Π.Α.Ο.Κ. - Партизан 74-76 Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Партизан 08/02 21:00 (ΕΡΤ3)
Στα θετικά ότι χάσαμε με την σχεδόν ελάχιστη δυνατή διαφορά.
Στα αρνητικά ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι.
Η φιλική ατμόσφαιρα ευνόησε την πιο ποιοτική ομάδα, δηλαδή αυτούς.
Στα αρνητικά ότι μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι.
Η φιλική ατμόσφαιρα ευνόησε την πιο ποιοτική ομάδα, δηλαδή αυτούς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Πέμ 09 Φεβ 2017, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nikolasf έγραψε:Καταπληκτική ατμόσφαιρα... έτσι έπρεπε να είναι όλοι οι αγώνες!
Να παιζουμε με τον Βαζελο ξερω εγω και να χειροκροταμε σε καθε καλαθι του..Καλαθη.Κατι τετοιο εγινε σημερα,δεν ενιωσε να παιζει σε αντιπαλη εδρα η Παρτιζαν.Κατι που φυσικα την ευνοησε.
- Παλαιολόγος
obanebane έγραψε:Θα χασουμε ευκολα στον επαναληπτικο.
καπως ετσι,αλλα ἐλπίδες ἐν ζωοῖσιν, ἀνέλπιστοι δὲ θανόντες
- hasio_john
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Партизан 74-76 Σχόλια & Παραλειπόμενα
Βασικά όσο και αν ακούγετε τρελό, αυτοί θα έχουν το άγχος εκεί μέσα.
Αν το καταλάβουν και οι δικοί μας και πάνε με μια σοβαρότητα και ηρεμία, θα το πάρουμε!
Εγώ πιστεύω θα τους ρίξουμε 10ποντο διαφορά!
Αν το καταλάβουν και οι δικοί μας και πάνε με μια σοβαρότητα και ηρεμία, θα το πάρουμε!
Εγώ πιστεύω θα τους ρίξουμε 10ποντο διαφορά!

από κει πίσω να πούμε που κάτσαμε ελέω dennis δεν παρατηρούσα σωστά το ματς. νομίζω πάντως οτι είμαστε κακοί, πολύ κακοί κιόλας. τώρα αν οφείλεται αυτό στα πραγματικά πολύ καλά πόδια των σέρβων που δεν μας άφηναν να κουνήσουμε ρούπι, μπορεί. Σε κάθε πάντως περίπτωση η ομάδα μου φάνηκε απίστευτα στεγνωμένη ψυχικά και σωματικά. έβγαλε μια ενέργεια στο 3ο δεκάλεπτο αλλά επί της ουσίας οι σέρβοι δεν φάνηκαν να απειλούνται ιδιαίτερα (δλδ παίρνανε Time out και μπαίνανε μέσα και γυρίζανε το ματς σαν να χαμε απέναντι μας τον παναθηναικό ξέρω γω). Θεωρώ οτι πήραμε τελικά παραπάνω από αυτά που αξίζαμε, έχοντας 8 ασσιστ
με 19 λάθη
(είναι παραπάνω από σοκαριστικά τα νούμερα κατά τη γνώμη μου για μια ομάδα που παίζει εντός και κοντεύει μάρτης) παίζοντας ουσιαστικά χωρίς γκαρντ (27 λεπτά οι κόνιαρης-τσοχλας-μίλος και 30 ο μακφάρλαντ) και χωρίς οι 2 ψηλοί μας να μπορούν να δημιουργήσουν όπως το παιχνίδι με τον άρη. Κακό βαθμό δίνω και στον κόουτς που δεν έδωσε ανάσες σε παίκτες, πολύ κακό και αργό rotation. ΔΙΑΦΩΝΩ τόσο πολύ με το σχήμα 30 λεπτών Sibert στο 2 που ειλικρινά σκέφτομαι να κάνω αποχή από την κριτική μέχρι να τελειώσει αυτή η πατέντα του μπάσκετ πρίν το 2000. Από εκεί και πέρα εντάξει θα πει καποιος τί να κάνει ο προπονητής, έχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ παίκτες οι οποίοι στην κακή τους μέρα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΙΟΙ. Δλδ. προφανώς και δεν μπορεί να μάθει ο προπονητής πώς κάνεις σωστά τρίγωνο για να βγάλεις τον αιφνιδιασμό χωρίς να πέσει η μπάλα κάτω (και δεν την πετάς στα χέρια αντιπάλου και να βγάζεις αυτός αιφνιδιασμό). ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

