Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από moican4 »

navigator11 έγραψε:παενε ρε για κανενα μπυρονι,μη μας μπριζωνεις νυχτιατικο ...

:lol: :lol: :lol:

Στην πριζα ειμαστε ηδη δεν χρειαζεται να ....

"αποσυνδεθουμε".. :mrgreen:

العضلة ذات الرأسين الجبهة

που θα πει ..

ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ.!!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

σιγουρα ρε παπατζη σημαινει αυτο;θα το γκουγκλαρω,το νου σου ...

υγ για λεγε ρε,ανακοινωσεις πότε εχουμε καλως εχοντων;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ναι ρε σε λεω ,αυτοι σημαινει αλλα διαβασε το απο αριστερα, μην μπερδευτεις.. :lol: :lol:

Πιστευω μεχρι Τεταρτη να ξεκαθαρισει...

Θα φαμε τα ρουχα μας μεχρι τοτε αλλα τι να κανουμε..?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

δεν πειραζει,ας τα φαμε.απο το άλλο σαββατο αρχιζουν επισημα οι εκπτωσεις! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

moican4 ξερεις κατι η πουλας παπα στον λαο του ΠΑΟΚ ? :) :)
ο λαγογιαννης παντως τους εβγαλε απατεωνες γιατι μιλανε μονο στο voria.gr και οχι στον δικο τους σκουληκοομιλο
..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Όλοι ξέρουν και κανείς δεν ξέρει τίποτε...εγώ αυτό κατάλαβα.

Ο ένας παίζει με τον πόνο του άλλου, ο άλλος γράφει ότι του κατέβει κι ο τρίτος προσπαθεί να κερδίσει δημοσιότητα

Για να μη παρεξηγηθώ δε μιλάω για τα παιδιά εδώ αλλά για τα ΜΜΕ (τρόπος του λέγειν κακιά μας ώρα)... :twisted:
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

++ Πλατωνα, κι οχι μονο τα μμε, να πω εγω.

Εχω αποψη επι του θεματος, αλλα πλεον δε θα ωφελουσε σε τιποτα να την εκφρασω. Το μονο που θελω να ευχηθω, ειναι να κλεισει οσο πιο γρηγορα γινεται με τον εναν ή τον αλλο τροπο, γιατι ο Π.Α.Ο.Κ. αρχιζει να εμφανιζει σημαδια αποσυνθεσης σε ολα τα επιπεδα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Μας έχουνε πρήξει όλοι τα Αρ@ίδια!!

Οι μέρες μου θυμίζουν οκτώβρη του 2005!

από το περίμενε στο περίμενε και ξαναμανά στο περίμενε ...... περίμενε γενικώς δηλ.

και 1002 παπαγαλάκια από εδώ και από εκεί, να λένε ασυναρτησίες και άχρηστες κουβέντες. ο καθένας να υπηρετήσει τη πάρτη του. άλλοι εναντίον και άλλοι υπέρ των επίδοξων επενδυτών.

Μπουρδολογίες και ακατάσχετη φλυαρολογία. Και ουσία προς το παρόν ΜΗΔΕΝ.

Εγώ ένα ξέρω:

Αν δεν στηριχτείς στις δυνάμεις σου, προκοπή μην περιμένεις να βρεις από τους άλλους.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

Το μονο που θελω να ευχηθω, ειναι να κλεισει οσο πιο γρηγορα γινεται με τον εναν ή τον αλλο τροπο, γιατι ο Π.Α.Ο.Κ. αρχιζει να εμφανιζει σημαδια αποσυνθεσης σε ολα τα επιπεδα.
+1
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σκόρπιες σκέψεις.

