Με Ιβαν καποια στιγμη θα διορθωθει το αγωνιστικο, χωρις ιβαν δεν διορθωνεται ο υποβιβασμος. Βλεπεις καποιο διλημμα?obanebane έγραψε:Μεχρι και οι γριες μας γλεντησαν,Ιβαν με πορδες αβγα δεν βαφονται.
Τα εχεις κανει κουλουβαχατα,βρες εναν ανθρωπο και στηριξε τον δε παει αλλο αυτο το μπρος πισω.
Και εσυ ρε Τουντορ τι αντρας της φουτσας εισαι;ζητησες παιχτες σε συγκεκριμενες θεσεις και δεν στους φερανε,ξεμπροστιασε τους και πηγαινε στην ευχη του θεου.
Το χειροτερο ξερετε ποιο ειναι;με ιβαν δεν θα δουμε χαιρι ποτε,χωρις ιβαν στην ελλαδα του σημερα θα διαλυθουμε.
Διαλεξτε και παρτε.
ΚΑΤΑΡΑ
Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - αεπη 0-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++buffalobill4 έγραψε:Ο σαββιδης ή θα παραδειγματιστει απο το πως δουλευουν οι σοβαρες ομαδες ανα την ευρωπη κ να ακολουθησει ενα πλανο απαρεγκλητα ή απλα μπορει να συνεχισει να πραττει με βαση το συναισθημα και να καταλληξει μονος του στο γηπεδο.
Ας βγει αυτό τουλάχιστον από το σημερινο
φίλε συμφωνώ, απλά πιστεύω οτί ήθελαν 4 μπάλο στις γριές για τα χθεσινά...καθώτι γνωστοί φλόκοι...KOSTAS54 έγραψε:gia panta paok... έγραψε:Νομίζω (όσο μπορώ να σκεφθώ) ότι η 4 συγκρίνει Σαββίδη με Μελισσανίδη, ειδικά μετά τα χθεσινά μαφιόζικα καρούλια και απειλές του Μελισσανίδη στον παρατηρητή διαιτησίας. Ο Ιβάν είναι πρόεδρος που ΔΕΝ ξέρει, και ούτε μαφιόζος είναι. Ο Μελισσανίδης και ξέρει και μαφιόζος είναι, και τόσα χρόναι στο κουρμπέτι, ποδοσφαιρικό, πετρελαΙκό και όχι μόνο. Εμείς Μελισσανίδη, ούτε ως παράγοντα είχαμε ποτέ. Προσωπικά, εάν μπορώ να επιλέξω, θα ντρεπόμουνα εάν είχα πρόεδρο που απειλεί με μαφιόζικες αειλές για να επικρατήσει. Από χθες αισθάνθηκα, πάλι, σαν το κλασσικό βατράχι που προσπαθεί να σωθεί ενώ δίπλα της τσαλαβουτάνε οι ιπποπόταμοι (Μαρινάκης, Μελισσανίδης).
Εξ ου, και ο Σαββίδης βγαίνει μ@λ@κ@ς σε σύγκριση με τους μαφιόζους.
Μήπως και εμείς θέλουμε μαφιόζους;
Άδικη η κριτική σήμερα με τόσους απουσίες, ειδικά από το 30', δεν το χωράει ο νους. Και εάν το δοκάρι έμπαινε γκολ, τον αποτέλεσμα θα ήταν αντίστροφο. Μπερδεμένη ομάδα, μπερδεμένος λαός, σε μια άρρωστη κοινωνία.
Σιγά μην έκανε το μυαλό τους τέτοια συλλογιστική...
riegel έγραψε:Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ειναι σύμπτωση.. 3 χρονια τωρα την ίδια περίοδο η ομάδα παρουςιαζει Σημάδια διάλυσης..
Μπορεί να έχουμε αποδεκατιστεί απο τους τραυματισμούς και η εικόνα μας να ηταν καλύτερη αν ηταν ολοι παρόντες αλλα εχω αρχίσει να πιστεύω οτι κατι πολυ σάπιο υπάρχει εκει μεςα που επηρεάζει όλους όσους έρχονται..
Τελικα θα αρχισω να βλεπω και εγω φαντσματα φιλε,αρρωστια.
παντως επιανε τετρακεφαλο αρα μαλλον θλαση ελπιζω σε σχεση μαυτα που ειδες εσυnikolasf έγραψε:Ψάξε Τσε γιατί σε ριπλεϊ είδα μια φάση να του κάνουν το πόδι σάνταουιτσ με τις τάπες στην περιοχή της γάμπας δυο γριές, αμέσως μετά που βγήκε.... Το είδα στον πάγκο να κλάιει.... Φοβάμαι για άσχημο τραυματισμό και ούτε φάουλ δεν δόθηκε....- δεν θα ήταν το μοναδικό.....che4 έγραψε:τι εγινε με μπερμπα ρε νικολαnikolasf έγραψε:Δύο σημεία στα οποία θα σταθώ
1) Το κανονικότατο γκολ του Μυστ.
