Σχόλια για την κεντρική σελίδα
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Εγώ συμφωνώ με τη κεντρική ιδέα (αυτό που λέει ο τίτλος προφανώς), αλλά ίσως είναι λίγο λανθασμένη η επιχειρηματολογία του... Αυτό το "κι ας πέσω και λίγο έξω" κυρίως..γιατί αυτό είναι που μας έφερε ως εδώ, με το "λίγο έξω" να είναι 12.5 εκατομμύρια...
-
Μπαρκαρούτσος
Τις τελευταίες μέρες υπάρχει θέμα με την είσοδό μου στο site..
Μερικές φορές, όταν πάω να μπω, με λέει αυτό:
Duplicate entry '3ngscs0c3n4jguovnq6p5ta9h1' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `iu1bq_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('3ngscs0c3n4jguovnq6p5ta9h1', 0, '1344881640')
Φταίει το site; Φταίει ο browser μου (Opera); Μήπως βρήκατε νέα μέθοδο μπαναρίσματος;
Duplicate entry '3ngscs0c3n4jguovnq6p5ta9h1' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `iu1bq_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('3ngscs0c3n4jguovnq6p5ta9h1', 0, '1344881640')
Φταίει το site; Φταίει ο browser μου (Opera); Μήπως βρήκατε νέα μέθοδο μπαναρίσματος;
- teo4giannitsa
Και εμένα με το βγάζει μερικές φορές. Δεν φταίει ούτε ο browser ούτε το ΠΑΟΚμάνια. Ο Ειντζελχαρτ το είχε εξηγήσει:RoMaN έγραψε:Τις τελευταίες μέρες υπάρχει θέμα με την είσοδό μου στο site..
Παιδιά ΔΕΝ είναι θέμα του paokmania. Είναι "τεχνολογικό" πρόβλημα της πλατφόρμας κατασκευής της σελίδας. Θα λυθεί ευελπιστούμε σύντομα.
-
Μπαρκαρούτσος
O rainmaker το είπε.. Οκ, δεν το έψαξα.. ευχαριστώ!rainmaker έγραψε:Παιδιά ΔΕΝ είναι θέμα του paokmania. Είναι "τεχνολογικό" πρόβλημα της πλατφόρμας κατασκευής της σελίδας. Θα λυθεί ευελπιστούμε σύντομα.
αν σας βγάζει αυτό το μήνυμα προσθέστε ένα 2 μετά το www, πληκτρολογήστε δηλαδή www2.paokmania.gr
δουλεύει.
δουλεύει.
Δεν ήξερα που να το βάλω, αλλά ρε μάγκες, πως αλλάζουμε nickname; Αν γίνεται φυσικά.
-
Μπαρκαρούτσος
Χαχαχαχαχα το περίμενα από 'σένα!
Nickname δεν μπορείς να αλλάξεις.. Άλλαξε λογαριασμό!
Στην υπογραφή βάλε ότι είσαι ο πρώην kondoras να σε ξεχωρίζουμε..
Edit: Παιδιά, "γαύρος" λέγεται, όχι "γάβρος"... Για το άρθρο με τον Contreras λέω...
Nickname δεν μπορείς να αλλάξεις.. Άλλαξε λογαριασμό!
Στην υπογραφή βάλε ότι είσαι ο πρώην kondoras να σε ξεχωρίζουμε..
Edit: Παιδιά, "γαύρος" λέγεται, όχι "γάβρος"... Για το άρθρο με τον Contreras λέω...
-
teacher
Στείλε μήνυμα στο articles@paokmania.grkondoras έγραψε:Δεν ήξερα που να το βάλω, αλλά ρε μάγκες, πως αλλάζουμε nickname; Αν γίνεται φυσικά.
- Dinos_Liverpool
Μ αρεσει η κεντρικη
Αμεσως παιρνεις εικονα για το συμβαινει στον ΠΑΟΚ, παντα βεβαια με το φιλτραρισμα των διαχειριστων.
Θα ηθελα μονο να προτεινω, αν γινεται, να υπαρχουν περισσοτερα "τελευταια ποστς" στην κεντρικη σελιδα.
Κατα τη γνωμη μου 15.
Υπαρχει μεγαλη διαθεση για γραψιμο, αλλα πολυ μικρη διαθεση για ψαξιμο στη θεματολογια.
Αμα ομως το δεις το τοπικ στην κεντρικη αμεσως σκεφτεσαι, πατας και γραφεις
Αμεσως παιρνεις εικονα για το συμβαινει στον ΠΑΟΚ, παντα βεβαια με το φιλτραρισμα των διαχειριστων.
Θα ηθελα μονο να προτεινω, αν γινεται, να υπαρχουν περισσοτερα "τελευταια ποστς" στην κεντρικη σελιδα.
Κατα τη γνωμη μου 15.
Υπαρχει μεγαλη διαθεση για γραψιμο, αλλα πολυ μικρη διαθεση για ψαξιμο στη θεματολογια.
Αμα ομως το δεις το τοπικ στην κεντρικη αμεσως σκεφτεσαι, πατας και γραφεις
- dimitrissss
Να πω και κατι αλλο
ΓΙΑΤΙ τα θεματα σχετικα με τον κοντρερας μπαινουν στη θεματολογια "ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ για τον ΠΑΟΚ"?
στα θεματα των "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" δε θα πρεπε να ειναι?
ΓΙΑΤΙ τα θεματα σχετικα με τον κοντρερας μπαινουν στη θεματολογια "ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ για τον ΠΑΟΚ"?
στα θεματα των "ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ" δε θα πρεπε να ειναι?
-
Μπαρκαρούτσος
Να 'σαι καλά! Το δοκίμασα ήδη δις σήμερα και μπαίνω κανονικά!ABOLEYTOI έγραψε:αν σας βγάζει αυτό το μήνυμα προσθέστε ένα 2 μετά το www, πληκτρολογήστε δηλαδή www2.paokmania.gr
δουλεύει.