Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
felix 4

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από felix 4 »

Ποσο μου εχει λειψει..να φυγω απτο γηπεδο ξανα με κλειστη φωνη..
να ξαναδω τα καγκελα της ΤΟΥΜΠΑΡΑΣ σκασμενα απο πανο..
να εχουμε ολοι κασκολ στο χερι..
να φωναζουμε μονο ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είδα την κερκίδα των χανουμιών και τη ζήλεψα
λυπάμαι που το λέω
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

felix 4 έγραψε:Ποσο μου εχει λειψει..να φυγω απτο γηπεδο ξανα με κλειστη φωνη..
να ξαναδω τα καγκελα της ΤΟΥΜΠΑΡΑΣ σκασμενα απο πανο..
να εχουμε ολοι κασκολ στο χερι..
να φωναζουμε μονο ΠΑΟΚ..
Μη λες τετοια πραγματα....Ολοι κασκολ?.....Τι ειμαστε,φλωροι?......Μονο ΠΑΟΚ?......Πανο στα καγκελα?......

Το μυαλο μας πρεπει να ειναι στον πυρσο....."στ'αδερφια μας"......και στο να αποδοκιμασουμε το Σαλπιγγιδη μολις γινει αλλαγη!,,,,,,,,
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όσο και αν με πονάει,πρέπει να παραδεχθώ πως η εικόνα της 4 είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική.Σαν σκόρπια διαδήλωση ένα πράγμα,μακρυά ο ένας από τον άλλο,αποχή (για μένα τόσο ανούσια,όσο και επιβλαβής για ομάδα),από την πλευρά των συνδέσμων.

Αποκορύφωμα όλων αυτών;Το Σάββατο κάτω-κάτω στην 4 ήταν 10-15 άτομα που κρέμασαν το πανό με την σημαία της Μακεδονίας και πιο δίπλα,χαμηλά στην 4Α,10-15 άτομα που είχαν κρεμάσει το πανό κατά της χρυσής αυγής και σε όλη την διάρκεια του ματ,κανείς τους δεν φώναξε ούτε δευτερόλεπτο και κάθονταν και κοιτούσαν ο ένας τον άλλον..Έλεος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

danirifle έγραψε:είδα την κερκίδα των χανουμιών και τη ζήλεψα
λυπάμαι που το λέω
Πριν κατι χρονια τέτοιες διαπιστώσεις ανήκαν στη σφαίρα τις φαντασίας
η κάποιου εμπύρετου παραληρήματος.Δυστυχώς είναι πλέον η σκληρή πραγματικότητα.
Τα χανούμια βρήκαν ένα λόγο να συσπειρωθούν .Εμεις?
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εμείς? Όπως και τα χανούμια που λέτε και γενικά όλοι οι μέσοι οπαδοί ακούν ράδια και διαβάζουν εφημερίδες. Για πολλούς και διάφορους λόγους έγινε πλύση εγκεφάλου απο στημένα μέσα που προσπαθούν να κάνουν τη νύχτα μέρα, ότι μια ομάδα Γ' Εθνικής είναι πιο προσιτή και έχει καλύτερη καερκίδα κτλ Για παράδειγμα ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ακούω Τζατζαρά...βγάζει τον Κουβεντίδη και αυτά που λέει το παληκάρι σε εξοργίζουν! "Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να ασχολείται με διαιτητές γιατί έχει στόπερ απο τα αζήτητα της Μπενφίκα και τον Κατσουράνη που ναι ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΧΑΦ..."Και άλλα πολλά άμπαλα ή στημένα, διαλέξτε και πάρτε... Όταν θέλουν, σε κα΄νουν να νομίζεις ότι όλα πάνε σκατά. ΑΝ ήθελαν, και κάναν σωστά τη δουλειά τους, θα χαν πρωτοσέλιδα σωστά και μεστά, πιο μετριοπαθή και υποστηρικτικά στην ομάδα για να πουλάτε ρε ΛΑΧΑΝΑ . Αυτά τα φίδια, λένε οτι δεν μπορείς να πάρεις τον τίτλο! Μάλιστα ο εν λόγω μπακαλιάρος είπε ότι δεν έφταιγε η διαιτησία με τον ΟΦΗ! και ότι με Πανιώνιο ευνοήθηκες, ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει παράγκα και άλλα πολλα΄! μ"αυτούς τους αλήτες, ψεύτες, διαπλεκόμενους, στημένους και άμπαλους θέλετ κόσμο? Ξεχάσαμε να βλέπουμε μπάλα μου φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλά, μερικοί δημοσιογραφίσκοι (γιατί δημοσιογράφοι ΔΕΝ είναι), είναι για πολλές φάπες.

