλιες φορες να παιξει πιτσιρικας παοκτσακη στη θέση!!!
Για μενα παιχτες εχουμε να φανε κ οι κοτες, ποιοτητα θελουμε...
-
makispaspartou
Δε νομίζω ότι λέει κανένας να φύγει ο Μπίσε.. αλλά σίγουρα δεν μπορείς να στηριχτείς σε αυτόν σαν βασικό. Καλά για τα περί Τζόλη και λίγα λες.. απλά αστεία.. Λέγαμε εδώ ότι πρέπει να χτιστεί η ομάδα γύρω από αυτόν και ήταν σαν να ανακαλύπταμε την Αμερική για κάποιους..barlow4 έγραψε:Μου φαινεται απιστευτο οτι διαβαζω απο τοσα ατομα να φυγει ο μπισεσβαρ.
-
ron-swanson
Φαντάσου να έρθει καμιά πρόταση για Μπισε τι έχει να γίνει εδώ μέσα.barlow4 έγραψε:Μου φαινεται απιστευτο οτι διαβαζω απο τοσα ατομα να φυγει ο μπισεσβαρ.
Φυσικά δεν μπορεί να είναι η μόνη λύση , αλλά είναι πάρα πολύ χρήσιμος στο ρόστερ αυτή τη στιγμή.
- pirate_salonica
Ρε pac το έγραψες καμιά 20 φορές, φτάνει...
Πάντως λογικά εννοεί τους δύο που ξέρουμε και 10άρι αν βρεθεί κάτι "καλό".
Πάντως λογικά εννοεί τους δύο που ξέρουμε και 10άρι αν βρεθεί κάτι "καλό".