Εγω άκουσα κάτι άλλο.Black&White έγραψε:Είπε ο Τούντορ πως υπάρχει θέμα με τον τερματοφύλακα ή μλκς γράφουν;
Οτι είπε πως δεν του αρέσουνε τέτοια λάθη , σε όποιο σημείο κ αν γίνονται.
Εγω άκουσα κάτι άλλο.Black&White έγραψε:Είπε ο Τούντορ πως υπάρχει θέμα με τον τερματοφύλακα ή μλκς γράφουν;
Mapogo έγραψε:Εγω άκουσα κάτι άλλο.Black&White έγραψε:Είπε ο Τούντορ πως υπάρχει θέμα με τον τερματοφύλακα ή μλκς γράφουν;
Οτι είπε πως δεν του αρέσουνε τέτοια λάθη , σε όποιο σημείο κ αν γίνονται.
Ε εντάξει , πάντα θα υπάρχει κάτι χειρότερο απο τα δικά μας. Τι να λέει αυτό ?pgetsos έγραψε:Θα κατεβάσει ρολά 4-5 ματς, θα κάνει ένα λάθος που μπορεί να μη γίνει καν γκολ και πάλι θα αρχίσουν. Πρώτη εντύπωση που λένε
Με Βόλφσμπουργκ είδατε τι πήγε να φάει ο Νοιερ που είχε βγει μέχρι το κέντρο; Μίλησε κανένας;
Μιλάω για το ότι δεν έγινε θέμα "Η γκάφα του Νοιερ" σε κανένα σάιτ της ΓερμανίαςMapogo έγραψε:Ε εντάξει , πάντα θα υπάρχει κάτι χειρότερο απο τα δικά μας. Τι να λέει αυτό ?pgetsos έγραψε:Θα κατεβάσει ρολά 4-5 ματς, θα κάνει ένα λάθος που μπορεί να μη γίνει καν γκολ και πάλι θα αρχίσουν. Πρώτη εντύπωση που λένε
Με Βόλφσμπουργκ είδατε τι πήγε να φάει ο Νοιερ που είχε βγει μέχρι το κέντρο; Μίλησε κανένας;
Απ την άλλη , επειδή κάποιες ΑΡΔοφωνές τον σκίζουνε (για δικούς τους λόγους) , μη φτάσουμε κ να τον αποθεώνουμε σε κάθε γκολ που τρώμε.
Δε μιλάω για σήμερα , ίσως σήμερα να ήτανε αυτό που λέμε "κακιά στιγμή" (χ@λοφάση κοινώς).
Γενικά όμως , άν κάποιος νοιώθει σίγουρος με τον Ολσεν , ας μας πει κ εμάς το κόλπό , μπας κ νοιώσουμε καλύτερα.
Δεν μπορείς να κατηγορησεις κάποιον ότι έφαγε μια πολύ καλή προσποιηση. Διάλεξε να κλείσει το πόδι του παίχτη γιατί φάνηκε ότι θα τη βρει.K_geo έγραψε: Για το γκολ τα είπε ο τσωχος.μια χαρά. Χιλιάδες τέτοια έχουν φάει όλοι.από ντασαεφ μέχρι μπουφον..