Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Άρης-ΠΑΟΚ 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Εχετε ομως και εμμονες και εσεις που κατηγορειτε για τα παντα τον Λουτσεσκου...Σημερα ο Κουρτιτς ηταν μια χαρα και ο Αγκουστο με τα γνωστα mental προβληματα του κακο δεν τον λες σε σχεση με τις αλλες γραμμες.Ο Νταντας ηταν πραγματικα αορατος σημερα και δικαιως βγηκε...
σωστα και τα 2. και οντως unpopularJohnDag έγραψε:Unpopular opinion ν.1.
Θα το πω μια φορά και όσοι θέλετε να κράξετε, κράξετε.
Αυτή η ομάδα, με αυτό το ροστερ, με τα τεράστια ποιοτικά κενά σε συγκεκριμένες θέσεις δεν υπήρχε περίπτωση να έχει 7 βαθμούς στα 3 πρώτα ματς με άλλον προπονητή.
Όπως και δεν υπήρχε περίπτωση να κανει την περσινή πορεία με άλλον προπονητή.
Unpopular opinion ν.2
Η πραγματική δύναμη αυτής της ομάδας είναι το κέντρο.
Ναι, ο Κουρτιτς, ο Ντουγκλας και από φέτος ο Νταντας.
Αν με ρωτούσες ποια είναι η μόνη γραμμή που δεν θα άλλαζα τιποτα αυτή είναι το κέντρο.
Ξεκινήστε το σκίσιμο τώρα, θα το δεχτώ...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- buffalobill4
Μακάρι να παίζαμε με τις ακαδημίες. Πολύ καλύτεροι θα ήμασταν χωρίς ζιφκοβιτς αγκουστοМир έγραψε:Με τις ακαδημιες παιζουμε και θελετε να τους διωξετε γιατι «δεν κανουν».
Τα παιδια παιζουν γιατι δεν υπαρχει άλλος, οχι γιατι εβαλαν μέσο και αφηνουν εξω τις μεταγραφαρες που φεραμε.
Ουτε με 1.2εκ σε κλειστα συμβολαια τους ανανεωσαμε για να τους σουβλιζουμε.
Σφαγή. Η αλλιώς έτσι μας βολευειDescartes έγραψε:Μα φυσικά, πρόκειται περι τραγικής διαιτησίας, αλλά στον ΠΑΟΚ θα βρίζουν τον Λουτσέσκου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Κάκος είπε πως το μαρκάρισμα στον Καντουρί όταν έβγαινε στην αντεπίθεση ήταν κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη.
Σεβαστή η άποψη σου αλλά θεωρώ πως τα χαφ σου έχουν Παρά πολλές αδυναμίες…Δεν μπορούν να πατήσουν περιοχή , δεύτεροι στην μπάλα , αργοί στην ανάπτυξη, ακόμα και όταν κλέβει η ομάδα ψηλά δεν μπορεί να βγει σωστή αντεπίθεση…η κίτρινη στον Κούρτιτς είναι τρανό παράδειγμα του πόσο αργά παει στην μπάλα..JohnDag έγραψε:Unpopular opinion ν.1.
Αυτή η ομάδα, με αυτό το ροστερ, με τα τεράστια ποιοτικά κενά σε συγκεκριμένες θέσεις δεν υπήρχε περίπτωση να έχει 7 βαθμούς στα 3 πρώτα ματς με άλλον προπονητή.
Unpopular opinion ν.2
Αν με ρωτούσες ποια είναι η μόνη γραμμή που δεν θα άλλαζα τιποτα αυτή είναι το κέντρο.
-
Τα αυτονόητα λες, απλά είναι trendy να κράζει ο ΠΑΟΚτσης τον ΑγκουστοJohnDag έγραψε:Unpopular opinion ν.1.
Unpopular opinion ν.2
Αυτός ο προπονητής αυτή την μπάλα παίζει.PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτοί οι παίκτες αυτή την μπάλα παίζουν.
Αν θέλουν καλύτερη μπαλα να φέρουν καλύτερους παίκτες.
Αν θέλουν καλύτερη μπάλα ας φέρουν καλύτερο προπονητή.
