ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μια απ'τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων 3 χρόνων.
2 στα 2 και συνεχίζουμε!!!
Στη ζωή μου έχω μάθει να εμπιστεύομαι τα μάτια μου τι βλέπουν και τα αυτιά τι ακούν , βλέπω μια ομάδα που δουλεύει στις προπονήσεις, βλέπω διάθεση, βλέπω όρεξη , βλέπω κίνητρο , βλέπω έναν προπονητή που γουστάρει να είναι εδω και βλέπω και συνοπαδούς στο γήπεδο που αγαπάνε και πιστεύουν την ομάδα.
Είναι νωρίς για συμπεράσματα και ο ενθουσιασμός που με διακατέχει πηγάζει απο το γεγονός ότι η ομάδα μας απέκτησε και πάλι χαρακτηριστικά της εποχής των ντάμπλ , όπως η πίεση στον αντίπαλο , όπως το δοκάρι και μέσα στο 96. Έχουμε το πρώτο ντέρμπι εκτός έδρας με τα σκουλήκια. Το πρώτο crash test.
Όσο αφορά δε το big 5 νομίζω ότι έχουμε τον καλύτερο με διαφορά προπονητή απο τους ανταγωνιστές μας , ήδη 2 αλλάζουν προπονητή. Οι αλλαγές προπονητή προκαλούν ηλεκτροσόκ στην ομάδα όμως μια αλλαγή προπονητή είναι ότι χειρότερο στην κούρσα του πρωταθλητισμού.
Έχοντας δει τους big 5 να παίζουν σε 2 παιχνίδια τα πρώτα μου πρώιμα συμπεράσματα είναι ότι εμεις και ο βάζελος ξεκινάμε απο καλύτερη αφετηρία έναντι των ανταγωνιστών μας. Το κριτήριο μου δεν είναι τα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά ότι και οι 2 έχουμε τον ίδιο προπονητή και ότι και οι 2 ομάδες βελτιώσαμε το ρόστερ μας , έχουμε σταθερότητα πλάνου και καλή οργάνωση.
Η επιθετικότητα της ομάδα μας μου αρέσει πάρα πολύ, η αλλαγή θέσης του ζίφκβιτς έδωσε πλάτος στην ομάδα και μου αρέσει περισσότερο να παίζει εκει.
Θα σταθώ στα 2 πιτσιρίκια τον Τσαούση και τον Κουλιεράκη, μπράβο στα παιδιά ,το μέλλον είναι δικό τους.
υγ. Διάβασα ότι ο Τσιγγάρας θα φύγει με μεταγραφή, δεν μου αρέσει η ιδέα. Του λείπουν στοιχεία στο παιχνίδι του αλλά θεωρώ ότι όταν είναι μέσα στο γήπεδο τα δίνει όλα και θα προτιμούσα να παραμείνει εδω έστω και για ροτέσιον .
υγ. Θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Μπότο που όλοι μας τον <κατηγορήσαμε> ειδικά για τον Νάρευ που επέμενε τόσο πολύ αλλά μέσα στο γήπεδο φαίνεται ότι άξιζε όλη αυτή η επιμονή.
υγ. Τα καλύτερα έρχονται ...
Στη ζωή μου έχω μάθει να εμπιστεύομαι τα μάτια μου τι βλέπουν και τα αυτιά τι ακούν , βλέπω μια ομάδα που δουλεύει στις προπονήσεις, βλέπω διάθεση, βλέπω όρεξη , βλέπω κίνητρο , βλέπω έναν προπονητή που γουστάρει να είναι εδω και βλέπω και συνοπαδούς στο γήπεδο που αγαπάνε και πιστεύουν την ομάδα.
Είναι νωρίς για συμπεράσματα και ο ενθουσιασμός που με διακατέχει πηγάζει απο το γεγονός ότι η ομάδα μας απέκτησε και πάλι χαρακτηριστικά της εποχής των ντάμπλ , όπως η πίεση στον αντίπαλο , όπως το δοκάρι και μέσα στο 96. Έχουμε το πρώτο ντέρμπι εκτός έδρας με τα σκουλήκια. Το πρώτο crash test.
Όσο αφορά δε το big 5 νομίζω ότι έχουμε τον καλύτερο με διαφορά προπονητή απο τους ανταγωνιστές μας , ήδη 2 αλλάζουν προπονητή. Οι αλλαγές προπονητή προκαλούν ηλεκτροσόκ στην ομάδα όμως μια αλλαγή προπονητή είναι ότι χειρότερο στην κούρσα του πρωταθλητισμού.