2) Ψάξτε να βρείτε σε φάση πως τραυματίστηκε ο Μίτκο και πως, μάλλον, του σταμάτησαν από τώρα το ποδόσφαιρο!!!!!
Αυτά πέραν των δικών μας ευθυνών ... ....
MVP Τζαβέλλας!!!!
Μακάρι να είναι καλά!
δε μορω να ψαξω αλλα αν ακποιος μπορει ας το ποσταρει
αυριο θα μαθουμε
- Panos Fanfaras
Δυστυχώς η ομάδα είναι βαριά άρρωστη σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά, διοικητικά και οπαδικά. 4 χρόνια Ιβαν Σαββίδης και με μαθηματική ακρίβεια πηγαίνουμε προς τον πάτο. Δεν υπάρχουν λόγια.
- hasio_john
Βλέπεις τον Λεοζίνιο πόσο ωραία κατέβασε την μπάλα, έστριψε και έκανε σουτ με φαλτσάκι ... και μετά βλέπεις τα ξεψυχισμένα σουτ και τα κοντρόλ του Κίτσιου , Πέλκα, Σάμπο και πάει λέγοντας και βάζεις τα γέλια και τα κλάματα μαζί! Αν περιμένετε εσείς με τέτοια παιχτάκια να κάνουμε ομάδα, θα έρθουν ΆΠΕΙΡΕΣ βραδιές σαν την σημερινή!
Σκεφτείτε με τι παίχτες μας έκανε πλάκα σήμερα η γριά και πόσο κοστίζουν ΌΛΟΙ μαζί (... μαζί με τον προπονητή και το team ολόκληρο)
Σκεφτείτε με τι παίχτες μας έκανε πλάκα σήμερα η γριά και πόσο κοστίζουν ΌΛΟΙ μαζί (... μαζί με τον προπονητή και το team ολόκληρο)
Στην 4 ήμουν σήμερα τελικά.Η κερκίδα άρχισε να βρίζει νωρίς και χωρίς λόγο,πέραν του οτι φυσικά δεν βλεπόμασταν με τίποτα.
Είμαι εννοείται κατά των συνθημάτων για τον Ιβάν,αλλά το να κατηγορείτε την κερκίδα και να μην βλέπετε το καρναβάλι στον αγωνιστικό χώρο είναι απλά ανήκουστο και πέρα από τον κόσμο,προσβάλει και την νοημοσύνη μας.
Για Τούντορ κλπ δεν μπορώ να σχολιάσω τώρα,θα πω χοντράδες και δεν θέλω.
Παρακαλώ να είστε όσο μπορείτε ψύχραιμοι.Και το δικό μου αίμα έχει ανέβει στο κεφάλι.
Είμαι εννοείται κατά των συνθημάτων για τον Ιβάν,αλλά το να κατηγορείτε την κερκίδα και να μην βλέπετε το καρναβάλι στον αγωνιστικό χώρο είναι απλά ανήκουστο και πέρα από τον κόσμο,προσβάλει και την νοημοσύνη μας.
Για Τούντορ κλπ δεν μπορώ να σχολιάσω τώρα,θα πω χοντράδες και δεν θέλω.
Παρακαλώ να είστε όσο μπορείτε ψύχραιμοι.Και το δικό μου αίμα έχει ανέβει στο κεφάλι.
Στοιχομυθία στην 7, όταν φώναζε η 4 συνθήματα κατά της ΠΑΕ.
Τύπος1: Γιατί αυτοί εκεί, βρίζουν την ΠΑΕ;
Τύπος2: Αυτοί, όλο την ΠΑΕ βρίζουν
Τύπος3: Μπορεί κανείς όμως να πει πως αυτή τη φορά έχουν άδικο;
Τίποτα άλλο για το παιχνίδι.
Απογοήτευση και μόνο απογοήτευση.
Θα σταθώ όμως μόνο σε κάτι:
Όταν βγήκε και ο Μπερμπάτοφ, η ομάδα είχε σύνθεση:
Βελλίδη, Τζαβέλα Χατζηισαΐα, Βίτορ, Κάτσε, Σάμπο, Τσίμιροτ (κορυφαίος), Χαρίσης, Γκολάδα, Μυστακίδης, Πέλκας.
Ούτε σε ομάδα Β' Εθνικής δεν θα δημιουργούσε φόβο για επίτευξη γκολ.
Πρώτη φορά στη ζωή μου, έφυγα πριν το τέλος του αγώνα.
Τύπος1: Γιατί αυτοί εκεί, βρίζουν την ΠΑΕ;
Τύπος2: Αυτοί, όλο την ΠΑΕ βρίζουν
Τύπος3: Μπορεί κανείς όμως να πει πως αυτή τη φορά έχουν άδικο;
Τίποτα άλλο για το παιχνίδι.
Απογοήτευση και μόνο απογοήτευση.
