Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
- paok4kyriakos
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009
Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα
Είναι αξίωμα στο ποδόσφαιρο ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Ξεπερνάνε ανώδυνα τις περιστασιακές επιτυχίες ή αποτυχίες και επικεντρώνονται αμέσως στον επόμενο στόχο τους. Αντιμετωπίζουν τις αποτυχίες με νηφαλιότητα και ανασυντάσσονται εύκολα.
«Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο και στις επιτυχίες, αλλά και στις αποτυχίες» δήλωσε πολύ εύστοχα ο Κώστας Χαλκιάς, μετά το ματς που έφερε τον αποκλεισμό στο Χέρενφεν. Αντιδρούν, προπαντός, με ψυχραιμία, εννοούσε φυσικά, ο διεθνής πορτιέρο.
Το θέμα στην ζωή και στο ποδόσφαιρο, δεν είναι να δεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο, αλλά να το δεις όπως είναι. Στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή υπάρχει προοπτική. Γίνεται μια μεθοδική προσπάθεια που απέδωσε τα πρώτα αποτελέσματα. Την ευρωπαϊκή έξοδο μετά από τέσσερα «πέτρινα» χρόνια.
Η ομάδα αποκλείστηκε από τους ομίλους στις λεπτομέρειες. Λόγω του εκτός έδρας γκολ. Δεν ήρθε δα και η καταστροφή. Θα μπορούσε να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους και να έκανε και μια καλή πορεία. Στον τελικό της διοργάνωσης δεν θα έφθανε.
Ο δικέφαλος έχασε 4 εκατ. ευρώ από τον αποκλεισμό, αλλά δεν θα πρέπει να χάσει και την ψυχραιμία του, γιατί το πρωτάθλημα ούτε καν άρχισε ακόμα για την ομάδα του Σάντος.
Και ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ φέτος, όπως έχει δηλώσει και ο Σάντος, είναι η εδραίωσή του στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Έτσι η ομάδα θα αποκτήσει επιτέλους διάρκεια. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων. Η διάρκεια. Χάνουν ή κερδίζουν τίτλους, αλλά πάντα είναι μέσα στους διεκδικητές.
Όσοι ανακαινίσουν θέμα Σάντος ματαιοπονούν. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας τον στηρίζουν και πολύ καλά κάνουν. Διότι το δεύτερο βασικό θεώρημα του ποδοσφαίρου λέει ότι οι μεγάλες ομάδες γίνονται όταν κρατάνε έναν σοβαρό προπονητή για πολλά χρόνια, ανεξαρτήτως περιστασιακών επιτυχιών ή αποτυχιών. Και ο Σάντος είναι σοβαρός προπονητής. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει η προπονητική του φιλοσοφία, αλλά είναι αναμφισβήτητο και το έχει αποδείξει ότι είναι συγκροτημένος, σοβαρός και γνώστης του αντικειμένου.
Οι ελληνικές ομάδες, αλλά και όσες ομάδες στο εξωτερικό, αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα για να «εκτονώνονται» οι διοικήσεις και οι οπαδοί μετά από αποτυχημένα αποτελέσματα δεν έχουν χαΐρι. Τις κατατρώει η γκρίνια και η μιζέρια.
Στα δυο παιχνίδια με την Χέρενφεν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, αλλά ήταν καλύτερος από την μέτρια Ολλανδική ομάδα και άξιζε να περάσει αυτός στους ομίλους. Όμως η αδυναμία του στο σκοράρισμα και το παιδαριώδες γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στην Τούμπα, του στέρησαν την πρόκριση.
Στο ματς της Ολλανδίας, παρότι υστέρησε ο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ έλεγχε τον αγώνα χάρη στον Βιτόλο, που έκανε μεγάλο παιχνίδι, «κρατώντας» μόνος του όλο το κέντρο.
Ο Μουσλίμοβιτς ήταν, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, «λίγος». Σε τέτοια παιχνίδια, που κρίνεται ο στόχος μιας χρονιάς, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν δεινό σκόρερ που θα τον «αισθάνεται» η αντίπαλη άμυνα και θα κάνει την «μισή» ευκαιρία γκολ. Και ο Βιερίνια ήταν… εκτός αγώνα.
Ο Φωτάκης με τον Ίβιτς έδειξαν και στο Χέρενφεν αυτό το «κλικ» που τους λείπει για να κάνουν την μεγάλη καριέρα. Βρέθηκαν σε θέση βολής την κρίσιμη στιγμή, αλλά αστόχησαν. Αμυντικά ο ΠΑΟΚ δεν πιέστηκε καθόλου, αφού η Χέρενφεν έπαιξε με αντεπιθέσεις ακόμα και μέσα στη έδρα της. Πάντως, ο Χαλκιάς όταν χρειάσθηκε στις εξόδους ήταν εγγύηση.
Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ του Σάντος δεν είναι καμία σούπερ ομάδα, αλλά έχει αποκτήσει μια ταυτότητα. Με βάση την λογική του ποδοσφαίρου ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος από τον περσινό, γιατί είναι η τρίτη χρονιά με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο του και οι «αυτοματισμοί» της ομάδας θα γίνονται ολοένα και καλύτεροι.
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/EuropaLeague/PAOK/248340.html
Είναι αξίωμα στο ποδόσφαιρο ότι οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα. Ξεπερνάνε ανώδυνα τις περιστασιακές επιτυχίες ή αποτυχίες και επικεντρώνονται αμέσως στον επόμενο στόχο τους. Αντιμετωπίζουν τις αποτυχίες με νηφαλιότητα και ανασυντάσσονται εύκολα.
«Οι μεγάλες ομάδες πρέπει να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο και στις επιτυχίες, αλλά και στις αποτυχίες» δήλωσε πολύ εύστοχα ο Κώστας Χαλκιάς, μετά το ματς που έφερε τον αποκλεισμό στο Χέρενφεν. Αντιδρούν, προπαντός, με ψυχραιμία, εννοούσε φυσικά, ο διεθνής πορτιέρο.
Το θέμα στην ζωή και στο ποδόσφαιρο, δεν είναι να δεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο, αλλά να το δεις όπως είναι. Στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή υπάρχει προοπτική. Γίνεται μια μεθοδική προσπάθεια που απέδωσε τα πρώτα αποτελέσματα. Την ευρωπαϊκή έξοδο μετά από τέσσερα «πέτρινα» χρόνια.
Η ομάδα αποκλείστηκε από τους ομίλους στις λεπτομέρειες. Λόγω του εκτός έδρας γκολ. Δεν ήρθε δα και η καταστροφή. Θα μπορούσε να περάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους και να έκανε και μια καλή πορεία. Στον τελικό της διοργάνωσης δεν θα έφθανε.
Ο δικέφαλος έχασε 4 εκατ. ευρώ από τον αποκλεισμό, αλλά δεν θα πρέπει να χάσει και την ψυχραιμία του, γιατί το πρωτάθλημα ούτε καν άρχισε ακόμα για την ομάδα του Σάντος.