palok έγραψε:από κει πίσω να πούμε που κάτσαμε ελέω dennis δεν παρατηρούσα σωστά το ματς. νομίζω πάντως οτι είμαστε κακοί, πολύ κακοί κιόλας. τώρα αν οφείλεται αυτό στα πραγματικά πολύ καλά πόδια των σέρβων που δεν μας άφηναν να κουνήσουμε ρούπι, μπορεί. Σε κάθε πάντως περίπτωση η ομάδα μου φάνηκε απίστευτα στεγνωμένη ψυχικά και σωματικά. έβγαλε μια ενέργεια στο 3ο δεκάλεπτο αλλά επί της ουσίας οι σέρβοι δεν φάνηκαν να απειλούνται ιδιαίτερα (δλδ παίρνανε Time out και μπαίνανε μέσα και γυρίζανε το ματς σαν να χαμε απέναντι μας τον παναθηναικό ξέρω γω). Θεωρώ οτι πήραμε τελικά παραπάνω από αυτά που αξίζαμε, έχοντας 8 ασσιστμε 19 λάθη
(είναι παραπάνω από σοκαριστικά τα νούμερα κατά τη γνώμη μου για μια ομάδα που παίζει εντός και κοντεύει μάρτης) παίζοντας ουσιαστικά χωρίς γκαρντ (27 λεπτά οι κόνιαρης-τσοχλας-μίλος και 30 ο μακφάρλαντ) και χωρίς οι 2 ψηλοί μας να μπορούν να δημιουργήσουν όπως το παιχνίδι με τον άρη. Κακό βαθμό δίνω και στον κόουτς που δεν έδωσε ανάσες σε παίκτες, πολύ κακό και αργό rotation. ΔΙΑΦΩΝΩ τόσο πολύ με το σχήμα 30 λεπτών Sibert στο 2 που ειλικρινά σκέφτομαι να κάνω αποχή από την κριτική μέχρι να τελειώσει αυτή η πατέντα του μπάσκετ πρίν το 2000. Από εκεί και πέρα εντάξει θα πει καποιος τί να κάνει ο προπονητής, έχουμε ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ παίκτες οι οποίοι στην κακή τους μέρα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΤΡΙΟΙ. Δλδ. προφανώς και δεν μπορεί να μάθει ο προπονητής πώς κάνεις σωστά τρίγωνο για να βγάλεις τον αιφνιδιασμό χωρίς να πέσει η μπάλα κάτω (και δεν την πετάς στα χέρια αντιπάλου και να βγάζεις αυτός αιφνιδιασμό). ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
Του'χω μιλήσει εγώ του Σούλη και του'χω πει να σε τρολάρει με τον Σαι στο 2 Θωμά....μη δίνεις σημασία....

betrayor έγραψε:Δεν μπορείς να το δεις από Γερμανία γιατί τα δικαιώματα τα έχει γερμανικό κανάλι.
Πρέπει να χρησιμοποιήσεις πρόγραμμα όπως το χολα.
pilotos έγραψε:Hola vpn
SM-G935F
ΜΑΚΡΙΆ από hola, zenmate
Δείτε το Hoxx
Τον αγώνα δε τον είδα καθώς κοιμόμουν. Έβαλα είδα στιγμιότυπα, η ατμόσφαιρα απίστευτη όντως ρε παλικάρια
PAOK_Antarctica έγραψε:Η φιλική ατμόσφαιρα ευνόησε την πιο ποιοτική ομάδα, δηλαδή αυτούς.
λές μεγάλη αλήθεια που κατά τη γνώμη μου πρέπει να μας προβληματίσει. μια ομάδα με 23χρονους, δεν έχει ακουστεί κάτι τρομερό για αυτούς τους 23χρονους (αν και φυσικά όλοι τους είχανε ένα επίπεδο σε πόδια-σουτ-κίνηση-σκριν-ξεμαρκάρισμα), τον νέο ντρόμπνιακ (μπίρσεβιτς) και τον χάτσερ (ο έτερος αμερικανός ΟΚ δε φάνηκε κακός αλλά νομίζω μάλλον αόρατος είναι σε αυτή την παρτίζαν) είναι ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ομάδα από τον ΠΑΟΚ των 5 ξένων.