Θα σταθώ όμως μόνο σε κάτι:
Όταν βγήκε και ο Μπερμπάτοφ, η ομάδα είχε σύνθεση:
Βελλίδη, Τζαβέλα Χατζηισαΐα, Βίτορ, Κάτσε, Σάμπο, Τσίμιροτ (κορυφαίος), Χαρίσης, Γκολάδα, Μυστακίδης, Πέλκας.
Ούτε σε ομάδα Β' Εθνικής δεν θα δημιουργούσε φόβο για επίτευξη γκολ.
Πρώτη φορά στη ζωή μου, έφυγα πριν το τέλος του αγώνα.
- dim-cyprous-paok
Σου ακυρονουν γκολ κανονικο σε γ@μ@νε κανονικα κ εσυ Μ@Λ@ΚΑ ξεπασμενε 40+ ΠΑΟΚΣΤΗ που νομιζεις οτι επειδη εχεις 5 παραδες κ πας στα επισημα,(*εκανε ο π@υτσ@σου μιτζιθρα κ νομιζεις οτι ανοιξες τυροκομειο)χειροκτρωτας χωρις καμια ντροπη τις κολογριες.
Τις κολογριες ΛΑΕ του ΠΑΟΚ που σε εκανε ρομπα κ πλακα ολο το σβκ
μπουκα στο χαντμπολ, κ ξανα μανα τα ιδια....αλλα ξεχασα εσυ εχεις πολλες δουλειες,...το πληκτρολογιο, το πως θα διωξεις τον τουντορ , ασε που βρηκες κ καινουριο χομπι....να γ@μ@ς κ τον προεδρο του ΠΑΟΚ ως γνησιως νεοπλουτος.
ΣΚΤΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ Κ ΠΑΟΚ.
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΑΟΚ ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΩΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΣΑΣ
Τις κολογριες ΛΑΕ του ΠΑΟΚ που σε εκανε ρομπα κ πλακα ολο το σβκ
μπουκα στο χαντμπολ, κ ξανα μανα τα ιδια....αλλα ξεχασα εσυ εχεις πολλες δουλειες,...το πληκτρολογιο, το πως θα διωξεις τον τουντορ , ασε που βρηκες κ καινουριο χομπι....να γ@μ@ς κ τον προεδρο του ΠΑΟΚ ως γνησιως νεοπλουτος.
ΣΚΤΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ Κ ΠΑΟΚ.
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΑΟΚ ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΩΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΟΠΑΔΟΣΑΣ
Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα διλημα ειμαι και θα ειμαι παντα υπερ της παραμονης του,για την διορθωση του αγωνιστικου ομως εχω πολλες αμφιβολιες.Omar316 έγραψε:Με Ιβαν καποια στιγμη θα διορθωθει το αγωνιστικο, χωρις ιβαν δεν διορθωνεται ο υποβιβασμος. Βλεπεις καποιο διλημμα?
- PAOK_Antarctica
Εκτός έδρας παίζαμε σήμερα.
Ότι δηλαδή φταίει ο Σαββίδης που δεν πάμε καλά αγωνιστικά. Γιατί αυτός προπονεί ή διαλέγει τους παίκτες.
Έφερε έναν από τους μεγαλύτερους ΤΔ και τον εμπιστεύτηκε.
Του ζήτησαν συγκεκριμένους παίκτες τον χειμώνα και δεν έδωσε λεφτά;
Δηλαδή που φταίει για το φετινό ο Ιβαν;
Αν το πρόβλημα των "οπαδών" ήταν το αγωνιστικό, θα έβριζαν παίκτες και προπονητή. Άλλο είναι το θέμα τους.
Ότι δηλαδή φταίει ο Σαββίδης που δεν πάμε καλά αγωνιστικά. Γιατί αυτός προπονεί ή διαλέγει τους παίκτες.
Έφερε έναν από τους μεγαλύτερους ΤΔ και τον εμπιστεύτηκε.
Του ζήτησαν συγκεκριμένους παίκτες τον χειμώνα και δεν έδωσε λεφτά;
Δηλαδή που φταίει για το φετινό ο Ιβαν;
Αν το πρόβλημα των "οπαδών" ήταν το αγωνιστικό, θα έβριζαν παίκτες και προπονητή. Άλλο είναι το θέμα τους.
- Kostas_Peraia4
Κοιμομουν εδω και 3 χρονία και μολις ξυπνησα.Εφυγε τελικα ο Στεφενς?
ΥΓ. Τι εννοεις οτι ειναι Φεβρουαριος?
ΥΓ. Τι εννοεις οτι ειναι Φεβρουαριος?
- Caballo Viejo
Ο Τούντορ είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ξεκίνησε τις δηλώσεις από τον πάγκο λέγοντας πάλι τα γνωστά we dominate the first half και διάφορα άλλα τέτοια ωραία, αντί να πει τουλάχιστον ένα συγγνώμη για την απαράδεκτη εμφάνιση της ομάδας. Τραγικός.