Έχοντας δει τους big 5 να παίζουν σε 2 παιχνίδια τα πρώτα μου πρώιμα συμπεράσματα είναι ότι εμεις και ο βάζελος ξεκινάμε απο καλύτερη αφετηρία έναντι των ανταγωνιστών μας. Το κριτήριο μου δεν είναι τα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά ότι και οι 2 έχουμε τον ίδιο προπονητή και ότι και οι 2 ομάδες βελτιώσαμε το ρόστερ μας , έχουμε σταθερότητα πλάνου και καλή οργάνωση.
Η επιθετικότητα της ομάδα μας μου αρέσει πάρα πολύ, η αλλαγή θέσης του ζίφκβιτς έδωσε πλάτος στην ομάδα και μου αρέσει περισσότερο να παίζει εκει.
Θα σταθώ στα 2 πιτσιρίκια τον Τσαούση και τον Κουλιεράκη, μπράβο στα παιδιά ,το μέλλον είναι δικό τους.
υγ. Διάβασα ότι ο Τσιγγάρας θα φύγει με μεταγραφή, δεν μου αρέσει η ιδέα. Του λείπουν στοιχεία στο παιχνίδι του αλλά θεωρώ ότι όταν είναι μέσα στο γήπεδο τα δίνει όλα και θα προτιμούσα να παραμείνει εδω έστω και για ροτέσιον .
υγ. Θα πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον Μπότο που όλοι μας τον <κατηγορήσαμε> ειδικά για τον Νάρευ που επέμενε τόσο πολύ αλλά μέσα στο γήπεδο φαίνεται ότι άξιζε όλη αυτή η επιμονή.
υγ. Τα καλύτερα έρχονται ...
Τι αρρώστια είναι αυτή ρε γμτ ? Είναι όντως κανονικά ακκαουντ ή απλά μπαίνουν άκυροι για να μπριζωνουν τον κόσμο ? Τι σόι "οπαδοί" , "φίλαθλοι", "άνθρωποι" είναι αυτοί ? Ίσως πρέπει να κάνουν κάτι στα σοσιαλ και να τα σβήνουν. Δεν είναι γκαζετα τα σοσιαλ της ομάδας ούτε σδνα.panpangr77 έγραψε:Θλίψη οι οπαδοί μας στα σοσιαλ . Αρρώστια . Βρίζουν τους παίκτες μας . Θα γινόταν και εδώ μέσα αλλά υπάρχει κόφτης. Ευτυχώς όσοι πάνε Τούμπα έχουν πίστη στην ομάδα.
Και τώρα που τα είπαμε για το παιχνίδι, τη γλιτώσαμε φτηνά με τον Τζηλο , και ελπίζω να μην ξαναδούμε ούτε αυτόν τον χεστη ούτε κάποιον σαν αυτόν. Καταντάει αηδία.
Καλή η εμφάνιση που έδωσε ελπίδα και καλύτερη η νίκη που, με τον τρόπο που ήρθε, μας έκανε να ξεσπάσουμε στο πλευρό της ομάδας.
OTTNO
OTTNO

Ο ΠΑΟΚ έχει ίσως τους πιο ποιοτικούς παίχτες στην κατηγορία. Το σύνολο είναι καινούριο, η αυτοπεποίθησή του τσακίστηκε στην Ευρώπη πριν καν χτιστεί στην Ελλάδα και το εύκολο γκολ λείπει, αλλιώς άνετα θα μιλούσαμε ακόμα και για πρωτάθλημα. Αν όλα πάνε καλά, όπως τελικά πήγαν χθες παρότι μας βγήκε η ψυχή και σχεδόν και το κάθισμα απ' τις κλωτσιές (για έναν γνωστό μου λέω), ίσως να αρχίσουμε σιγά σιγά να το ψελλίζουμε μέχρι τη μουντιαλική διακοπή. Δεν έχουμε και κανέναν τρομακτικό ανταγωνισμό.
