αυτό σκέφτηκα κι εγώfarmak76 έγραψε:ειναι πολύ θετικό ότι έκανε δήλωση ο σαρρης... συνήθως τα λαμόγια βγαίνουν μπροστά μόνο όταν είναι σίγουροι για κάτι προκειμένου να πάρουν το credit...
βρε λες?
Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά
Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ
Το βράδυ λένε η απόφαση. Το βράδυ λέτε να βρουν πάλι κάτι και να πουν αύριο(;)
Θα γελάει η ευρώπη με την ουεφα.

- ΑποστόληςΑ
"Είμαι σταντ-μπάι για σύσκεψη"
olapaok 14 Αυγ. 2013 11:15
Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA. ο Κύπριος Μάριος Λευκαρίτης αποκάλυψε ότι έχει προγραμματιστεί τηλεφωνική σύσκεψη της emergency committee της UEFA στις 5 το απόγευμα, σε περίπτωση που αποκλειστεί η Μέταλιστ. Αναλυτικά, όσα είπε στον "Arena 89,4 FM": "Αντιλαμβάνομαι ότι η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά βγήκε χθες για να είναι ανακοινώσιμη σήμερα. Ποια είναι δεν ξέρω. Μόνο αυτοί που την έχουν πάρει. Είμαι σταντ μπάι από χθες, με ειδοποίησε η UEFA, να είμαι έτοιμος στις 5 το απόγευμα για τηλεφωνική σύσκεψη, θα πάρει απόφαση το emergency committee, τι θα γίνει σε περίπτωση που θα αποκλειστεί η Μέταλιστ.
Δεν ξέρω τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί να προσφύγει πάλι στο CAS, το ναι μεν έκρινε τους Ουκρανούς ένοχους, δεν είπε όμως αν πρέπει να αποκλειστούν ή όχι. Δν ξέρω αν θα περιμένει η UEFA νέα προσφυγή στο CAS για να κλείσει οριστικά το θέμα.
Συμφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Σαρρής, ότι ο κ. Πλατινί θέλει να πατάξει τα φαινόμενα των στημένων αγώνων. Λογικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντικαταστήσει την Μέταλιστ, αφού είναι η ομάδα που αποκλείστηκε. Όμως είναι λίγο περίεργη υπόθεση και πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα".
"Όπως έγινε με τον Ολυμπιακό Βόλου"
Εξάλλου, σε ό,τι έχει να κάνει με την επιστολή που έστειλε η ΕΠΟ στην UEFΑ γtα την υπόθεση της Μέταλιστ, αποκαλύπτεται ότι η Ελληνική Ομοσπονδία, μεταξύ άλλων, σημειώνει πώς από τη στιγμή που πριν δύο χρόνια, όταν τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, τη θέση του πήρε η ομάδα την οποία είχε αποκλείσει, το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα με την Μέταλιστ και τον ΠΑΟΚ.
olapaok 14 Αυγ. 2013 11:15
Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA. ο Κύπριος Μάριος Λευκαρίτης αποκάλυψε ότι έχει προγραμματιστεί τηλεφωνική σύσκεψη της emergency committee της UEFA στις 5 το απόγευμα, σε περίπτωση που αποκλειστεί η Μέταλιστ. Αναλυτικά, όσα είπε στον "Arena 89,4 FM": "Αντιλαμβάνομαι ότι η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά βγήκε χθες για να είναι ανακοινώσιμη σήμερα. Ποια είναι δεν ξέρω. Μόνο αυτοί που την έχουν πάρει. Είμαι σταντ μπάι από χθες, με ειδοποίησε η UEFA, να είμαι έτοιμος στις 5 το απόγευμα για τηλεφωνική σύσκεψη, θα πάρει απόφαση το emergency committee, τι θα γίνει σε περίπτωση που θα αποκλειστεί η Μέταλιστ.
Δεν ξέρω τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις. Μπορεί να προσφύγει πάλι στο CAS, το ναι μεν έκρινε τους Ουκρανούς ένοχους, δεν είπε όμως αν πρέπει να αποκλειστούν ή όχι. Δν ξέρω αν θα περιμένει η UEFA νέα προσφυγή στο CAS για να κλείσει οριστικά το θέμα.
Συμφωνώ με αυτό που είπε ο κ. Σαρρής, ότι ο κ. Πλατινί θέλει να πατάξει τα φαινόμενα των στημένων αγώνων. Λογικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να αντικαταστήσει την Μέταλιστ, αφού είναι η ομάδα που αποκλείστηκε. Όμως είναι λίγο περίεργη υπόθεση και πρέπει να δούμε όλα τα δεδομένα".
"Όπως έγινε με τον Ολυμπιακό Βόλου"
Εξάλλου, σε ό,τι έχει να κάνει με την επιστολή που έστειλε η ΕΠΟ στην UEFΑ γtα την υπόθεση της Μέταλιστ, αποκαλύπτεται ότι η Ελληνική Ομοσπονδία, μεταξύ άλλων, σημειώνει πώς από τη στιγμή που πριν δύο χρόνια, όταν τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου, τη θέση του πήρε η ομάδα την οποία είχε αποκλείσει, το ίδιο πρέπει να γίνει και τώρα με την Μέταλιστ και τον ΠΑΟΚ.
1. Σιγουράκι η τιμωρία της Μέταλιστ.
2. Θα παίξει ματς η Σάλκε για το ΤΣΟΥΛΟΥ.
3. Κανονικά εμείς παίρνουμε την θέση της
Μέταλιστ στα προκριματικά του ΤΣΟΥΛΟΥ.
Υ.Γ. Το μόνο που φοβάμαι είναι τα μαγειρέματα
της Ουέφα και ο ντόρος που κάνουν οι Ουκρανοί,
με αποτέλεσμα να βάλουν κάποια άλλη ομάδα της
Ουκρανίας στο παιχνίδι
2. Θα παίξει ματς η Σάλκε για το ΤΣΟΥΛΟΥ.
3. Κανονικά εμείς παίρνουμε την θέση της
Μέταλιστ στα προκριματικά του ΤΣΟΥΛΟΥ.
Υ.Γ. Το μόνο που φοβάμαι είναι τα μαγειρέματα
Ουκρανίας στο παιχνίδι
επίσης μεγάλη επένδυση και πολυδάπανες μεταγραφές έχει κάνει η τρίτη της Ουκρανίας πέρυσι, Δυναμό Κιέβου.
Αλλά αυτό μετά θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, καθώς έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση που είχε ληφθεί για άλλη Ελληνική ομάδα στο παρελθόν (ολ.βόλου).
Αλλά αυτό μετά θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, καθώς έρχεται σε αντίθεση με την απόφαση που είχε ληφθεί για άλλη Ελληνική ομάδα στο παρελθόν (ολ.βόλου).
Δυστυχώς τέτοια θέλει η Ουέφα.K_geo έγραψε:επίσης μεγάλη επένδυση και πολυδάπανες μεταγραφές έχει κάνει η τρίτη της Ουκρανίας πέρυσι, Δυναμό Κιέβου.

