Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Όποτε αν ισχύουν αυτά που λέει ο ζινολα και αποκλειστούμε πάμε κάπως έτσι για ένα παιχνίδι την βδομάδα στην αιληνοικι σούπα λιγκ
1.Πασχαλακης
2.Βιειρινια
4.Ινγκασον
5.Κρεσπο
3.Σιντκλει
6.Κουρτιτς
8.Σβαμπ
7.Ζιβκοβιτς
10.Καντουρι
11.Μιτριτα
9.Ακπομ
1.Ζιβκοβιτς
2.Τειλορ
4.Βαρελα/μιχαι
5.Μιχαηλιδης
3.Ροντριγκο
6.Αουγκουστο/Εσιτι
8.Τσιγγαρας
7.Μουργκ
10.Καγκαβα
11.Μπισεσβαρ
9.Σβιντερσκι
Και αν περάσουμε κάποιο 10αρι στη θέση του καγκαβα….
Όπου Καντουρι μπορείτε να βάλετε μπισε και το αναποδο….
1.Πασχαλακης
2.Βιειρινια
4.Ινγκασον
5.Κρεσπο
3.Σιντκλει
6.Κουρτιτς
8.Σβαμπ
7.Ζιβκοβιτς
10.Καντουρι
11.Μιτριτα
9.Ακπομ
1.Ζιβκοβιτς
2.Τειλορ
4.Βαρελα/μιχαι
5.Μιχαηλιδης
3.Ροντριγκο
6.Αουγκουστο/Εσιτι
8.Τσιγγαρας
7.Μουργκ
10.Καγκαβα
11.Μπισεσβαρ
9.Σβιντερσκι
Και αν περάσουμε κάποιο 10αρι στη θέση του καγκαβα….
Όπου Καντουρι μπορείτε να βάλετε μπισε και το αναποδο….
- bersekeros
Διαβάζω ότι ο Μιτρίτσα έχει συμφωνήσει ήδη και θα λάβει 600Κ από τον ΠΑΟΚ για δανεισμό ενός έτους. Η Νιου Γιορκ θα λάβει 500Κ για Loan Fee από τον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα διπλάσια χρήματα στον παίκτη από αυτά που έδινε η Κραϊόβα.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα διπλάσια χρήματα στον παίκτη από αυτά που έδινε η Κραϊόβα.
Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος από την ΠΑΕ που σας διέψευσε ότι πριν ενάμιση μήνα απορρίφθηκε πρόταση αγοράς του Εσίτι ; Η απλά δεν σας το επιβεβαίωσε ;
περίεργο
περίεργο
- sourmenetes
- Moderator
Όλη η κουβέντα που γίνεται πέρα απο τα λάθη στο σχεδιασμό είναι μια κουβέντα αν θα επιβεβαιωθεί ο ΠΑΟΚ ή ο λουτσεσκου ή ο τζολης ή δεν ξέρω γω τι!!
ΦΤΆΝΕΙ ρε μάγκες!!
Ειλικρινά αρκεί!
Ούτε βλαμμένος είναι ο λουτσεσκου που θέλει να εκτεθεί με ολο το ροστερ ούτε κανένας χθεσινός!
Γιατί κρατάει όλους τους μεγάλους και δε φέρνει νέους;;
Και γω λέω ότι δεν τους θέλει!
Πείτε μου λίγο
Πόσα θα πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ για να φύγει ο κρεσπο ο ΒΑΡΕΛΑ ο Αντελινο ο μπισε;;
Οπως λέτε διωχτους θες και 5 μύρια για να φύγουν αυτοί!
Άρα κουλαρετε λίγο, γιατί εφόσον δεν είναι εφικτό να φύγουν θα πρέπει να τους πάρει με το μέρος του.
Εφόσον πλαισιωθούν με 2-3 παίκτες πιο νεαρούς όπως οι ακπομ μιτριτα σιντλευ αμέσως αμέσως η επιθετική σου γραμμή γίνεται πολύ νεανική.