Και ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ φέτος, όπως έχει δηλώσει και ο Σάντος, είναι η εδραίωσή του στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Έτσι η ομάδα θα αποκτήσει επιτέλους διάρκεια. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό των μεγάλων ομάδων. Η διάρκεια. Χάνουν ή κερδίζουν τίτλους, αλλά πάντα είναι μέσα στους διεκδικητές.
Όσοι ανακαινίσουν θέμα Σάντος ματαιοπονούν. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας τον στηρίζουν και πολύ καλά κάνουν. Διότι το δεύτερο βασικό θεώρημα του ποδοσφαίρου λέει ότι οι μεγάλες ομάδες γίνονται όταν κρατάνε έναν σοβαρό προπονητή για πολλά χρόνια, ανεξαρτήτως περιστασιακών επιτυχιών ή αποτυχιών. Και ο Σάντος είναι σοβαρός προπονητής. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει η προπονητική του φιλοσοφία, αλλά είναι αναμφισβήτητο και το έχει αποδείξει ότι είναι συγκροτημένος, σοβαρός και γνώστης του αντικειμένου.
Οι ελληνικές ομάδες, αλλά και όσες ομάδες στο εξωτερικό, αλλάζουν τους προπονητές σαν τα πουκάμισα για να «εκτονώνονται» οι διοικήσεις και οι οπαδοί μετά από αποτυχημένα αποτελέσματα δεν έχουν χαΐρι. Τις κατατρώει η γκρίνια και η μιζέρια.
Στα δυο παιχνίδια με την Χέρενφεν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, αλλά ήταν καλύτερος από την μέτρια Ολλανδική ομάδα και άξιζε να περάσει αυτός στους ομίλους. Όμως η αδυναμία του στο σκοράρισμα και το παιδαριώδες γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στην Τούμπα, του στέρησαν την πρόκριση.
Στο ματς της Ολλανδίας, παρότι υστέρησε ο Γκαρσία, ο ΠΑΟΚ έλεγχε τον αγώνα χάρη στον Βιτόλο, που έκανε μεγάλο παιχνίδι, «κρατώντας» μόνος του όλο το κέντρο.
Ο Μουσλίμοβιτς ήταν, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, «λίγος». Σε τέτοια παιχνίδια, που κρίνεται ο στόχος μιας χρονιάς, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν δεινό σκόρερ που θα τον «αισθάνεται» η αντίπαλη άμυνα και θα κάνει την «μισή» ευκαιρία γκολ. Και ο Βιερίνια ήταν… εκτός αγώνα.
Ο Φωτάκης με τον Ίβιτς έδειξαν και στο Χέρενφεν αυτό το «κλικ» που τους λείπει για να κάνουν την μεγάλη καριέρα. Βρέθηκαν σε θέση βολής την κρίσιμη στιγμή, αλλά αστόχησαν. Αμυντικά ο ΠΑΟΚ δεν πιέστηκε καθόλου, αφού η Χέρενφεν έπαιξε με αντεπιθέσεις ακόμα και μέσα στη έδρα της. Πάντως, ο Χαλκιάς όταν χρειάσθηκε στις εξόδους ήταν εγγύηση.
Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ του Σάντος δεν είναι καμία σούπερ ομάδα, αλλά έχει αποκτήσει μια ταυτότητα. Με βάση την λογική του ποδοσφαίρου ο φετινός ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος από τον περσινό, γιατί είναι η τρίτη χρονιά με τον ίδιο προπονητή στον πάγκο του και οι «αυτοματισμοί» της ομάδας θα γίνονται ολοένα και καλύτεροι.
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/EuropaLeague/PAOK/248340.html
Αδερφια πρεπει ολοι να κανουν την αυτοκριτικη τους!Τα ειπαμε για προπονητη τα ειπαμε για παιχτες τα ειπαμε για το μεταγραφικο σχεδιασμο.Παμε ομως και σε ενα αλλο παραγοντα εμας τους φιλαθλους!!!!
Πιστευω οτι οι αντιδρασεις μετα τον αποκλεισμο που ανεξηγητα υπεραισιοδοξα νομιζαμε οτι θα περασουμε εχουν γινει παλι για χιλιοστη φορα υπερβολικες!! Και πες οτι γινεται μια μαλακια και φερνουμε χ την κυριακη μπαλα ειναι δεν ξερεις και μαλιστα ειμαστε με μηδενικη ψυχολογια.τι σημαινει αυτο?Οτι οτι εκανες 2 χρονια με ζαγορακη πρεπει να το αυτοκαταστρεψεις?Και πες οτι το κανεις και φευγει και σαντος και σαρδελες και ολοι.Μετα τι???????
Δυστυχως οπως και παλαιοτερα ετσι και τωρα μαλλον η ιστορια επαναλαμβανεται!!Μετα απο μια καλη χρονια παντα ο παοκτσης που εκανε κωλο και θα χεσει το κοσμο ολο δεν συμβιβαζεται με τιποτα χειροτερο και θελει το κεφαλι αυτων που με τον ενα η με τον αλλο τροπο τον πηγαν ενα βημα παραπανω!!Λες και περιμενει ο λιπι μαζι με αντεμπαγιορ και τζερραντ να ερθουν στην ομαδα και δεν τους αφηνουνε !!
Σιγουρα κατα 95 % φταιει η ομαδα (προπονητες παιχτες διοικηση)ομως ενα 5% ευθυνης το εχουμε και εμεις!Δεν γινεται με καθε στραβο αποτελεσμα να χαλαει η ηρεμια της ομαδας απο τα μεσα ιουλιου οπως εγινε φετος!!Στο ονομα της κριτικης τα εχουμε γ@μησει ολα και γκρινιαζουμε απο τον ιουλιο!Υπαρχει μια μιρλα παντου εδω και 2 μηνες γιατι η ομαδα δεν ειχε βαλει 3 γκολ στα φιλικα απο τα μεσα ιουλιου!
Ολα αυτα τα λεω γιατι για το τελευταιο μισαωρο του χθεσινου αγωνα που η ομαδα ηταν σε αλλο γηπεδο,για το αγχος,για της βεβιασμενες προσπαθειες,για την ελλειψη καθαρου μυαλου που ιδιως οταν παταμε περιοχη γινεται πολυ φανερη φταιμε και εμεις (εστω και 1%)που απο το πρωτο φιλικο γκρινιαζουμε και ζηταμε την ομαδα να ειναι μπαρτσα!Πως να παιξει ανθρωπος και με τι ψυχολογια το πιο συμαντικο παιχνιδι της χρονιας οταν του ζητουσαν μερικοι το κεφαλι μετα απο ισοπαλιες σε φιλικα??Ποσους παιχτες εχουμε καψει που πηγαν αλλου και παιξαν μπαλαρα??