PS: να βγεί ο Δούρος στο τηλέφωνο και να μας πεί αν θα παίζε ο Νέναντ σε αυτή την παρτιζαν. όχι βασικός αλλά έστω πίσω από τους χάτσερ-ρατκόβιτσα (και νομίζω οτι εκεί παίζουνε και οι ρόμπινσον-ποτ).
PS2: ο βασικός μας playmaker, αυτόν πήραμε για ΒΑΣΙΚΟ, όπως πέρυσι πήραμε για ΒΑΣΙΚΟ τον ΤΕΠΙΤΣ, έφτασε μέσα φλεβάρη και παίζει 12 λεπτά. προσέξτε, ο ΒΑΣΙΚΟΣ μας άσσος. δεν είναι ένας από τους 6 ξένους που τον πήρες για βοηθητικό ρόλο. είχες στον άσσο τον τσόχλα (ο οποίος δεν έχει παίξει ποτέ βασικός στον ΠΑΟΚ) και τον κόνιαρη που είχε να παίξει μπάσκετ 2 χρόνια (και δεν έπαιξε και πρίν τα 2 χρόνια φυσικά επαγγελματικό μπάσκετ πουθενά) και στους 6 ξένους πήρες τον Νέναντ για βασικό Ποιντ. τον ΝΕΝΑΝΤ.
PS3: μακφαρλαντ πρέπει να παιξε κανα 20λεπτο στον άσσο. εντάξει δεν έχω πολλά να πώ. νομίζω οτι δεν πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ έτσι, όπως ακριβώς και πέρυσι.
PS4: είπα όταν έγινε η κλήρωση οτι θα αποκλειστούμε. Μακάρι προφανώς να μη γίνει (δεν θα μου ήταν καθόλου απίθανο να πάμε εκεί μέσα και να βάλουμε 10 τρίποντα ξερω γω- μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ αυτή η ήττα των 2 πόντων). Απλά νομίζω οτι η ομάδα (εννοώ η ομάδα του ΠΑΟΚ εδώ και 10 χρόνια) έχει χάσει κάθε ελπίδα μέσα της να περάσει ένα knock out ματς. Δεν το πιστεύει, δεν ξέρω. Εδώ αποκλειστήκαμε από το Φάρο τώρα τί να λέμε.
PS5: παρακαλώ οποιαδήποτε διαφορετική άποψη (του στυλ πάλοκ είσαι τσομπάνης γκο χοουμ είναι ευπρόσδεκτη) δεν ξέρω νομίζω πλέον οτι βγαίνουν οι παίκτες για ζέσταμα και μπορώ να καταλάβω τι μπάσκετ θα παίξουν. Μήπως έχω χάσει τη μπάλα και δε βλέπω σωστά.
- kataramenos5
Ειλικρινα δε μπορω να τον δω αυτον τον ΠΑΟΚ.Εκανα αρκετο καιρο να ξεπερασω τα ψυχολογικα μου και να ξανασχοληθω με το αθλημα και τα τελυταια χρονια τα καταφερα.Πηρα και μια χρονια διαρκειας και του χρονου ελεγα θα ξαναπαρω.Ε λοιπον δεν.Δε βλεπεται αυτο το πραγμα ειναι μαρτυριο.Σε ερασιτεχνικες κατηγοριες καναμε πολυ καλυτερα παιχνιδια σε επιπεδο λαθων και ευστοχιας.Ημαρτον δε σε μαρκαρει κανεις οταν σουταρεις ελ βολες.Τα βασικα ρε παιδι μου.
Θεμα συγκεντρωσης και νοοτροπιας νομιζω οτι ειναι.Οι περισσοτεροι γυρω απ την ομαδα δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις λογω χαμηλης ποιοτητας ,μπατζετ κλπ κι αυτο νομιζω περναει στους παικτες που αντιμετωπιζουν το ολο θεμα πολυ χαλαρα. Δεν ειναι δυνατο να χανουν τοσο ευκολα καλαθια και να κανουν τοσο ευκολα, τοσες λαθος πασες.
Μιλαμε για επαγγελματιες.Εκει νομιζω υπαρχει κι ευθηνη του Σουλη για το πως προετοιμαζεται ψυχολογικα η ομαδα σε καθε παιχνιδι.
