Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"

Δημοσίευση από stephanos »

barlow4 έγραψε:
Ale έγραψε:Ωραίος ο Κεν!

Μπάι δε γουέη, που τον έχεις κρυμμένο τον άρρωστο μπάσταρδο;
ειναι απο εκεινους τους ξεροκεφαλους.στραβωσε δεν ξερω τι εκανε κ δεν ξαναμπηκε.
Και μπαίνει και γράφει κιόλας, απλώς... φυλάγεται (και καλά κάνει δηλαδής)!

ΥΓ: Πάτερ, για τον κοντό, να πεις στην κόρη σου (να την χαίρεσαι) την ιστορία με τον Ορφανό.
Δεν θα καταλάβει τώρα, αλλά μπορεί να καταλάβει και να προσπαθεί να εξηγήσει στο δικό της βλαστάρι, όταν ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο σε καμιά εικοσαριά χρόνια.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Θα της το πω και να εισαι σιγουρος οτι
τα παιδια καταλαβαινουν πολυ περισσοτερα απ΄οτι
εμεις στην ηλικια τους.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ θυμάμαι ένα στοίχημα που έβαλε για τον χοντρό ο barlow με τον Sick, και ίσως γι'αυτό δεν εμφανίζεται ο 2ος, μπορεί να έχασε.. :mrgreen:

Τι κάνετε ρε καρντάσια, πώς είστε; Με έλειψε ρε γαμώτο το forum... Μαθαίνω για τις χαρές στο volley, έχω δει και εικόνες από το Παλατάκι και τρελάθηκα! Γάμησέ τα, δες τι χάνω... Μακάρι να ξαναβγάλει ο Α.Σ. του χρόνου το ίδιο διαρκείας με φέτος! Διαρκείας μπάσκετ και διαρκείας Α.Σ. θα είναι στάνταρ αγορές..

Τώρα πηγαίνουμε προς Σιγκαπούρη, αφήνουμε την μαύρη ήπειρο.. Στη δουλειά τα πράγματα πάνε όλο και καλύτερα, με τη ζωή εδώ δεν έχω θέμα, όλα καλά...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ΠΑΟΚ παΝΤΟΥ
Γεια σου Ρομάν
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

"Θα μείνω πάντα ιδανικός κι ανάξιος εραστής
Των μακρυσμένων ταξιδιών και των γαλάζιων πόντων
Και θα πεθάνω μια βραδιά σαν όλες τις βραδιές
Χωρίς να σχίσω τη θολή γραμμή των οριζόντων.

Για το Μαντράς τη Σιγκαπούρη τ’ Αλγέρι και το Σφαξ
Θ’ αναχωρούν σαν πάντοτε περήφανα τα πλοία
Κι εγώ σκυφτός σ’ ένα γραφείο με χάρτες ναυτικούς
Θα κάνω αθροίσεις σε χοντρά λογιστικά βιβλία.

Θα πάψω πια για μακρινά ταξίδια να μιλώ
Οι φίλοι θα νομίζουνε πως τα ‘χω πια ξεχάσει
Κι η μάνα μου χαρούμενη θα λέει σ’ όποιον ρωτά
-Ήταν μια λόξα νεανική, μα τώρα έχει περάσει.

Μα ο εαυτός μου μια βραδιά εμπρός μου θα υψωθεί
Και λόγο ως ένας δικαστής στυγνός θα μου ζητήσει
Κι αυτό το ανάξιο χέρι μου που τρέμει θα οπλιστεί
Θα σημαδέψει κι άφοβα το φταίχτη θα χτυπήσει.

Κι εγώ που τόσο επόθησα μια μέρα να ταφώ
Σε κάποια θάλασσα βαθιά στις μακρινές Ινδίες
Θα έχω ένα θάνατο κοινό και θλιβερό πολύ
Και μια κηδεία σαν των πολλών ανθρώπων τις κηδείες."

Νικος Καββαδιας

Να σαι καλά μικρ.... (μεγαλωσες πια) Ρομαν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Γεια σου john Σερραίε!
Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ! :pano:
Δεν υπάρχει μέρα που να μη φοράω ΠΑΟΚτσήδικα εδώ μέσα.. ;)

Καταραμένε, να 'σαι καλά και σ'ευχαριστώ για το τραγούδι! Το άκουσα πρώτη φορά γύρω στα 14 μου από Καραλη (δεν ξέρω αν το έχει πει άλλος) και τότε δεν είχα καμιά ιδέα ότι θα μπαρκάρω κτλ.. Και από τότε το ξαναάκουσα πρόσφατα, για να ακούσω τι λέει..