Με λιγα λογια ΝΑΙ ρε πουστη μου αυτη η κριτικη που μονο κριτικη δεν ειναι αλλα ειναι μιρλα και ορισμενες φορες και κομπλεξισμος που εχει αρχισει εδω και 2 μηνες ανεξηγητα,ΦΤΑΙΕΙ εστω και σε ενα μικρο βαθμο που η ομαδα δεν εχει ηρεμια!Που ειναι ολοι χεσμενοι μην γινει η μαλακια.Που ο προεδρος ανανεωνει απο αυγουστου για να μην ειναι ολοι στην τσιτα και νομιζουν οτι θα τους παρουμε το κεφαλι!που ακομα και ο ζαγορ σκεφτεται που και που να την κανει!Μπορει να ειναι το 5% ή ακομα και το 1% αλλα ειναι στο χερι μας να την διορθωσουμε!
Πιστευω οτι οι αντιδρασεις μετα τον αποκλεισμο που ανεξηγητα υπεραισιοδοξα νομιζαμε οτι θα περασουμε εχουν γινει παλι για χιλιοστη φορα υπερβολικες!! Και πες οτι γινεται μια μαλακια και φερνουμε χ την κυριακη μπαλα ειναι δεν ξερεις και μαλιστα ειμαστε με μηδενικη ψυχολογια.τι σημαινει αυτο?Οτι οτι εκανες 2 χρονια με ζαγορακη πρεπει να το αυτοκαταστρεψεις?Και πες οτι το κανεις και φευγει και σαντος και σαρδελες και ολοι.Μετα τι???????
Δυστυχως οπως και παλαιοτερα ετσι και τωρα μαλλον η ιστορια επαναλαμβανεται!!Μετα απο μια καλη χρονια παντα ο παοκτσης που εκανε κωλο και θα χεσει το κοσμο ολο δεν συμβιβαζεται με τιποτα χειροτερο και θελει το κεφαλι αυτων που με τον ενα η με τον αλλο τροπο τον πηγαν ενα βημα παραπανω!!Λες και περιμενει ο λιπι μαζι με αντεμπαγιορ και τζερραντ να ερθουν στην ομαδα και δεν τους αφηνουνε !!
Σιγουρα κατα 95 % φταιει η ομαδα (προπονητες παιχτες διοικηση)ομως ενα 5% ευθυνης το εχουμε και εμεις!Δεν γινεται με καθε στραβο αποτελεσμα να χαλαει η ηρεμια της ομαδας απο τα μεσα ιουλιου οπως εγινε φετος!!Στο ονομα της κριτικης τα εχουμε γ@μησει ολα και γκρινιαζουμε απο τον ιουλιο!Υπαρχει μια μιρλα παντου εδω και 2 μηνες γιατι η ομαδα δεν ειχε βαλει 3 γκολ στα φιλικα απο τα μεσα ιουλιου!
Ολα αυτα τα λεω γιατι για το τελευταιο μισαωρο του χθεσινου αγωνα που η ομαδα ηταν σε αλλο γηπεδο,για το αγχος,για της βεβιασμενες προσπαθειες,για την ελλειψη καθαρου μυαλου που ιδιως οταν παταμε περιοχη γινεται πολυ φανερη φταιμε και εμεις (εστω και 1%)που απο το πρωτο φιλικο γκρινιαζουμε και ζηταμε την ομαδα να ειναι μπαρτσα!Πως να παιξει ανθρωπος και με τι ψυχολογια το πιο συμαντικο παιχνιδι της χρονιας οταν του ζητουσαν μερικοι το κεφαλι μετα απο ισοπαλιες σε φιλικα??Ποσους παιχτες εχουμε καψει που πηγαν αλλου και παιξαν μπαλαρα??
Με λιγα λογια ΝΑΙ ρε πουστη μου αυτη η κριτικη που μονο κριτικη δεν ειναι αλλα ειναι μιρλα και ορισμενες φορες και κομπλεξισμος που εχει αρχισει εδω και 2 μηνες ανεξηγητα,ΦΤΑΙΕΙ εστω και σε ενα μικρο βαθμο που η ομαδα δεν εχει ηρεμια!Που ειναι ολοι χεσμενοι μην γινει η μαλακια.Που ο προεδρος ανανεωνει απο αυγουστου για να μην ειναι ολοι στην τσιτα και νομιζουν οτι θα τους παρουμε το κεφαλι!που ακομα και ο ζαγορ σκεφτεται που και που να την κανει!Μπορει να ειναι το 5% ή ακομα και το 1% αλλα ειναι στο χερι μας να την διορθωσουμε!
- paok4kyriakos
Φίλε μου αποτύπωσες κατα γράμμα αυτά που ήθελα να γράψω! Μπράβο που υπάρχουν και τέτοιες απόψεις μέσα στην μιζέρια που επικρατεί! +10000000
- nyxteridas
Φίλε μου Dimisk καταλαβαίνω απόλυτα, μα ούτε κι εγώ έγινα ΠΑΟΚ από τους τίτλους, αλλά πλέον μετά από τόσα χρόνια θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε αυτή την συνθήκη, αν θέλουμε να αποφύγουμε την σταδιακή συρρίκνωση. Δεν θέλω ούτε εγώ τα τρελά κύπελλα (ντάξει αμα ρχοταν … ) αλλά ρε γαμώτο θέλω το κάτι λίγο πιο πάνω από το τίποτα και την ανυποληψία, θέλω να ξεφύγω από το «χωρίο», δεν με γεμίζει η εσωτερική κατανάλωση νομίζω ότι είναι ο καταλληλότερος καιρός για αυτοκριτική. Μας χρειάζεται και θα μας κάνει καλύτερουςDimisK έγραψε:Νυχτερίδα λες αλήθειες μεγάλες που πονάνε. Στα περισσότερα συμφωνώ. Αλλά ΠΑΟΚ είναι ιδεολογία φίλε μου, στάση ζωής. Δεν είναι ΜΟΝΟ τίτλοι. Γι' αυτό και πρέπει να καταλάβεις εκείνους που λένε ότι δεν έγιναν ΠΑΟΚ για να παίρνουν τίτλους. Όπως εγώ και τόσοι άλλοι...Σε παλιότερα άρθρα στην κεντρική έχει αναλυθεί κατά κόρον αυτό το ζήτημα. Αν βρεις κανένα από αυτά είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις και την άλλη άποψη....
- ΑποστόληςΑ
Χαζά - χαζά μπορεί να περάσει και στην επόμενη φάσηpaok4kyriakos έγραψε:Ο Ολυμπιακός πάει παντου!
- ΑποστόληςΑ
Αυτούς ψάχνουν όλες οι ομάδες. Η δική μου άποψη πάντως είαι πως δεν σκοράρουμε γιατί ΔΕΝ δημιουργούμε. Δεν κινείται όλη ομάδα ώστε να έρθει η assist. Και, έχω την άποψη, αυτό δεν είναι θέμα μιας ή δύο μεταγραφών, αλλά ολόκληρης της ομάδας που δείχνει αντανακλαστικά υπερφορτωμένου λεωφορείου σε ανηφόρα.alexpaok4 έγραψε:Χρειαζόμαστε ένα δεκάρι, και έναν επιθετικό (ΓΚΟΛΤΣΗ ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ)
"Tomorrow's another day" ειπε η Σκάρλετ Ο' Χάρα.
Οποτε...
"Next year is another year".
