Ρε παιδιά συγγνώμη που βγάζω ένα πνεύμα πίκρας/κραξίματος τώρα τελευταία για την ομάδα ποδ..χαχαχαχα...ποδοσφαίρου (να το πάλι το νευρικό), αλλά έτσι νιώθω... Και από τότε που σταμάτησα να ασχολούμαι 100% με την Π.Α.Ε. (1-2 μήνες πριν φύγω), είδα καθαρά κάποια πράγματα... Δεν λέω, καύλα ο Π.Α.Ο.Κ., καύλα ο Δικέφαλος, πολλά μας έχει δώσει το ποδόσφαιρο στο παρελθόν, αλλά εγώ κορόιδο δεν θέλω να είμαι... Να πληρώσω για εισιτήριο, όταν θα έχω κάτι να δω.
Τώρα ούτε καν για τη κερκίδα αξίζει να πας, η 4 είναι σε πτώση εδώ και κάποια χρόνια, για τις άλλες θύρες δεν συζητάω καν.
Πού πήγε η καύλα; Πού πήγε η ΟΜΑΔΑ, η οργάνωση, το πλάνο; Αρπακολλατζίδηκες αποφάσεις, λανθασμένες οι περισσότερες, διαχείρηση επιπέδου εκπαιδευόμενου ΤΕΙτζή Διοίκησης Επιχειρήσεων (χωρίς να θέλω να προσβάλλω το αντίστοιχο Τ.Ε.Ι.)!
Τα είπα και
στο topic του Π.Α.Ο.Κ. - Γιάννινα, προπονητές, ποδοσφαιριστές, για το πέος διαχείρηση από τη διοίκηση... Να δεχτώ ότι κάποια πράγματα πάνε καλά, αλλά εκείνα δεν αρκούν.. Μέχρι να φτάσουν κάποια παιδιά σε ηλικία να παίξουν στην πρώτη ομάδα, πρέπει να υπάρξει ένα υπόβαθρο αγωνιστικό...
Να φτάσουν αυτά τα παιδιά 16-17 χρονών και να μην ψάχνουν να φύγουν, να ξέρουν ότι στον Π.Α.Ο.Κ. θα προκόψουν αν μείνουν! Και θα μάθουν ποδόσφαιρο και θα πάνε για τίτλο κάθε χρόνο και ευρωπαϊκή αναγνώριση!
Είτε είμαστε-είτε δεν είμαστε πελάτες, πρέπει να έχουμε ένα έναυσμα, μια αφορμή να πάμε... Ο Δικέφαλος είναι αφορμή, συμφωνώ, αλλά υπάρχουν και άλλα (λεφτά, οικογενειακά κτλ)... Και επίσης, Δικέφαλο έχουν και άλλες φανέλες (μπάσκετ, volley, handball, polo, γυναικεία τμήματα, τμήματα υποδομής), τα περισσότερα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ από το ανδρικό της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.!