Και γω φοβάμαι μην χωσουν καμια ουκρανεζα στο παιχνιδι...Αλλα του πουστη αυτο σηκωνει ενστασαρα...απο εντελως αλλη διοργνωση να τους χωσουν ch.l.???
Από τη στιγμή που η Μεταλιστ τιμωρηθεί, ότι μαγειρέματα και γιατροσόφια κάνει η ουεφα δε μπορεί να διαγράψει το γεγονός ότι η Μεταλιστ αγωνίστηκε παρανόμως απέναντι στο ΠΑΟΚ καθώς ήταν ήδη γνωστά τα δεδομένα πριν ξεκινήσουν οι αναμεταξύ τους αγώνες. Και να πω και κάτι ακόμαtheo G4 έγραψε:Υ.Γ. Το μόνο που φοβάμαι είναι τα μαγειρέματα
Ουκρανίας στο παιχνίδι
Η ΟΥΕΦΑ αδικεί τον εαυτό της εκτός και αν το κάνει από σκοπιμότητα. Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014 ξεκίνησαν στις 2 Ιουλίου αν δε κάνω λάθος. Κάλλιστα, θα μπορούσαν οι 'μάγειροι' της ουεφα να είχαν ήδη αποφασίσει, από νωρίς, ποιές ομάδες θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις και ποιες θα αποκλείονταν για να αποφευχθεί όλο αυτό που εξελίσσεται τώρα. Τα μπερδέψανε πολύ τα πράγματα .... γνώμη μου
Πιστεύω ότι θα παίξουμε με Σάλκε αν τιμωρηθεί η Μέταλιστ.
Μόνο αν τιμωρηθεί με αναστολή, τότε δε θα παίξουμε.
Αυτά είναι κατά τη γνώμη μου τα δύο ενδεχόμενα.
Μόνο αν τιμωρηθεί με αναστολή, τότε δε θα παίξουμε.
Αυτά είναι κατά τη γνώμη μου τα δύο ενδεχόμενα.
δεν νομίζω ότι τιμωρία με αναστολή, είναι τιμωρία. ειδικά δε στο ποδοόσφαιρο.
αν είναι έτσι, ας μην τους τιμωρήσουν κάν.
αν είναι έτσι, ας μην τους τιμωρήσουν κάν.
καλά είναι αδιανόητο να μην τιμωρηθούν.....
στημένο αγώνα είχανε.....αν δεν τιμωρηθούν και γι αυτό τότε ξεφτιλίζεται εντελώς (η ήδη ξεφτιλισμένη ΟΥΕΦΑ)
αν είναι κι εμείς να στήσουμε τον αγώνα με την Ξάνθη, να βάλουμε 1 εκατομ. στα 0-4 να λήξει τόσο και να πάρουμε παικταράδες με τα κέρδη και να βγούμε Τσ. Λ.
στημένο αγώνα είχανε.....αν δεν τιμωρηθούν και γι αυτό τότε ξεφτιλίζεται εντελώς (η ήδη ξεφτιλισμένη ΟΥΕΦΑ)
αν είναι κι εμείς να στήσουμε τον αγώνα με την Ξάνθη, να βάλουμε 1 εκατομ. στα 0-4 να λήξει τόσο και να πάρουμε παικταράδες με τα κέρδη και να βγούμε Τσ. Λ.
Ετοιμαστειτε για την κοιλαδα του ρουρ λαιμαι. 

στο ραδιο λενε οτι θα τιμωρηθει αλλα δεν θα παρει την θεση της ο ΠΑΟΚ
στο ραδιο όλη μέρα λένε μλκιες. γενικά.
Μέχρι το βράδι έχουμε να ακούσουμε ....