Μέχρι και το καλοκαίρι ή μάλλον μέχρι και τη λήξη των play-ωχ και καθώς ο Σάντος κάπνιζε το τελευταίο τσιγαράκι του σε αγώνα του ΠΑΟΚ, η ομάδα είχε ένα στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων.
Οργάνωση. Κάνουμε 3 πράγματα, αλλά τα κάνουμε σωστά. Και δεν εννοώ μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, εννοώ όλο το οικοδόμημα, το οποίο τελικά είχε άμεσο αντίκτυπο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Από τότε λοιπόν, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι δε γύρισε από τις καλοκαιρινές διακοπές. Λάθη επί λαθών σε σημαντικά θέματα (όπως απέδειξε ο πανδαμάτωρ χρόνος), ''ξεκαθάρισμα'' του διοικητικού ρόστερ (αποχωρήσεις Βρύζα-Βιολίδη) και να μην τα ξαναλέμε και χάνουμε χρόνο.

4-5 μήνες μετά, η ομάδα, ο σύλλογος καλύτερα, βγάζει μια εικόνα αποσυντονισμού άνευ προηγουμένου στα χρόνια που ο Ζαγοράκης είναι πρόεδρος. Αποσυντονισμός που (θυμίζω) δεν υπήρχε ακόμα κι όταν αποφάσιζε να φύγει από την ομάδα.
4-5 μήνες μετά, η ομάδα που φίλοι και εχθροί θαύμαζαν και ζήλευαν την οργάνωσή της (με τα όποια λάθη που είχε κατά καιρούς κάνει), φαίνεται ότι έχει χάσει τον μπούσουλά της, ρε παιδί μου.
Το ''ποιός είμαι'' και το ''τι θέλω να κάνω''.

Καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα, άρρηκτα και αμετάκλητα συνδεδεμένη με τον κόσμο του, το πρόβλημα μοιάζει να διογκώνεται αντί να εκτονώνεται.
-- Υπάρχει μια πολεμική από μεριάς κάποιων συνδέσμων (που εκφράστηκε πριν το ματς ορόσημο στην Κροατία) που είναι κατα την ταπεινή μου γνώμη, πολλή άστοχη και άκαιρη, για να μην πω τίποτα χειρότερο.
--Το...Αραβικό ζήτημα έχει αποσυντονίσει πλήρως το επικοινωνιακό τμήμα της ΠΑΕ που έτσι κι αλλιώς είναι γνωστό ότι, τέλος πάντων, δεν ήταν ποτέ το καλύτερο εν λειτουργία τμήμα της. (πονεμένη ιστορία)
--Το όνομα του συλλόγου, εμφανίζεται στα χείλη και στα γραπτά διαφόρων είτε ΑΡΔ, είτε πανεπιστημιακών, αλλά τίποτε ποτέ δεν είναι ξεκάθαρο ή δεν φαίνεται διάφανο. (Το γήπεδο 50.000 θέσεων που...ξεφουρνίστηκε εχθές, μόνο μειδίαμα μπορεί να προκαλέσει).
--Οι παίχτες είναι μπερδεμένοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά και αναγκαστικά έχουν μπει στο τριπάκι επιλογής αγωνιστικών στόχων, κάτι που μικραίνει και την προσπάθειά τους, αλλά κει τελικά την ίδια την ομάδα.
--Το κεφάλαιο των επικείμενων αποχωρήσεων κάποιων παιχτών, παρουσιάζεται σαν ένα ουσιαστικά Πογκρόμ, που όμοιό του εγώ δεν θυμάμαι να έχει γίνει στα 25 χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα. Τουλάχιστον όχι Γενάρη μήνα.
Δεν είναι δυνατόν, να έχουν δει τα ονόματά τους 9/εννέα παίχτες υποψήφια προς αποχώρηση μέσα στον Γενάρη. Μία 11αδα παρά κάτι. Δεν είναι δυνατόν σε κανένα επίπεδο, επικοινωνιακό, ψυχολογικό, ακόμα ακόμα και καθαρά αγωνιστικό. Φανταστείτε να δουλεύετε σε μια επιχείρηση 25 ατόμων και να υπήρχε ένα ''μεμο'' που θα κυκλοφορούσε στη δουλειά σας και να έγραφε 9/25 ονόματα. Θα είχατε όλοι, κλάσει μέντες. Όχι την Εύα που είνια κουκλάρα, αλλά τις άλλες τις μέντες που τρώμε. Τι να λέμε. Ακόμα και αν ο υπάλληλος δεν φύγει, θα ξέρει ότι τα ψωμιά του είναι τελειωμένα...Ελάχιστοι μπορούν να δουλέψουν υπό τέτοιο καθεστώς πίεσης.
--Λεφτά υπάρχουν/Που πήγαν τα λεφτά. Πονεμένο κεφάλαιο. Ενώ η συνέντευξη αποχώρησης του Βιολίδη, πριν 3-4 μήνες θυμίζω, έλεγε για απλό πρόβλημα ρευστότηας (δηλαδή ότυ υπάρχουν λεφτά αλλά δεν έχουν έρθει στα χέρια του ΠΑΟΚ, μόλις έρθουν θα ήμαστε καλά) μέσω διαφόρων καναλιών έγκυρων ή μη, μαθαίνουμε ότι ''πρώτα θα πληρωθούν οι παίχτες και μετά θα γίνουν αν θα γίνουν μεταγραφές''. Τι έγινε ρε παιδιά; Τη στιγμή που η κούλα, ο ρούλης, οι γριές, τα τυριά, οι ακανέδες και διάφοροι άλλοι τυχαίοι παίρνουν ένα-δύο παίχτες, ή τουλάχιστον συζητάνε, ο ΠΑΟΚ βγάζει ένα ''δεν υπάρχει σάλιο'' ύφος...
Γιατί; Εντάξει, ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα από τα ακριβότερα ρόστερ στην ιστορία της ομάδας, αλλά από την άλλη, η ομάδα έχει και πιο πολλά έσοδα σχεδόν από κάθε άλλη χρονιά. Διαρκείας που κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα, ρεκόρ χορηγιών, ΟΠΑΠ, Ευρώπη, τηλεοπτικά...Αν έχουμε φτάσει στο σημείο, μετά από όλα αυτά, να ψάχνουμε τη γωνία στο δεκάρικο, ε τότε ας το κλείσουμε το μαγαζί μια ώρα αρχύτερα.
Υποτίθεται ότι είχαμε αρχίζει να ξεφεύγουμε λίγο από το 3 το λάδι-3 το ξύδι, αλλά φαίνεται ότι θα πούμε το ψωμί-ψωμάκι.