Απλα και εμεις θα ειμαστε εναν χρονο μεγαλυτεροι, και ο γιατρος μου μου ειπε, πως αν και μακρυμαλλης, δεν ειμαι ο Χαιλάντερ...
Οποτε...
Απλα και εμεις θα ειμαστε εναν χρονο μεγαλυτεροι, και ο γιατρος μου μου ειπε, πως αν και μακρυμαλλης, δεν ειμαι ο Χαιλάντερ...
- ΑποστόληςΑ
Έτσι! Το ότι είμαστε ΠΑΟΚ δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε τίτλους! Αλλά το ότι και να μην πάρουμε, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε!DimisK έγραψε:Νυχτερίδα λες αλήθειες μεγάλες που πονάνε. Στα περισσότερα συμφωνώ. Αλλά ΠΑΟΚ είναι ιδεολογία φίλε μου, στάση ζωής. Δεν είναι ΜΟΝΟ τίτλοι. Γι' αυτό και πρέπει να καταλάβεις εκείνους που λένε ότι δεν έγιναν ΠΑΟΚ για να παίρνουν τίτλους. Όπως εγώ και τόσοι άλλοι...Σε παλιότερα άρθρα στην κεντρική έχει αναλυθεί κατά κόρον αυτό το ζήτημα. Αν βρεις κανένα από αυτά είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις και την άλλη άποψη....
Δεν είναι εμπόριο ο ΠΑΟΚ (κάτι δίνω, κάτι παίρνω), αλλά συναίσθημα.
Και προς Θεού να μην φτάσουμε στο σημείο να παίρνουμε πέτσινους τίτλους, όπως κάποιοι άλλοι.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ! ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΟΡΩΝΕΙΣ!
Ακούω ραδιόφωνο αυτή τη στιγμή... ή μάλλον... κάνω ζάπινγκ στο ραδιόφωνο...
Το τι μ@λ@κες ΠΑΟΚτζήδες υπάρχουν... Δεν περιγράφεται...!!
Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι και πικραμένοι απο τον αποκλεισμό και την απώλεια του πρώτου φετινού στόχου... Όλοι λίγο-πολύ λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας... Αλλά κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να ξεσπαθώσουν και λένε ότι τους κατέβει... Μια μεγάλη μερίδα του λαού μας είναι παντελώς... Ανίδεοι... Αστοιχείωτοι... Απίστευτοι... Απαράδεκτοι... Άμπαλοι... Αμόρφωτοι... Ανεπίδεκτοι μαθήσεως... Και πολλά άλλα... Και όχι μόνο απο -Α-...
Το τι μ@λ@κες ΠΑΟΚτζήδες υπάρχουν... Δεν περιγράφεται...!!
Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι και πικραμένοι απο τον αποκλεισμό και την απώλεια του πρώτου φετινού στόχου... Όλοι λίγο-πολύ λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας... Αλλά κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να ξεσπαθώσουν και λένε ότι τους κατέβει... Μια μεγάλη μερίδα του λαού μας είναι παντελώς... Ανίδεοι... Αστοιχείωτοι... Απίστευτοι... Απαράδεκτοι... Άμπαλοι... Αμόρφωτοι... Ανεπίδεκτοι μαθήσεως... Και πολλά άλλα... Και όχι μόνο απο -Α-...
- alexpaok4
Δηλαδή μόνο εγώ είδα τις 17 χαμένες ευκαιρίες με Βαλερέγκα εντός και τις 3 πανέυκολες χτές;ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτούς ψάχνουν όλες οι ομάδες. Η δική μου άποψη πάντως είαι πως δεν σκοράρουμε γιατί ΔΕΝ δημιουργούμε. Δεν κινείται όλη ομάδα ώστε να έρθει η assist. Και, έχω την άποψη, αυτό δεν είναι θέμα μιας ή δύο μεταγραφών, αλλά ολόκληρης της ομάδας που δείχνει αντανακλαστικά υπερφορτωμένου λεωφορείου σε ανηφόρα.alexpaok4 έγραψε:Χρειαζόμαστε ένα δεκάρι, και έναν επιθετικό (ΓΚΟΛΤΣΗ ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ)
Να προσθέσω???Hideguti έγραψε:"Tomorrow's another day" ειπε η Σκάρλετ Ο' Χάρα.
Οποτε...
'It's the first day of the rest of our life'
Ακριβώς αυτό... Στατική ομάδα... Και το Μαραντόνα να βάλεις μέσα δεν μπορεί να βγάλει ασίστ αφού κανένας δεν κάνει κίνηση... Λεωφορείου σαν αυτά που είχε στις ταινίες της Βουγιουκλάκη... Στο χέρι μας είναι να γίνουμε καίνουριο, τουρμπίσιο...!! Λεωφορείο πάντα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Η δική μου άποψη πάντως είαι πως δεν σκοράρουμε γιατί ΔΕΝ δημιουργούμε. Δεν κινείται όλη ομάδα ώστε να έρθει η assist. Και, έχω την άποψη, αυτό δεν είναι θέμα μιας ή δύο μεταγραφών, αλλά ολόκληρης της ομάδας που δείχνει αντανακλαστικά υπερφορτωμένου λεωφορείου σε ανηφόρα.

Πριν 12 χρόνια ένα καφενείο απέκλεισε την Άρσεναλ.
Εκείνη η άμοιρη ομάδα πώς να αντέδρασε την άλλη μέρα σε διοικητικό επίπεδο?
Απάντηση?
-Δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Το ίδιο καφενείο που έκανε εκείνη την ζημιά στην Μεγάλη Άρσεναλ της εποχής ναυάγησε χθες κάπου ανοιχτά της Ολλανδίας.
Ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο.
Δικαιολογία?
-Καμία απολύτως.
Όπως και η ήττα με την Βαλερέγκα.
Δικαιολογία?
-Καμία.
Ποιος την έχει ποιο μεγάλη?
-Κανείς. Όλοι έχουν από μια αρκεί να ξέρουν να την δουλεύουν σωστά.
Χθες εμείς δεν την είχαμε την είχε ο αντίπαλος.
Περί απόδοσης ευθυνών.
Τι φταίει για το ναυάγιο της ψαρότρατας ΠΑΟΚ?
Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό?
Στο νούμερο 1 θα έβαζα τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.
Άρρωστη νοοτροπία.
Δεν αλλάζει.
Με τίποτα.
Αυτοί είμαστε και παίρνουμε ότι αξίζουμε.
Και θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ότι αξίζουμε και στο μέλλον.
Ο πρώτος κίνδυνος της ομάδας μας είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Ο μεγαλύτερος αντίπαλος που κόβει κάθε προσπάθεια της ομάδας.
Αν περνούσαμε θα είχαμε πάλι τα ευτράπελα να κερδίσει η ομάδα την Ρόμα την Έβερτον και όποιο διάολο θα είχε κληρωθεί αλλιώς άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Αν περνούσαμε στα προημιτελικά θα έπρεπε να κερδίσουμε την όποια αντίπαλη ομάδα διότι αλλιώς άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Αν περνούσαμε στα ημιτελικά και δεν κερδίζαμε θα είχαμε το ελ-κλάσικο άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Αν φτάναμε τελικό και δεν σηκώναμε κούπα θα είχαμε το στάνταρ άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Αν το σηκώναμε θα ήταν δουλειά Γκαγκάτση και συνεπώς άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Το είχε δημοσιεύσει μέλος του FCPAOK πολύ δυνατό ε?
