panpangr77 έγραψε:Γερασίμου έγραψε:panpangr77 έγραψε:Η ομάδα ήταν κουρασμένη ,τις βγηκαν και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές ,τρεις στραβοκλωτσιες η μπάλα μέσα αλλα κάνε μας την χάρη ρε Κάνιας ,απαραδεκτη ενέργεια ,τι ειναι αυτο που κάνεις αγόρι μου ,κρέμασες την ομάδα . Ενέργεια που κάνεις μονο στην αλάνα . Ο μόνος φταίχτης αυτός για μένα . Το πρωτάθλημα τέλος με αυτη την εικόνα της ομάδας ,αν κέρδιζε σημερα ναι ειχα ελπιδες αλλα η ομάδα ειναι ασοβαρη. Μακάρι να νικήσει την Λιμπερετς και έχουμε κάτι να ασχοληθούμε .
Η ομάδα 'ήταν κουρασμένη;!!! Πάλι δικαιολογίες ψάχνουμε; Το πρόγραμμα το γνώριζαν από το καλοκαίρι. Τι σόι προετοιμασία έγινε αν όντως ήταν κουρασμένοι, μήπως δηλαδή πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης τον Μάιο, για να είναι ξεκούραστοι οι φλώροι; Είχαν διαφορά 4 ημερών από τον ένα αγώνα στον άλλο. Φάγαμε 4 σε ένα ημίχρονο μέσα στην Τούμπα από την ομάδα κάποιου Κορακάκη, όχι από την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ ή την Μπάγερν!
Εδω ολοκληρη Γιουβεντους εφαγε τρια απο την Τζενοα .Βλέπεις όμως να δικαιολογώ κάποιον .Ξανα διάβασε σε παρακαλώ. Αντίθετα φίλε ,εγώ τα ρίχνω στον Κανιας ,ακούω τον Ιβιτς ,εγω αν ήμουν ιδιοκτητης θα τον εδιωχνα σήμερα με αυτά που λέει .Για μένα ο Σερβος πουλάει τρέλα ,όταν για τον Κάνιας λέει οτι εινα ατυχη στιγμή και τα ρίχνει σε αυτούς που μεινανε και παιζανε με δέκα.
Δεν μπορώ να δικαιολογήσω καμία, υποτιθέμενη, κούραση. Όσο για την τριάρα της Γιούβε, ρε αδελφέ ας είχαμε τους μισούς από τους τελευταίους τίτλους της και ας χάναμε και με 0-4 σήμερα. Ξέρεις πόσα χρόνια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ στον οποίο ήμουν και ερασιτεχνικά αθλητής; Πάνω από 40. Έχω δει στην ομάδα ποδοσφαιριστές-κολοσσούς, έχω χαρεί τίτλους, έχω κλάψει πιτσιρικάς για κλοπές 2 τουλάχιστον πρωταθλημάτων και 3 κυπέλλων, αλλά τέτοιο ξενέρωμα όπως τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχω αισθανθεί. Όσο για Κάνιας, 1000 φορές δίκαιο σου δίνω. Και ερωτώ, γιατί δεν κρατήσαμε τον Κάτσε, σήμερα δεύτερο καθαρό 6άρι στην ομάδα δεν υπάρχει και ο Ισπανός έχει τη φανέλα και στον ύπνο του. Στις μεταγραφές τι γίνεται; Γνωρίζεις ότι δεν έχουμε πάρει ούτε έναν ποδοσφαιριστή από όσους μας έχουν προτείνει Λίνο και Κοντρέρας; Τι άλλο να πω, πως θα κοιμηθώ το βράδυ και το πρωί πρέπει να σηκωθώ από πριν την ανατολή του ήλιου; Πως θα κοιμηθούν και όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες; Έλεος!