ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 3-4, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

hasio_john έγραψε:Ο Σέρβος τεχνικός προανήγγειλε συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και όπως υποστήριξε, θα του καταστήσει σαφές πως ή θα φύγει αυτός από την ομάδα ή κάποιοι πάίκτες.

"Έκανα κάποια λάθη και τελευταία στιγμή άλλαξα κάποια σχέδια για το ματς. Φάνηκε να μη θέλουν κάποιοι παίκτες μου. Φαίνεται τον τελευταίο καιρό ότι κάποιοι έχουν πρόβλημα και στα αποδυτήρια και στο γήπεδο".

"Έχω παίξει μπάλα, ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να μην γούσταρα κάποιον προπονητή, αλλά όταν έμπαινα μέσα έπαιζα στο 100%".

"... Στο πρώτο μέρος παίξαμε εξαιρετικά. Από ένα σημείο και μετά έγιναν περίεργα πράγματα".
Για όσους ήμασταν στο γήπεδο τι κάνει νιαου στα κεραμίδια.
Επίσης θα ήθελα να μου πείτε εάν είδατε όλοι την αντίδραση του Πέλκα στην αλλαγή..Κλωτσούσε τις μπάλες και τον πάγκο.. :redcard:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η να αλλαξει κατι σημερα ή δεν βλεπω να αλλαζει ποτε...

Αν φαγωθει ο ιβιτε θα φαγωθει και ο επομενος..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Αφπ'υ τραυματίστηκε πάλι ο Πέλκας, γι αυτό χτυπιόταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Δευ 28 Νοέμ 2016, 22:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

barlow4 έγραψε:Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί δε φοβούνται κανέναν.μπορούν να είναι όσο φλώροι γουστάρουν.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Βλάνταν πες ονόματα,αλλιώς δεν λες τίποτα.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Όντως, τώρα έτσι όπως έγινε ... ΠΡΕΠΕΙ να μάθουμε ονόματα.
Εννοείτε να τα πει πρώτα στον πρόεδρο και μετά να μάθουμε και όλοι οι οπαδοί!
Είμαστε και ΜΕΙΣ μέρος της ομάδας και επιβάλετε να μάθουμε τι συμβαίνει στα ενδότερα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Λοιπόν για να μην ψαχνώμαστε...Αν όντως υπάρχει στήσιμο παικτών οι υποψήφιοι είναι Μπρίκιτς(αστεία γκολ δεν καθάρισε φάσεις που έχει δείξει ότι μπορεί),Τζαβέλλας(συμμετέχει σε όλες τις φάσεις των γκολ), Κάνιας( κάνει το χέρι) και Πέλκας( καταστρέφει φάσεις πολλές) ίσως και ο Τσίμιροτ( στο δεύτερο πέφτει κατακόρυφα η απόδοσή του)..
Δηλαδη τώρα θέλετε να πάρουμε στα σοβαρά τον Ίβιτς??? Για μένα πηδάει μόνος από το καράβι...
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

sourmenetes έγραψε:Η να αλλαξει κατι σημερα ή δεν βλεπω να αλλαζει ποτε...

Αν φαγωθει ο ιβιτε θα φαγωθει και ο επομενος..
Έτσι είναι. Αν είναι να βγει κάτι καλό από όλο αυτό το χάος πρέπει να μείνει ο Ιβιτς ακόμα και αν ζητήσει να αλλάξει η μισή ομάδα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ (και παίζω και κάνα ψιλό) ποδοσφαιρικό στοίχημα. Η καλύτερη και πιο κερδοφόρος φάση είναι οι ανατροπές και η δυνατότητα με μικρά ποσά στο Live να κερδίζεις τα πολλαπλάσια.Μεγάλη ηδονή και αρρώστια. Μόλις έγινε το 3-2 η νίκης του Ατρόμητου έδινε στο 1 ευρώ 67 πίσω. Το σκέφτηκα για ένα δευτερόλεπτο αλλά δεν το ακούμπησα. Τι μάλαμας που ήμουν.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