Και πολύ παλιό δε μόλις όταν τελείωσε η περσινή χρονιά.
Τα ίδια και πάλι.
Δεν ακούς τίποτα άλλο όταν παίζει ο ΠΑΟΚ.
-Άντε ρε βγάλτον έξω το παλτό!
-Καλά ρε αυτόν έβαλε!
-Τι κάνεις ρε!
Και άλλα τόσα κωμικά.
Το δεξί χαφ και το αριστερό @@.
Το μπάκ χάφ και το εξτρέμ στόπερ και ότι να ναι κυριολεκτικά.
2 years before.
-Καλά ρε τι παίζει 4-5-1 ο χέστης με την Ρεάλ παίζεις με τον Θρασύβουλο παίζεις!
-O Μαλάκα Σάντος δεν ακούει κανέναν και τερματίζει 9ος.Πάλι καλά με το υλικό που είχε.
Δεν θα θυμίσω τι άκουγε για ταλέντα και παίχτες είτε από μεταγραφές που πήραμε δώσαμε είτε από αλλαγές που έκανε.
Το μόνο που λέει ο Σάντος με όσα είδε και πονέσανε τα μάτια του Νιάμα προμπλέμα.
1 year later
-Καλά ρε καρπουζά σαρδελά τι φοβάσαι ρε παίξε επιθετικά ρε!
-Μαλάκα Σάντος κατεβάζει το σύστημα σε 4-3-2-1 και σπάει όλα τα ρεκόρ.
Η ελαφριά παραλλαγή του 4-5-1 άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
-Ρε ηλίθιε τι θα γίνει χάνεις όλα τα ντέρμπι δεν κάνεις είσαι λίγος για τα ντέρμπι μέχρι εκεί.
-Μαλάκα Σάντος αλλάζει σε 4-3-3 στα play off ενώ οι πίπες χέρμπ έρχονται η μια πίσω από την άλλη με την ομάδα να παίζει πάντα με λιγότερο παίχτη επειδή διέλαθε κάποιος από τύχη.
Today.
Ο Μαλάκα Σάντος σκέφτεται να κρατήσει το 4-3-3 καθότι κολλημένος μιας και κρατάει όλα τα σπασίματα ρεκόρ που έκανε η ομάδα και κρατούσαν 30 χρόνια.
Στην προετοιμασία το 4-3-3 πάει καλά αλλά οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον και φταίνε οι γιατροί οι νοσοκόμες το γκαζόν το πάθος και η βροχή.
-Ρε Εστορίλ παίξε ρε 4-4-2 ρόμβο στο manager με αυτό σήκωσα 4 φορές τσουλού.
-Το μαλάκα Σάντος κατεβάζει έχει βάλει Χ σε αυτό το σύστημα γιατί παίχτες γιοκ χαμπέρ απ αυτό.
-Ρε βγάλε τον Ίβιτς ρε τον αργό και παίξε ρόμβο που σε λέω και δώστου η ρετσίνα στην μάπα.
Βάλε Βιερίνια αριστερά και τα δειξιά-αριστερά αρχίδια δεξιά.
Πάρε και ένα δεξί μπακ να κάνεις μπάκ του μπακ και χαι φαιβ του μαν του μαν.
-Το Μαλάκα Σάντος βάζει 4-4-2 ρόμβον και η κατάληξη είναι να μην πατήσει περιοχή.
Ηθικό δίδαγμα τα λεγα εγώ.
-Ρε τι τον θέλουμε τον Μπακαγιόκο στην ομάδα αυτός δεν κάνει παίχτη της Λάρσας πήραμε?
-Από τους καλύτερους ο Μπάκα πέρσι.
-Καλά ρε τον Χριστοδουλόπουλο τι τον έδωσες ρε?
-Στην υγειά σου πίνουμε και τρώμε την επόμενη χρονιά.
-Τον Μελίσση πάμε καλά το ταλέντο και με παίρνεις Αναστασάκο από την Βου?
-6 τεμάχια ο πιτσιρικάς από την βου.
-Ρε τον έσκασες τον Βερόν Σάντος ΞΥΠΝΑ.
-Ούτε για 11άδα με το φετινό ρόστερ ο Βερόν.
-Να πουλήσουμε τον Μούσλι τον μπερμπάντη για 5Μ στην Τουρκιά.
-Στο πρώτο γκολ στο φιλικό ξύπνησε ο γίγαντας Μούσλι.Τι ΘΕΟΣ αυτός ο παιχταράς μπράβο στην διοίκηση που με άκουσε όταν εγώ της τα λεγα.
-Να δώσουμε τον Κοντρέρας στον βάζελο για 3Μ.
-MVP ο Κοντρέρας την προηγούμενη χρονιά.
Τα λεγα εγώ τώρα θα τον δίναμε και δεν θα τον είχαμε τραυματία.
-Να φύγει ο αλήτης ο Γκαρσία.
-Καλύτερος μέσος ο Γκαρσία στο επόμενο παιχνίδι δεν βοήθησε όμως την ομάδα αλλά την κρέμασε.
Δεν πατάει και περιοχή.
-Ρε με τον παππού τον Κονσεισάο που πάμε χρειάζεται παίχτης περιοχής να είναι στον άξονα και να καρφώνει ανάποδα από το τρίποντο να φύγει.
-Πουτάνα τα αποδυτήρια από τον Κονσεισάο την επόμενη μέρα.
-ΧΑ!Τα έλεγα εγώ.
Ηθικόν δίδαγμα τα έλεγα εγώ.
Εξαίρεση όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ολλανδίας.
Πραγματικά συγκινητική η προσπάθεια τους να επιστρέψουν με το διπλό.
Καθήλωσαν ένα γήπεδο με το να τους θαυμάζουν.
Προς το τέλος η κερκίδα μας πάγωσε αναμενόμενο μιας και δεν βρισκόντουσαν αυτοί στο χόρτο.
Στο νούμερο 2 φιγουράρει η κεφαλή της διοίκησης. Ο Ζαγοράκης.
-Δεν έδιωξες όλους όσους παραπάνω ανέφερα να βουλώσεις στόματα και μίρλες.
Πήγες να με κάνεις προπονητικά κέντρα για ταλέντα που φεύγουν σε άλλες μικρές ομάδες αντί να τους βάζεις στο χόρτο όπως το 1930 να βγάζουν μάτια.
Να κάνουν καμιά ντρίμπλα να κάνω ΩΩΩ.
Με έφερες Γκαγκάτση.
-Ποιος θα πληρώσει τώρα τα έξοδα που έκλεισε ξενοδοχεία και εισιτήρια αεροπορικά?
-Εγώ η κορόιδα ε?
-Πήγες και με έκανες μεταγραφικό σχεδιασμό 5 μήνες νωρίτερα.