Σφύριξε. Φαίνεται ξεκάθαρα σε ένα από τα Ρίπλεϊ, όπως και ότι το είπε στον πρώτο ρουλη που πήγε για διαμαρτυρίαjoshua έγραψε:Και ομως δεν ειχε σφυριξει ρενε για αυτο και φωναζαν οι του ρουλη οταν γυρισε τη φαση πισω,απλα ο αλλος ειναι συγκαμενος...renegade έγραψε:Προφανώς και δεν έχει γίνει αντιληπτό αλλά ο διαιτητής σφύριξε και δεν άφησε την φάση να εξελιχθεί στο τετ α τετ του Νέλσον. Ο Νέλσον ακούει το σφύριγμα και κανει την λομπα από τα 25 μέτρα. Τραγική διαιτητική απόφαση
Το είπα και πριν τον αγώνα. Με χ θα είμαι ευχαριστημένος και δεν με νοιάζει καν να παίξουμε μπαλα. Έτσι και έγινε. Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητές για το αποτέλεσμα. Θα μου πεις γιατί είσαι ευχαριστημένος; Γιατί δεν είμαι άμπαλος είναι η απάντηση. Ξέρω τι παίκτες έχουμε, τι μεταγραφές έχουμε κάνει. Δεν είμαι μυρωδιάς, να λέω 0-5 άνετα. Τι απαιτήσεις μπορώ να έχω από αυτά τα παιδιά; Και γιατί να τα κράξω; Γιατί να κράξω τον Αουγκούστο; Μόνος του ήρθε στον ΠΑΟΚ; Γιατί να κράξω τον Μπίσεσβαρ και τον Ελ Καντουρί; Μονομερώς ανανέωσαν; Κάποιος τους έδωσε συμβόλαιο. Γιατί να κράξω τον Νάρει, που φέτος κάνει το ντεμπούτο του σε ομάδα πρώτης κατηγορίας; Τον προπονητή γιατί να τον κράξω; Τι μπάλα να παίξει μ' αυτούς τους παίκτες;
Απ' τη στιγμή που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι έχουμε ποιοτικά και ποσοτικά κενά, ότι θέλουμε παίκτες, ότι έχει γίνει λάθος σχεδιασμός, ότι είναι απαράδεκτο να μην κάνουμε μεταγραφή και ότι η διοίκηση δεν βάζει λεφτά, από πού και ως πού να κράξω τους παίκτες; Αφού το λέω, δεν έχουμε παίκτες.
Αυτοί που πρέπει να κράξουν είναι οι 0-3, οι 0-4 και οι 0-5. Ας κράξουν αυτοί που νομίζουν ότι τα σκάσαμε για παίκτες. Ας κράξουν αυτοί που λένε ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα και ότι δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε Κοτάρσκι, το διδυμο της άμυνας και τον Μπράντον.
Απ' τη στιγμή που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω ότι έχουμε ποιοτικά και ποσοτικά κενά, ότι θέλουμε παίκτες, ότι έχει γίνει λάθος σχεδιασμός, ότι είναι απαράδεκτο να μην κάνουμε μεταγραφή και ότι η διοίκηση δεν βάζει λεφτά, από πού και ως πού να κράξω τους παίκτες; Αφού το λέω, δεν έχουμε παίκτες.
Αυτοί που πρέπει να κράξουν είναι οι 0-3, οι 0-4 και οι 0-5. Ας κράξουν αυτοί που νομίζουν ότι τα σκάσαμε για παίκτες. Ας κράξουν αυτοί που λένε ότι θα δούμε μεγάλα πράγματα και ότι δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε Κοτάρσκι, το διδυμο της άμυνας και τον Μπράντον.
Ο Κουαλιατα ο Ρικαρντο και ο Ραφα δεν βγηκαν ποτε? Γιατι ο Κουαλιατα και ο Ραφα παιξαν μονο σε 2 ματς το καλοκαιρι, που ηταν αθλια ολη η ομαδα, ο δε Ρικαρντο δεν εχει παιξει ποτε.mesimvrinos έγραψε:Η θέση στο δέκα είναι πολύ πρόβλημα νομίζω μόνο ο Μπισε και ο καντουρι έχουν ποιότητα για εκεί από όλη την ομάδα
Το άλλο πρόβλημα είναι τα μπακ ....δεν φταίει μόνο ο νάρεϊ και ο ζιβκο φταίνε και τα μπακ που δεν βοηθάνε δεν έχουν επιθετικές αρετές
Πίσω είμαστε καλά και ο κουλιερακης και ο τέρμας ανεβάσαν το επίπεδο μας
Πως να ζητάμε και άλλη μεταγραφή χωρίς τα λεφτά Ευρώπης? Δύσκολο...
Άσε που δεν σου βγήκαν μέχρι τώρα κουλιατα Ρικάρντο φελιππε και Ράφα....απλά τα πράγματα .. χαμηλές πτήσεις φετος
Οταν παρουν τις ευκαιριες του Ολιβειρα του Εσιτι, του Μουργκ, του Αουγκουστο του Μπισεσβαρ και του Ζιφκοβιτς, τοτε το ξανασυζηταμε αν βγηκαν ή οχι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απίστευτη τοξικοτητα.Αρρωστεια αγιατρευτη.
Μια χαρά αποτέλεσμα σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι.Ειχαμε και τις κλασικές ευκαιρίες αλλά αυτή τη φορά δεν βάλαμε γκολ.Μια χαρά είναι η ομαδα για την εποχή με τόσα νέα πρόσωπα.Συνεχιζουμε για νίκη με τη Λαμία.
