25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από Mapogo »

Black&White έγραψε:Είπε ο Τούντορ πως υπάρχει θέμα με τον τερματοφύλακα ή μλκς γράφουν;
Εγω άκουσα κάτι άλλο.

Οτι είπε πως δεν του αρέσουνε τέτοια λάθη , σε όποιο σημείο κ αν γίνονται.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Θα κατεβάσει ρολά 4-5 ματς, θα κάνει ένα λάθος που μπορεί να μη γίνει καν γκολ και πάλι θα αρχίσουν. Πρώτη εντύπωση που λένε

Με Βόλφσμπουργκ είδατε τι πήγε να φάει ο Νοιερ που είχε βγει μέχρι το κέντρο; Μίλησε κανένας;
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Mapogo έγραψε:
Black&White έγραψε:Είπε ο Τούντορ πως υπάρχει θέμα με τον τερματοφύλακα ή μλκς γράφουν;
Εγω άκουσα κάτι άλλο.

Οτι είπε πως δεν του αρέσουνε τέτοια λάθη , σε όποιο σημείο κ αν γίνονται.

Το έψαξα κι εγώ και αυτό που λες είπε. Εγώ είδα βελτίωση του Όλσεν σήμερα αλλά βλέπω και μεγαλύτερη επιθυμία των αρδ να τον φάνε. Θα είναι μεγάλη μαλακία.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

pgetsos έγραψε:Θα κατεβάσει ρολά 4-5 ματς, θα κάνει ένα λάθος που μπορεί να μη γίνει καν γκολ και πάλι θα αρχίσουν. Πρώτη εντύπωση που λένε

Με Βόλφσμπουργκ είδατε τι πήγε να φάει ο Νοιερ που είχε βγει μέχρι το κέντρο; Μίλησε κανένας;
Ε εντάξει , πάντα θα υπάρχει κάτι χειρότερο απο τα δικά μας. Τι να λέει αυτό ?

Απ την άλλη , επειδή κάποιες ΑΡΔοφωνές τον σκίζουνε (για δικούς τους λόγους) , μη φτάσουμε κ να τον αποθεώνουμε σε κάθε γκολ που τρώμε.

Δε μιλάω για σήμερα , ίσως σήμερα να ήτανε αυτό που λέμε "κακιά στιγμή" (χ@λοφάση κοινώς).

Γενικά όμως , άν κάποιος νοιώθει σίγουρος με τον Ολσεν , ας μας πει κ εμάς το κόλπό , μπας κ νοιώσουμε καλύτερα.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Γίνετε μια μπαλιά στη καρδιά της άμυνας που παει χαμηλά. Εκεί οποίος και να ήταν θα ακολουθούσε τη πορεία του παιχτη που έρχετε πρως τη μπαλα. Τώρα ο Γερμανός ειχε έμπνευση ; Δε πρόλαβε; Μονο αυτος ξέρει. Αλλα 9 στις 10 φορές αν ο Ολσεν ακολουθούσε τη πορεία της μπάλας και ο Χοφμαν προλάβαινε και τσιμπουσε τη μπαλα θα έφευγε απο την άλλη με τον Ολσεν να πηγαίνει για γρουβες . Και εκεί θα ήταν όντως για κράξιμο. Όχι οτι δεν εχει θέμα στις εξόδους. Αλλα νομίζω σημερα δε φταιει...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Εγώ ξέρω ότι στην αποκρουση ενός ακόμα αυτογκόλ μας γλύτωσε από ήττα.

Για το γκολ τα είπε ο τσωχος.μια χαρά. Χιλιάδες τέτοια έχουν φάει όλοι.από ντασαεφ μέχρι μπουφον.

ΥΣ:ξεκολλατε από τους άρδ.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

K_geo έγραψε:

Για το γκολ τα είπε ο τσωχος.μια χαρά.

ΥΣ:ξεκολλατε από τους άρδ.

