31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
είναι σαν τα επεισόδια του mayday που τελικά για να πέσει το αεροπλάνο έχουν γίνει 100 μαλακίες

- ΑποστόληςΑ
Δε θυμάμαι σίγουρα, αλλά την ίδια φάση δεν την έβγαλε με την Ξάνθη στη πρώτη φάση της Ξάνθης;
Κεφαλιά στο 2ο δοκάρι μετά από ψιλοκρεμαστή σέντρα;
Ε οκ, δε θα τα βγάζει κι όλα...
Κεφαλιά στο 2ο δοκάρι μετά από ψιλοκρεμαστή σέντρα;
Ε οκ, δε θα τα βγάζει κι όλα...
Αυτό που την έβγαλεμόνος έξω πέραν ότι είναι για τζιφακι
Δείχνει πολλα για το ποσό δεν του κοβει
Δείχνει πολλα για το ποσό δεν του κοβει
Τώρα τους βγάζουμε και χαζούς όταν μας έδινε βαθμούς είχε αναλαμπές εξυπνάδας;
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν καταλαβαίνεις τι λεω ρωτά πριν πεις εξυπνάδα
Ότι δεν είναι εύστροφος το χει δείξει πολλές φορές δε σημαίνει είναι ότι κακος όμως
Ίσα ίσα έχει δώσει πολλούς βαθμούς αλλά δε θα γράφω ολόκληρη είσαγωγη κάθε φορά για να μη μου τη λες εσυ οκ;
Ότι δεν είναι εύστροφος το χει δείξει πολλές φορές δε σημαίνει είναι ότι κακος όμως
Ίσα ίσα έχει δώσει πολλούς βαθμούς αλλά δε θα γράφω ολόκληρη είσαγωγη κάθε φορά για να μη μου τη λες εσυ οκ;
Δεν σου την λέω δεν συμφωνώ με αυτό που λες αν μου το επιτρέπεις..... Είναι τόσο ευστροφος όσο εμείς στο φόρουμ έτσι λέω.....
Μη πλακωνεστε για χαζά ρε σεις.
Θεωρώ πως δεν ήταν θέμα ευστροφίας.
Έλλειψης συγκέντρωσης ήταν όπως και τόσα άλλα λάθη π έγιναν χτες πριν ακόμα φάμε το πρωτο
Θεωρώ πως δεν ήταν θέμα ευστροφίας.
Έλλειψης συγκέντρωσης ήταν όπως και τόσα άλλα λάθη π έγιναν χτες πριν ακόμα φάμε το πρωτο
Δεν έχουμε οκοι την ίδια ευστροφίαeorptol1 έγραψε:Δεν σου την λέω δεν συμφωνώ με αυτό που λες αν μου το επιτρέπεις..... Είναι τόσο ευστροφος όσο εμείς στο φόρουμ έτσι λέω.....
Πχ εγώ είμαι χαζός τελείως εσυ μπορεί να σαι πιο έξυπνος δεν ξερω
Πολύ καλός για το ελληνικό πρωτάθλημα έδωσε βαθμούς στον ΠΑΟΚ αλλά του λείπει η συγκέντρωση τρώγοντας απίθανα γκολ...
Θα ήταν εξαιρετικό να πουληθεί κάποια μύρια ευρω
Θα ήταν εξαιρετικό να πουληθεί κάποια μύρια ευρω
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Αν δεν του έλειπε κάποιες φορές η συγκέντρωση όπως λέτε δεν θα έπαιζε στον Π.Α.Ο.Κ. αλλά σε κορυφαία ομάδα και σε κορυφαίο πρωτάθλημα.Ο καλύτερος που είχαμε τα τελευταία 15χρόνια τουλάχιστον.Μια χαρά είναι και μαζί με Σιαμπανη και Γλυκο θα είναι η ιδανική τριάδα για εμένα.Αν είναι να πωληθεί κάποιος αυτός είναι ο Rey(ακούγεται η Πατσουκα)Με 2 εκατομμύριακια μια χαρά θα'ναι το deal μιας και έχει καλή ηλικία και κοινοτικό διαβατήριο αλλά δεν δείχνει να έχει εγκλιματιστει πλήρως στην ομάδα ενώ έχει πολύ καλά στοιχεία.
«Η σοβαρότητα φαίνεται στα παιχνίδια που δίνουμε βάση και που όχι. Έχει γίνει έμμονη ιδέα η κατάκτηση του νταμπλ και εξ αρχής ήταν ο στόχος αυτός. Στο Europa League φτάσαμε ως τους ομίλους και μπορώ να πω πώς ήταν μία αποτυχία, αλλά δε θέλω να σταθώ σε αυτό το κομμάτι. Θέλω να σταθώ στον ποδοσφαιρικό εγωισμό που βγάζει η ομάδα»
Χαίρομαι που κάποιος μίλησε για νταμπλ και όχι για πρωτάθλημα. Ασάλιωτα.
Χαίρομαι που κάποιος μίλησε για νταμπλ και όχι για πρωτάθλημα. Ασάλιωτα.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019