Θεμα συγκεντρωσης και νοοτροπιας νομιζω οτι ειναι.Οι περισσοτεροι γυρω απ την ομαδα δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις λογω χαμηλης ποιοτητας ,μπατζετ κλπ κι αυτο νομιζω περναει στους παικτες που αντιμετωπιζουν το ολο θεμα πολυ χαλαρα. Δεν ειναι δυνατο να χανουν τοσο ευκολα καλαθια και να κανουν τοσο ευκολα, τοσες λαθος πασες.
Μιλαμε για επαγγελματιες.Εκει νομιζω υπαρχει κι ευθηνη του Σουλη για το πως προετοιμαζεται ψυχολογικα η ομαδα σε καθε παιχνιδι.
7 /44 τρίποντα σε δύο αγώνες έχει η ομάδα.Αυτό.
- Μπαρκαρούτσος
74-76 και πού να παίζαμε καλά...
Ιστορικό δεν τον λες τον αγώνα με τίποτα.
Ζητώ συγγνώμη που προσπάθησα να "φουσκώσω" τον αγώνα και να τον παρουσιάσω σαν κάτι που δεν ήταν...
Χαμηλά τη μπάλα, αυτός είναι ο Π.Α.Ο.Κ. και όποιος θέλει ακολουθεί.
Στη Σερβία έχουμε ελπίδες, τίποτα δεν τελείωσε.
Εγώ θα είμαι εκεί, είτε σαν οπαδός με το διαρκείας μου στη γνωστή μου θέση με τη γνωστή μου αμφίεση, είτε σαν PAOKmania Web Radio, να σας κάνω μεταδόσεις στους αγώνες πρωταθλήματος που δεν θα υπάρχει μετάδοση από τη Nova, με την ίδια αμφίεση.
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και μετά από αυτήν πεθαίνει ο Π.Α.Ο.Κ.
Τελικά είδα μια Σέρβα δημοσιογράφο...καλύτερα να μην έβλεπα.
Ζητώ συγγνώμη που προσπάθησα να "φουσκώσω" τον αγώνα και να τον παρουσιάσω σαν κάτι που δεν ήταν...
Εγώ θα είμαι εκεί, είτε σαν οπαδός με το διαρκείας μου στη γνωστή μου θέση με τη γνωστή μου αμφίεση, είτε σαν PAOKmania Web Radio, να σας κάνω μεταδόσεις στους αγώνες πρωταθλήματος που δεν θα υπάρχει μετάδοση από τη Nova, με την ίδια αμφίεση.
- painkiller4
Μακάρι να με διαψεύσει η ομάδα αλλά δεν είμαι αισιόδοξος για την ρεβάνς στο Βελιγράδι. Πιστεύω ότι θα πρεπε να χαμε κερδίσει έστω και με μικρή διαφορά ούτως ώστε να μπορούσαμε να διαχειριστουμε διαφορετικα τον επαναληπτικό.
Μπορεί να έγινε σε γιορτινό κ αδερφό κλίμα το παιχνίδι αλλά όλο αυτό ευνόησε την πιο ποιοτική ομάδα και κακά τα ψέματα δεν είμαστε εμείς.
Μακάρι ναμαστε σε καλή κατάσταση και βρεθούμε σε καλή μέρα τότε γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο.
Μπορεί να έγινε σε γιορτινό κ αδερφό κλίμα το παιχνίδι αλλά όλο αυτό ευνόησε την πιο ποιοτική ομάδα και κακά τα ψέματα δεν είμαστε εμείς.
Μακάρι ναμαστε σε καλή κατάσταση και βρεθούμε σε καλή μέρα τότε γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο.
RoMaN έγραψε:74-76 και πού να παίζαμε καλά...
Με όλη μου την συμπάθεια και την εκτίμηση μου στην προσφορά σου και ως οπαδός, ειδικότερα και προς τιμήν σου του μπάσκετ μας, αλλά και ως στέλεχος του PAOKmania, που μάλιστα μεταδίδεις εθελοντικά όσους αγώνες γίνεται αδερφέ μου RoMaN, θα διαφωνήσω σ αυτό που γράφεις και τόνισα, διαμορφώνοντας το ως ακολούθως:
Η ελπίδα ίσως πεθαίνει τελευταία, αλλά ο Π.Α.Ο.Κ., πότε στα κάτω του, πότε στα πάνω του, θα ζει αιώνια, για όσο ζουν Π.Α.Ο.Κ.τσήδες!!!!