Ναι στα χαφ υπάρχει θέμα αλλά υπάρχει και ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ και ο τσιγγαρας που με 3 ματς βαφτίστηκε εκτός ομάδας.
Δε θεωρώ ότι είναι έτσι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΦΤΆΝΕΙ ρε μάγκες!!
Ειλικρινά αρκεί!
Ούτε βλαμμένος είναι ο λουτσεσκου που θέλει να εκτεθεί με ολο το ροστερ ούτε κανένας χθεσινός!
Γιατί κρατάει όλους τους μεγάλους και δε φέρνει νέους;;
Και γω λέω ότι δεν τους θέλει!
Πείτε μου λίγο
Πόσα θα πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ για να φύγει ο κρεσπο ο ΒΑΡΕΛΑ ο Αντελινο ο μπισε;;
Οπως λέτε διωχτους θες και 5 μύρια για να φύγουν αυτοί!
Άρα κουλαρετε λίγο, γιατί εφόσον δεν είναι εφικτό να φύγουν θα πρέπει να τους πάρει με το μέρος του.
Εφόσον πλαισιωθούν με 2-3 παίκτες πιο νεαρούς όπως οι ακπομ μιτριτα σιντλευ αμέσως αμέσως η επιθετική σου γραμμή γίνεται πολύ νεανική.
Ναι στα χαφ υπάρχει θέμα αλλά υπάρχει και ο ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ και ο τσιγγαρας που με 3 ματς βαφτίστηκε εκτός ομάδας.
Δε θεωρώ ότι είναι έτσι.
-
makispaspartou
Κυκλοφορούν ελεύθερα χαφ οι Έντσαμ, Φερνάντο, Μπενάσερ, Μπέσιτς , υπάρχει σοβαρή πρόταση για Εσίτι και δε θα κάνουμε κίνηση για χαφ?? Νομίζω θα κινηθούμε πολύ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών ειδικά εφόσον περάσουμε σε όμιλο. Καλό το balance , καλό το mentality αλλά με το ρόστερ αυτό πρωτάθλημα δεν παίρνουμε εάν δεν αναβαθμιστεί. Και σίγουρα μπορούν να γίνουν πολλές κινήσεις προσθαφαιρέσεων εάν στρώσουν τον κώλο τους και δουλέψουν τις τελευταίες μέρες. Μακάρι να περάσουμε, θα ζήσουμε ωραίες στιγμές στο τόπικ το σουκου...
Δεν πρέπει να συζητάμε αν χρειάζεται 10αρι. Ποιοτικά χρειάζεται. Δεν είναι ποσοτικό το θέμα.
Ο Καγκάβα δεν δείχνει με τίποτα ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα του. Δεν γίνεται να τον υπολογίζεις.
Εξάλλου αυτό το ΕΑΝ δεν το πολυκαταλαβαινω.
Δηλαδή αν μεθαύριο ο Τζιοβινγκο απαντήσει θετικά στην ανοιχτή πρόταση που λέει η ΠΑΕ ότι υφίσταται, υπάρχει περίπτωση να του πούμε συγνώμη αλλα τώρα δε θέλουμε εμείς;
Ο Καγκάβα δεν δείχνει με τίποτα ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα του. Δεν γίνεται να τον υπολογίζεις.
Εξάλλου αυτό το ΕΑΝ δεν το πολυκαταλαβαινω.
Δηλαδή αν μεθαύριο ο Τζιοβινγκο απαντήσει θετικά στην ανοιχτή πρόταση που λέει η ΠΑΕ ότι υφίσταται, υπάρχει περίπτωση να του πούμε συγνώμη αλλα τώρα δε θέλουμε εμείς;
Kαλα ρε sourme,ας μην διωξει τους μεγαλους,ας διωξει τον Ροντριγκο για αρχη...Ποσα θελει αυτος?