Δηλαδή εγώ να μην ψάχνω για μεταγραφές στο γουγουγου.τράνσφερμάρκετ.ντε
-Τι κατάλαβες τώρα και προετοιμασία έκανες στο Ολλαντία
-Μπορούσες να πας στο Καιμακτσαλάν ή στα 3-5 πηγάδια που έχει και δροσά και να έβαζες και στην άκρα γκαφρά.
Στο νούμερο 3 νάου λέιντις Βρύσης Ζήσας.
-Ταξίδια στο Μιλάνο ταξίδια στο Φλωρεντία ταξίδια στο Νάπολι ταξίδια στο Ρόμα στο Αρζεντίνα και έξοδα έξοδα τραπέζια νυφικά και και και…..
Αποτέλεσμα πατάτες.
-Παίχτες είναι αυτοί?
Στο νούμερο 4 Φερνάνδο Σάνδος.
-Τα είπαμε και παραπάνω να μην κουράσω τους αναγνώστες πρέπει να φύγει το ταβάνι να γίνουμε Γκάμπριο.
Ένας Φοιρός θα ήταν ότι έπρεπε.
Ορίστε η λύση.
Γλιτώναμε και τα 600χιλιάρικα να τρώει αστακομακαρονάδες ο κιρατάς.
Αμ πως.
Ούτε ντέρμπι δεν σταυρώνει που να τον σταυρώσουμε επιτέλους.
Σύστημα αμπαλάεο με ρόμβους επιτραπέζια πολύγωνα και τρίγωνα Πανοράματος.
Δεξιά μπάκ και φορ και αρχίδια μύδια εξτρέμ με στόπερ γιουρούσια και όποιος πετάξει την μπάλα ποιο ψηλά δώρο ένα αρνί που έλεγε και ο Μπέλλης κάποτε στον ΠΑΟΚ.
ΟΥΣΤ!
Αυτά στα πλαίσια της καλοπροαίρετης κριτικής αδέρφια και καλησπέρα σας.
Τα λεγα εγώ.
Τώρα με φυγε και το σύμπλεγμα ψυχολογικής πίεσης καταπίεσης αποσυμπίεσης και οι ατμοί από τα αυτιά από το χθεσινό αποτέλεσμα και νοιώθω ποιο ήρεμος.
ΧαΛαρά φιλαράκι χαΛαρά…
Τα πα και τελείωσα.
Υ.Γ
Ρεκόρ επισκεψιμότητας χθες στο site εντελώς τυχαία.
Άτομα που είχαν εξαφανιστεί μέχρι πριν 1 χρόνο μετά το κάζο στις απόψεις τους τις προπέρσινες και τις περσινές εμφανίστηκαν και άρχισαν το ίδιο τροπάριο.
Δεν υπάρχει επιθετικός μαζέψαμε μόνο αμυντικούς και έπρεπε να γίνει μεταγραφή με λεφτά που δεν υπάρχουν ενός πολύ δυνατού φορ δεν υπάρχει άνθρωπος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Θέλουμε και ένα δεξί μπακ να πάρουμε τζάμπα και να παίζει στην Μίλαν τουλάχιστον.
Μπράβο στον Παρασάνδαλο έμαθα ότι έκανε καλή δουλειά.
Μπράβο για τις απόψεις τους στους Pepermit(μόνο τις χθεσινές) nyxteridas Dimisk Savic79 Geoavr Petm D.A.A.T Olivares (τα λέγαμε χθες εμείς) Petm Nikos55 (υπέροχος) JohnnyPatra Olorin Teratios Navigator11 Pilotos.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ και πρέπει να γίνει πρώτα ανάμεσα μας όταν ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε.
Όσο για το συμβάν στην Αγ.Παρασκευή άλλη φορά να προσέχετε όσοι σας μιλάνε και ξέρουν μερικά πραγματάκια παραπάνω από εσάς.
Γαμήθηκε και ψόφησε.
Όλα τα ρέιντιο διαφήμιση το κάνανε το μαγαζί και όλα τα σάιτς.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ!
Η ΒΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΒΙΑ κύριοι άνανδροι της επίθεσης αυτής.
Λυπάμαι για εσάς.
Πολύ κρίμα ντροπή της κοινωνίας.
Ακολουθεί μάθημα σαβουάρ β.
Όταν μιλάτε να μασάτε πρώτα την τροφή σας και μετά αφού την μασήσετε καλά τότε να καταπιείτε.
Αφού καταπιείτε τότε χωνέψτε μην ξανάμπουκωθείτε.
Το στόμα δε κατά την διάρκεια της μάσησης να το έχετε κλειστό.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ >>>
Εκείνη η άμοιρη ομάδα πώς να αντέδρασε την άλλη μέρα σε διοικητικό επίπεδο?
Απάντηση?
-Δεν έκανε απολύτως τίποτα.
Το ίδιο καφενείο που έκανε εκείνη την ζημιά στην Μεγάλη Άρσεναλ της εποχής ναυάγησε χθες κάπου ανοιχτά της Ολλανδίας.
Ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο.
Δικαιολογία?
-Καμία απολύτως.
Όπως και η ήττα με την Βαλερέγκα.
Δικαιολογία?
-Καμία.
Ποιος την έχει ποιο μεγάλη?
-Κανείς. Όλοι έχουν από μια αρκεί να ξέρουν να την δουλεύουν σωστά.
Χθες εμείς δεν την είχαμε την είχε ο αντίπαλος.
Περί απόδοσης ευθυνών.
Τι φταίει για το ναυάγιο της ψαρότρατας ΠΑΟΚ?
Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό?
Στο νούμερο 1 θα έβαζα τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.
Άρρωστη νοοτροπία.
Δεν αλλάζει.
Με τίποτα.
Αυτοί είμαστε και παίρνουμε ότι αξίζουμε.
Και θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ότι αξίζουμε και στο μέλλον.
Ο πρώτος κίνδυνος της ομάδας μας είμαστε εμείς οι ίδιοι.
Ο μεγαλύτερος αντίπαλος που κόβει κάθε προσπάθεια της ομάδας.
Αν περνούσαμε θα είχαμε πάλι τα ευτράπελα να κερδίσει η ομάδα την Ρόμα την Έβερτον και όποιο διάολο θα είχε κληρωθεί αλλιώς άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Αν περνούσαμε στα προημιτελικά θα έπρεπε να κερδίσουμε την όποια αντίπαλη ομάδα διότι αλλιώς άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Αν περνούσαμε στα ημιτελικά και δεν κερδίζαμε θα είχαμε το ελ-κλάσικο άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Αν φτάναμε τελικό και δεν σηκώναμε κούπα θα είχαμε το στάνταρ άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Αν το σηκώναμε θα ήταν δουλειά Γκαγκάτση και συνεπώς άχρηστος ο Σάντος τον μπούλο Ζαγοράκη.
Το είχε δημοσιεύσει μέλος του FCPAOK πολύ δυνατό ε?
Και πολύ παλιό δε μόλις όταν τελείωσε η περσινή χρονιά.
Τα ίδια και πάλι.
Δεν ακούς τίποτα άλλο όταν παίζει ο ΠΑΟΚ.