:roll: :D
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Σε μένα ανάφέρεσαι K-geo όταν λές "ξεκολάτε με τους ΑΡΔ" ?????????????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mapogo την Παρ 02 Οκτ 2015, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Όχι. Γενικά σαν σταση... Ζωης το λεω... :D

ΥΣ :δεν μπορώ να καταταξω τον τσωχο η τον σπυροπουλο στους άρδ. ;)
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Το έχω ξαναγράψει. Το παιδί είναι τερματοφύλακας του 9/10 όταν δε χρειάζεται να σκεφτεί και του 5/10 όταν χρειάζεται να κάνει νοητικούς υπολογισμούς για να διαβάσει μια φάση. Έχει κακό χρονισμό και ως τώρα κακές αποφάσεις. Ποιος Γκάρυ και πράσινα άλογα. Είχε δύο επιλογές και έκανε τη λάθος. Συμβαίνει και στον καλύτερο τερματοφύλακα του κόσμου. Απλά στον Όλσεν ως τώρα συμβαίνει πολύ συχνότερα. Είναι πρόβλημα, αλλά με το κράξιμο δεν πρόκειται να πάψει να είναι. Θα ήθελα να πως πως θα βελτιωθεί με τον καιρό αλλά δεν είμαι σίγουρος πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί. Το παιδί απλά δεν είναι σπίρτο. Σε ότι έχει να κάνει με τη σύγκριση με το Ρομπέρτο τη θεωρώ μάλλον αδόκιμη. Άλλη κλάση.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Κλεισε τα αυτια σου στον καθε παπαρα!Εισαι με διαφορα ο καλυτερος τερματας που περασε τα τελευταια χρονια! :pano:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ε πείτε κι όλας τι είπε αυτος ο Τσωχος για Ολσεν.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Mapogo έγραψε:
pgetsos έγραψε:Θα κατεβάσει ρολά 4-5 ματς, θα κάνει ένα λάθος που μπορεί να μη γίνει καν γκολ και πάλι θα αρχίσουν. Πρώτη εντύπωση που λένε

Ε εντάξει , πάντα θα υπάρχει κάτι χειρότερο απο τα δικά μας. Τι να λέει αυτό ?

Απ την άλλη , επειδή κάποιες ΑΡΔοφωνές τον σκίζουνε (για δικούς τους λόγους) , μη φτάσουμε κ να τον αποθεώνουμε σε κάθε γκολ που τρώμε.

Δε μιλάω για σήμερα , ίσως σήμερα να ήτανε αυτό που λέμε "κακιά στιγμή" (χ@λοφάση κοινώς).

Γενικά όμως , άν κάποιος νοιώθει σίγουρος με τον Ολσεν , ας μας πει κ εμάς το κόλπό , μπας κ νοιώσουμε καλύτερα.
Μιλάω για το ότι δεν έγινε θέμα "Η γκάφα του Νοιερ" σε κανένα σάιτ της Γερμανίας

Και εγώ νιώθω σίγουρος. Σήμερα έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις, και αν ο Γκάρι δεν κρατούσε 3 παίχτες on-side στο γκολ, θα μιλάγαμε για απίστευτη εμφάνιση

Είχα χρόνια να έχουμε φάουλ αμυντικά και να μην φοβάμαι για απευθείας εκτέλεση, και μέχρι στιγμής έχει βγάλει 3-4 απευθείας

Έχει ένα θέμα στη συνεννόηση με την άμυνα στις εξόδους, όπου αναμένω βελτίωση. Σήμερα πάντως έκανε και δύο καλές εξόδους που χρειαζόταν, αλλά δεν έκανε και μια που έπρεπε

Ποιος τερματοφύλακας μας πρόσφατα σε είχε κάνει να νιώθεις περισσότερο σίγουρος;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Crisg4
K_geo έγραψε: Για το γκολ τα είπε ο τσωχος.μια χαρά. Χιλιάδες τέτοια έχουν φάει όλοι.από ντασαεφ μέχρι μπουφον..
Δεν μπορείς να κατηγορησεις κάποιον ότι έφαγε μια πολύ καλή προσποιηση. Διάλεξε να κλείσει το πόδι του παίχτη γιατί φάνηκε ότι θα τη βρει.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

καποτε παιζαμε με τοχουρογλου που εκανε την μια γκελα μετα την αλλη!τετοιο πολεμο σε τερματα μας πρωτη φορα βλεπω!μια χαρα ειναι!δηλαδη τον τερματα της Αρσεναλ προχθες τι θα επρεπε να του κανουν με το αυτογκολ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”