Εχει ομως μια λογική αυτό. Τότε σαν ομάδα και σαν οργανισμός ήσουν σε πορεία ανόδου και εξέλιξης. Τώρα η πορεία των τελευταίων χρόνων είναι πτωτική. Κάθε περσυ και καλύτερα δηλαδή. Αυτό πάμε να αντιστρέψουμε φέτος και με τον Λουτσε και με τις κινήσεις που πιστεύω /ελπίζω ότι θα γίνουν.paokovios1974 έγραψε:Κατανοητο, η εστερσουντ θα μοιαζει μια ημερα με λιακαδα με τα επιπεδα μιρλας που υπαρχουν ηδη.
Βέβαια θα περάσουμε γιατί έχουμε καλύτερη ομάδα και γιατί ΠΡΕΠΕΙ.
Οι μιρλες με μια καλή νίκη σε ντέρμπι τελειώνουν. Με μια καλή μεταγραφή.
-
kosths BXL
ο σιντκλει για ποιο λογο να ειναι αλλαγη ? το πιο λογικο ειναι να ειναι βασικος αριστερος μπακ και να παιξει ο αρχηγος στα δεξιαMagpies4 έγραψε:Πάντως αν το ψάξει κανείς, στο Κόνφερενς το rotation δεν βγαίνει χωρίς να μπούν στην 11άδα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Δηλαδή αν παίξουμε Τετάρτη Κυριακή και κάνουμε ροτέισιον στο αριστερό και στο δεξί μπάκ, αυτή την στιγμή θα είναι ο Λύρατζης και ο Σίντκλει, με βασικούς τον Ράφτη και τον Αρχηγό. Το ίδιο και στα εξτρέμ. Δηλαδή είμαστε σε σημείο που άν βγάλει την κλασσική θλάση του ο Καντουρί ή ο Αντρέ, ή πάρουν καμιά κάρτα, δεν θα έχουμε αξιοπιστο ροτείσιον (δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει κάν ροτέισιον σε τέτοια περίπτωση).jibbie έγραψε:επειδη τους εχω ικανους να μην το σκεφτηκαν (αν και περισσοτερο νομιζω οτι μας περναν για χαζους αν κρινω απο το ποιοι στελεχωνουν το επικοινωνιακο και τι μας λενε κατα καιρους), ας τους πει καποιος οτι αν το προβλημα τους ειναι τα λιγα παιχνιδια, αλλο πραγμα η ποσοτικη ενισχυση και αλλο η ποιοτικη αναβαθμιση του ροστερ. θεμα ποσοτικης ενισχυσης αυτη τη στιγμη δεν εχουμε στο 10, εχουμε ζητημα ποιοτικης αναβαθμισης, κι αυτο δε σχετιζεται με καμια προκριση. αν τους ενοχλει το εξτρα συμβολαιο, ας το διωξουν και ας επωμιστουν το βαρος του στην χειροτερη περιπτωση (μαξ 500 χιλιαρικα), αφου το οικονομικο δεν ειναι το θεμα.GINOLA έγραψε:UPDATE
Να διακόψω τη συζήτηση για πράγματα όπως ο τζόλης και ο ακατανόμαστος πρώην τερμάτας της αεκ και να πω πως σύμφωνα με τις δικές μου πληροφορίες ΧΘΕΣ πάρθηκε τελική απόφαση (δόξα το θεό ) ότι θα πάρουμε και ένα δέκα ΕΆΝ περάσουμε τους κροάτες.
Να προλάβω πριν με ρωτήσετε το ΕΆΝ δεν συνδέεται με τα οικονομικά αλλά με την σκέψη ότι το ρόστερ είναι αρκετό για μια φορά την εβδομάδα με την προσθήκη των τριών αλλά όχι αν μπουν τα παιχνίδια της ευρώπης στα οποία ο στόχος είναι ξεκάθαρο να περάσουμε και τον όμιλο.
Το ποιος και τα ονόματα δεν παίζουν ρόλο, λίγες μέρες έμειναν.