-Άντε ρε βγάλτον έξω το παλτό!
-Καλά ρε αυτόν έβαλε!
-Τι κάνεις ρε!
Και άλλα τόσα κωμικά.
Το δεξί χαφ και το αριστερό @@.
Το μπάκ χάφ και το εξτρέμ στόπερ και ότι να ναι κυριολεκτικά.
2 years before.
-Καλά ρε τι παίζει 4-5-1 ο χέστης με την Ρεάλ παίζεις με τον Θρασύβουλο παίζεις!
-O Μαλάκα Σάντος δεν ακούει κανέναν και τερματίζει 9ος.Πάλι καλά με το υλικό που είχε.
Δεν θα θυμίσω τι άκουγε για ταλέντα και παίχτες είτε από μεταγραφές που πήραμε δώσαμε είτε από αλλαγές που έκανε.
Το μόνο που λέει ο Σάντος με όσα είδε και πονέσανε τα μάτια του Νιάμα προμπλέμα.
1 year later
-Καλά ρε καρπουζά σαρδελά τι φοβάσαι ρε παίξε επιθετικά ρε!
-Μαλάκα Σάντος κατεβάζει το σύστημα σε 4-3-2-1 και σπάει όλα τα ρεκόρ.
Η ελαφριά παραλλαγή του 4-5-1 άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
-Ρε ηλίθιε τι θα γίνει χάνεις όλα τα ντέρμπι δεν κάνεις είσαι λίγος για τα ντέρμπι μέχρι εκεί.
-Μαλάκα Σάντος αλλάζει σε 4-3-3 στα play off ενώ οι πίπες χέρμπ έρχονται η μια πίσω από την άλλη με την ομάδα να παίζει πάντα με λιγότερο παίχτη επειδή διέλαθε κάποιος από τύχη.
Today.
Ο Μαλάκα Σάντος σκέφτεται να κρατήσει το 4-3-3 καθότι κολλημένος μιας και κρατάει όλα τα σπασίματα ρεκόρ που έκανε η ομάδα και κρατούσαν 30 χρόνια.
Στην προετοιμασία το 4-3-3 πάει καλά αλλά οι τραυματισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον και φταίνε οι γιατροί οι νοσοκόμες το γκαζόν το πάθος και η βροχή.
-Ρε Εστορίλ παίξε ρε 4-4-2 ρόμβο στο manager με αυτό σήκωσα 4 φορές τσουλού.
-Το μαλάκα Σάντος κατεβάζει έχει βάλει Χ σε αυτό το σύστημα γιατί παίχτες γιοκ χαμπέρ απ αυτό.
-Ρε βγάλε τον Ίβιτς ρε τον αργό και παίξε ρόμβο που σε λέω και δώστου η ρετσίνα στην μάπα.
Βάλε Βιερίνια αριστερά και τα δειξιά-αριστερά αρχίδια δεξιά.
Πάρε και ένα δεξί μπακ να κάνεις μπάκ του μπακ και χαι φαιβ του μαν του μαν.
-Το Μαλάκα Σάντος βάζει 4-4-2 ρόμβον και η κατάληξη είναι να μην πατήσει περιοχή.
Ηθικό δίδαγμα τα λεγα εγώ.
-Ρε τι τον θέλουμε τον Μπακαγιόκο στην ομάδα αυτός δεν κάνει παίχτη της Λάρσας πήραμε?
-Από τους καλύτερους ο Μπάκα πέρσι.
-Καλά ρε τον Χριστοδουλόπουλο τι τον έδωσες ρε?
-Στην υγειά σου πίνουμε και τρώμε την επόμενη χρονιά.
-Τον Μελίσση πάμε καλά το ταλέντο και με παίρνεις Αναστασάκο από την Βου?
-6 τεμάχια ο πιτσιρικάς από την βου.
-Ρε τον έσκασες τον Βερόν Σάντος ΞΥΠΝΑ.
-Ούτε για 11άδα με το φετινό ρόστερ ο Βερόν.
-Να πουλήσουμε τον Μούσλι τον μπερμπάντη για 5Μ στην Τουρκιά.
-Στο πρώτο γκολ στο φιλικό ξύπνησε ο γίγαντας Μούσλι.Τι ΘΕΟΣ αυτός ο παιχταράς μπράβο στην διοίκηση που με άκουσε όταν εγώ της τα λεγα.
-Να δώσουμε τον Κοντρέρας στον βάζελο για 3Μ.
-MVP ο Κοντρέρας την προηγούμενη χρονιά.
Τα λεγα εγώ τώρα θα τον δίναμε και δεν θα τον είχαμε τραυματία.
-Να φύγει ο αλήτης ο Γκαρσία.
-Καλύτερος μέσος ο Γκαρσία στο επόμενο παιχνίδι δεν βοήθησε όμως την ομάδα αλλά την κρέμασε.
Δεν πατάει και περιοχή.
-Ρε με τον παππού τον Κονσεισάο που πάμε χρειάζεται παίχτης περιοχής να είναι στον άξονα και να καρφώνει ανάποδα από το τρίποντο να φύγει.
-Πουτάνα τα αποδυτήρια από τον Κονσεισάο την επόμενη μέρα.
-ΧΑ!Τα έλεγα εγώ.
Ηθικόν δίδαγμα τα έλεγα εγώ.
Εξαίρεση όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στο γήπεδο της Ολλανδίας.
Πραγματικά συγκινητική η προσπάθεια τους να επιστρέψουν με το διπλό.
Καθήλωσαν ένα γήπεδο με το να τους θαυμάζουν.
Προς το τέλος η κερκίδα μας πάγωσε αναμενόμενο μιας και δεν βρισκόντουσαν αυτοί στο χόρτο.
Στο νούμερο 2 φιγουράρει η κεφαλή της διοίκησης. Ο Ζαγοράκης.
-Δεν έδιωξες όλους όσους παραπάνω ανέφερα να βουλώσεις στόματα και μίρλες.
Πήγες να με κάνεις προπονητικά κέντρα για ταλέντα που φεύγουν σε άλλες μικρές ομάδες αντί να τους βάζεις στο χόρτο όπως το 1930 να βγάζουν μάτια.
Να κάνουν καμιά ντρίμπλα να κάνω ΩΩΩ.
Με έφερες Γκαγκάτση.
-Ποιος θα πληρώσει τώρα τα έξοδα που έκλεισε ξενοδοχεία και εισιτήρια αεροπορικά?
-Εγώ η κορόιδα ε?
-Πήγες και με έκανες μεταγραφικό σχεδιασμό 5 μήνες νωρίτερα.
Δηλαδή εγώ να μην ψάχνω για μεταγραφές στο γουγουγου.τράνσφερμάρκετ.ντε
-Τι κατάλαβες τώρα και προετοιμασία έκανες στο Ολλαντία
-Μπορούσες να πας στο Καιμακτσαλάν ή στα 3-5 πηγάδια που έχει και δροσά και να έβαζες και στην άκρα γκαφρά.
Στο νούμερο 3 νάου λέιντις Βρύσης Ζήσας.