Ακόμη στεριά εν τω μεταξύ δεν έχω πατήσει.. Και δεν ξέρω αν θα βγούμε στη Σιγκαπούρη...γάμησέ τα!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Θαλασολυκος ο Ρομαν .....κανενα θαλασαετο είδες ? Καλά ταξίδια και καλο γυρισμο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Γειά σου Ρόμαν!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ρε παιδιά συγγνώμη που βγάζω ένα πνεύμα πίκρας/κραξίματος τώρα τελευταία για την ομάδα ποδ..χαχαχαχα...ποδοσφαίρου (να το πάλι το νευρικό), αλλά έτσι νιώθω... Και από τότε που σταμάτησα να ασχολούμαι 100% με την Π.Α.Ε. (1-2 μήνες πριν φύγω), είδα καθαρά κάποια πράγματα... Δεν λέω, καύλα ο Π.Α.Ο.Κ., καύλα ο Δικέφαλος, πολλά μας έχει δώσει το ποδόσφαιρο στο παρελθόν, αλλά εγώ κορόιδο δεν θέλω να είμαι... Να πληρώσω για εισιτήριο, όταν θα έχω κάτι να δω. Τώρα ούτε καν για τη κερκίδα αξίζει να πας, η 4 είναι σε πτώση εδώ και κάποια χρόνια, για τις άλλες θύρες δεν συζητάω καν.

Πού πήγε η καύλα; Πού πήγε η ΟΜΑΔΑ, η οργάνωση, το πλάνο; Αρπακολλατζίδηκες αποφάσεις, λανθασμένες οι περισσότερες, διαχείρηση επιπέδου εκπαιδευόμενου ΤΕΙτζή Διοίκησης Επιχειρήσεων (χωρίς να θέλω να προσβάλλω το αντίστοιχο Τ.Ε.Ι.)!

Τα είπα και στο topic του Π.Α.Ο.Κ. - Γιάννινα, προπονητές, ποδοσφαιριστές, για το πέος διαχείρηση από τη διοίκηση... Να δεχτώ ότι κάποια πράγματα πάνε καλά, αλλά εκείνα δεν αρκούν.. Μέχρι να φτάσουν κάποια παιδιά σε ηλικία να παίξουν στην πρώτη ομάδα, πρέπει να υπάρξει ένα υπόβαθρο αγωνιστικό... Να φτάσουν αυτά τα παιδιά 16-17 χρονών και να μην ψάχνουν να φύγουν, να ξέρουν ότι στον Π.Α.Ο.Κ. θα προκόψουν αν μείνουν! Και θα μάθουν ποδόσφαιρο και θα πάνε για τίτλο κάθε χρόνο και ευρωπαϊκή αναγνώριση!

Είτε είμαστε-είτε δεν είμαστε πελάτες, πρέπει να έχουμε ένα έναυσμα, μια αφορμή να πάμε... Ο Δικέφαλος είναι αφορμή, συμφωνώ, αλλά υπάρχουν και άλλα (λεφτά, οικογενειακά κτλ)... Και επίσης, Δικέφαλο έχουν και άλλες φανέλες (μπάσκετ, volley, handball, polo, γυναικεία τμήματα, τμήματα υποδομής), τα περισσότερα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ από το ανδρικό της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μόνο εγώ παρατήρησα ότι η κατάρα με τα avatars του Στέφανου ξαναχτύπησε;
Άβαταρ μέλους
stephanos

Τί είναι αυτά που λες βρε, η θάλασσα σε πείραξε; :lol:

Κατσικάς, Τζανδάρης και Σπυρόπουλος έφυγαν ήδη από τον ΠΑΟΚ και δεν τους έβαλα άβαταρ ούτε δευτερόλεπτο, παρά τις παρακλήσεις πολλών!