απο φθηνες δικαιολογιες χορτασαμε, κι αυτο δεν παει σ εσενα προφανως φιλε
Σίγουρα λοιπόν θέλουμε: 10άρι, ένα ακόμα ακραίο μπάκ, ένα ακόμα εξτρέμ.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν ξέρω ρε Joshua.joshua έγραψε:Kαλα ρε sourme,ας μην διωξει τους μεγαλους,ας διωξει τον Ροντριγκο για αρχη...Ποσα θελει αυτος?
Το θέμα είναι μην τον διώξει και δεν πάρεις κι άλλο...
Χάχαχαχα
- sourmenetes
- Moderator
Ξαναλέω κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήρθε πρόταση.makispaspartou έγραψε:Κυκλοφορούν ελεύθερα χαφ οι Έντσαμ, Φερνάντο, Μπενάσερ, Μπέσιτς , υπάρχει σοβαρή πρόταση για Εσίτι και δε θα κάνουμε κίνηση για χαφ?? Νομίζω θα κινηθούμε πολύ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών ειδικά εφόσον περάσουμε σε όμιλο. Καλό το balance , καλό το mentality αλλά με το ρόστερ αυτό πρωτάθλημα δεν παίρνουμε εάν δεν αναβαθμιστεί. Και σίγουρα μπορούν να γίνουν πολλές κινήσεις προσθαφαιρέσεων εάν στρώσουν τον κώλο τους και δουλέψουν τις τελευταίες μέρες. Μακάρι να περάσουμε, θα ζήσουμε ωραίες στιγμές στο τόπικ το σουκου...
Εμείς δε μάθαμε αυτό.
Αμάν με τον Ροντριγκο. Ούτε αυτός είναι πρόβλημα. Αν δεν έρθει καλύτερος μια χαρά είναι για να τον εχεις στο ρόστερ.joshua έγραψε:Kαλα ρε sourme,ας μην διωξει τους μεγαλους,ας διωξει τον Ροντριγκο για αρχη...Ποσα θελει αυτος?
Ας μη φύγει κανείς αρκεί να έρθουν αυτοί που πρέπει και θέλει ο προπονητής. Εσιτι θα τον έδινα και με 500χιλιαρικα. Τον Αουγκουστο με κανα 2αρι αν γίνεται. Και ο Καγκαβα. Για τώρα αν αποδεσμευτούν αυτοί εγώ ειμαι ΟΚ με την προϋπόθεση ότι θα αντικατασταθούν με καλύτερους παίκτες.
Το προβλημα δεν είναι το οτι δεν μπορείς να διώξεις τον Ροντρίγκο, αλλά ότι καταφέραν και βρήκαν χειρότερό του ξένο ως εναλλακτική!joshua έγραψε:Kαλα ρε sourme,ας μην διωξει τους μεγαλους,ας διωξει τον Ροντριγκο για αρχη...Ποσα θελει αυτος?
Δεξί μπακ ψαχναμε, αν έχεις τον Θεός σου, και κατάφεραν να φέρουν στοίχημα που πιάνει θέση ξένου.
Μιλάμε για τραγικά άσχετους και επικίνδυνους!
- bersekeros
Ισχύει ή δεν ισχύει το δημοσίευμα; Μήπως έμαθε κάποιος;sourmenetes έγραψε:Ξαναλέω κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήρθε πρόταση.
Εμείς δε μάθαμε αυτό.
https://www.paokmania.gr/stiles/mme/194 ... -ton-esiti
-
makispaspartou
Έχει καλό μάνατζερ ο μπαγάσας.. Αν πει ο τζενεράλε ότι άνθρακας ο θησαυρός όλο και κάτι θα βρει προς ανατολάς να τον πασάρουμε. Το θέμα είναι εφόσον έρθει και η πρόκριση να υπάρξει διάθεση για να κάνουμε το ρόστερ όντως φαβορί για το πρωτάθλημα. Έστω και τώρα. Θεωρώ ότι προλαβαίνουμε εντέλει ακόμα κι έτσι. Επίσης έχω κολλήσει στην ατάκα του Λουτσέσκου ότι είμαστε στην αρχή της αρχής...