Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αν δεν καταλαβαίνεις τι λεω ρωτά πριν πεις εξυπνάδα
Ότι δεν είναι εύστροφος το χει δείξει πολλές φορές δε σημαίνει είναι ότι κακος όμως
Ίσα ίσα έχει δώσει πολλούς βαθμούς αλλά δε θα γράφω ολόκληρη είσαγωγη κάθε φορά για να μη μου τη λες εσυ οκ;
Πολύ καλός για το ελληνικό πρωτάθλημα έδωσε βαθμούς στον ΠΑΟΚ αλλά του λείπει η συγκέντρωση τρώγοντας απίθανα γκολ...
Θα ήταν εξαιρετικό να πουληθεί κάποια μύρια ευρω
Αν δεν του έλειπε κάποιες φορές η συγκέντρωση όπως λέτε δεν θα έπαιζε στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά σε κορυφαία ομάδα και σε κορυφαίο πρωτάθλημα.Ο καλύτερος που είχαμε τα τελευταία 15χρόνια τουλάχιστον.Μια χαρά είναι και μαζί με Σιαμπανη και Γλυκο θα είναι η ιδανική τριάδα για εμένα.Αν είναι να πωληθεί κάποιος αυτός είναι ο Rey(ακούγεται η Πατσουκα)Με 2 εκατομμύριακια μια χαρά θα'ναι το deal μιας και έχει καλή ηλικία και κοινοτικό διαβατήριο αλλά δεν δείχνει να έχει εγκλιματιστει πλήρως στην ομάδα ενώ έχει πολύ καλά στοιχεία.
«Η σοβαρότητα φαίνεται στα παιχνίδια που δίνουμε βάση και που όχι. Έχει γίνει έμμονη ιδέα η κατάκτηση του νταμπλ και εξ αρχής ήταν ο στόχος αυτός. Στο Europa League φτάσαμε ως τους ομίλους και μπορώ να πω πώς ήταν μία αποτυχία, αλλά δε θέλω να σταθώ σε αυτό το κομμάτι. Θέλω να σταθώ στον ποδοσφαιρικό εγωισμό που βγάζει η ομάδα»
Χαίρομαι που κάποιος μίλησε για νταμπλ και όχι για πρωτάθλημα. Ασάλιωτα.