Μια χαρά αποτέλεσμα σε ένα εκτός έδρας ντέρμπι.Ειχαμε και τις κλασικές ευκαιρίες αλλά αυτή τη φορά δεν βάλαμε γκολ.Μια χαρά είναι η ομαδα για την εποχή με τόσα νέα πρόσωπα.Συνεχιζουμε για νίκη με τη Λαμία.
Πουστρακι διαιτητής έδωσε φάουλ σε κάθε βουτιά γύρω από την περιοχή των σιχαμενων.
Το βαρ φαντάζομαι είδε τη φάση και του είπε ότι ο καντουρι πρέπει να πάρει κόκκινη. Σκατα σε όλους τους.
Η ομάδα έχει τέρμα, δύο καλά σέντερ μπακ, 3 καλά κεντρικά χαφ και μετά φτώχεια (σε ποιότητα) καταραμένη.
Νάρεϊ σήμερα σα να βλέπω τον Κιτσιου, Ζιφκοβιτς μόνο άμυνα και μια σωστή σέντρα.
Τα δε ακραία μπακ είναι επιπέδου Λαμίας και αυτό πολύ επιεικώς γιατί είμαι σίγουρος ότι ακόμα και τα μπακ της Λαμίας στο Καραϊσκάκης μια φορά θα ανέβουν στα 90'.
Το δεξί μπακ του ρουλη που είναι αστειοτατος παίκτης της πλάκας ανέβηκε τόσες φορές κ πήρε κ το πέναλτι. Αυτά ο Λυρατζης στον ύπνο του άμα φάει πολύ πεπόνι. Και ο Σαστρε ακόμα χειρότερος
Το βαρ φαντάζομαι είδε τη φάση και του είπε ότι ο καντουρι πρέπει να πάρει κόκκινη. Σκατα σε όλους τους.
Η ομάδα έχει τέρμα, δύο καλά σέντερ μπακ, 3 καλά κεντρικά χαφ και μετά φτώχεια (σε ποιότητα) καταραμένη.
Νάρεϊ σήμερα σα να βλέπω τον Κιτσιου, Ζιφκοβιτς μόνο άμυνα και μια σωστή σέντρα.
Τα δε ακραία μπακ είναι επιπέδου Λαμίας και αυτό πολύ επιεικώς γιατί είμαι σίγουρος ότι ακόμα και τα μπακ της Λαμίας στο Καραϊσκάκης μια φορά θα ανέβουν στα 90'.
Το δεξί μπακ του ρουλη που είναι αστειοτατος παίκτης της πλάκας ανέβηκε τόσες φορές κ πήρε κ το πέναλτι. Αυτά ο Λυρατζης στον ύπνο του άμα φάει πολύ πεπόνι. Και ο Σαστρε ακόμα χειρότερος
Και εγώ έτσι νομίζω από το ενα ριπλευ που έδειξεJohnDag έγραψε:Ρενέ, καταρχήν welcome backrenegade έγραψε:Προφανώς και δεν έχει γίνει αντιληπτό αλλά ο διαιτητής σφύριξε και δεν άφησε την φάση να εξελιχθεί στο τετ α τετ του Νέλσον. Ο Νέλσον ακούει το σφύριγμα και κανει την λομπα από τα 25 μέτρα. Τραγική διαιτητική απόφαση
Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, ότι ο Ολιβειρα είναι οφσάιντ όταν παίρνει την μπάλα.
Δεν παίρνω και όρκο βεβαια, θέλω να το ξαναδώ.
Ο κοταρσκι κορυφαίος
Ανύπαρκτα Μπακ..(που είσαι σιντγκλει)
Νταντας μέτριος...ήθελα να ξερά πόσες εύστοχες πάσες έδωσε σήμερα
Ο Τόμας καλός...όλοι οι άλλοι άστα να πανε
Ανύπαρκτα Μπακ..(που είσαι σιντγκλει)
Νταντας μέτριος...ήθελα να ξερά πόσες εύστοχες πάσες έδωσε σήμερα
Ο Τόμας καλός...όλοι οι άλλοι άστα να πανε
- PAOK_Antarctica
Να φέρουν, αλλά όταν δεν κερδίζει ούτε ο άλλος μην ζητάς και τρίτο.15_50 έγραψε:Αυτός ο προπονητής αυτή την μπάλα παίζει.PAOK_Antarctica έγραψε:Αυτοί οι παίκτες αυτή την μπάλα παίζουν.
Αν θέλουν καλύτερη μπαλα να φέρουν καλύτερους παίκτες.
Αν θέλουν καλύτερη μπάλα ας φέρουν καλύτερο προπονητή.