Άντε μήν τα πάρω και βάλω τον Νοβόα.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Του χρόνου με Martenσ, Maduro Lucas, και Jacobo θα φτιάξουμε φοβερή ομάδα. Μπορεί να γυρίσουν και κάποιοι από τους Μυστακίδη, Γιαννούλη, Πέλκα, Πααγιωτούδη...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ναι ,ναι και Γιωργο Δώνη προπονητή για να χουν ενδιαφέρον οι Κυριακες μας.

ΥΓ Στεφανε ποσα θες να βαλεις αβαταρ το Ζηση και τον Κολκα? :twisted:
Άβαταρ μέλους
stephanos

Κόλκα, ε;

Ψήνομαι.

Εικόνα

:lol:
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

* Grexit ή συνέχιση της διαφθοράς το δίλημμα – Προφυλάκιση της εγκληματικής οργάνωσης -αλά χρυσή αυγή- ως πρώτο μέτρο ούτε που τους πέρασε απ’το μυαλό

* Εγκαινίασε FanZone η παε για να διευκολύνει τους μακρυνούς – Είναι πασιφανές ότι ξέρουν καλά τον ΛΑΟ τού ΠΑΟΚ

* Τέλος ο Σπυρόπουλος – Γκαλίτσιο έλα να συνεχίσεις την παράδοση

* Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι – Λένε οι κακές γλώσσες για τους φίλους τού Σπυρόπουλου

* Εκτός ποδοσφαίρου έθεσε ο εισαγγελέας τον Κομπότη – Ο Αρβανιτίδης μαγείρεψε πριν πεινάσει

* Μια γλάστρα, η οποία κυκλοφορεί στη Βέροια με ερυθρόλευκες φόρμες, δίνει 250 χιλιάρικα για ΤΔ – Φήμες λένε ότι ο Ζήσης, πλέον, είναι έτοιμος

* Ένα σενάριο θέλει Βρύζα, Ίβιτς, Σάλπι & Σπυρό στη Βέροια – Δάκρυσαν τα ρεβανί, δάκρυσε κι ο Καραμελίδης

* Μπλεγμένος στο κοριόπολις ο ΓΧ – Ευτυχώς τον απάλλαξε ο Πούλιος γιατί θα έμπαιναν ιδέες για τα πλέι ωχ

* Ντέρμπι χαρακτήρισε το ματς με τα Γιάννενα ο ΓΧ – Κατά τ’άλλα η παε δηλώνει ότι στόχος είναι η 1η θέση στα πλέι ωχ

* Σαρώνει την Ελλάδα το τμήμα σκάουτινγκ – Πού’σαι ρε Άγγελε να σου χρεώσουν Μανούσους, Γοδόιδες & Μπαργκάνηδες

* Ρεκόρ εκτός έδρας νικών τις σεζόν ’97-’98, ’03-’04 & ’14-’15 – Ο Τσομπάνης δεν θα γίνει ποτέ Καρπουζάς ούτε η ομάδα του θα έχει 10+ τρόπους ανάπτυξης

* Επιτέλους βασικός ο Γκολάσα – Μετά τα Τσιμέντα τής Τούμπας δάκρυσε και το Τείχος των Δακρύων

* Ντιόγκο Αμάδο για ΠΑΟΚ γράφουν οι Πορτογάλοι – Μετά τα καρπούζια θα δοκιμάσουμε και τα πεπόνια τού Εστορίλ

* Για 7(!) χρόνια χτισίματος στο βόλεϋ μίλησε ο Τζακ – Αυτός που τον πληροφορεί αμέλησε να τον ενημερώσει ότι πέρσυ αλλάζαμε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα

* Νταμπλ με συνοπτικές διαδικασίες η ΠΑΟΚΑΡΑ στο βόλεϋ - Σκέψου να είχε θωρακίσει το ΤΑΠ ο Ανδρέου με τον υιό Μαυρομάτη

* Ο τεχνικός διευθυντής που θα έρθει θα ασπαστεί τις δικές μας λογικές και όχι εμείς τις δικές του (Κυρκυρ, 24/4/2015, Ράδιο Θεσσαλονίκη) – Πάλυ οι σκατόψυχοι (sic) θα φταίνε όταν αποτύχει

* Φιλικό ο ΠΑΟΚ με την εθνική 2004 για ιερό σκοπό – Το τραγούδι τής έναρξης θα είναι αφιερωμένο στο ιερό τοτέμ καί των δύο, τον Μπιλ
[youtube]D9pj_w9YePI[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”