Ο συνδυασμός κακού πολύμηνου σερί, αποκλεισμού στην Ευρώπη και ώρας έχει φιλτράρει μεγάλο ποσοστό γκρινιάρηδων, ένα παράπλευρο όφελος που όμως θα αντάλλασσα ευχαρίστως με ομίλους ΓουΛου. Υπήρχε ελάχιστη γκρίνια στο Β ημίχρονο και φυσικά πολύ περισσότερη γκρίνια στο τρίλεπτο που κράτησε το 1-1 αλλά γενικά ο κόσμος βοήθησε, από τους οργανωμένους που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν κι έδιναν συνέχεια πάσες στις άλλες θύρες μέχρι και τα μπαρμπάδια που έλεγαν "Μπράβο" στα κοψίματα.
Ο συνδυασμός κακού πολύμηνου σερί, αποκλεισμού στην Ευρώπη και ώρας έχει φιλτράρει μεγάλο ποσοστό γκρινιάρηδων, ένα παράπλευρο όφελος που όμως θα αντάλλασσα ευχαρίστως με ομίλους ΓουΛου. Υπήρχε ελάχιστη γκρίνια στο Β ημίχρονο και φυσικά πολύ περισσότερη γκρίνια στο τρίλεπτο που κράτησε το 1-1 αλλά γενικά ο κόσμος βοήθησε, από τους οργανωμένους που δεν σταμάτησαν να φωνάζουν κι έδιναν συνέχεια πάσες στις άλλες θύρες μέχρι και τα μπαρμπάδια που έλεγαν "Μπράβο" στα κοψίματα.
- PAOKevolution
Ας μην πετάμε στα σύννεφα 2η αγωνιστική. Υπομονή και όλα θα γίνουν.
Τα σύννεφα είναι πολύ χαμηλά ή τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ και θα το βλέπω έτσι ακόμα και αν παραχωρήσουμε Χ την επόμενη αγωνιστική
. Ο κοκκινοπράσινος ανταγωνισμός και τα κίτρινα μπαλώματα δεν φαίνονται τόσο ισχυρά εντός αγωνιστικού χώρου, άσχετα από τα όποια εξωγηπεδικά τερτίπια, πρωτοσέλιδα, διθυράμβους κτλ

Το καλό ειναι πως το προγραμμα μας ειναι πολυ βολικο! Αν κςρδισουμε το σκουλήκι την επομενη αγωνιστικη, τοτε θεωρω πως με σωστη διαχειριση μπορουμε να κλεισουμε τον γυρο πρώτοι.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήδη χέστηκαν λίγο στο βοθρολιμανο και βγάλανε αντίδραση με τις αηδιες στο Μέγκα.
Αν όλα πάνε καλά και είμαστε ψηλά στον πρώτο γύρο ετοιμαστείτε για μαρουπες , ιπταμενους δίσκους και Τζηλος 2.0
Αν όλα πάνε καλά και είμαστε ψηλά στον πρώτο γύρο ετοιμαστείτε για μαρουπες , ιπταμενους δίσκους και Τζηλος 2.0
Πολύ καλό α μερος. Ψήφισα Ναρει, αλλά θεωρώ ότι τα τρομερά τρεξίματα του μπραντον ήταν από τα πιο πολύτιμα στοιχεία της ομάδας. Αν έβαζε κ το γκολ, θα ήταν σίγουρα ο mvp.
Έχουμε το καλύτερο ρόστερ συνολικά πιστεύω. Απλά υπάρχουν ανισορροπίες σε κάποιες θέσεις.
Ο Κούρτιτς είναι το καλύτερο χάφ στο πρωτάθλημα με διαφορά απ᾽τον δεύτερο. Επεται ο Νταντας. Απλά στην θέση του Αύγουστου θέλουμε καλύτερο.
Επαναλαμβάνω αν πάρεις τους 20 καλύτερους του ΠΑΟΚ, έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην Λίγδα. Ας το δεί λίγο σοβαρά η διοίκηση και ας κάνει το απαραίτητο fine tuning.
Edit: Οσο βλεπω και ξαναβλέπω το οφφσαιντ στον Μπίσε, μου φαίνεται οτι 100% καλύπτεται (όταν γίνεται η πάσα). Μπορεί κάποιος να το ψάξει. Είμαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει οφφσαιντ. Σαν να πείραξαν το frame όταν άγγιξε ο παίκτης μας την μπαλα (σε λιγο νωρίτερο frame).
Ο Κούρτιτς είναι το καλύτερο χάφ στο πρωτάθλημα με διαφορά απ᾽τον δεύτερο. Επεται ο Νταντας. Απλά στην θέση του Αύγουστου θέλουμε καλύτερο.