-Ταξίδια στο Μιλάνο ταξίδια στο Φλωρεντία ταξίδια στο Νάπολι ταξίδια στο Ρόμα στο Αρζεντίνα και έξοδα έξοδα τραπέζια νυφικά και και και…..
Αποτέλεσμα πατάτες.
-Παίχτες είναι αυτοί?
Στο νούμερο 4 Φερνάνδο Σάνδος.
-Τα είπαμε και παραπάνω να μην κουράσω τους αναγνώστες πρέπει να φύγει το ταβάνι να γίνουμε Γκάμπριο.
Ένας Φοιρός θα ήταν ότι έπρεπε.
Ορίστε η λύση.
Γλιτώναμε και τα 600χιλιάρικα να τρώει αστακομακαρονάδες ο κιρατάς.
Αμ πως.
Ούτε ντέρμπι δεν σταυρώνει που να τον σταυρώσουμε επιτέλους.
Σύστημα αμπαλάεο με ρόμβους επιτραπέζια πολύγωνα και τρίγωνα Πανοράματος.
Δεξιά μπάκ και φορ και αρχίδια μύδια εξτρέμ με στόπερ γιουρούσια και όποιος πετάξει την μπάλα ποιο ψηλά δώρο ένα αρνί που έλεγε και ο Μπέλλης κάποτε στον ΠΑΟΚ.
ΟΥΣΤ!
Αυτά στα πλαίσια της καλοπροαίρετης κριτικής αδέρφια και καλησπέρα σας.
Τα λεγα εγώ.
Τώρα με φυγε και το σύμπλεγμα ψυχολογικής πίεσης καταπίεσης αποσυμπίεσης και οι ατμοί από τα αυτιά από το χθεσινό αποτέλεσμα και νοιώθω ποιο ήρεμος.
ΧαΛαρά φιλαράκι χαΛαρά…
Τα πα και τελείωσα.
Υ.Γ
Ρεκόρ επισκεψιμότητας χθες στο site εντελώς τυχαία.
Άτομα που είχαν εξαφανιστεί μέχρι πριν 1 χρόνο μετά το κάζο στις απόψεις τους τις προπέρσινες και τις περσινές εμφανίστηκαν και άρχισαν το ίδιο τροπάριο.
Δεν υπάρχει επιθετικός μαζέψαμε μόνο αμυντικούς και έπρεπε να γίνει μεταγραφή με λεφτά που δεν υπάρχουν ενός πολύ δυνατού φορ δεν υπάρχει άνθρωπος να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
Θέλουμε και ένα δεξί μπακ να πάρουμε τζάμπα και να παίζει στην Μίλαν τουλάχιστον.
Μπράβο στον Παρασάνδαλο έμαθα ότι έκανε καλή δουλειά.
Μπράβο για τις απόψεις τους στους Pepermit(μόνο τις χθεσινές) nyxteridas Dimisk Savic79 Geoavr Petm D.A.A.T Olivares (τα λέγαμε χθες εμείς) Petm Nikos55 (υπέροχος) JohnnyPatra Olorin Teratios Navigator11 Pilotos.
Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ και πρέπει να γίνει πρώτα ανάμεσα μας όταν ξεκαθαρίσουμε τι θέλουμε.
Όσο για το συμβάν στην Αγ.Παρασκευή άλλη φορά να προσέχετε όσοι σας μιλάνε και ξέρουν μερικά πραγματάκια παραπάνω από εσάς.
Γαμήθηκε και ψόφησε.
Όλα τα ρέιντιο διαφήμιση το κάνανε το μαγαζί και όλα τα σάιτς.ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ!
Η ΒΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΒΙΑ κύριοι άνανδροι της επίθεσης αυτής.
Λυπάμαι για εσάς.
Πολύ κρίμα ντροπή της κοινωνίας.
Ακολουθεί μάθημα σαβουάρ β.
Όταν μιλάτε να μασάτε πρώτα την τροφή σας και μετά αφού την μασήσετε καλά τότε να καταπιείτε.
Αφού καταπιείτε τότε χωνέψτε μην ξανάμπουκωθείτε.
Το στόμα δε κατά την διάρκεια της μάσησης να το έχετε κλειστό.
ΕΜΠΡΟΣ ΑΕΤΕ >>>
the first day... μετά τη ντουντούκα που κάναμε...!!comealot έγραψε:Να προσθέσω???Hideguti έγραψε:"Tomorrow's another day" ειπε η Σκάρλετ Ο' Χάρα.
Οποτε...
'It's the first day of the rest of our life'

- tsipaoktsi
Σαν να μην πέρασε μια μέρα
Τα παιδιά χορεύαν αγκαλιασμένα στην κερκίδα..." ..μεγάλε ΠΑΟΚ η δυναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου..." και φάνταζαν σα να χορεύαν τον χορό των καταραμένων, κάτι ( πάλι) είχε πάει στραβά,κάτι ( πάλι) έλεγε όχι στ΄όνειρο. Οι εφημερίδες (πάλι) θα γράφουν " ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ", " ΑΦΩΝΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ", τα ραδιόφωνα θα αναλύουν τί έφταιξε, ρόμβους, τραπέζια και μοιρογνωμώνια, θα ψάξω και θα βρω αόρατους εχθρούς,
κατεστημένα των αθηνών, προδότες και νέρωνες
θα περιμένω τον πούστη τον ολυμπιακό μπας και ξεχαρμανιάσω,
και , δεν ξέρω γιατί,
θα ζω σε ένα ατέλειωτο deja vu.
A ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου....δώρο δικό σου αυτός ο πόνος στην καρδιά...
Και μοιάζει να σ΄ευγνωμωνώ γι αυτές τις ώρες που πονώ.
ΠΑΟΚ στις χαρές , ΠΑΟΚΑΡΑ στις λύπες
Όλη μας η ζωή γεμάτη από ΠΑΟΚ
Τα παιδιά χορεύαν αγκαλιασμένα στην κερκίδα..." ..μεγάλε ΠΑΟΚ η δυναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου..." και φάνταζαν σα να χορεύαν τον χορό των καταραμένων, κάτι ( πάλι) είχε πάει στραβά,κάτι ( πάλι) έλεγε όχι στ΄όνειρο. Οι εφημερίδες (πάλι) θα γράφουν " ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ", " ΑΦΩΝΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ", τα ραδιόφωνα θα αναλύουν τί έφταιξε, ρόμβους, τραπέζια και μοιρογνωμώνια, θα ψάξω και θα βρω αόρατους εχθρούς,
κατεστημένα των αθηνών, προδότες και νέρωνες
θα περιμένω τον πούστη τον ολυμπιακό μπας και ξεχαρμανιάσω,
και , δεν ξέρω γιατί,
θα ζω σε ένα ατέλειωτο deja vu.
A ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου....δώρο δικό σου αυτός ο πόνος στην καρδιά...
Και μοιάζει να σ΄ευγνωμωνώ γι αυτές τις ώρες που πονώ.
ΠΑΟΚ στις χαρές , ΠΑΟΚΑΡΑ στις λύπες
Όλη μας η ζωή γεμάτη από ΠΑΟΚ