panpangr77 έγραψε:
Γερασίμου έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Η ομάδα ήταν κουρασμένη ,τις βγηκαν και οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές ,τρεις στραβοκλωτσιες η μπάλα μέσα αλλα κάνε μας την χάρη ρε Κάνιας ,απαραδεκτη ενέργεια ,τι ειναι αυτο που κάνεις αγόρι μου ,κρέμασες την ομάδα . Ενέργεια που κάνεις μονο στην αλάνα . Ο μόνος φταίχτης αυτός για μένα . Το πρωτάθλημα τέλος με αυτη την εικόνα της ομάδας ,αν κέρδιζε σημερα ναι ειχα ελπιδες αλλα η ομάδα ειναι ασοβαρη. Μακάρι να νικήσει την Λιμπερετς και έχουμε κάτι να ασχοληθούμε .
Η ομάδα 'ήταν κουρασμένη;!!! Πάλι δικαιολογίες ψάχνουμε; Το πρόγραμμα το γνώριζαν από το καλοκαίρι. Τι σόι προετοιμασία έγινε αν όντως ήταν κουρασμένοι, μήπως δηλαδή πρέπει να μείνουμε εκτός Ευρώπης τον Μάιο, για να είναι ξεκούραστοι οι φλώροι; Είχαν διαφορά 4 ημερών από τον ένα αγώνα στον άλλο. Φάγαμε 4 σε ένα ημίχρονο μέσα στην Τούμπα από την ομάδα κάποιου Κορακάκη, όχι από την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ ή την Μπάγερν!
Εδω ολοκληρη Γιουβεντους εφαγε τρια απο την Τζενοα .Βλέπεις όμως να δικαιολογώ κάποιον .Ξανα διάβασε σε παρακαλώ. Αντίθετα φίλε ,εγώ τα ρίχνω στον Κανιας ,ακούω τον Ιβιτς ,εγω αν ήμουν ιδιοκτητης θα τον εδιωχνα σήμερα με αυτά που λέει .Για μένα ο Σερβος πουλάει τρέλα ,όταν για τον Κάνιας λέει οτι εινα ατυχη στιγμή και τα ρίχνει σε αυτούς που μεινανε και παιζανε με δέκα.
Δεν μπορώ να δικαιολογήσω καμία, υποτιθέμενη, κούραση. Όσο για την τριάρα της Γιούβε, ρε αδελφέ ας είχαμε τους μισούς από τους τελευταίους τίτλους της και ας χάναμε και με 0-4 σήμερα. Ξέρεις πόσα χρόνια παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ στον οποίο ήμουν και ερασιτεχνικά αθλητής; Πάνω από 40. Έχω δει στην ομάδα ποδοσφαιριστές-κολοσσούς, έχω χαρεί τίτλους, έχω κλάψει πιτσιρικάς για κλοπές 2 τουλάχιστον πρωταθλημάτων και 3 κυπέλλων, αλλά τέτοιο ξενέρωμα όπως τα τελευταία 3-4 χρόνια δεν έχω αισθανθεί. Όσο για Κάνιας, 1000 φορές δίκαιο σου δίνω. Και ερωτώ, γιατί δεν κρατήσαμε τον Κάτσε, σήμερα δεύτερο καθαρό 6άρι στην ομάδα δεν υπάρχει και ο Ισπανός έχει τη φανέλα και στον ύπνο του. Στις μεταγραφές τι γίνεται; Γνωρίζεις ότι δεν έχουμε πάρει ούτε έναν ποδοσφαιριστή από όσους μας έχουν προτείνει Λίνο και Κοντρέρας; Τι άλλο να πω, πως θα κοιμηθώ το βράδυ και το πρωί πρέπει να σηκωθώ από πριν την ανατολή του ήλιου; Πως θα κοιμηθούν και όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες; Έλεος!
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Τιποτα δεν θα μαθουμε....θα φυγει ο Βλανταν οπως εφυγε και ο Αγγελος που τον παραιτησαν και ολα καλα....ποτε δεν εφταιγε προπονητης στον ΠΑΟΚ εδω και 3-4 χρονια....υπαρχει βρωμερη κλικα και την ξερουν ολοι....
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Και μολις το επιβεβαιωσε και ο ιβιτς αυτο π ελεγα πριν...
Ομαδαρα δεν ειμαστε αλλα δε γινεται 5-6 σερι ηττες μετα απο πορεια πρωταθλητισμου προπερσι και τωρα το σημερινο και αλλες δεκαδες περιπτωσεις που απο που να αρχισουμε και που να τελειωσουμε...
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Αν ειναι αυτη η ηττα η αιτια να σπασει το αποστημα χαλαλι
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Sick Bastard έγραψε:Αφπ'υ τραυματίστηκε πάλι ο Πέλκας, γι αυτό χτυπιόταν
Τώρα το διάβασα!
θενξ
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Να φέρουμε τον Σοουζα ,τρια τρωει σε 20 λεπτά , Εμένα προσωπικα δεν μου αρέσε αυτά που ειπε στην συνεντευξη ,αυτα τα λέει με τον προεδρο ,φανταστειτε να πει ο προέδρος οτι δεν κάνει ,και μεινουν οι παικτες ,στην πρωτη στραβη θα τρεχουμε να τους πάρουμε το σκαλπ. Ποιος φταιει ο Τσιμιροτ,Σακχοφ ,Τζαβέλας,Βαρέλα ή Λεοβατς. Διαλυθηκαμε μονοι μας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”