Για μένα, το αν έρθουν ή όχι οι Άραβες, λίγη σημασία έχει. Ούτε σπαταλάω το χρόνο μου να αναλύω τις δηλώσεις του καθένα, ούτε σενάρια πλέκω, ούτε σενάρια αλλονών διαβάζω. Αν είναι να έρθουν με τα λεφτά τους καλώς, αν όχι και είναι Αραβοπαπάδες, πάλι καλώς, τι είχαμε τι χάσαμε, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει έτσι κι αλλιώς.

Αυτό όμως, που δεν αντέχω, είναι αυτή η αίσθηση σκορποχωρίου που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο σύλλογο. Η αίσθηση του ''αλλού πατάω και αλλού βρίσκομαι''. Η αίσθηση του ότι να ναι, όσα πάνε κι όσα έρθουν.
Θέλω τον περυσινό στιβαρό ΠΑΟΚ, τον ΠΑΟΚ-Φάλαγγα. Που όταν πήρε μπρος, δεν λύγισε αγωνιστικά, μόνο εξωαγωνιστικά. Αλλά και πάλι κρατήθηκε γιατί είχε τις αντιστάσεις και συνέτριψε άπαντες στα play-ωχ, κάνοντας doudle score διαφοράς από τον 2ο, ενώ είχε ξεκινήσει 3ος στη διαδικασία. Με μεθοδικότητα, με σοβαρόρητα, με ελπίδα και όραμα που γινόταν ουσία. Καμία δικαιολογία, καμία μεμψοιμιρία, τελικά κανένα έλεος στους αντιπάλους.
Πρέπει άμεσα ο καθένας μας αλλά και η ομάδα, να ξαναβρούμε κάποιοες σταθερές.
Αλλιώς και οι Άραβες να έρθουν, χωρίς προγραμματισμό και οργάνωση ΔΕΝ πας πουθενά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Είναι 8 Ιανουαρίου και μερικοί κάνετε σαν να είναι 30 .....έχουμε 1 μήνα μπροστά μας ....καλα κάνουν και κάνουν κινήσεις σαν να μην είναι να έρθουν οι Άραβες για να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχομενα ....
ΤΟ ΞΑΝΑΛΈΩ 8 ΙΑΝ 2011 έχουμε όχι 30 ......
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ήτανε να έρθουν μέχρι τέλη Δεκεμβρίου και λόγο νομικών κωλημάτων πήρε ένα μήνα παράταση. Και μας ειπαν ότι θα έρθει ο Οντάι στις 8 του μηνός, στις 10-20 Ιανουαρίου θα γίνει συνέντευξη τύπου που θα ενημερώσουν τον κόσμο, και έπειτα θα ολοκληρωθεί το ντιλ.