Επαναλαμβάνω αν πάρεις τους 20 καλύτερους του ΠΑΟΚ, έχουμε το καλύτερο ρόστερ στην Λίγδα. Ας το δεί λίγο σοβαρά η διοίκηση και ας κάνει το απαραίτητο fine tuning.
Edit: Οσο βλεπω και ξαναβλέπω το οφφσαιντ στον Μπίσε, μου φαίνεται οτι 100% καλύπτεται (όταν γίνεται η πάσα). Μπορεί κάποιος να το ψάξει. Είμαι σίγουρος οτι δεν υπάρχει οφφσαιντ. Σαν να πείραξαν το frame όταν άγγιξε ο παίκτης μας την μπαλα (σε λιγο νωρίτερο frame).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Δευ 29 Αύγ 2022, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είδα το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού χτες.
Καλό πρώτο ημίχρονο με ωραία στοιχεία στο παιχνίδι μας , μετριοκακο δεύτερο.
Αμαρτία θα ήταν να χάναμε στο τέλος τους βαθμούς.
Είδα και σκώληκα νωρίτερα , όπως και κούλα χτες.
Δεν έχω και ιδιαίτερα ποδοσφαιρικό μάτι , αλλά νομίζω ότι είμαστε πιο δουλεμένη ομάδα αυτή την εποχή. Το ταβάνι του ρόστερ του καθενός δε το ξέρω και είναι νωρίς για εκτιμήσεις.
Ζελα και γαβρο δεν έχω δει ακόμα.
Καλό πρώτο ημίχρονο με ωραία στοιχεία στο παιχνίδι μας , μετριοκακο δεύτερο.
Αμαρτία θα ήταν να χάναμε στο τέλος τους βαθμούς.
Είδα και σκώληκα νωρίτερα , όπως και κούλα χτες.
Δεν έχω και ιδιαίτερα ποδοσφαιρικό μάτι , αλλά νομίζω ότι είμαστε πιο δουλεμένη ομάδα αυτή την εποχή. Το ταβάνι του ρόστερ του καθενός δε το ξέρω και είναι νωρίς για εκτιμήσεις.
Ζελα και γαβρο δεν έχω δει ακόμα.
-
Θέλουμε έναν στο 10. Το αστείο με τον ντοουγκλας εκεί πρέπει να τελειώσει. Επίσης απορία έχω κ με τις αλλαγές. Νέο παιδί ο νταντας μπορεί να τρέχει ασταμάτητα μέχρι αύριο, αστον μέσα..δεν παθαίνει ΤΙΠΟΤΑ...τι κόλλημα είναι αυτό με τον μαροκινό; ;; ευτυχώς μας βοήθησε η Παναγιά κ έμεινε στο παιχνίδι ο ναρε'ι'... παστωνουμε ρεεεε κ δεν το εχουμε καταλάβει...
- Μπαρκαρούτσος
Καλημέρα!
Εγώ συμφωνώ με όσα λέτε, αλλά μετοχές ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήρατε;
Σε φίλους σας το είπατε;
Εγώ συμφωνώ με όσα λέτε, αλλά μετοχές ΚΑΕ ΠΑΟΚ πήρατε;
Σε φίλους σας το είπατε;
Μιλάμε ότι ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα ελέγχονται σε έναν ποδοσφαιριστή ακόμα και σε πραγματικό χρόνο. Στις προπονήσεις έπισης κάθε μέρα γίνονται μετρήσεις για τα πάντα.τσιριγωτης έγραψε:Θέλουμε έναν στο 10. Το αστείο με τον ντοουγκλας εκεί πρέπει να τελειώσει. Επίσης απορία έχω κ με τις αλλαγές. Νέο παιδί ο νταντας μπορεί να τρέχει ασταμάτητα μέχρι αύριο, αστον μέσα..δεν παθαίνει ΤΙΠΟΤΑ...τι κόλλημα είναι αυτό με τον μαροκινό; ;; ευτυχώς μας βοήθησε η Παναγιά κ έμεινε στο παιχνίδι ο ναρε'ι'... παστωνουμε ρεεεε κ δεν το εχουμε καταλάβει...
Μπορεί να φαίνεται ότι ο Νταντάς να μην είναι τόσο κουρασμένος όσο ο Κουρτιτς ας πούμε, κάπου στο 70, αλλά πιστεύετε ότι ενεργει το σταφ έτσι από μόνο του; Και θέλει να βγάλει τους δύο καλύτερους παίκτες μας;
Κάτι θα βλέπουν.