Αυτό όμως δεν αποτέλεί δικαιολογία για την εικόνα της Τούμπας τελευταία. 20.000 μινιμουμ έπρεπε να είμαστε σε κάθε αγώνα.

Επίσης στα της 4, συμφωνώ. και εμένα με προβληματίζει η έλλειψη πάθους και συντονισμού τα τελευταία 3-4 χρόνια.....

Α! και ένα θεματάκι που είχα με το-α τύμπανο-α και το πόσο καλό ρύθμο έδινε αλλά τελοσπάντων.....
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Κάτσε ρε geo, κάθε μέρα πόλεμο! Κάθε μέρα μιλάμε! Σταματήστε ρε παλικάρια! Μιλάμε η ομάδα παέι για πρώτη και σε κάνουν να νομίζεις ότι πα΄με να σωθούμε! Γιατί? Γιατί θέλω ρε δικά μου μέσα! Δικό μου ράδιο και ΤV τους βαρέθηκα, με τον Γκαρσία με τον Κατσουράνη στα χαφ με τον Κάτσε! Ύμαρτον! Αν ενθουσίαζαν λίγο τον κόσμο θα ερχόταν στο γήπεδο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

συμφωνώ ρε σότο. αλλά άλλο αυτό που λέω και άλλο αυτό που λές. ;)

το ότι υπάρχουν μλκ με μικρόφωνο και ντεμεκ ΠΑΟΚτσήδες που τους παίρνουν τηλέφωνα για να βγάλουν τη μίρλα τους επειδή η γυναίκα τους τους κερατώνει με το μανάβη κάθε γειτονιάς, δεν σημαίνει ότι η Τούμπα ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι γεμάτη ΣΕ ΚΑΘΕ αγώνα.......
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Να πάμε ναι! Συμφωνώ αλλά αλλιώς πας γκαβλομένος αλλιώς πας τρελαμένος για βλακείες που σου φυτεύουν
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και για αυτό άλλωστε απορούμε με το γιατί θίχτηκε ο ιωαννίδης όταν ο Βρύζας του είπε ότι αν συνεχίσει έτσι, θα μπούνε μέσα. Αυτό ήθελε νομίζω άλλωστε ο εντεταλμένος. δεν του είπε κάτι που να τον έθιξε τον "άνθρωπο"......

Και εκεί ΕΜΕΙΣ δείχνουμε το πόσα απίδια πιάνει ο σάκος μας. με το να μην κάνουμε αυτό που μας ωθούν να κάνουμε...... ;) ;)

τι βλακείς όμως να μου φυτέψουν στο κεφάλι; κάτι τύπους με του που ακούω να βρίσκουν αφορμή για να βγάλουν τα σώψυχα τους, απλά αλλάζω σταθμό. ;) ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εσένα όχι geo, τον πιτσιρικά που βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν τη σωτηρία του και όταν τον αδικείς απελπίζεται και είναι σαν αγρίμι πίσω απ'τα κάγκελα όμως? Το ποιασες? Κάγκελα, σε κανένα ακμάζον πρωτάθλημα δεν υπάρχουν κάγκελα, γιατί όσοι ήταν περίεργοι υπήρχαν απομακρύνθηκαν και εννοείται ότι δεν υπάρχει διαιτητική εύνοια, όχι σε τέτοιο βαθμό σαν τη χώρα μας. Εσύ δεν "ακούς" άλλος την έχει ακούσει όμως και όταν τον πριζόνεις, ζεις στο πρωτάθλημα του λοκού, αδικείσαι συνέχεια, έχεις τους στημένους και άλλα...την ακούς και τριπάρεις άσχημα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν διαφωνώ μαν. μια προτροπή απλά έκανα. ;)
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

''Όσο και αν με πονάει,πρέπει να παραδεχθώ πως η εικόνα της 4 είναι τουλάχιστον αποκαρδιωτική.Σαν σκόρπια διαδηλωση ενα πραγμα'' odi

Πριν λιγο καιρο δεν μπορουσα να φανταστω τν εαυτο μου σε αλλη θυρα απτην 4α.πλεον πηγαινω στην 5.εγω ειμαι ενα μικρο παραδειγμα.μεσα απο την πληροτητα της 7 πιστευω βγαινει το συμπερασμα,οτι υπαρχουν πολλα παρομοια παραδειγματα..εξου κ αυτη η εικονα της 4
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ας πηγαίνουν και ας μη φωνάζουν αν δε το νιώθουν λέω εγώ. Είναι το πρώτο βήμα όσο παίζει καλά η ομάδα σε σηκώνει απ´τη θέση σου. Το να μη πηγαίνεις καν δεν το κατάλαβα ποτέ μου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”