Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικος , 22/11,15:00,NS2
- Μπαρκαρούτσος
Re: Π.Α.Ο.Κ - Παναιτωλικος , 22/11,15:00,NS2
Καλά τα λέει.. Μπορούμε καλύτερα όμως, πάμε Π.Α.Ο.Κ.!!!
- Μπαρκαρούτσος
Στο Handball το πάμε για τσόντα, στο volley λογικά 0-3 θα κερδίσουμε... Κανονίστε εσείς να τα *αμήσετε πάλι αύριο!!!
Ηρέμησε ρε συ RoMaN και μην παρασύρεσαι από δύο νίκες σε βόλεϋ και χάντμπολ...Ποιος τα λέει καλά δηλαδή ρε καρντάση; Και τι σόι προειδοποιήσεις είναι αυτές ("κανονίστε να τα μαμήσετε πάλι εσείς αύριο") που το μόνο που αποπνέουν είναι αρνητική ενέργεια στην ομάδα; Για σύνελθε λιγάκι σε παρακαλώ πολύ!!!
- ace79grpaok
Όταν λέει ο κάθε πικραμένος οτι δεν φοβούνται την τούμπα εμένα με πειράζει αν εσένα όχι πρόβλημα σου
Τότε να πας να φτύσεις το λαρύγγι σου στην Τούμπα μπας και ξαναγίνει έδρα όπως ήταν παλιά κι όχι να λες "πως σε κατάντησαν ρε Π.Α.Ο.Κ." ειρωνικά...Και μένα με πειράζει αλλά δεν μιζεριάζω αλλά πάω και φωνάζω ακόμα στα 52 μου...Άιντε όλοι οι εύθικτοι που τα βάζετε για ψύλου πήδημα με την ομάδα παραμονές του αγώνα και μαγκίζετε κι από πάνω...
Οπότε πρέπει να φοβόμαστε σε κάθε μεγάλη έδρα που θα παίζουμε;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Αγαπητέ γκοραν και συ που ξέρεις ότι ο άσε δεν φτύνει το λαρύγγι του στο γήπεδο;
Δεν το ξέρω...Ξέρω όμως ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές μόνο οπαδικές δεν λογίζονται φίλε...Εσύ δεν το ξέρεις;
Σε μένα απευθύνεσαι Πέτρο;pgetsos έγραψε:Οπότε πρέπει να φοβόμαστε σε κάθε μεγάλη έδρα που θα παίζουμε;
πάντως βγαίνει κλίμα ότι ίσως διακοπεί το πρωτάθλημα προσωρινά
- ace79grpaok
Goran εγώ βγάζω το λαρρυγι μου ,αλλα με τρελαίνει που αντί να έχουν το παιχνίδι χαμένο πριν ξεκινήσει όλα τα χωριά έρχονται με σιγουριά οτι κάτι μπορούν να πάρουν και δεκν φοβούνται αυτό με πληγώνει πολυ
Ρε φίλε ace...τώρα τρελάθηκες και θυμήθηκες να κάνεις το παράπονο σου, τώρα που αύριο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία για να ξαναέρθει λίγη ηρεμία στην ομάδα; Κι αυτό μέσα στο κόλπο είναι, για να ανέβει λίγο το ηθικό τους, τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;
Ξέρεις δηλαδή εσύ σε καμιά ομάδα να λένε δημόσια "ω ρε τι να πάμε να κάνουμε τώρα εκεί αφού έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε";
Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε όταν ο κωλόγαυρος έφευγε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ συνέχεια ΞΕΚ@ΛΙΑΣΜΕΝΟΣ απ την Τούμπα ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ και το ήξερε κάθε χρόνο με το που περνούσε τον εναέριο χώρο των Τεμπών κι οι "παιχταράδες" τους κατέβαιναν στη Θεσσαλονίκη απ το αεροπλάνο κατουρημένοι!!!