Δηλαδή το ότι δεν θα έρθει οχτώ αλλά έντεκα Ιανουαρίου που επιρρεάζει;;;

Λίγο υπομονή. Κοντός ψαλμός αλληλούια...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Συνήθως διαφωνώ με τον οπλαρχηγό παραπάνω, αυτή τη φορά όμως έχει απόλυτο δίκιο και συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Εάν "αφεθούμε" στους άραβες καήκαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας σαν να είμαστε μόνοι μας. Πάντα στις δικές μας δυνάμεις. Και όπως πολύ σωστά λέει παραπάνω ένας φίλος, ότι είναι να γίνει να γίνει σύντομα γιατί η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα είναι χάλια. όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά γενικότερα....
Διάβασα για την πρόθεση(;) των αράβων να φτιάξουν γήπεδο...50.000 θέσεων. Ελπίζω αυτό απλά να είναι ευσεβής πόθος άλλων και όχι των ίδιων γιατί εάν πράγματι θέλουν γήπεδο 50.000 θέσεων, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Στη Θεσσαλονίκη το γήπεδο του ΠΑΟΚ, εάν θέλουμε να είναι κερδοφόρο και όχι να φορτώνει λειτουργικά βάρη στο σύλλογο δεν μπορεί να είναι παραπάνω από 40.000 θέσεις. Όσο κι αν κάποιοι οραματίζονται 50άρια και 60άρια, δεν στέκουν επιχειρηματικά. Αν λοιπόν σκέφτονται γήπεδο 50.000 θέσεων εμένα κάτι δεν μου αρέσει και μου δείχνει ερασιτεχνισμό. Επαναλαμβάνω, ΕΑΝ πράγματι μιλησαν οι ίδιοι για τόσες χιλιάδες θέσεις....

Σε κάθε περίπτωση όντως, όπως λέει κι ο οπλαρχηγός, μας τα έπρηξαν...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Για το γήπεδο.

Αν το πλάνο τους είναι να έρθουν να βάλουν πόσα εκατομμύρια να φέρουν παικταράδες, προπονηταράδες και τα σχετικά και ουσιαστικά να μας μπάσουν γερά στην Ευρώπη, αλλά και να μας φέρουν και πρωταθλήματα κτλ, καλά κάνουν και σκέφτονται για 50.000... Τώρα είναι λίγο υπερβολικό. Σε λίγο καιρό όμως;;;; Όταν οι αλλόθρησκοι θα αρχίζουν να φωνάζουν κι αυτοί ΠΑΟΚ που θα χωρέσουμε;;;
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Γιάννη καταλαβαίνω τη λογική σου και την ασπάζομαι. Ρίξε όμως μια ματιά στην Ευρώπη και δες ποιες ομάδες έχουν γήπεδα 50.000 θέσεων και πάνω. Τι βεληνεκούς ομάδες είναι, τι οικονομικό υπόβαθρο έχουν και σε πόσο μεγάλες πόλεις εδρεύουν. Νομίζω ότι με αυτή την έρευνα, θα μας λυθούν οι απορίες και οι προβληματισμοί...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”