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν δεν είσαι κάτω από 16 δεν νοείται ως οπαδική η συμπεριφορά σου με δηλώσεις που τρολάρουν ολόκληρη την ομάδα, ειδικά παραμονές αγώνα που χρειαζόμαστε τη νίκη για να ηρεμήσουμε και ακόμα χειρότερα μέσα σε ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΑΔΙΚΟ SITE ΟΠΩΣ ΤΟ PAOKMANIA!!!
Τι νομίζεις ότι θα πετύχεις με τέτοιου είδους postάρισμα παραμονή του αγώνα δηλαδή για να καταλάβω ρε φίλε;
Εκτιμώ ότι χρειάζεσαι άμεσα σωστή οπαδική διαπαιδαγώγηση γιατί την έχεις δει ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. θέλει πίστη, μεγαλοψυχία και γενναιότητα ρε φίλε κι όχι αμφισβήτηση, μιζέρια και κωλομαγκιά (εντελώς φιλικά και συμβουλευτικά στα λέω)...
Ξέρεις δηλαδή εσύ σε καμιά ομάδα να λένε δημόσια "ω ρε τι να πάμε να κάνουμε τώρα εκεί αφού έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε";
Αυτά δεν γινόντουσαν ούτε όταν ο κωλόγαυρος έφευγε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ συνέχεια ΞΕΚ@ΛΙΑΣΜΕΝΟΣ απ την Τούμπα ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ και το ήξερε κάθε χρόνο με το που περνούσε τον εναέριο χώρο των Τεμπών κι οι "παιχταράδες" τους κατέβαιναν στη Θεσσαλονίκη απ το αεροπλάνο κατουρημένοι!!!
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά αν δεν είσαι κάτω από 16 δεν νοείται ως οπαδική η συμπεριφορά σου με δηλώσεις που τρολάρουν ολόκληρη την ομάδα, ειδικά παραμονές αγώνα που χρειαζόμαστε τη νίκη για να ηρεμήσουμε και ακόμα χειρότερα μέσα σε ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΑΔΙΚΟ SITE ΟΠΩΣ ΤΟ PAOKMANIA!!!
Τι νομίζεις ότι θα πετύχεις με τέτοιου είδους postάρισμα παραμονή του αγώνα δηλαδή για να καταλάβω ρε φίλε;
Εκτιμώ ότι χρειάζεσαι άμεσα σωστή οπαδική διαπαιδαγώγηση γιατί την έχεις δει ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ!!!
Ο Π.Α.Ο.Κ. θέλει πίστη, μεγαλοψυχία και γενναιότητα ρε φίλε κι όχι αμφισβήτηση, μιζέρια και κωλομαγκιά (εντελώς φιλικά και συμβουλευτικά στα λέω)...
- ace79grpaok
Και οικογενειακή γαλουχηση αλα supa 3?Απλά καυτηριάσα οτι δεν σε φοβούνται οι μικροί αλλο ,τι δεκν καταλαβαίνεις?και ειμαι πάνω απο 16 και πάω και γήπεδο ελπίζω να περνάω στο τεστ του ΠΑΟΚομετρου σου.goran 64 έγραψε:Ρε φίλε ace...τώρα τρελάθηκες και θυμήθηκες να κάνεις το παράπονο σου, τώρα που αύριο πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία για να ξαναέρθει λίγη ηρεμία στην ομάδα; Κι αυτό μέσα στο κόλπο είναι, για να ανέβει λίγο το ηθικό τους, τι δεν καταλαβαίνεις δηλαδή;
Ace, έπρεπε να φοβόμαστε πριν την Φενερ; Πριν την Τοτεναμ; Τώρα με Ντόρτμουντ; 

- ace79grpaok
Κατά καταλάβατε τι είπα?Το ξαναλέω με πειράζει να δηλώνει και να πιστεύει ο κάθε βλαχος οτι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στην τούμπα αντί να κλανει μέντες και να λέει αν φυγω με 3 ειμαι καλάpgetsos έγραψε:Ace, έπρεπε να φοβόμαστε πριν την Φενερ; Πριν την Τοτεναμ; Τώρα με Ντόρτμουντ;